Kuinka siirtää staattisen HTML-verkkosivustosi WordPressiin

Kun WordPressistä tulee päivä päivältä yhä suositumpaa, on vain selvää, että enemmän ihmisiä hypätä kelkkaan. Vaikka WordPressin omaksuminen on hieno tapa, tarkoittaako se, että joudut suudella HTML-verkkosivustosi hyvästi? Onko sinun todella aloitettava alusta, kun muutat WordPressiin? No ei. Voit siirtää HTML-verkkosivustosi WordPressiin helposti säilyttäen samalla sisällön, suunnittelun ja jopa SEO-luokituksen. Kuulostaa hyvältä.


Ennen kuin otat sen sinne, haluaisin puolustaa yhtä asiaa: Jos sinulla ei ole vahvaa syytä (kuten blogin lisääminen jne.) Verkkosivustosi uudelleenympäristöksi, jätä se vain sellaisenaan. Muutoin voit ottaa WordPressin käyttöön ja hyödyntää kaikkia hienoja ominaisuuksia, joista alusta tunnetaan parhaiten. Sitä vastoin tämän päivän viesti käsittelee aiheita HTML-verkkosivuston siirtämisestä WordPressiin. Tutkimme sivustosi suunnittelua ja siirtymistä WordPressiin.

Sivustosi siirtäminen WordPressiin: Suunnitelma

WordPress-post-aikataulutus

Kokemuksen kautta olen oppinut yhden arvokkaan oppitunnin elämässä: mikään ei onnistu ilman rock-vankkaa suunnitelmaa. Siksi HTML-verkkosivustosi siirtämiseksi WordPressiin tarvitaan hieno suunnitelma. Seuraavassa on joitain huomioitavia seikkoja suunnitelmaa laadittaessa:

 • Säilytetäänkö nykyinen verkkotunnuksesi tai luodaan erillinen? Kärki: Voit myös asentaa WordPressin alihakemistoon i.e yourdomain.com/wordpress/ ja myöhemmin osoittamalla verkkotunnus hakemistoon
 • Muuttuuko nykyinen URL-rakenteesi? Näin tapahtuu koko ajan, joten valmistaudu ohjaamaan vanhat URL-osoitteesi siirron jälkeen
 • Kuinka paljon sisältöä (sivuja, viestejä, kuvia, JavaScript-tiedostoja jne.) Siirrät uudelle sivustolle? Pieniä sisältömääriä voidaan siirtää manuaalisesti, mutta tarvitset erityisiä työkaluja suuren sisällön siirtämiseksi
 • Hyödyntääkö nykyisessä HTML-sivustossasi ulkoisia palveluita? Onko näitä palveluita varten WordPress-laajennuksia? Kuinka integroit kolmannen osapuolen palvelut siirron jälkeen?
 • Tarvitseeko sinun siirtää jo olemassa olevia hallintotyökaluja vai onko WordPressissä vastaavia työkaluja??
 • Aiotko muuttaa verkkoisäntäjäksi? Sivustojen omistajilla on tavallista vaihtaa verkkoisäntää siirtyessään WordPressiin. Varmista, että Web-isäntä vastaa WordPress-tarpeitasi. Käytämme, rakastamme ja suosittelemme WPEngine Managed WordPress -majoitusta.

Päivän lopussa tehtäväsuunnitelmassasi tulisi olla yksityiskohtaiset tiedot kuinka:

 1. Luo testialue tai alihakemisto
 2. Asenna WordPress
 3. Tuo sisältö nykyisestä HTML-sivustosta
 4. Suunnittele uusi WordPress-sivusto (WordPress-teeman valitseminen tai uudelleensuunnittelu alusta alkaen ovat joitain käytettävissä olevista vaihtoehdoista)
 5. Asenna tarvittavat WordPress-laajennukset
 6. Varmuuskopioi sivustosi (sekä HTML että WordPress)
 7. Käytä rikkoutuneita linkkejä
 8. Elä

Ennen kuin aloitamme muista varmuuskopioida HTML-sivustosi (vain varotoimenpiteenä), ota huomioon, että emme suosittele huolehtimista aktiivisen HTML-sivustosi kanssa, jos et ole tyytyväinen tekemiisi. Sinulla on myös oltava läpäisemä tuntemus WordPressistä maksimoidaksesi hyötysi tästä opetusohjelmasta. Sanojen ja lauseiden, kuten pysyvät uudelleenohjaukset, CMS, .htaccess jne., Ei pitäisi pelätä sinua. Suorita tutkimus tarvittaessa ��. Suunnittele nyt suunnitelmasi paperiarkille tai Evernotessa – minne tahansa, ja ole valmis seuraavaan osaan.

Kuinka siirtää verkkosivustosi WordPressiin

Perussuunnitelman ollessa kädessä on aika kätevälle osalle. Taivuta sormiasi ja anna meidän aloittaa perustamalla WordPress.

WordPressin määrittäminen

WordPress 4.0 Benny-julkaisu

Tämä on helpoin osa riippumatta siitä, asennatko WordPressin paikallisesti tai palveluntarjoajasi kanssa. Asenna WordPress paikallisesti noudattamalla edellisessä lausunnossa linkitettyä opasta. WordPressin asentaminen web-isäntään on yksinkertaista ja selkeää. En usko, että joudut vaikeuksiin. Suurimmalla osalla isäntälaitteista on helppo asentaa napsautukset yhdellä napsautuksella, tai hallinnoidun WordPress-isännöinnin tapauksessa he ovat jo asentaneet WordPressin sinulle. Jos olet jumissa, älä epäröi ottaa yhteyttä Web-isäntään.

Voit asentaa WordPressin erilliselle verkkotunnukselle tai omaan hakemistoon – valinta on sinun. Mene Asetukset -> Lukeminen WordPress-järjestelmänvalvojan näytössä ja tarkista (rasti) Älä anna hakukoneiden indeksoida tätä sivua että Hakukoneen näkyvyys osiossa. Et halua hakukoneiden (ja asiakkaiden) löytävän WordPress-sivustosi vielä kehitysvaiheessa. Kun WordPress on valmis ja käynnissä (eli voit nähdä uuden WordPress-sivustosi selaimessa), olet valmis seuraavaan osaan: sisällön tuominen yli.

Sisällön tuominen

Tämä on vähän hankala, mutta silti toteutettavissa. Nykyisen sisällön tuominen uuteen WordPress-alustaan ​​riippuu monista tekijöistä:

 • Suorittaako nykyinen HTML-sivustosi CMS-nimeltä Content Management System?
 • Onko sinulle ja tilanteellesi käytettävissä tuontityökaluja (tai komentosarjoja) vai tuoko sisältö manuaalisesti?
 • Tuotko suuren määrän sisältöä? Suuren määrän sisällön tuominen manuaalisesti saattaa luoda paljon tilaa inhimillisille virheille.

Katsotaanpa vaihtoehtoja, joita meillä on. Jos HTML-sivustosi toimii kaupallisesti saatavissa olevassa CMS: ssä, sinulla saattaa olla käytettävä tuontityökalua. Sinun tarvitsee vain löytää työkalu, napsauttaa muutama painike täällä ja täällä, ja työsi on valmis! Tarkempia tietoja sisällön tuonnista tietystä CMS: stä saat sisältöviestin tuominen WordPress-koodeksiin.

K: HTML-sivustollani on CMS, mutta tuontityökaluja ei ole saatavana. Mitä tehdä?
V: Soita taustan kehittäjälle siirtääksesi sisältöä, jos sinulla ei ole aavistustakaan mitä tehdä.

K: HTML-sivustoni ei toimi CMS: ssä. Tarkoittaako tämä, että seikkailuni päättyy tähän?
V: Ei. Se tarkoittaa vain, että joudut tuomaan sisältösi manuaalisesti. perinteinen kopio ja liitä on hyödyllinen täällä.

K: HTML-sivustoni ei toimi CMS: llä, ja minulla on paljon sisältöä. Mitä minä teen?
V: Käännä hihat ylös ja pääset töihin. Kopioit ja liität jonkin aikaa, joten hanki myös iso muki kahvia. Tai purra luoti ja palkkaa freelanceri tekemään töitä. Nykyään ympäri on paljon freelance-työntekijöitä, joten sinun pitäisi olla katettu tässä suhteessa. Ole vain valppaana – puhumme täällä verkkosivustostasi, tulovirrasta.

Kun tuot sisältöä manuaalisesti, varmista, että käytät Liitä selkeänä tekstinä -painike kopioidaksesi sisällön WordPressiin tai liitä jokaisen viestin Teksti-puolelle, jotta et vahingossa siirry minkään vanhan muotoilun yli. Tämän lisäksi ole valmis tekemään töitä uudelleen muotoilun suhteen. Käytä tätä tilaisuutta lisätäksesi tai vähentääksesi sisältöäsi tarvittaessa. Tunnet, rationalisoit, yhdistät tai suunnat uudelleen vanhan sisällön. Muista myös, että sisällön tuominen manuaalisesti edellyttää, että sinun on ensin luotava WordPressiin vastaavat sivut (kotisivu, blogi, tietoja jne.). Lisäksi sinun on ladattava kaikki kuvat ja muut asiaankuuluvat tiedostot tietokoneeltasi.

merkintä: Seuraa kaikkia olemassa olevia ja uusia URL-osoitteita. Sinun on ohjattava (tai muokattava) vanhoja URL-osoitteita säilyttääksesi SEO-sijoituksesi ja tarjota 404-virheetön kokemus uudesta WordPress-sivustostasi. Voit seurata kaikkia URL-osoitteita käyttämällä yksinkertaista laskentataulukkoasiakirjaa.

Kun olet siirtänyt sisältösi, luo navigointivalikko käyttämällä WordPress-valikkotoimintoa, joka on saatavana kohdassa Ulkonäkö -> valikot. Tämän pitäisi olla helppoa ja hauskaa. Oletan, että sinun on pieni verkkosivusto, jolla on muutama sivu, joten sisällön määrä on pieni. Sisällön tuonti ei siis vie päiviä vaan muutama sekunti. Seuraava osa sisältää uuden WordPress-sivustosi visuaalisen suunnittelun.

WordPress-sivustosi suunnittelu

Valitessaan-a-new-WordPress-teema

Uuden WordPress-alustasi sisällön kanssa on aika antaa verkkosivustollesi mukava ilme. Jos haluat muuttaa suunnittelua, nyt sinun on tehtävä se. Teille on avoinna useita tapoja:

 • Voit kehittää WordPress-teeman tyhjästä
 • Voit ladata teeman osoitteesta WordPress, Teemametsä tai jopa oma ilmainen teemaosasto
 • Voit ottaa ilmaisen teeman ja haarrata sen
 • Voit käyttää WordPress-teemakehyksiä
 • Voit muuntaa nykyisen HTML-mallisi WordPress-teemaksi
 • Voit ostaa monikäyttöisen ja reagoivan Total WordPress-teeman ��

Helpoin tapa on löytää haluamasi teema ja asentaa se. Oman mukautetun teeman kehittäminen ei ehkä ole paras vaihtoehto, jos käytät ensimmäistä kertaa WordPressiä. Olettaen, että suunnittelusi on valmis ja toimiva, on aika palauttaa kaikki toiminnot. Tässä WordPress-laajennukset tulevat sisään.

Tarvittavien WordPress-laajennusten asentaminen

WordPress-laajennukset koodin lisäämiseen

WordPress toimitetaan loistavalla laajennusjärjestelmällä, joka antaa sinulle runsaasti vaihtoehtoja ja toimintoja minkä tahansa verkkosivuston lataamiseen. Voit jäljentää mitä tahansa HTML-verkkosivustosi toimintoja helposti WordPress-laajennuksella. Niitä (plugins) on niin paljon, sekä ilmaisia ​​että premium-luokkia, mutta jos et pääse tarkalleen mitä etsit, rakenna yksi ja jaa se maailmalle. Myy se, anna se ilmaiseksi – mitä tahansa. Vaikka tarpeesi saattavat vaihdella verkkosivustostasi ja henkilökohtaisista mieltymyksistäsi, täällä on yli sata (100) WordPress-laajennusta, joiden avulla voit saada käyttöösi:

 • 25+ parasta sosiaalisen median laajennuksia
 • 20 hienoa järjestelmänvalvojan WordPress-laajennusta
 • 40 pakollisia WordPress-laajennuksia vuodelle 2014
 • 20 parasta verkkokaupan laajennusta 2014
 • Parhaat WordPress-jäsenlisäosat
 • 10 BuddyPress-laajennusta, jotka sinulla täytyy olla (Hei-o-o, onko nykyinen HTML-sivustosi sosiaalinen verkosto?)
 • 10 parasta WordPress-roppussuodatinta ja roskapostin estäviä laajennuksia

Muistutus: Asenna vain hyvämaineisesta lähteestä lataamiasi laajennuksia, jotta WordPress-sivun latausaika vähenee. Huonosti koodatut laajennukset voivat hidastaa sivustoasi, joka on todellinen räjähdysmäinen.

Uusi WordPress-verkkosivustosi on melkein valmis julkaisemiseen. Meillä on vain muutama askel eteenpäin. Varmista ennen siirtymistä, että kaikki linkit toimivat. Emme halua, että potentiaaliset asiakkaat päätyvät 404 -virhesivulle eivätkä menetä niin arvokasta Google-sijoitusta.

Linkkien uudelleenohjaus WordPressissä

yksinkertainen-301-uudelleenohjaukset

Kun WordPress-sisältösi on palautettu toiminnallisuuteen ja uusi WordPress-sivustosi näyttää hyvältä, voit kohdata vain yhden muun ongelman: rikkinäiset linkit. Rikkoutuneet linkit voivat varastaa kaiken muuttoprosessisi ilon ja lähettää näkymät pois myöhemmin, joten sinun on oltava erittäin varovainen. Suosittelemme uudelleenohjauslaajennuksen käyttöä. Tämä tekee prosessista käytännöllisesti katsoen kivutonta. Joitakin hyviä vaihtoehtoja ovat Yksinkertainen 301-uudelleenohjaus tai Uudelleenohjauslaajennus. Kun olet ohjannut kaikki linkkisi, on aika varmistaa, että ne toimivat. Miten? Käytä Broken Link Checker WordPress -laajennus. Meillä on hieno opas tämän laajennuksen käyttöön, joka näyttää sinulle kuinka poistaa rikki linkit ikuisesti.

Jos haluat todella tutkia uutta sivustoasi, voit ohjata linkkisi manuaalisesti muokkaamalla .htaccess-tiedostoa (mutta tämä voi osoittautua hankalaksi varsinkin jos sinulla on useita sivuja). Jos kuitenkin todella haluat mennä .htaccess-tietä, tässä on suuntauskoodi, jonka lisäät .htaccess-tiedostoosi:

Uudelleenohjaus 301 /about.html http://verkkotunnus.com/apua/
Uudelleenohjaus 301 /contact.html http://verkkotunnus.com/yhteystiedot/
Uudelleenohjaus 301 / esimerkki.html http://omaverkkotunnuksesi.com/esimerkki/

Muista, että lähde-URL-osoitteen on oltava sivutiedoston nimi ja kohde-URL-osoitteen on oltava täydellinen URL, mukaan lukien http: //. Ja älä unohda sisällyttää alahakemiston nimeä, jos sivut asuvat alihakemistossa. Esimerkiksi:

Uudelleenohjaus 301 / kansio/sivu.html http://verkkotunnus.com/sivu/

Verkkotunnuksen osoittaminen uuteen WordPress-sivustoon

Mitä hyötyä on tuntien kulutuksesta sivustosi muuttamiseen, jos kukaan ei koskaan näe sitä? Osoitetaan verkkotunnuksesi uudelle sivustolle. En aio mennä yksityiskohtiin, koska WordPress Codexissä on hieno artikkeli siitä käyttämällä olemassa olevaa alihakemiston asennusta – käytä tätä opasta, jos olet asentanut WordPressin alihakemistoon.

Jos olet asentanut WordPress erilliseen verkkotunnukseen tai muuttanut isäntiä, sinun on päivitettävä verkkotunnuksesi nimipalvelimet. Jos käytät kolmannen osapuolen CDN: ää, kuten Cloudfare, sinun on päivitettävä DNS-tietueesi. Tähän sisältyy yleensä A-tietueiden muokkaaminen. Tämä on helppoa prosessia kuin ABC.

Viimeinen pyyhkäisy…

Peukut pystyyn!

Ennen kuin lopulta vapautat uuden WordPress-käyttöisen sivustosi maailmalle, tarkista, onko rikkinäisiä linkkejä uudelleen, tarkista pääsivut ja varmista, että ne on muotoiltu oikein, ja tarkista, että kaikki toiminnot on palautettu (esim. Myymäläsi, foorumi jne.). Määritä pysyvät linkit (Siirry Asetukset -> pysyvät linkit), analytiikkaa, tee sivustosi näkyväksi hakukoneille ja varmuuskopioi vanha HTML-sivusto. Tämä viesti on yleinen opas olemassa olevan HTML-verkkosivuston siirtämiseksi WordPressiin. Viestiä ei ole tarkoitettu erittäin suurille verkkosivustoille. Jos sinulla on kysyttävää tai haluat kirjoittaa, käytä alla olevaa kommenttiosaa!

Haluatko muuntaa HTML-mallit WordPress-teemoiksi? Katso WordPress-teeman luominen HTML: stä -oppaamme.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector