Kuinka tietää, jos WordPress käyttää sivustoa

Kuinka tietää, jos WordPress käyttää sivustoa

Näetkö usein hienostuneen sivuston ja kysyä itseltäsi “käyttääkö se WordPressiä?” Joskus vastaus on yksinkertainen – alatunniste kertoo kaiken, mutta useimmiten sinun on tehtävä vähän etsintätyötä. Kun yhä useammat verkkovastaavat piilottavat WordPressin käytön, opetamme sinulle erilaisia ​​tapoja vahvistaa, käyttääkö sivusto WordPressiä vai ei, keskustelemme miksi jotkut tuntevat tarvetta piilottaa WP: n käytön tosiasiat ja näyttää sinulle siisti temppu saadaksesi selville mitä teemaa sivusto käyttää.


Mitä piilossa?

Olemme varmoja, että olet kuullut yhdessä tai toisessa tilanteessa ihmisistä, jotka piilottavat sen, että heidän sivustonsa käyttää WordPressiä, ja kuinka se on hyvä tai huono asia. Joten selitetään muutama asia.

Sinun ei pitäisi koskaan olla häpeä käyttää WordPressiä! Itse asiassa sinun pitäisi ylpeänä kertoa kaikille, että sivustosi toimii yhtenä parhaista avoimen lähdekoodin ohjelmistojen osista, jotka ovat koskaan luoneet. Käytetyn WP-version tarkan version piilottaminen on aivan erilainen peli. Koska hakkeroitumisriski kasvaa jatkuvasti, se on viisas tapa tehdä, koska tarkan versionumeron paljastaminen voi altistaa suurempia hakkerointisi riskejä..

Useimmat “hakkerit” ovat laiskoja

Nuori hakkeri

Kun huonot ihmiset yrittävät poistaa mahdollisimman monta sivustoa mahdollisimman lyhyessä ajassa, he käyttävät periaatetta, jota kutsutaan ”matalalla roikkuvilla hedelmillä”. Se on vain hieno tapa sanoa ”hakkeroi ensin haavoittuvimmat sivustot”. He joko löytävät uuden WP-haavoittuvuuden tai valitsevat vanhemman, joka on jo korjattu uudemmissa versioissa, mutta jota esiintyy monilla sivustoilla, koska ihmiset eivät päivitä WP: tä riittävän usein. Googlea käyttämällä he saavat luettelon tuhansista verkkosivustoista, jotka käyttävät kyseisiä versioita, ja suorittavat sitten automatisoidun hyökkäyksen, joka vie kaikki nämä sivustot pois samalla haavoittuvuudella.

Sivustosi saattaa edelleen käyttää kyseistä (ongelmallista) WordPress-versiota, mutta jos yrität vain vähän piilottaa käyttämänsä version, se tarkoittaa, että et joudu siihen ensimmäiseen aaltoon, koska et ole ” matalalla roikkuva hedelmä.” Se ei auta sinua, jos joku kohdistaa sivustosi erityisesti, mutta se tapahtuu näillä automaattisilla hyökkäyksillä.

Tämän avulla voit katsoa joitain menetelmiä, joiden avulla voit selvittää, onko sivuston WordPress-käyttöjärjestelmä vai ei.

1. Siellä on palvelu

Siellä on palvelu tähän

Kuten useimmissa Internet-asioissa, tarvitset palvelua, joka automatisoi yksinkertaisen tehtävän mahdollisuudet, jos sitä on jo olemassa. Jos koodin sekoittaminen ei ole sinun asia, siirry WP Loopin päälle Onko se WordPress-työkalu kirjoita sivuston URL-osoite, ja se kertoo, käyttääkö se WordPressiä.

SoftwareFindr-teeman tunnistustyökalu

Toinen hieno resurssi on SoftwareFindr Teeman tunnistustyökalu. Liitä kuten aiemmin, kiinnosta kiinnostavan verkkosivuston linkki, niin saat heti selville, onko kyse WordPressistä ja jos kyseessä on teema, jonka voit hankkia itse. SoftwareFindr tarjoaa myös suosituksia ja arvosteluja suosituimmista teemoista ja laajennuksista, joten vaikka et voi käyttää täsmälleen samaa teemaa rakastamassasi verkkosivustossa, voit ehdottomasti löytää teema ja jotkut laajennukset luoda samanlainen malli.

Jos et ole tyytyväinen tuloksiin tai haluat lisätietoja teknisistä tiedoista BuiltWith voi auttaa sinua. Kirjoita taas sivuston URL-osoite ja napsauta hakua. Voit myös hyödyntää erikoistuneita palveluita, kuten Mikä WP-teema on se? löytääksesi sivuston virittävän teeman. Muista kuitenkin, että kaikki nämä sivustot käyttävät alla kuvattuja menetelmiä. Heille ei ole mitään taikuutta.

2. Käynnistäminen helposti – lue vain

Kuten olemme jo todenneet, monet sivustot käyttävät ylpeänä WordPressiä, joten jos vierität vain alatunnisteeseen, näet todennäköisesti “Powered by WordPress” -rivin. Jos satut olemaan bloggaajan sivustossa, voit todennäköisesti saada paljon enemmän tietoa käymällä aiheesta, sen tekoa, teknologiapinoa tai jotain vastaavaa sivua, jolla on ajan tasalla oleva luettelo kaikista sivuston luomiseen käytetyistä plugineista ja työkaluista on näytetty.

3. Kaivaminen lähteeseen – pelätyn generaattorin tunniste

koodi

Tätä menetelmää ja muutamaa seuraavaa varten tarvitsemme sivuston kotisivun HTML-lähteen. Itse asiassa mikä tahansa sivun lähde tekee, mutta pidetään kiinni kotisivusta. Napsauta hiiren kakkospainikkeella jotain sivua (se ei ole kuvaa tai linkkiä) ja valitse Näytä sivulähde. Jos käytät Chromea, Ctrl + U tekee myös tempun.

Nyt kun sinulla on HTML-painike Ctrl + F tuo esiin hakukenttä ja kirjoita ”generaattori”. Etsit linjaa, joka näyttää tältä:

Ei sellaista linjaa? Jatka lukemista; on olemassa paljon muita menetelmiä vahvistaaksesi, onko isä WP: llä vai ei.

Löysitkö sen, mutta se ei näytä siltä? Se on myös mahdollista. Yksi usein nähty variaatio on vain “WordPress” – se tarkoittaa, että verkkovastaava ei halua paljastaa tarkkaa WP-versiota (mikä on, kuten olemme jo keskustelleet hyvästä ajattelusta). Toinen mahdollisuus on, että WP-sivusto ei saa virtaa, joten generaattori voi olla jotain muuta, kuten Joomla.

4. Vielä lähteessä – joitain usein käytettyjä polkuja

Lähde pitäisi silti olla avoinna hakukentän mukana. Muuta hakujono vain “wp-content”. Löysitkö joukon linjoja tuolla merkkijonolla? Hienoa – sivusto käyttää epäilemättä WordPressiä.

Haluatko tietää mitä teemaa he käyttävät? Etsi ”wp-content / themes /”, ja saat todennäköisesti muutaman osuman. Nyt etsi rivi, joka päättyy tyyliin “style.css” tai “style.css? V = x.y” – se on pääteeman CSS-tiedosto. Avaa linkki napsauttamalla linkkiä tai kopioi / liitä se uuteen välilehteen. Koko URL näyttää siltä, ​​että ”http://domain.com/wp-content/themes/twentysixteen/style.css?ver=4.6.1”. Tiedoston ensimmäiset kymmenen riviä antavat sinulle tarpeeksi tietoa teeman löytämiseksi verkosta.

Ei onnea tällä menetelmällä? Vaikuttaa siltä, ​​että joku ei halua meidän tietävän käyttävänsä WP: tä. Ei huolia. Jatkakaamme etsivätyömme kanssa.

5. WP-erityiset URL-osoitteet

Yritä avata readme.html tiedosto sivuston juuressa, ts. “http://verkkotunnus.com/luettelo.html”. Jos se toimi, saat jotain samanlaista Tämä. Ei onnea? Kokeile sitten http://domain.com/license.txt sen pitäisi näyttää tämä näytetiedosto. Eikö onnea? Anna http://domain.com/wp-admin/ mennä, ja WP-sisäänkirjautumisnäytön pitäisi avautua.

Käärimistä

Jos mikään yllä olevista menetelmistä ei toiminut, joku investoi paljon työtä WordPressin käytön piilottamiseen tai, kuten sanotaan, he vain eivät käytä WordPressiä. Pyydä heitä vaihtamaan ��

Oletko kokeillut jotakin näistä menetelmistä? Vai onko sinulla jotain lisättävää? Kerro meille alla olevissa kommenteissa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map