Kuinka rakentaa kirkon verkkosivusto WordPressin avulla

Kuinka rakentaa kirkon verkkosivusto WordPressin avulla

Kaikki kirkot tarvitsevat hyödyllisen verkkosivuston, mutta harvoilla on suuri budjetti. Mitä kirkko tekee? Suosikkiratkaisuni on yksi, johon olen nähnyt tuhansien kirkkojen siirtyvän parin viime vuoden aikana – WordPress. Se on edullinen ratkaisu (usein alle 100 dollaria rakennettavaksi ja 10 dollaria / kuukausi isäntänä), joka on helppo käyttää, mutta riittävän joustava useimpien kirkkojen tarpeisiin. Henkilöstö tai vapaaehtoinen voi rakentaa ja hallita sivustoa ilman koodausta tai suunnittelutaitoja. Voit jopa palkata ammattilaisen ja säästää silti rahaa, koska WordPress itsessään on ilmainen. On monia syitä, joiden vuoksi suosittelen WordPressiä kirkoille, katsokaa alla!


Miksi käyttää WordPressiä kirkosivustollesi??

 • WordPress on ilmainen monien verkkokehittäjien ansiosta vapaaehtoinen heidän aikansa ja taitonsa
 • Kirkoille on tehty hyvä valikoima teemoja, jotka antavat sivustollesi haluamasi ilmeen
 • Työntekijä tai vapaaehtoinen voi rakentaa sen tai voit palkata jonkun tekemään sen puolestasi
 • WordPress helpottaa useiden käyttäjien hallintaa verkkosivuston sisällöstä
 • WordPress-sivuston rakentamiseen tai päivittämiseen ei tarvita koodausta tai suunnittelutaitoja
 • On tuhansia laajennuksia, jotka lisäävät lisäominaisuuksia verkkosivustollesi
 • Kirkkosi omistaa verkkosivuston, koska se itse isännöi (lisää siitä myöhemmin)
 • Kirkkosi voi tehdä mitä tahansa verkkosivuston kanssa, koska WordPress on avoimen lähdekoodin sovellus

Mikä on mitä: hosting, WordPress, teemat ja laajennukset

valita paras-WordPress-isäntä

Tässä on nopea sanasto, joka selittää mitä tekee asioista entistä selkeämmät eteenpäin siirtyessämme.

Hosting

Kirkon verkkosivusto asuu isännöinnissä Internetissä. yourname.com osoittaa palvelimellesi palvellaksesi verkkosivustoasi kävijöille. Voit valita, mitä palveluntarjoajaa haluat käyttää. Tyypillinen hinta isännöinnistä on 10 dollaria kuukaudessa. WPExplorerilla on joitain hosting-suosituksia. Harkitse myös unelmaHostia ilmainen voittoa tavoittelematon isännöinti ja Parven isännöinti joka on ilmainen kirkoille.

WordPress

WordPress on sisällönhallintajärjestelmä (CMS). Asennat sen isäntään (samanlainen kuin asennat ohjelman tietokoneellesi) ja kirjaudut sitten järjestelmänvalvojan alueelle rakentaaksesi sivustosi ja hallitaksesi sisältöäsi. Huomaa, että teemoja ei voi asentaa WordPress.com-palveluun paitsi niiden kalliilla liiketoimintasuunnitelmilla. Suosittelen WordPressin asentamista tyypillisemmälle hosting-tilille. Lue WordPress.com vs. WordPress.org saadaksesi lisätietoja.

Teemat

Teemat ohjaavat WordPress-sivustojen suunnittelua. Voit mieluummin tyylikäs teema, kuten riemujuhla tai minimalistisella tyylillä kuten Maranatha. Joidenkin teemojen avulla voit säätää esimerkiksi värejä ja fontteja kirkosi mukaan. Suosittelen maksettuja teemoja (vaihtelevat noin 30–30 dollaria), koska niissä on yleensä parempi suunnittelu, enemmän ominaisuuksia ja valmistajan tuki. Yleensä saat mitä maksat.

liitännäiset

Laajennukset ovat valinnaisia ​​ja lisäävät ominaisuuksia WordPressiin. Itse WordPress antaa sinun suorittaa perustoimenpiteitä, kuten hallita sivujasi ja valikkoasi, jättäen laajennettuihin toimintoihin laajennuksia. Plugin voi lisätä ominaisuuksia, kuten saarnoja, tapahtumia, uutiskirjeitä, yhteyslomakkeita ja niin edelleen. Laajennuksia on yli 50 000 ja jotkut erityisesti kirkon verkkosivustoille.

Rakenna se itse tai palkkaa ammattilainen?

make-money-konsultointi

Me näemme ChurchThemes.com-sivustossa kahta asiakastyyppiä: kirkot käyttävät WordPress-teemoja rakentaa omia sivustojaan ja ammattilaisiaan käyttämällä teemojamme rakentaaksesi sivustoja kirkon asiakkaille.

Suosittelen oman sivustosi rakentamista, koska se on jotain, mitä useimmat ihmiset voivat tehdä, ja se säästää kirkon rahaa. Sinulla on myös mukavampaa hallita sivustoa ja opettaa muita tekemään niin, kun sinulla on kokemusta sivuston rakentamisesta. Siellä on monia teemoja, jotka on tehty erityisesti kirkoille, vaikka et ole rajoittunut kirkkokohtaisiin teemoihin. Hyvällä teematoimittajalla on perusteellinen dokumentaatio ja tarjota tukea tuotteelleen.

Voit säästää aikaa palkkaamalla ammattilaisen rakentamaan kirkkosivustosi sen sijaan, että teet sen itse. Tämä vaatii suuremman budjetin, mutta on silti tyypillisesti edullinen käytettäessä esivalmistettua teemaa (verrattuna täysin mukautettuun teemaan, joka olisi erittäin kallista).

Tarkastellaan yksityiskohtaisemmin näitä vaihtoehtoja.

Vaihtoehto 1: Luo oma sivusto kirkon teeman kanssa (suositus)

Annan sinulle paremman kuvan siitä, miltä suositeltu lähestymistapani näyttää, kävelemällä sinut sen läpi.

Vaihe 1: Valitse kirkon teema

Harkitse näitä asioita, kun valitset kirkon WordPress-teemaa.


Design
Haluat jotain, joka vastaa kirkon persoonallisuutta. Joillakin teemoilla on värien, fonttien ja taustan mukauttamisasetukset. Kokeile teeman esittelyä puhelimellasi varmistaaksesi, että se on mobiiliystävällinen ja latautuu kohtuullisen nopeasti. Mobiiliverkkoselaaminen on nykyään erittäin yleistä.


ominaisuudet
WordPressin avulla voit luoda mukautettuja sivuja (esim. Ministeriöitä, uskovapautta jne.), Ylläpitää blogia ja julkaista valokuvia. Valitse teema, joka integroituu laajennuksiin kirkon sisällölle, kuten saarnot, tapahtumat, sijainnit ja joukkueprofiilit.


Ei lukitusvaikutusta
Vältä teemoja, jotka rekisteröivät omia viestityyppejä sisällölle, kuten saarnoja ja tapahtumia (sinun on annettava sisältö uudelleen, kun vaihdat teemoja). Jotkut sisältöominaisuudet kuuluvat sen sijaan laajennukseen, minkä vuoksi kehitin ilmaisen Kirkon sisältö laajennus (tukee eri kehittäjien teemoja).


Tuki ja dokumentaatio
WordPress on itse tee -ratkaisu, mutta se ei tarkoita, että sinun on oltava yksin. Valitse teematoimittaja, jolla on perusteellinen dokumentaatio ja joka tukee heidän myymäänsä teemaa.


Palautusoikeus
Jotkut teemamyyjät antavat sinulle rahat takaisin, jos asiat eivät toimi, joten tarkista heidän hyvityskäytäntönsä. Mielestäni jokaisen teemamyyjän pitäisi tarjota hyvityksiä ilman kysymyksiä.

Seuraavat teemat ja tarjoajat välttävät lukitusvaikutuksen käyttämällä kirkon sisällön laajennusta. Ne vastaavat suurin osa tai kaikkia suosituksiani.

 • ChurchThemes.com on teemakauppa. Olemme olleet siinä vuodesta 2012.
 • OneChurch UpThemesistä käyttää kirkon sisällön laajennusta.
 • Anteeksi annettu teema kirjoittanut Justin Scheetz käyttää myös Church Content -laajennusta.
 • Viisas kirkko on täysin varusteltu teema, jossa on ominaisuuksia suoratoistoa varten.
 • rauhallinen on ilmainen, hyvin koodattu teema, joka on saatavilla WordPress.org-sivustossa.

Vaihe 2: Tilaa isännöinti

Halpa Linux-pohjainen jaettu hosting riittää melkein kaikkiin kirkon verkkosivustoihin. Tämä on yleisin isännöintityyppi, ja se maksaa sinulle noin 10 dollaria kuukaudessa. Katso WPExplorerin isännöintisuositukset (ne sisältävät yhden napsautuksen WordPress-asennusominaisuuden). Muista myös, että DreamHost on ilmainen isäntä voittoa tavoittelemattomille. Kirkkosi voi saada kelpoisuuden, jos se on rekisteröity 501 (c) (3) -järjestöksi Yhdysvalloissa.

Kun kirjaudut hosting-palveluun, sinua pyydetään valitsemaan verkkotunnuksesi nimi (eli. yourname.com) ja antaa laskutustietoja. Niiden avulla voit käyttää nykyistä verkkotunnustasi tai rekisteröidä uuden sinulle (yleensä noin 15 dollaria vuodessa). Sinulle annetaan pääsy isännöinnin ohjauspaneeliin, kun olet suorittanut online-rekisteröintiprosessin.

Hosting-rekisteröintiprosessin aloittaminen

Vaihe 3: Asenna WordPress

Kirjaudu sisään isännöinnin ohjauspaneeliin käyttääksesi yhdellä napsautuksella WordPress-asennusominaisuutta. Isäntäsi ohjaa sinut mielellään tämän ominaisuuden sijaintiin tarvittaessa. Monilla isännöimillä on mukavuus yhden napsautuksen asennuksella, mutta jos sinulla ei ole, voit silti tehdä WordPressin tavallisen asennuksen..

Jos sinulla on jo hosting, saatat haluta asentaa uuden WordPress-asennuksen hakemistoon, kuten yourname.com/new uuden sivustosi rakentamiseksi jättämällä nykyisen sivustosi verkossa. Kun se on valmis, voit siirtää sen yourname.com käyttämällä useita menetelmiä.

WordPressin asentaminen BlueHostiin

Vaihe 4: Asenna teema

Seuraava askel on kirkon teeman asentaminen uuteen WordPress-sivustoosi. Teematoimittajalla tulisi olla ohjeet, jotka täyttävät jotain tällaista:

 1. Kirjaudu WordPress-hallinta-alueellesi osoitteessa yourname.com/wp-admin
 2. Mene Ulkomuoto > Teemat > Lisää uusi > Lataa teema
 3. Valitse lataamasi teeman zip-tiedosto ja napsauta sitten Asenna nyt
 4. Napsauta asennuksen jälkeen Aktivoida

Lataa WordPress-teeman zip-tiedosto

Teema tai asiakirjat saattavat sitten kehottaa sinua asentamaan laajennuksen tai kaksi (esimerkiksi saarnoihin ja tapahtumiin) samalla tavalla. Moniin teemoihin sisältyy myös aloitussisältö, jonka voit tuoda käytettäväksi vankkana lähtökohtana.

Vaihe 5: Muokkaa teeman ulkonäköä

WordPressissä on hieno ominaisuus, nimeltään customizer jota monet teemat tukevat. Voit mennä Ulkomuoto > Muokkaa valitse sitten värejä, fontteja, taustakuvaa ja niin edelleen koskevia vaihtoehtoja (teeman mukaan). Suora esikatselu näkyy, kun teet mukautuksia. Tätä tukevia teemoja on hienoa, että et tarvitse graafista suunnittelua tai koodaustaitoa saadaksesi sivustosi vastaamaan kirkon tuotemerkkiä. Ja sinun ei tarvitse maksaa isoja dollareita web-suunnittelijalle.

Tässä on kuvakaappaus Tallennetut teeman räätälöinti antaa sinulle kuvan siitä, mikä on mahdollista.

Tallennettu teema Live Customizer

Katso alla nähdäksesi miten riemujuhla teema voidaan mukauttaa näyttämään erilaiselta. Tämä osoittaa, miksi suosittelen teeman käyttämistä WordPressin Customizer-ominaisuuden hyödyntämiseksi. Joustava, helppo mukauttaa WordPress-teema helpottaa kirkon verkkosivuston rakentamista.

Jubilee-teeman mukautukset

Vaihe 6: Julkaise sisältösi

Kun kirjaudut sisään WordPressin hallinta-alueelle, huomaat, että vasemmalla puolella on valikko sisällön ja asetusten hallintaan. WordPress tarjoaa Sivut ja viestit (blogi) -sisällönhallintaominaisuudet laatikosta. Jos teemasi käyttää laajennusta muun tyyppiseen sisältöön, saatat nähdä valikkokohteet, kuten saarnat, tapahtumat, ihmiset ja sijainnit.

Seuraava kuvakaappaus näyttää kuinka saarnan sisältöä hallitaan käyttämällä teemaa, joka tukee Kirkon sisältö kytkeä. Huomaa, että valikossa ei ole vain Sivuja ja Viestejä, vaan myös postityyppejä kirkkokeskeiseen sisältöön. “Yhteys” -valikkolinkki tulee Yhteydenottolomake 7 -laajennuksesta. Nämä ovat kaikki esimerkkejä asioista, joiden pitäisi tulla plugineista kuin itse teemasta, jotta vältetään aiemmin mainittu lukitusvaikutus.

Kirkon saarnatoimittaja

Vaihe 7: valmistaudu käynnistämiseen

On joitain asioita, jotka haluat varmistaa, että huolehdit siitä, ennen kuin harkitset sivustosi tekemistä. Lukea Yhdeksän asiaa, jotka sinun pitäisi tehdä WordPress-sivuston rakentamisen jälkeen nopeasti vinkkejä tietoturvasta, varmuuskopioista, päivityksistä, asetuksista, roskapostin estämisestä ja hakukoneista.

Sen jälkeen voit ilmoittaa uuden WordPress-pohjaisen kirkosivustosi avaamisesta!

Vaihtoehto 2: Palkkaa ammattilainen rakentamaan sivustosi kirkon teemalla

Pastorit, henkilökunta ja vapaaehtoiset rakentavat menestyksekkäästi omia kirkon verkkosivustot WordPress-teemoilla. Meillä ei ole kyselyyn liittyvää rahat takaisin -takuua osoitteessa ChurchThemes.com, jota vain pieni osa on käyttänyt. Olen vakuuttunut alhaisen hyvitysprosentimme ja sen perusteella, mitä olen ollut kuulo että WordPress ja vankka räätälöintiä tukeva teema perusteellisella dokumentoinnilla ja tuella ovat ratkaisu, jota monet kirkot voivat käsitellä.

Näin ollen on mahdollista palkata ammattilainen auttamaan sinua. On olemassa erityyppisiä WordPress-ratkaisuja erilaisiin tarpeisiin. Voit valita, mikä parhaiten vastaa tarpeitasi (säästää rahaa ja hankkia kokemusta tai säästää aikaa ja saada mukavuus). Ammattilaisten palkkaaminen valmiiksi valmistetun WordPress-teeman käyttämiseksi kirkoissa voi maksaa useita satoja tai useita tuhansia dollareita. Täysin mukautetun teeman kehittäminen vain sivustollesi maksaa enemmän, eikä sitä suositella, koska se ei vain ole kustannustehokasta.

Alla on ammattilaisia, joiden luotan auttavan verkkosivustosi rakentamisessa kirkon WordPress-teeman avulla.

johtopäätös

Toivon, että tämä on antanut sinulle kuvan siitä, mikä on mukana kirkon verkkosivuston rakentamisessa WordPressin kanssa. Yhteenvetona suosittelen oman sivustosi rakentamista, mutta vuokraus voi olla myös hyvä vaihtoehto. Valitsemasi vaihtoehdon avulla säästät melkein varmasti rahaa muihin ratkaisuihin verrattuna, koska WordPress on ilmainen avoimen lähdekoodin ohjelmisto. Harkitse teemaa, joka on tarkoitettu kirkoille, välttää lukitusvaikutusta, tukee räätälöintiä ja sisältää perusteellisen dokumentoinnin kehittäjän tuella.

Sinulle ja ajatuksillesi. Oletko rakentanut kirkon verkkosivuston WordPressin avulla? Ole hyvä ja jaa kokemuksesi ja vinkit.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map