Kuinka tulla menestyväksi blogin yrittäjäksi ja ansaita rahaa WordPressin avulla

Bloggaajaksi tuleminen ei ole enää vain tekemistä viikonloppuna. Se on elämäntyyliä, ja yhä useammat bloggaajat ovat tulossa blogin yrittäjiksi hyödyntämällä suosittuja viestejään verkkoyritysten rakentamiseksi. Joten mikä on blogin yrittäjä? Tämä voi vaihdella kysymäsi mukaan, mutta tämä on epävirallisesti virallisen WPExplorer-sanakirjamääritelmämme:


Blogpreneur
/ Bläɡprənər /

substantiivi; henkilö, joka ylläpitää blogia yrityksenä ja muuttaa heidän kiinnostuksensa ja intohimonsa kokopäiväiseksi uraksi, ottaen usein taloudellisen riskin tehdäkseen niin

Blogiyrittäjiä on kaikkialla verkossa, ja on erittäin todennäköistä, että vierailet useilla heidän verkkosivustoillaan päivittäin joko tutkiessaan yritysvihjeitä tai verkkaisen selaamisen aikana. Ja kaikki he ovat löytäneet tavan ansaita rahaa WordPressin avulla.

Esimerkkejä blogin yrittäjistä

Jos olet edelleen hieman sumea siitä, mikä on blogipyörä, tässä on pari esimerkkiä havainnollistamiseksi. Ensimmäinen on WPExplorer – se on totta. Aloitimme yksinkertaisena blogina, joka jakoi WordPress-vinkkejä ja -uutisia. Siitä lähtien olemme kasvaneet täysimittaiseksi brändiksi, jolla on omat WordPress-tuotteet.

Toinen hieno esimerkki (johon voimme vain pyrkiä) on Yrittäjä tulessa. Aluksi John Lee Dumasin intohimoprojekti, EOF on siirtynyt pienestä päivittäisestä podcastista humongoon verkkoon parhaiten arvostettuja podcasteja, webinaareja, työpajoja ja muuta. On hämmästyttävää, mitä voit tehdä blogin ja hieman keskittymisen avulla!

Kuinka voit tulla blogin yrittäjäksi

Vaikka en voi taata menestystä, voin antaa sinulle perusvaiheet aloittamiseen. On olemassa kolme päävaihetta, joihin kuuluvat oman blogin saaminen maasta, liikenteen viljely ja tietysti keinojen löytäminen kassavirran luomiseksi blogistasi. Kaivataan sisään!

Vaihe 1: Luo blogiisi

Olemme puhuneet monta kertaa blogin luomisesta, mutta tässä on tiivistetty versio. Ensin hanki itsellesi joitain loistava WordPress-hosting. Käytämme ja suosittelemme WPEngineä, koska ne tarjoavat hallitun isännöinnin, joka hoitaa palvelimesi puolestasi, joten sinun ei tarvitse koskaan huolehtia siitä. Lisäksi ne tarjoavat upeita lisäominaisuuksia, kuten verkkosivustojen varmuuskopioita, lavasivustoita ja todella mahtavaa tukea kaikille 29 dollarilla kuukaudessa. Jos budjetti on, Flywheel on toinen hienosti hallittu WordPress-isäntä, joka tarjoaa samanlaisia ​​etuja 15 dollaria kuukaudessa. Ja jos olet todella kengännauhalla, Bluehost tarjoaa upean tarjouksen ensimmäiseksi vuodeksi vain 3,49 dollarilla kuukaudessa.

noir-teema

Hosting syrjään, tarvitset upea blogiteema upeilla ominaisuuksilla. Suosittelemme Noir Responsive WordPress Blog & Shop -teemaa. Noir tulee täynnä ominaisuuksia, kuten sivun asetteluvaihtoehtoja, mukautettuja widgettejä (noin, sosiaalinen, Instagram, Facebook-sivu, uutiskirje jne.), Tyylisiä video- ja audioblogin postimuotoja, yli 700 Googlen mukautettua fonttivaihtoehtoa, mukautettuja värivaihtoehtoja tonnia teemoja varten elementtejä mukautetun värimaailman luomiseksi, WooCommerce-yhteensopivuus, RTL-kielten tuki, räätälöityjen kirjoituslaatikoiden sosiaaliset linkit ja paljon muuta. Sillä on kaikki haluava blog yrittäjä tarvitsee.

Kun sinulla on teema, aloita bloggaaminen. Luo tonnia ainutlaatuista, laadukasta sisältöä. Kirjoita arvosteluja. Luo ohjeita. Jaa kauneusvinkkejä. Kommentoi uutisia. Mutta ole hyvä, kirjoita siitä mitä tiedät ja mikä kiinnostaa sinua mitä ikinä teetkin. Jos yrität perustaa blogin jostakin, josta et ole intohimoinen, menetät todennäköisesti vauhdin melko nopeasti.

Vaihe 2: Luo seuraava

Tämä on ehkä vaikein osa blogin yrittäjäksi tulemista. Tarvitset liikennettä, ja tarvitset aikaa ja vaivaa saadaksesi sen (ellei sinun BFF-mallisi ole Kim Kardashian, tällöin vain ole hänen twiitti-linkki blogiisisi … ja yksi meidän omallesi liian okei?). Olettaen, että et ole verkostoitumassa A-listeihin viikonloppuisin, joten voit tehdä joitain asioita seuraavien rakentamiseksi:.

sosiaaliseen jakamiseen

Ole sosiaalinen
Sinun on saatava sisältösi sosiaalisen median sivustoille, omien tiliesi kautta ja verkkosivustosi orgaanisten kävijöiden jakamalla sisältöäsi. Noirilla on sisäänrakennettu sosiaalinen jakaminen viesteissä, joten sinun on varmistettava, että olet luonut tarttuvia viestinimikkeitä, jotka kiinnostavat muita ihmisiä Twitterissä, Facebookissa tai Googlessa+.

uutiskirje-widget

Aloita uutiskirje
Mitä nopeammin määrität uutiskirjeesi, sitä parempi. Ihmiset tilaavat, ja suurin osa käyttäjistä ei koskaan peruuta tilauksia (katsokaa vain omaa postilaatikkoasi, olenko oikeassa?). Suosittelemme MailChimp-sovellusta, koska me käytämme ja rakastamme sitä, ja meillä on mahtava aloittelijan opas MailChimpille aloittamiseksi. Aloittaminen on ilmaista, mikä on hienoa uudelle bloggaajalle, jolla on pieni budjetti, ja jos käytät Noir-teemaa, sisäänrakennettu uutiskirje-widget joukkueelle MailChimp. Liitä vain uutiskirjeen sovellusliittymään ja lukijat voivat aloittaa tilaamisen!

Vaihe 3: myy jotain

Kun ”blogi” -osa on katettu ensimmäisessä vaiheessa, sinun on nyt puututtava “preneuriin”. Jotta voit toimia, sinun on luotava kassavirta blogiisi. On kaksi tapaa lähestyä tätä viimeistä bittiä.

mainoksia

Mainonta
Jos käytät Noirin kaltaista teemaa, voit myydä sen ja lisätä sen  mainoksia verkkosivustollesi sisäänrakennetun kotisivun, blogiviestien ja widget-alueiden avulla. Mene vain teeman muokkaustyökaluun (napsauta WordPress-hallintapaneelissa Ulkonäkö> Mukauta> Yleiset teema-asetukset> Mainokset) ja liitä bannerikoodisi tytäryhtiösi Adsense-sivustolta tai luo oma kuva linkillä.

Affiliate-myynti
Voit myös mainostaa muita tuotteita ja palveluita verkossa tuottaaksesi tuloja. Näin suurin osa YouTubersista, kauneusbloggeista ja jopa WordPress-gureista ansaitsee elantonsa. Liity tytäryhtiöohjelmaan ja lisää sinut ainutlaatuiseksi tytäryhtiölinkit kun annat suosituksia. Voit käyttää myös ilmaista laajennusta Kaunis linkki luoda mukautettuja linkkejä omaan URL-osoitteesi.

woocommerce-store

Tuotteiden ja palveluiden myynti
Ainoa asia, joka on parempi kuin muiden ihmisten tuotteiden mainostaminen, on mainostaa omaa luomalla verkkokauppa. Luo oma e-kirjasi, digitaaliset tavarat, t-paidat, verkkoseminaaripaketit tai muu. Luo jotain, jonka tiedät lukijasi haluavan. Jos olet elämäntapablogi, luo harjoittelusuunnitelma tai reseptikirja myytäväksi. Jos kirjoitat osakemarkkinoista, koota premium-kokoelma parhaimpia sijoitusvinkkejä. Mitä tahansa haluat myydä, Noir WordPress -teemassa on täysi tuki ja räätälöity tyyli WooCommerce joten pääset sinne ja myy, myy, myy!

Käärimistä

Nämä ovat suosituksemme aloittamiseen! Valitse WordPress-hosting-suunnitelmasi, hanki mahtava teema, kuten Noir WordPress -teema, mainosta verkkosivustosi ja luo tai jaa tuotteita muiden kanssa. Tietysti blog yrittäjäksi tulemiseen liittyy jatkuvasti ponnisteluja. Sinun on luotava säännöllisesti tuoretta sisältöä, muutettava tuotetarjontasi, luotava kausittaisia ​​tarjouksia, verkostoja markkinoidesi muiden blogiyrittäjien kanssa jne. Mutta jos aloitat näillä kolmella vaiheella, asetat vankan perustan ja suuntaat oikea menestyssuunta!

Oletko myös blogin yrittäjä? Onko sinulla hyödyllisiä vinkkejä muille lukijoillemme? Haluaisimme kuulla vinkkejä tai kokemuksia alla olevasta kommenttiosasta!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map