Kuinka seurata sosiaalista metriikkaa WordPress-sivustoille

Kuinka seurata sosiaalista metriikkaa WordPress-sivustoille

Milloin viimeksi tutkit tapaa, jolla käyttäjät jakavat viestit ja sivut sosiaalisen median tileilleen? Alun perin voi vaikuttaa omituiselta huolehtia siitä, kuinka monet ihmiset twiittivät viimeistä blogiviestisi. Mutta tällaiset määrät ja trendit antavat sinulle käsityksen siitä, kuinka suosittu sivustosi on ja mitkä sivut tai viestit toimivat. Onneksi on helppoa lisätä ja seurata sosiaalisia mittareita WordPress-sivustollesi.


Koska sosiaalinen media on niin vahva uskottavuuden ja hakukoneen kykyjen mittaus, katsotaanpa miten seurata sosiaalisia mittareita WordPress-sivustossasi. Sosiaalisten mittareiden seurannan ensimmäinen osa on koota yhteen kaikki kaaviot ja tilastot, jotka liittyvät sosiaalisen median sivuihisi.

Ihannetapauksessa sinulla on pääsy WordPressin tärkeisiin sosiaalisiin mittareihin, kuten:

 • Tavoittaa: kokonaisvaikutelmat, maininnat tai muut lähteet näkyvyydestä, joita viestisi voivat saada (sitoutumisen kanssa tai ilman)
 • Sitoumus: tykkäykset, kommentit, uudelleentwiittaukset ja muut yleisön tekemäsi vuorovaikutukset sisällön kanssa
 • muunnokset: kuinka monta napsautusta sosiaalisissa viesteissäsi johtaa tavoitteen saavuttamiseen (myymälämyynnit, uutiskirjeen tilaukset jne.)
 • Äänen osuus: tämä näyttää kuinka voit verrata kilpailuusi ja miten sinulla on vaikutusta

Mutta nämä ovat vain muutamia suuria – siellä on tonnia muita mittareita, kuten yleisön kasvua, sijoitetun pääoman tuottoprosenttia, kanavia, vastausaikoja, avainsanoja ja muuta, riippuen tavoitteistasi ja siitä, minkä tyyppisiä tietoja etsit. Onneksi on olemassa useita luotettavia palveluita, joita voit käyttää automatisoimaan tämän prosessin puolestasi.

Merkintä: Hinnat ovat 4 päivästä kesäkuuta 2020, jolloin päivitetään tämä viesti.

1. itävä sosiaalinen

Sprout Social

Sprout Social Analytics

Sprout Social mainostaa itseään tapana tavoittaa yleisösi ja houkutella se yleisön sisäänrakennetun hallinnan ja raportoinnin avulla. Ja emme voi syyttää heitä. Tämä premium-palvelu tarjoaa paljon upeita ominaisuuksia seurataksesi WordPress-sivustosi sosiaalisia mittareita hyvin pienellä vaivalla. Social Sprout -sovelluksen avulla voit muodostaa yhteyden sosiaalisen median tiliisi suunnitellaksesi julkaisuaikataulua, seurata ja seurata sitoutumista postin seurantaan, seurata analytiikkaa ja jopa ottaa kuuntelutoiminnot käyttöön tarkastellaksesi yksityiskohtaisia ​​yleisön tietoja (ikä, sukupuoli, laite ja muut).

Sprout Social Reporting Social Metrics

Sisäänrakennetun sosiaalisen median raporttien avulla on helppo kerätä ja tulkita tietoja, seurata tavoitteitasi ja optimoida sosiaalisen median strategia. Sprout Social tarjoaa myös erikoistuneita raportteja ryhmiteltyihin sosiaalitileihin, merkittyihin viesteihin, kilpailijoihin, maksettuun mainontaan ja joukkueisiin / tehtäviin. Siellä on jopa muokattava raporttirakentaja, yli 150 mittausta, edistynyt suodatus ja vertailuvaihtoehdot, jotta saat kaiken hyödyn sosiaalisista tiedoista.

Yhteensopivat alustat: Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, LinkedIn
Hinta: 99 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa jopa 5 sosiaalista profiilia

2. HootSuite

HootSuite

HootSuite Analytics

Seuraava luettelossamme on Hootsuiten sosiaalisen median hallintaalusta. Lisävaihtoehtoina viestien ajoittamiseen, sisällön kuoraamiseen, suorituskyvyn seurantaan, analytiikkaan ja jopa joukkueen hallintaan, se on toinen hieno työkalu harkita sinulle sosiaalisia mittareita. Hootsuite tarjoaa jopa ilmaisen 30 päivän kokeiluversion, mikä tekee siitä erityisen loistavan vaihtoehdon, jos haluat vain kokeilla mittariesi seurantaa ensimmäisen kerran..

Hootsuite-raportti Sosiaaliset tiedot

Joten mitä Hootsuite sisältää? Kun olet muodostanut yhteyden tiliisi, voit tarkastella raportteja viesteistäsi, sitoutumisesta, tehokkuudesta, aikatauluista ja muusta. Valittavana on yli 200 mittaria, joten voit mukauttaa raporttisi tarpeitasi vastaavaksi, jolloin strategian optimointi on vielä helpompaa. Hootsuite integroituu myös muihin sosiaalisiin mittatyökaluihin, kuten Brandwatch, Unmtric, Weibo ja muu..

Yhteensopivat alustat: Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, Pinterest, LinkedIn
Hinta: 29 dollaria kuukaudessa yhdelle käyttäjälle, jolla on jopa 10 sosiaalitiliä

3. SEMRush

SEMRush

SEMRush Social Media Toolkit

SEMrush sisältää useita ominaisuuksia optimoidaksesi verkkosivustosi SEO: ksi, mukaan lukien auditointi, sijainnin seuranta, kilpailutieto, linkit, analytiikka ja jopa sosiaalisen median työkalupakki. Vaikka SEO-puolelle on erittäin hyödyllistä, lisätyt sosiaaliset muuttujat tekevät SEMrushista vieläkin houkuttelevamman, jos etsit yhtä palvelua molempien näkökohtien käsittelemiseksi.

SEMrush Reporting Social Metrics

SEMrush-sosiaalisen median työkalupakin avulla voit linkittää tilisi Facebookiin, Instagramiin ja Linkediniin ajoittaaksesi viestejäsi, luodaksesi mainoksia, lisätäksesi viestejä ja seurataksesi kilpailijoitasi. Lisäksi voit nähdä intuitiivisia raportteja, jotka antavat käsityksen siitä, mitä viestejä löytyy, kun ne houkuttelevat yleisöäsi, luovat tuloksia ja paljon muuta. Lisäksi, kuten mainittiin, SEMrush tarjoaa koko kuorma-autojen kuormituksen SEO-optimointiominaisuuksia, joita voit käyttää sosiaalisten mittareiden kanssa verkkomarkkinointistrategioidesi edelleen parantamiseksi.

Yhteensopivat alustat: Näkemyksiä on saatavana vain Facebookissa, Instagramissa ja LinkedInissä (muut ominaisuudet ovat yhteensopivia myös Twitterin, YouTubein, Pinterestin kanssa)
Hinta: 99,95 dollaria kuukaudessa pro-suunnitelmalle, joka mahdollistaa jopa 50 sosiaalisen profiilin seurannan

Tutustu raportteihisi

Nyt on aika nähdä, kuinka hyvin suoritat. Käytä sosiaalisia tietojasi etsiäksesi, mitkä viestit ovat suosituimpia. Tee muistiinpanot siitä, mitkä sosiaalisen median alustat (Facebook, Twitter, Pinterest jne.) Muodostavat suurimman osan kyseisen viestin osakkeista. Tämä auttaa sinua salaamaan sisältö on suosituin. Voit sitten muotoilla tulevat viestit sen perusteella, mistä yleisösi todennäköisimmin nauttii ja jakaa, ja sinulla on tieto siitä, mikä sosiaalinen alusta on verkkosivustollesi eniten hyödyllistä..

Entä DIY?

Tietysti voit tehdä tämän kaiken itse. On täysin mahdollista seurata viestejä, kommentteja, sosiaalisen median viestejä, kuten jakaa uudelleen, seuraajia ja muuta manuaalisesti. Itse asiassa, Sosiaalisen median tutkija on loistava 10-vaiheinen opas, kuinka voit luoda oman laskentataulukon kaikkien tärkeiden mittareiden seuraamiseksi. Mutta tämä on työvaltaista ja aikaa vievää. Siksi suosittelemme yhden yllä mainitun työkalun käyttöä, jos olet vakavasti sitä mieltä, että pidät välilehtiä omilla sosiaalisilla mittasuhteillasi.


Sosiaalisen median tiedot eivät ole läheskään yhtä monimutkaisia ​​kuin sivuston kokonaistilastojen hallinta esimerkiksi Google Analyticsissa. Mutta koska sosiaalisella medialla on niin suuri rooli uskottavuudessa ja hakukoneiden sijoituksessa, on viisasta pitää sosiaalisen median mittaustyökalu arsenaalissasi.

Jokainen mainituista palveluista tarjoaa sosiaalisia mittareita, joiden avulla voit parantaa sosiaalisen median strategiaasi, mutta tarpeitasi (tai budjettiasi) mukaan voit valita yhden toisen sijaan. Sprout Social tarjoaa eniten, kun kyse on analysoinnista ja raportoinnista (varsinkin jos päivität heidän Professional-suunnitelmaansa 150 dollaria kuukaudessa). Mutta jos budjettisi on rajoitettu Hootsuite, sen edullinen hinnoittelu ja monipuoliset ominaisuudet saattavat olla parempia. Tai sen sijaan, jos haluat seurata hakukoneoptimointia ja sosiaalista sisältöä palvelun kanssa, SEMrush saattaa olla parempi sopivuus.

Jos sinulla on kysyttävää siitä, miten seurata sosiaalisen median mittareita WordPress-sivustossasi, pudota rivi alla olevaan kommenttiosaan. Oletko käyttänyt muita sosiaalisen median analysointityökaluja seurataksesi kuinka hyvin esiintyy Facebookissa ja Twitterissä, kuten esimerkiksi Facebookissa ja Twitterissä? Haluaisin kuulla heistä!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map