Kuinka saada WordPressilla allekirjoitetut asiakirjat

Kuinka allekirjoittaa asiakirjoja WordPressillä

Olemme kaikki lähettäneet sähköposteja edestakaisin saadaksesi asiakirjan allekirjoitettuna useammassa kuin yhdessä tilanteessa – ja yleensä se loppuu siihen, että joku joutuu tulostamaan, allekirjoittamaan ja skannaamaan asiakirjan ennen sen lähettämistä takaisin. Sähköisen lähestymistavan selkeistä eduista huolimatta paperi näyttää edelleen olevan olennainen osa maailmaa.


Onneksi käytettävissä on useita WordPress-laajennuksia, joiden avulla asiakkaat voivat allekirjoittaa asiakirjan sähköisesti ilman tulostusta. Muutamalla säädöllä voit lähettää asiakkaalle ammattimaisen lomakkeen tai asiakirjan ja viedä allekirjoituksen suoraan WordPress-sivustolta. Tervetuloa tulevaisuuteen! Mutta jos et tunne käsitettä, saatat haluta oppia lisää sähköinen allekirjoitus ennen sukellusta WordPress-sähköisen allekirjoitustyökalujen luetteloon.

Tässä artikkelissa tarkastellaan seitsemää hyödyllistä laajennusta, joiden avulla voit allekirjoittaa asiakirjat, mikä säästää sinulle ja asiakkaillesi valtavasti aikaa. Aloitetaan!

1. WP: n sähköinen allekirjoitus ApproveMelta

WP: n E-Signature -laajennus hyväksynnältä
Jos haluat allekirjoittaa asiakirjoja verkossa WordPressin avulla, ApproveMen WP-sähköinen allekirjoitus on edelläkävijä. Tämä premium-laajennus on suunniteltu auttamaan sinua laillisesti allekirjoittamaan asiakirjoja omalla WordPress-verkkosivustollasi.

Samoin kuin sähköisen allekirjoituksen palvelut, kuten DocuSign ja HelloSign, WP E-Signature antaa sinun ladata asiakirjoja ja lähettää ne asiakkaillesi allekirjoittamista varten. Sinulla voi olla rajoittamaton määrä asiakirjoja ja rajoittamaton allekirjoittaja – kaikkia hallitaan oman sivustosi kautta. WP E-allekirjoitus on UETA ja esign yhteensopivia, joten allekirjoitukset ovat oikeudellisesti sitovia ja ne voidaan panna täytäntöön tuomioistuimessa.

Jos tarvitset oikeudellisesti sitovaa ratkaisua asiakirjojen allekirjoittamiseen WordPressissä, WP E-Signature on ilmeinen valinta. Vaikka tyyris, säästää aikaa ja mielenrauhaa, on luultavasti kustannusten arvoinen.

2. WP: n online-sopimus

WP Online Contract -laajennus

WP Online Contract on monipuolinen sopimuksenhallinnan laajennus. Yli 1 000 myynnin ja 4,4 tähden luokituksen avulla se luo itselleen markkinaraon. Tämän laajennuksen avulla voit luoda, hallita ja tallentaa sopimuksia verkossa ja saada asiakkaasi allekirjoittamaan mistä tahansa laitteesta.

WP Online Contract tallentaa IP-osoitteen ja aikaleimat sopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä, jotta voit luoda omia sopimuspohjia sisäänrakennetun WordPress-editorin avulla, mikä antaa sinulle tarkastusketjun. Laajennus integroituu myös useisiin maksuyhdyskäytäviin lisäosien kautta.

WP Online -sopimus on loistava ratkaisu, jos etsit all-in-one-sopimustenhallintaalustaa WordPressistä. Voit kuitenkin tutkia toista vaihtoehtoa, jos tarvitset tuomioistuimen täytäntöönpanokelpoisia sopimuksia.

3. Ota yhteyttä lomakkeen 7 allekirjoituslisäosa (ilmainen)

Ota yhteys lomakkeen 7 allekirjoituslisään
Yhteydenottolomake 7 on yksi tunnetuimmista ja suosituimmista vapaiden muotojen rakennuslaajennuksista, jolla on yli 1 000 000 aktiivista asennusta. Vaikka se on alun perin luotu yhteyslomakkeille, se on laajentunut pidemmälle, etenkin tämänkaltaisten lisäosien avulla ilmainen allekirjoituslisäosa, jolla on 1 000 aktiivista asennusta ja 4,2 tähden tyytyväisyysluokitus.

Allekirjoituskenttä lisätään lomakkeeseesi lyhytkooditunnisteilla kuten mikä tahansa muu kenttä, ja sitä voidaan muokata CSS: n avulla.

Jos käytät jo Yhteystiedot-lomaketta 7 ja pidät sen käyttöliittymästä mukavasti, tämä lisäosa on täydellinen tapa lisätä allekirjoituksia online-lomakkeisiisi. Tämä ei ole oikeudellisesti sitova ratkaisu, mutta voi toimia vähemmän tiukeissa sovelluksissa.

4. Valtamuotoisten lomakkeiden allekirjoitus

Valtamuotoisten lomakkeiden allekirjoituslisäosa

Voit lisätä muokattavan allekirjoituskentän lomakkeisiisi tällä Formidable Forms -lisäosalla.

Vapaamuotoisten rakentajien maailmassa, Valtavat muodot on vahva haastaja, jolla on yli 300 000 aktiivista asennusta. Lomakemuodostajan hyödyllisyyttä laajennetaan premium-lisäosilla, kuten niiden Signature-lisäosilla. Se alkaa 19 dollarista yhdeltä sivustolta, ja voidaan myös paketoida niiden korkeamman päätyluokan lisensseihin.

Allekirjoituskenttä lisätään lomakkeeseen kuten mikä tahansa muu kenttä, ja sillä on muutama mukautusvaihtoehto. Kun allekirjoitus on lähetetty, se muunnetaan kuvaksi ja tallennetaan lomaketietojen kanssa.

Jos olet muodollisten lomakkeiden fani, tästä lisäosasta on helppo kerätä allekirjoituksia. Se ei kuitenkaan ole erityisen turvallinen ratkaisu, eikä sitä ole myöskään suunniteltu oikeudellisesti sitoviin tilanteisiin.

5. Super lomakkeiden allekirjoitus

Super Forms Signature -lisäosa

Super Forms on suhteellisen uusi vetämällä ja pudottamalla -muotojen rakentaja, joka on saanut korkeat arvosanat muutaman kuukauden ajan sen perustamisen jälkeen. Super Forms: n luojat ovat tarjonneet premium-allekirjoituksen lisäosan, jonka avulla voit lisätä allekirjoituskentän lomakkeisiisi.

Kun lisäät allekirjoituskenttää, voit mukauttaa viivan paksuuden ja taustakuvan asetuksia. Käyttäjien ei tarvitse lisätä selaimen laajennuksia allekirjoitukseensa, joka muunnetaan kuvaksi ja tallennetaan lomakkeen lähettämistiedoilla.

Jos olet jo Super Forms -käyttäjä ja haluat helpon tavan kerätä allekirjoituksia verkossa, tämä lisäosa saattaa olla harkinnan arvoinen, mutta huomaa, että se ei ole oikeudellisesti sitova ratkaisu.

6. Allekirjoituslisä ARForms WordPress -laajennukselle

Arforms Signature Addon

Jos et vielä ole perehtynyt siihen, ARForms on arvostettu premium-muodon rakennuslaajennus, jolla on yli 3 000 myyntiä. He ovat luoneet premium-allekirjoituslisäosan, jonka avulla voit kaapata allekirjoituksia verkossa lisäämällä kentän lomakkeeseen.

Helppokäyttöinen vedä ja pudota -käyttöliittymä tekee allekirjoituskentän lisäämisestä lomakkeisiin yksinkertaista. Verkkosivustosi käyttäjät eivät tarvitse erityisiä selainlaajennuksia allekirjoituksen lisäämiseen, jotka muunnetaan ja tallennetaan PNG-tiedostona lomakkeen lähettämisen kanssa.

Jos tarvitset oikeudellisesti sitovaa ratkaisua, tämä ei välttämättä ole sinulle lähestymistapa. Jos olet jo ARForms-käyttäjä ja haluat helpon tavan allekirjoitusten keräämiseen, tarkista tämä.

7. Swift Signature Free WordPress -laajennus

Swift Signature -laajennus
Nopea allekirjoitus on tuleva tulokas online-allekirjoitusmaailmassa. Tämä ilmainen laajennus on osa SwiftCloud-yrityspalvelupakettia, ja se on suunniteltu tekemään kaikista WordPress-sivuista merkkejä. Sinun on luotava ilmainen SwiftCloud-tili käyttääksesi laajennusta, ja premium-vaihtoehto on tulossa tulevaisuudessa – kokeile sitä nyt ilmaiseksi, kun pystyt.

Swift Allekirjoitusta voidaan käyttää yksittäisillä sivuilla tai osana monivaiheista prosessia – ja se integroituu kaikkiin olemassa oleviin SwiftCloud-palveluihin. Kaikki allekirjoitetut asiakirjat arkistoidaan ja säilytetään laillisesti sitovilla aikaleimoilla tarkastusketjuun. Tämä voisi olla hyödyllinen ratkaisu, jos etsit integroitua palvelujoukkoa.


Asiakirjojen allekirjoittaminen voi usein olla tuskallinen ja aikaa vievä prosessi, varsinkin jos et pysty istumaan asiakkaan kanssa henkilökohtaisesti. Edestakaisin lähetetyt sähköpostiviestit loppuvat tarpeesta tulostaa, allekirjoittaa ja skannata asiakirja ennen sähköpostin lähettämistä takaisin prosessin loppuun saattamiseksi.

WordPress tarjoaa useita ratkaisuja, joiden avulla saat nämä asiakirjat allekirjoitettuna sähköisesti, joten kerrotaan tässä artikkelissa mainitut seitsemän laajennusta:

 1. WP: n sähköinen allekirjoitus ApproveMelta
 2. WP: n online-sopimus
 3. Ota yhteys lomakkeen 7 allekirjoituslisään
 4. Valtavien lomakkeiden allekirjoitus
 5. Super lomakkeiden allekirjoitus
 6. Allekirjoituslisä ARFormsille
 7. Nopea allekirjoitus

Olemme varmoja, että yksi näistä vastaa tarpeitasi, vaikka suosittelemme ehdottomasti WP E-Signaturea monipuolisena kiinteänä ratkaisuna.

Onko sähköisen asiakirjan allekirjoittaminen ratkaisevan tärkeätä yrityksellesi, ja jos ei, voisitko ottaa tämän käytännön käyttöön tulevaisuudessa? Jaa tietosi alla olevassa kommenttiosassa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map