Kuinka siirtyä WordPressiin mistä tahansa verkkosivustosta tai CMS: stä

Kuinka siirtyä WordPressiin

Jos olet joskus halunnut siirtää nykyisen verkkosivustosi WordPressiin, onnittelut – olet tehnyt viisaan valinnan. Miljoonat ihmiset ja yritykset luottavat valitsemaasi foorumiin ympäri maailmaa, aina nuoreista bloggaajista, pyrkijöistä kirjoittajiin ja jättiläisiin kuten The New York Times.


Tämän oppaan tarkoituksena on antaa sinulle kattava yleiskuva siirtymisprosessista mistä tahansa verkkosivustosta WordPressiin. Opimme seuraavaa:

 • Siirtoprosessin suunnittelu
 • Luettelo tehtävistä ennen sivuston siirtymistä
 • Varsinainen muuttoprosessi

Maatarkastus

liikennevalot-876055_1280

Aloitetaan alusta alkaen. Meillä on lähteen verkkosivusto ja meillä on kohde (tai kohde) verkkosivusto josta tulee WordPressin virta. Lähde-verkkosivusto on tällä hetkellä verkossa. Opasmme yhteydessä määrittelemme kahden tyyppisiä lähdesivustoja:

 1. Ajo CMS: llä
 2. Ei CMS-käyttöinen sivusto

Teemme tämän eron ymmärtääksemme edessämme olevan työn.

Siirtyminen toisesta CMS: stä

Jos lähdesivusto toimii CMS-alustan avulla, meillä saattaa olla onni käyttää WordPress-laajennusta siirtoprosessin helpottamiseksi. Maaliskuusta 2016 alkaen WordPress-koodeksi sisältää yli 53 siirto-opastusta sisällön tuomiseksi erilaisista sisällönhallintaratkaisuista, blogiympäristöistä jne. Tarkista, onko CMS-luettelosi luettelossa (on suuri mahdollisuus, että se on) ja noudata tarvittavia ohjeita muuttoa varten. Jos CMS-järjestelmääsi ei ole lueteltu WordPress-koodeksissa, kannattaa ehkä tarkistaa WordPress-laajennusten arkisto, tai etsiä online-ohjeita. Pahimmassa tapauksessa sinun on siirrettävä verkkosivusto manuaalisesti.

Siirtyminen staattiselta verkkosivustolta

Verkkosivustosi manuaalinen siirtäminen WordPressiin voi olla vaikeaa, mutta on silti erittäin tärkeää. Seuraavassa on muutama yläpuoli siihen:

 • Sinulla on enemmän hallintaa sivustosi sisällössä – olet tietoinen jokaisesta luodusta viestistä, sivusta, luokasta ja tunnisteesta, lähinnä siksi, että luot ne manuaalisesti.
 • Se on vankka oppimiskokemus – Sivustosi manuaalinen siirtäminen WordPressiin antaa sinulle selkeän käsityksen WordPressin ominaisuuksista ja toiminnoista. Saat käytännöllisen käytännön istunnon koko prosessista.

Kiinteän siirtosuunnitelman laatiminen

write-593333_1280

Mielestäni on kaksi tapaa suunnitella siirtymisprosessia.

 • Ajatellaan nykyisen / lähteen verkkosivuston näkökulmasta.
 • Suunnittelu WordPressin näkökulmasta.

En ole menetelmän (a) fani, koska se lisää paljon tarpeettomia yleiskustannuksia siirtoprosessissa. Jotta asiat pysyisivät sujuvina, suunnittelemme siirtoprosessimme pitämällä kohde CMS mielessä – ts. WordPress.

WordPress tallentaa pohjimmiltaan sisältöä viestien ja sivujen muodossa (ja räätälöityjen postityyppinä edistyneille käyttäjille) ja organisoi he käyttävät luokkia ja tunnisteita. Siten sisällön uudelleenjärjestelysuunnitelman tavoitteena olisi rakentaa se viestin ja sivujen suhteen ja luokitella ne tunnisteiden ja luokkien avulla.

Jos nykyinen CMS oli esimerkiksi Tumblr, on parasta suunnitella uudelleenjärjestelyt teidän sisältöä vastaamaan WordPress-sivuston rakennetta sen sijaan, että asennettaisiin laajennuksia, jotka toisisivat Tumblrin käyttäytymistä WordPressissä.

Suunnittelemme uuden WordPress-verkkosivustomme seuraaviin otsikoihin:

1. Järjestä nykyinen sisältö

toimisto-tarvikkeiden 1149055_1280

 • Tunnista nykyisen verkkosivustosi viestit ja sivut selvästi. Jos et ole varma, mikä viesti ja sivu ovat, kannattaa ehkä harkita tätä. Staattisilla verkkosivustoilla ei ole tyypillistä ”viestiä”.
 • Harkitse esimerkiksi lähdesivustoa, joka esittelee ravintolan valikkoa. Koti, meistä ja valikkosivut luokitellaan WordPressiksi sivu. Toisaalta ilmoitukset, kuten uudet tapahtumat, tarjoukset ja uutispäivitykset, olisivat WordPress lähettää.

2. Valitse oikea web-hosting

sivujen ylläpito

 • Jos haluat käyttää WordPress-sivustoa jaetussa hosting-ympäristössä, kahden peruskomponentin on oltava käytettävissä – PHP ja MySQL. Melkein kaikki Jaetussa isäntäyrityksessä, kuten HostGator ja BlueHost, nämä komponentit (ja paljon muuta) on asennettu aloituspaketeihinsa. Jotkut jaetut hosting-yritykset, kuten SiteGround, tarjoavat erikoistuneita WordPress-hosting-palveluita jaetun isännöinnin hinnoilla.
 • Vaihtoehtoisesti voit isännöidä myös sivustosi WordPress.com-sivustossa, joka taas sisältää omat rajoitukset ja edut.
 • Jos olet tulossa liikenteestä, jolla on paljon liikennettä, suosittelemme, että valitset ylläpidetyn WordPress-isännöintipalvelun, kuten WPEngine, joka laskuttaa sinua yleensä yksilöivien sivun katselukertojen perusteella. Hallittujen WordPress-isännöintien tärkeimpiä etuja ovat huippuluokan tietoturva, vilkasta nopea latausaika ja takuu siitä, että sivustosi ei putoa liikenteen nousun aikana.

3. Suunnittele uusi sivuston rakenne

hierarkia

 • domain: Ihannetapauksessa sinun pitäisi asentaa uusi WordPress-sivusto samaan verkkotunnukseen. Tämä ei vahingoita nykyistä SEO-pisteet.
 • Asennushakemisto: Jos aiot käyttää WordPressiä blogiympäristönä, erillään pääsivustostasi, saatat haluta asentaa sen toiseen kansioon tai aliverkkotunnukseen. WordPressin asennuksen aikana sinun on oltava varovainen valittaessa asennushakemistoa.
 • Aliverkkotunnukset: Jos kyseessä on verkkotunnuksia tai aliverkkotunnuksia, haluat asentaa WordPressin perus- tai ‘juurihakemistoon’, ei kansioon. Oletusasentaja tekee aina uuden kansion nimeltä ‘wp’ – et todennäköisesti halua sitä.
 • valikko: Valikon suunnittelu on tärkeätä hyvän käyttökokemuksen ja hakukoneoptimoinnin kannalta. Suunnittele valikkosi rakennekomponentit siten, että sitä on helppo seurata.

4. Seuraa SEO-muutoksia

SEO

 • Metakuvaukset: Kun kyse on WordPress SEO: sta, et voi koskaan olla liian varovainen. Paras paikka oppia WordPress SEO: ta on seurata ohjeita Moz tai Yoast. Jos aika sallii, lue ja ota opas käyttöön päästä päähän.
 • uudelleenohjaus: Jos aiemmassa sivustossasi on rakennettu mukautettuja URL-osoitteita, varmista, että ne ovat edelleen toimivia siirtymisen jälkeen, Uudelleenohjauslaajennus. Laajennus hallitsee pääasiassa 301 uudelleenohjausta ja seuraa 404 virhettä tarvitsematta tietää Apache .htaccess-tiedostoja.

5. Yhteyslomakkeet ja roskapostit

kirjain-1

 • Yhteyslomakkeet: Vaikka olet vasta aloittamassa, eikä kenellekään näytä olevan mitään syytä ottaa sinuun yhteyttä, suosittelen pitämään yhteyshenkilön. Se kertoo lukijoillesi, että olet avoin ehdotuksille, palautteelle, uusille liiketoimintamahdollisuuksille jne., Joita suosittelen Yhteydenottolomake 7, koska se on todella helppo asentaa ja suosikkini. Voit myös tarkistaa WordPressin parhaat yhteyslomakelaajennukset.
 • Spam: Roskapostit ovat aina tuskalla mille tahansa verkkosivustolle. Blogissa se on suurempi ongelma, koska jokaisella viestillä on kommentti. Siksi on erittäin suositeltavaa asentaa roskapostin torjuntalaajennus kuten Akismet.

6. Valitse teema

wpexplorer

 • Ilmainen tai premium-teema? Valitse teema, joka sopii nykyisiin ja tuleviin vaatimuksiin. Jos se on ilmainen teema, varmista, että se on peräisin maineikkaasta lähteestä, kuten WordPress-teeman arkistosta. Premium-teemoja, kuten WPExplorerin Total-teema, suunnitellaan yleensä paremmin ja ne tarjoavat enemmän toimintoja, jotka sopivat useille salkkuille.
 • Teeman nopeus: Monia teemoja ei ole optimoitu sivunopeudelle. Tämä vaikuttaisi vahingossa hakukoneoptimointiisi ja tappaisi käyttökokemuksen. Ennen kuin valitset teema, arvioi sitä käyttämällä Google Mobile-Friendly -testi ja Pingdom -sivun lataustesti.
 • Teemakehykset: Jos kuitenkin haluat, että uusi WordPress-sivustosi näyttää täsmälleen samalla tavalla kuin edellinen verkkosivusi, sinun tulee harkita mukautetun teeman kehittämistä. Se on kuitenkin yleensä paljon kalliimpaa kuin premium-WordPress-teeman ostaminen. Muista valita tällaisessa tapauksessa WordPress-teemakehys, kuten Thesis, Headway Themes tai Genesis Framework. Ne ovat lähinnä tulevaisuuden kestäviä aiheitasi rakenteen ja turvallisuuden suhteen.

7. Varmuuskopiot

Varmuuskopionäppäin sininen arkistointia ja tallennusta varten

En voi korostaa varmuuskopioiden merkitystä – ne olivat, ovat ja ovat aina hengenpelastaja jokaiselle, joka ylläpitää omaa verkkosivustoa. Katso Vishnun luettelo WordPressin varmuuskopiolaajennuksista löytääksesi sinulle sopivan ratkaisun.

8. Turvallisuus

turvallisuus

WordPress-tietoturva on yksi WordPress-yhteisön aloittelijoiden heikentämistä asioista. Suosittelen lukemaan nämä vinkit ja asentamaan yhden näistä suojauslaajennuksista WordPressille.

9. Verkkokauppa

verkkokaupan 1

Jos aiot käynnistää verkkokaupan WordPressillä, suosittelen WooCommercea pääni yläpuolella. Automattic (WordPressin luonut yritys) osti äskettäin tämän mahtavan ilmaisen laajennuksen takana olevan yrityksen WooThemes, mikä tekee siitä yhden markkinoiden parhaista verkkokaupan laajennuksista..

10. Muut tekijät

pääsiäinen-1247634_1280

Aiheemme laajan laajuuden vuoksi on täysin mahdollista, että et ole sisällyttänyt etsimääsi kohdetta tähän luetteloon. Ne voivat vaihdella seurantatarkoituksista, sosiaalisen median jakamislaajennuksista, sulautetuista videosoittimista, kuten Wistia, jne.

Tässä on hyviä uutisia. WordPressin valtavan suosion vuoksi on täysin mahdollista, että käyttämäsi tietyn web-ohjelmiston / palvelun kehittäjillä on oma WordPress-laajennus. Google avainsanat “ WordPressille ”tai“ kuinka käyttää WordPressissä ”- saatat olla yllättynyt löytämästäsi.

Kuinka suorittaa WordPress-siirtoprosessi

pit-miehistön 554352_1280

Tässä on vaiheittainen WordPress-siirtosuunnitelman prosessi.

 1. Varmuuskopioida: Varmista ensin varmuuskopio nykyisestä verkkosivustostasi.
 2. Jos asennat WordPressiä samassa Web-isäntässä, luo ylläpitosivu ja nimeä se uudelleen index.html-tiedostoksi.
 3. Asenna WordPress: Asenna seuraavaksi uusi WordPress-kopio.
 4. Jos olet luonut index.html-tiedoston edellisessä vaiheessa, poista se.
 5. Poista hakukoneen näkyvyys käytöstä: Kirjaudu WordPress-hallintapaneeliin ja poista hakukoneiden näkyvyys käytöstä. Tämä vaihe on ratkaiseva, koska se estää sisällön näyttämisen hakukoneille, kunnes järjestät verkkosivustosi.
 6. Tuo sisältö: Nyt alamme tuoda sisältöä aikaisemmasta CMS: stä. Katso virallinen WordPress-koodeksi oppia siirtymään CMS: stä WordPressiin.
 7. Jos olet käyttänyt staattista sivustoa, on aika kätesi likaantua. Jokainen sivu on kopioitava ja liitettävä manuaalisesti vanhalle verkkosivustollesi. Muista viestien ja sivujen erottelu ollessasi siinä – tämä auttaa järjestämään sisältöäsi paremmin.
 8. Järjestä sisältö: Nyt kun sisältö on tuotu, on aika rakentaa se. Luo ensin tarvittavat luokat, alaluokat, tunnisteet, widgetit ja valikot. Kun olet valmis, järjestä sisältösi vastaavasti. Tämä merkitsee sisällön tuonnin vaiheen loppua.
 9. Asenna Essentials: Asenna seuraavaksi WordPress-teema ja välttämättömät laajennukset. Muista asentaa yhteyslomake, roskapostin torjunta, varmuuskopio ja tietoturvalaajennus. Olet ehkä huomannut, etten ole maininnut SEO-laajennusta. Tämä johtuu siitä, että WordPressin sisäänrakennettu SEO on melko tehokas.
 10. Laadunvarmistustesti: Suorita sivustosi Google Mobile-Friendly -testi ja Pingdom -sivun lataustesti – vain tällä kertaa, se tulee sisältöön. Jos tulokset näyttävät hyvältä, olet valinnut hyvän WordPress-teeman.
 11. Luo sivustokartta: Sivustokartat ovat tärkeä osa mitä tahansa verkkosivustoa. Kun olet organisoinut sisällön, voit käyttää Google XML -sivustokartat plugin tuottaa nopeasti WordPress-sivustosi sivukartan.
 12. Korjaa rikkinäiset linkit: Broken Links on buzzkill. On luonnollista, että sivustosi kasvaessa se pystyy keräämään paljon linkkejä, jotka eivät ole enää merkityksellisiä – johtaen katkenneisiin linkkeihin. Tällaisissa tapauksissa voit vain ohjata ne sivustosi kotisivulle tai jopa omalle sivulle, joka selittää linkin voimassaolon päättymisen..
 13. Elä: Ota hakukoneen näkyvyys käyttöön, päivitä sivustosi Google Webmaster Tools -sovelluksessa ja uusi sivustosi on aktiivinen.

Käärimistä

Siirtyminen WordPressiin on todellakin yksi bloggaajan älykkäimmistä päätöksistä. Monipuolisuuden vuoksi WordPress pystyy käsittelemään suurimman osan web-omistajan yleisistä vaatimuksista.

Olen yrittänyt sisällyttää muuttoprosessin olennaiset seikat. Jos olen ohittanut minkään – anteeksi! Jos sinulla on kysyttävää, tiedät mistä löytää minut. Odotan innolla kommentteja ja ehdotuksia! Hyvää muuttoa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map