Kuinka siirtää WordPress-verkkosivustosi localhost-palvelimelta Live-palvelimelle

Kuinka siirtää WordPress-verkkosivustosi localhost-palvelimelta Live-palvelimelle

Tietokoneeseesi (tai paikalliselle palvelimelle) asennetun virtuaalisen web-palvelimen avulla voit rakentaa ja mukauttaa WordPress-verkkosivustoa helposti ja nopeasti. Koska jokainen muokkaus vaatii tallennusta ja päivittämistä, WordPress-sivuston kehittäminen live-palvelimella voi helposti muuttua painajaiseksi, kun otetaan huomioon kaistanleveyden ja Internet-liikenteen rajoitukset.


Tästä syystä suurin osa kehittäjistä päättää oikeutetusti tehdä WordPress-kehityksestä kaikki tyhjästä paikallisella palvelimella ja myöhemmin ladata valmiin verkkosivuston live-palvelimelle. Samoin verkkosivustolle tulevat päivitykset tehdään ja testataan paikallisesti ennen niiden lataamista elävään ympäristöön.

Tässä viestissä aion käydä läpi WordPress-verkkosivuston siirtämisen paikallisesta palvelimesta elävälle palvelimelle. Tämän prosessin avulla voit siirtää turvallisesti kaiken sivustosi sisällön (kuvat, viestit ja sivut) sekä teemat ja laajennukset tietokoneesi hakemistosta isäntäsi tuotantopalvelimelle. On selvää, että on olemassa pari kätevää laajennusta, jotka voivat tehdä tästä prosessista helppoa, mutta manuaalisen prosessin oppiminen on aina hyödyllistä.

edellytykset

Tässä opetusohjelmassa oletan, että olet jo täyttänyt muutamat edellytykset. Nämä ovat vain muutamia yksinkertaisia ​​vaatimuksia, joita tarvitset ennen aloittamista.

1. Paikallinen WordPress-asennus

Sinulla pitäisi olla WordPress-verkkosivusto käynnissä tietokoneellasi. Saat lisätietoja oman localhost -ympäristön asettamisesta kassastamme oppaistamme kuinka asentaa WordPress paikallisesti tai Checkout Local by Flywheel.

2. Isäntäsuunnitelma

Tarvitset myös aktiivisen hosting-suunnitelman, joka tarjoaa PHP- ja MySQL-tukea. Onneksi suurin osa palveluntarjoajista tukee PHP: tä ja MySQL: tä. Parempaa vielä, monet palveluntarjoajat tarjoavat yhden napsautuksen asennuskomentosarjat WordPressille, joten sinun ei tarvitse suorittaa manuaalista asennusta.

Suosittelemme tietysti WP Engine -yrityksen ylläpitämää WordPress-hosting-palvelua – se antaa meille virtaa kaikille verkkosivustoillemme ja live-teemademoille. Lisäksi WP Engine helpottaa sivustojesi hallintaa intuitiivisen hallintapaneelin ansiosta. Suunnitelmat alkavat 29 dollaria kuukaudessa yhdellä asennuksella (mutta voit saada 2 kuukautta ilmaiseksi vuotuisissa suunnitelmissa, kun käytät linkkiä). Jos et ole vielä valmis kyseiseen hintalappuun, löydät hienon aloittelijan jaetun hosting-suunnitelman noin 3 dollaria kuukaudessa yrityksiltä, ​​kuten Bluehost tai SiteGround.

3. SFTP-käyttö

Ja lopuksi, sinulla pitäisi olla SFTP-pääsy isäntätiliisi yhdessä asiakasohjelman, kuten FileZilla. Käytät sitä tiedostojen lähettämiseen isäntällesi. Vaihtoehtoisesti voit käyttää File Manager -vaihtoehtoa cPanelissa, mutta toisin kuin SFTP, cPanel ei tarjoa näkymää paikallisen hakemiston rakenteesta. Okei, kaiken tämän ollessa paikallaan, meidän pitäisi olla valmiita menemään.

Tapa 1: Vie ja tuo sisältöä käyttämällä WordPress-perusominaisuuksia

Nopea ja helppo tapa siirtää WordPress-sivusto paikallisesta palvelimesta tuotantoympäristöön on WordPressin sisäänrakennetun vientityökalun käyttö. Tämä menetelmä olettaa, että WordPress on jo asennettu ja määritetty live-hosting-tilillesi ja että se on olemassa ei sisältöä live-verkkosivustollasi. Tämä on erittäin tärkeää, koska WordPress-tuontiominaisuus ei korvaa olemassa olevaa sisältöä, vaan yksinkertaisesti lisää sitä. Jos sinulla on vanhaa sisältöä, voit aina palauttaa WordPress-verkkosivustomme oppaan avulla niin, että sinulla on puhdas asennus työskennelläksesi.

Okei – aloita verkkosivustosi siirtäminen siirtymällä paikallisesti asennettuun WordPress-hallintapaneeliin ja vierittämällä kohtaan Työkalut. valita Viedä ja tarkista radiaalipainike “All content”.

WordPress Lataa vientitiedosto

Tämä lataa XML-tiedoston tietokoneellesi. Tiedosto sisältää kaikki tiedot sivustosi sisällöstä (ellet ole valinnut yksittäisen sisällön latausvaihtoehtoa, kuten vain viestejäsi, sivusi, mukautetun viestityypin tai mediaasi).

Kirjaudu nyt WordPress-sivustollesi, aktivoi sitten paikallisella palvelimella käyttämäsi teema ja laajennukset. Kun olet valmis, siirry kohtaan Työkalut> Tuo.

WordPress Tuo LocalHost -sisältö

Jos sinua kehotetaan asentamaan WordPress-tuontilaajennus, tee se ja aktivoi se sitten. Lopuksi tuota plugin-ohjelmalla vietävästäsi .host tiedosto .xml-tiedosto. Napsauta ensin tätä Suorita maahantuoja WordPress-otsikon vaihtoehdot (Huomaa: Voit käyttää myös maahantuojaominaisuutta siirtääksesi sisältöä muista lähteistä, kuten Blogger, Tumblr jne.).

WordPress Valitse tuotava XML-tiedosto

Seuraavaksi käytä Valitse tiedosto -vaihtoehto ja valitse XML-tiedostosi ja napsauta sitten ladata ja tuoda. Odota nyt vain sisällön tuontia. Kuinka kauan odotat, riippuu siitä, kuinka paljon tuot sisältöä ja hosting-suunnitelmasi.

Tämä menetelmä siirtää viestit, sivut, media ja valikot live-sivustoosi. Sinun on tietenkin asetettava valikkosi sijainnit ja lisättävä widgetit uudelleen, mutta koska kaikki muu on siirretty puolestasi, tämä on hieno vaihtoehto, jos et halua asentaa ylimääräisiä laajennuksia tai käsitellä siirtoa manuaalisesti..

Tapa 2: Käytä laajennusta WordPress-verkkosivustosi siirtämiseen

Jos haluat verkkosivustosi saumattoman siirron, saattaa olla parasta harkita laajennusta. Nopea Google-haku näyttää tonnia ilmaisia ​​ja premium-vaihtoehtoja, mutta tässä on kolme suosikkiamme (plus nopea selitys siitä, kuinka niitä käytetään verkkosivustosi siirtämiseen).

DesktopServer

Miksi käyttää DesktopServeriä

DesktopServer on premium-ohjelmisto, jonka avulla voit asentaa WordPressin paikallisesti tietokoneellesi (Mac tai PC). Sen avulla on helppo asentaa virtuaalinen isäntä, kopioida testisivustoja, luoda paikallisia monisivustoja, arkistopaikkoja ja paljon muuta. Mutta yksi DesktopServerin parhaista ominaisuuksista on, että voit helposti siirtää paikallisen sivustosi rakkauspalvelimellesi ilmaisella DesktopServer-laajennus.

Asenna vain laajennus, vie sivustosi paikallisesta DesktopServer-asetuksesta (valitsemalla varmasti “Hae live-palvelimen tiedot” -vaihtoehto) ja tuo laajennuksen kautta. Voila! Mutta voit käydä heidän online-dokumentissaan nähdäksesi lisää oppaita miten DesktopServer otetaan käyttöön palvelimellesi.

BackupBuddy

Varmuuskopioi WordPress-sivustosi varmuuskopiolla

Toinen upea ratkaisu on iThemesin BackupBuddy. Tämä ihana plugin on ensisijainen ratkaisu omien verkkosivustojen varmuuskopioiden hallintaan. Sen avulla voit luoda täydellisiä verkkosivustojen varmuuskopioita (tietokantoja ja kaikkia), ajoittaa säännöllisiä varmuuskopioita, tallentaa omia kopioita (paikallisesti tai BackupBuddy Stashin kautta) ja jopa palauttaa verkkosivustosi ImportBuddy-ohjelmalla..

Mutta tiesitkö, että voit myös käyttää BackupBuddyä siirtääksesi paikallisen sivustosi live-sivustollesi? Voit siirtää verkkosivustosi tietokoneesta Internetiin (tai isäntästä isäntään) BackupBuddyn sisäänrakennettujen siirtymisominaisuuksien avulla. Laajennus käsittelee verkkotunnuksen muutokset, korvaa automaattisesti URL-osoitteet ja kaiken muun siirtääksesi verkkosivustosi saumattomasti isoon debyyttiisi.

monistuskone

Kopiokone WordPress -laajennus

Viimeiseksi, Kopiokone on mahtava freemium-laajennus, jota voit käyttää omien sivustosi varmuuskopioiden ja siirtojen hallintaan. Kanssa Kopiokoneen vapaa laajennus voit helposti luoda omia varmuuskopioita, suunnitella sivuston kimppuja (sisältöpaketti, teema ja laajennukset uudelleenkäytettäväksi asiakassivustoilla) ja siirtää verkkosivustosi helposti paikalliselta elää (asenna vain laajennus paikallisesti pakata se ja asentaa sitten live-sivustosi, joka käyttää samaa laajennusta).

Vaihtoehtoisesti, jos aloitat Duplicator Pron, voit käyttää premium-ominaisuuksia aikataulutettuihin varmuuskopioihin, synkronoituihin tallennustiloihin (Amazon, Dropbox, Google Drive jne.), Useiden sivustojen yhteensopivuuteen, cPanel-sovellusliittymään, sähköposti-ilmoitukseen, pro-tukeen ja muihin. Yksi vuosi maksaa vähemmän kuin pari Nike-kouluttajaa, ja verkkosivustosi tietäminen on enemmän kuin sen arvoista.

Tapa 3: Siirrä tiedostot manuaalisesti paikallisesta palvelimelle

Viimeisin vaihtoehto on siirtää verkkosivustotiedostot manuaalisesti. Tämä vaatii palvelimen pääsyn. Pohjimmiltaan prosessi edellyttää tietokantatiedoston lataamista paikallisesta asennuksesta, sen muokkaamista oikeille poluille ennen sen tuomista palvelimen uuteen tietokantaan ja lopuksi paikallisen WordPress-asennuksen kaiken sisällön lähettämistä..

Vie tietokantatiedostosi

Käynnistä käynnistämällä paikallinen palvelin ja navigoi kohtaan phpMyAdmin – vain kirjoita localhost / PhpMyAdmin Web-selaimeesi. Tässä esimerkissä käytän XAMPP: tä ja tässä minun phpMyAdmin käyttöliittymä näyttää seuraavalta:

phpMyAdmin

Vasemmalla olevassa paneelissa on kaikki tietokannat. Valitse paikallisen WordPress-sivustosi tietokanta ja napsauta Viedä yläosassa phpMyAdmin ikkuna. ”Pika” vientitapa on valittu oletuksena. Jätä se ehjä ja napsauta Mennä.

Vie tietokantataulukoita

SQL-tiedosto (kuten my_test.sql) viedään tietokoneesi latauskansioon.

Muokkaa tiedostopolkuja

Kun rakennat WordPress-verkkosivustoasi paikallisesti alusta alkaen, muista, että kaikki URL-osoitteet ovat ehdoton polku. Toisin sanoen kaikki linkit sisältötiedostoihisi (viestit, kuvat, postityypit) alkavat http: // localhost /. Sinun on muokattava tätä linkkirakennetta suoraa asennusta varten. Muuten sisältösi ei näy oikein, kun olet ladannut tietokantatiedoston.

Suorita tämä käyttämällä koodieditoria etsimään ja korvaamaan juuri viemäsi tietokantatiedosto. Käytän Notepad ++ -sovellusta etsiessäni ja korvaamalla ”http: // localhost / my_test” ja korvaamalla sen aktiivisella URL-osoitteella. Loin yksinkertaisesti “my_test” -kansion verkkotunnukseni juurikansioon. Jos aiot asentaa suoraan juureen, sinun ei tarvitse luoda mitään kansiota, joten korvaavan URL-osoitteen tulisi olla yksinkertaisesti http://www.yourdomainname.com. Lataat paikalliset WordPress-kansiosi public_html (isännöintitilisi juuri).

Muokkaa tiedostopolkuja

Kun olet korvannut URL-osoitteet, tallenna ja sulje.

Luo uusi tietokanta hosting-tilillesi

Nyt olet valmis paikallisen palvelimen pääosan kanssa. On aika määrittää live-ympäristö ja lopulta ladata tiedostot lataamalla, jotta verkkosivustosi voi siirtyä elämään. Uuden tietokannan määrittäminen WordPress-sivustoosi riippuu isännöinnistäsi.,

Jos suunnitelmasi käyttää cPanelia (kuten Bluehost tai HostGator), avaa se hosting-tililtäsi ja selaa MySQL-tietokannat.

Luo uusi tietokanta

Kun valitset MySQL-tietokannat, sinua pyydetään antamaan käyttäjänimi ja salasana. Tämä on uusi käyttäjätili, joka liitetään verkkosivustosi uuteen tietokantaan. Huomaa henkilökohtaiset tiedot, kuten käyttäjänimesi ja salasanasi, koska tarvitset niitä määrittäessäsi tietokantatiedostoa WordPressissä. Äskettäin luodulla tietokannalla on sama nimi kuin valitsemallasi käyttäjänimellä.

Jos käytät hallinnoitua hosting-tiliä, sinulla ei ehkä ole cPanelia. Esimerkiksi WP Enginen avulla voit luoda uuden asennuksen suunnitelmaan kirjautumalla sisään tiliisi ja napsauttamalla Lisää asennus linkki.

WP Engine Add Install

Seuraavaksi täytä vaadittavat tiedot (jotka muuten voit asettaa tämän portaalisivustoksi, jos sinulla ei ole vielä verkkotunnusta valmiina).

WP Engine Lisää asennustiedot

Se siitä! Uusi sivustosi (ja tietokanta) on valmis.

Lataa tietokantatiedosto uuteen tietokantaan

Nyt kun sinulla on uusi (tyhjä) tietokanta live-palvelimella, on aika lähettää tietokoneellesi tallennettu tietokantatiedosto. Selaa phpMyAdmin käyttöliittymä ja valitse Tuonti. Selaa ja valitse verkkosivustolta vietyyn SQL-tietokantatiedosto paikallisella palvelimella.

Jos isäntälläsi ei ole phpMyAdminia, käytä Tietokannan palauttaminen vaihtoehto MySQL-tietokannat. Se tekee saman asian – antaa sinun selata ja valita SQL-tiedoston.

mySQL-tietokanta

Käytin palautusvaihtoehtoa tietokantatiedoston tuontiin. Muista, että tämä on tärkeä vaihe, koska sen avulla voit palauttaa verkkosivustosi täsmälleen kuten se oli paikallisessa asennuksessa. Nyt kaikki jäljellä on muokata wp-config.php tiedosto, lataa verkkosivustotiedostot ja korjaa pysyvät linkit, ja olemme valmiita toimimaan.

Korjata wp-config.php tiedosto

Avaa wp-config.php tiedosto koodieditorissa (selaa paikallista WordPress-asennuskansiota). Tässä on vain muutettavat tiedot:

 • määritä (‘DB_NAME’, ‘tietokannan_nimesi’);
 • määritä (‘DB_USER’, ‘your_database_user’);
 • määritä (‘DB_PASSWORD’, ‘your_database_password’);
 • määritä (‘DB_HOST’, ‘localhost’);

Täytä vain määrittämäsi asetukset luomalla tietokantaa live-palvelimelle vaiheessa 3. Jos haluat isäntänimen, kirjoita palvelimen IP-osoite tai jätä se nimellä paikallinen isäntä jos isäntäsi nimenomaisesti sanoo niin. Jätän omani kotimaisena, kuten täällä selvästi todetaan: “Jos haluat muodostaa yhteyden tietokantaan verkkopalvelimellasi käynnissä olevassa komentosarjassa, sinun tulisi käyttää isäntänimenä ”localhost”. ” Kun olet muokannut asetuksia, tallenna ja sulje tiedosto. Älä muuta mitään muuta.

merkintä: Varmista, että tallennat kopion vanhoista arvoistasi, jos kaikki menee pieleen, voit aina palata takaisin.

Lähetetään verkkosivustotiedostoja

Nyt on aika siirtää WordPress-verkkosivustotiedostot, koska olemme määrittäneet kaiken live-palvelimella. Käynnistä SFTP-asiakas ja muodosta yhteys hosting-tiliisi käyttämällä SFTP-yhteyden tietoja. Voit saada ne isäntältäsi, jos sinulla ei ole niitä jo. Joillekin palveluntarjoajille SFTP-kirjautumistiedot ovat samat kuin cPanel-tiedot.

Kun olet muodostanut yhteyden, selaa public_html tai www kansio (tai kansio juuressa, johon haluat asentaa WordPress-verkkosivustosi) ja kopioi kaikki tiedostot paikallisen palvelimen WordPress-asennuskansiosta tähän live-palvelimen hakemistoon..

Muokkaa pysyviä linkkejä

Viimeinen vaihe on muuttaa uuden verkkosivustosi pysyvän linkin rakennetta vastaamaan paikallisen palvelimen vanhan sivustosi rakennetta. Voit tehdä tämän siirtymällä uuden verkkosivustosi järjestelmänvalvojan hallintapaneeliin ja selaa Asetukset> Permalinks. Valitse paikalliseen asennukseen käyttämäsi rakenne ja tallenna. WordPress-verkkosivustosi pitäisi nyt olla suorana.

johtopäätös

Tähän mennessä sinulla pitäisi olla asianmukainen käsitys siitä, mitä tapahtuu siirrettäessä paikallista WordPress-asennusta live-palvelimelle. WordPress tarjoaa paljon joustavuutta ja helppokäyttöisyyttä. Kehittäminen localhostilla mahdollistaa rajoittamattoman tarkistuksen ja räätälöinnin, koska sinulla on varaa tehdä virheitä, joita sinulla ei ole varaa tehdä elävässä tuotantoympäristössä..

Mikä on paras tapa ladata WordPress-verkkosivusto paikalliselta palvelimelta live-palvelimelle? Jos olet käynyt läpi tämän prosessin aiemmin, millainen oli kokemuksesi? Ole hyvä ja jaa ajatuksesi kommentteihin!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map