Kuinka tehdä varauksia WordPress-verkkosivustolle ilmaiseksi

Hallinnoi varauksia ja tapaamisia WordPressillä

Joko ravintola, omistat loma-asunnon tai hallinnoit tapahtumapaikkaa, varaukset ovat yrityksesi elinehto. Asiakkaat odottavat yhä enemmän pystyvänsä tekemään varauksia ja varauksia nopeasti ja tehokkaasti, milloin tahansa ja mistä tahansa. Puhelimien jatkuva hallinta ja sähköpostiin vastaaminen on epäkäytännöllistä ja yksinkertaisesti hallitsematonta monille yrityksille..


Verkkovarausjärjestelmän avulla asiakkaat voivat tarkistaa saatavuutesi ja tehdä varauksia milloin tahansa, missä tahansa – ja WordPressillä on runsaasti upeita lisäosia käsilläsi tarpeitasi varten. Oikea valinta mahdollistaa sivustosi näyttää ajan tasalla olevat aikataulut ja saatavuuden, ja se voi myös tehdä varauksia ja varauksia.

Tässä artikkelissa osoitamme sinulle, kuinka valita oikea varauslaajennus WordPress-verkkosivustoosi. Tarjoamme sitten joitain ehdotuksia yrityksesi tyypistä riippuen. Aloitetaan!

Ravintolavaraukset

Koska ravintolassa on niin paljon taulukoita ja aikavälejä, varausten käsittelystä voi tulla melko monimutkaista. Hyvä WordPress-varauslaajennus ei ole vain keino yhdistää asiakkaita helpommin, mutta tarjoaa myös tehokkaan varausjärjestelmän.

Katsotaanpa joitain parhaista varauslaajennuksista, jotka on räätälöity nimenomaan ravintolavarauksiin.

1. Avaa taulukko-widget

Avaa taulukkowidget

Avaa taulukkowidget plugin antaa sinun lisätä OpenTable-varauslomakkeita verkkosivustollesi. Sillävälin siellä On virallinen laajennus, tämä vaihtoehto tarjoaa yksinkertaistetun suunnittelun ja lisää vaihtoehtoja.

Peruslaajennus on ilmainen, mutta tarjolla on myös premium-vaihtoehto, joka alkaa hinnasta 37 dollaria. Tämä tarjoaa tukea kansainvälisille ravintoloille, mahdollisuuden räätälöidä widgetin sisällön pre- ja post-sisältöä hakukoneoptimointia varten (SEO) ja paljon muuta.

2. Ravintolavaraukset

Ravintolavaraukset

Suosittu Ravintolavaraukset plugin ei vain mahdollista tehdä online-varauksia, vaan myös auttaa sinua hallitsemaan varausjärjestelmääsi. Hyvä ominaisuus antaa sinun vahvistaa tai hylätä varaukset lähettämällä räätälöityjä sähköposti-ilmoituksia suoraan laajennuksen kojetaulusta..

Varauslomakkeen voi lisätä mihin tahansa sivulle, viestiin tai widget-alueeseen. Sen ulkoasu on puhdas ja yksinkertainen, ja sitä on helppo käyttää. Saatavana on myös joukko maksettuja lisäosia, mukaan lukien mukautetut kentät ja MailChimp-integraatio.

3. ReDi-ravintolavaraus

ReDi-ravintolavaraus

RedDi-ravintolavaraus plugin tarjoaa myös online-varauksia yhdistettynä varausten hallintajärjestelmään. Yksi mukava lisäominaisuus antaa sinun tarkastella varaussivua reaaliajassa tablet-laitteelta tai mobiililaitteelta palvelun aikana.

Vaikka tämä liitännäinen on ladattavissa ilmaiseksi, kuukausimaksu on noin 7 dollaria. Sen halpa hinta tarkoittaa, että voit kokeilla sitä kuukauden tai kahden ajan nähdäksesi, sopiiko se sinun tarpeisiisi.

Palveluntarjoajan nimitykset ja varaukset

Riippumatta tarjoamastasi palvelusta, online-varausten hallinta tarjoaa nopean ja helpon ratkaisun asiakkaiden yhdistämiseen palveluihisi. Joskus asiakkaalle on yksinkertaisesti hankalaa ottaa puhelin tai odottaa vastausta sähköpostiin. Varmista online-varauksen varmistaminen, että potentiaaliset asiakkaat tarkistavat kilpailijasi vähemmän.

Alla olemme tarjonneet kolme ilmaista suosikkilaajennustamme – katsotaanpa tätä!

1. BirchPress -aikataulu

Nimitysvarauskalenteri - BirchPress Scheduler

BirchPress-aikataulu plugin tarjoaa erinomaisen ratkaisun palveluyrityksille. Varauslomakkeet voidaan upottaa sivulle tai viestiin, ja ne voidaan myös optimoida reagoiviin teemoihin.

Tämä laajennus pystyy käsittelemään useita sijainteja sekä useita henkilöstöä ja palveluita. Sen avulla voit myös asettaa palvelun pituudet, täyttöajat ja hinnat. Premium-hinnoittelu alkaa 75 dollarista.

2. Varaa Ultra Pro -tapaamislaajennus

Varaus Ultra Pro -tapaamislaajennus

Samalla kun Varaus Ultra Pro -tapaamislaajennus toimii samalla tavalla kuin BirchPress Scheduler, käyttöliittymä on paljon esteettisesti miellyttävämpi. Nelivaiheisen varausprosessin ulkoasu on moderni ja tyylikäs, mutta tarjoaa samalla helppokäyttöisen lomakkeen asiakkaillesi.

Tämän laajennuksen muita tärkeimpiä ominaisuuksia ovat PayPal-integrointi ja kyky muuttaa aikatauluja uudelleen. Ensiluokkainen versio alkaa 39,97 dollarista ja tarjoaa hyödyllisiä lisäominaisuuksia, kuten raitaintegraatio, Google-kalenterin synkronointi ja joustava hinnoittelu.

3. Helppo tapaaminen

Helppo tapaaminen

Helppo tapaaminen plugin on toinen hieno ratkaisu online-varausten tekemiseen. Etupään muoto on siisti ja kompakti, kun taas takaosa on sekä esteettisesti miellyttävä että helppo hallita.

Laajennus tukee useita sijainteja, palveluita ja henkilökuntaa ja mahdollistaa jopa erillisten kalenterien luomisen jokaiselle. Tämä on yksi helpoimmista tapaamislaajennuksista, jota suositellaan kokemattomille kehittäjille. Se on loistava vaihtoehto, jos rakennat omaa sivustoasi.

Majoitusvaraukset

Hallitsetko hotellia, pidät aamiaista tai omistat loma-asunnon, online-varaukset voivat poistaa suuren osan varausten tekemiseen liittyvästä stressistä. Asiakkaalle, joka on täysin eri aikavyöhykkeellä, online-varausprosessin saatavuus ympäri vuorokauden on valtava etu.

Katsotaanpa joitain parhaista ilmaisista laajennuksista, jotka ovat saatavana online-majoitusvarauksiin:

1. WP yksinkertainen varauskalenteri

WP yksinkertainen varauskalenteri

WP yksinkertainen varauskalenteri plugin tekee juuri sen mitä lupaa. Vaikka se näyttää vähän perusasioilta, sen asennus on helppoa ja sitä suositellaan erityisesti muille kuin teknisille käyttäjille.

Ilmainen versio tarjoaa loistavan perusratkaisun varausten tekemiseen, mutta jos tarvitset useita kalentereita, sinun on päivitettävä premium-versioon. Tämä versio tarjoaa paljon muita hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten synkronoinnin verkkosivustojen, kuten Booking.com ja Airbnb, kanssa.

2. Varauskalenteri

Varauskalenteri

Varauskalenteri on yksi niistä plugineista, joka on kestänyt ajan testin. Alun perin kehitetty vuonna 2009, sen avulla asiakkaat voivat tarkistaa saatavuuden ja tehdä nopeasti varauksen – ja se on silti tarpeeksi vastaamaan nykypäivän WordPress-käyttäjien tarpeita..

Reagoiva etu- ja takaosan malli yhdessä tyylikkään muokattavan ulkoasun kanssa tuottavat kokonaisvaltaisen ratkaisun. Vaikka tämä laajennus on suunniteltu majoituksen varaamiseksi, sitä voidaan mukauttaa myös muihin palveluihin. Vaikka useita aikavälivalintoihin liittyviä vaihtoehtoja ei ole saatavana ilmaisessa versiossa, voit lisätä tämän toiminnallisuuden ostamalla premium-version, joka alkaa melko kalliilta 99 dollarilta..

3. Täsmällinen varausjärjestelmä

Täsmällinen varausjärjestelmä

Vaikka tämä ei ole helpoin käytettävä laajennus, Täsmällinen varausjärjestelmä plugin tarjoaa paljon yksityiskohtaisemman käyttöliittymän kuin perinteisen näköinen majoitusvarauslomake. Asiakkailla on myös mahdollisuus muuttaa käyttöliittymän kalenteria näyttämään useita tai vähemmän kuukausia.

Peruspaketti on integroitu PayPaliin ja WooCommerce-yhteensopiva, ja myös muille maksupalveluntarjoajille on saatavana maksettuja lisäosia..

johtopäätös

Yritykset tekevät jo niin paljon tarjotakseen suuren palvelun, että varausten ja varausten tekeminen voi johtaa suuriin haitoihin. Online-varaushallintajärjestelmät voivat ratkaista niin monia ongelmia, mutta työnkulullesi ja yrityksellesi sopivan ratkaisun löytäminen voi olla vaikeuksia.

Ehdottamiemme neuvojen ja lisäosien avulla sinun pitäisi nyt pystyä tarjoamaan asiakkaillesi joustavuus online-varauksissa. Sinun näkökulmastasi pystyt myös hallitsemaan varauksia tehokkaammin. Aloita valitsemalla vain yrityksellesi sopiva laajennus ja kokeile sitä!

Onko jokin näistä laajennuksista oleellinen osa yrityksesi tarpeita? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map