Kuinka rakentaa joukkorahoitteista verkkosivustoa WordPressin avulla

Yhteisrahoituksen verkkosivustot, kuten Kickstarter, RocketHub ja Indiegogo, ovat auttaneet saamaan aikaan hienoja projekteja, kuten Pebble-kellon, Ouya-videopelikonsolin ja kuluttaja-3D-tulostimen..


Jos sinulla on projekti, jonka haluat löytää rahoittajia, tai haluat luoda oman varainhankintayhteisön, nyt ei ole mitään syytä, miksi et voi luoda omaa joukkorahoitussivustoa. Tarvitset vain WordPress-joukkorahoituslaajennuksen ja sopivan teeman. Voit olla käynnissä ja käynnissä olematta lainkaan aikaa.

Tässä artikkelissa tarkastellaan parhaita käytettävissä olevia vaihtoehtoja oman joukkorahoitusverkkosivustosi rakentamiseksi, olipa kyseessä sitten omien projektien rahoituksen hankkiminen tai auttajien tukeminen keksijöiden ja suunnittelijoiden kanssa..

IgnitionDeck-joukkorahoitus WordPress-laajennus

IgnitionDeck Crowdfunding -laajennus

Kun kyse on joukkorahoitteisen verkkosivuston luomisesta WordPressillä, laajennusvaihtoehdot ovat melko ohuet. Edellisessä oppaassamme tähän aiheeseen, Astoundifyn AppThemer Crowdfunding -laajennus oli valittu työkalu. Sittemmin IgnitionDeckillä, jolla on oma WordPress-joukkorahoitusratkaisu, on kuitenkin osti Astoundify-laajennuksen ja heidän suositun Fundify-teemansa.

Joten tänään tarkastelemme joukkorahoitusratkaisuja IgnitionDeckiltä. Tuolla on ilmainen versio IgnitionDeck-laajennuksesta joka antaa sinulle hyvän yleiskuvan käyttöliittymästä, jonka avulla voit luoda rajoittamattoman määrän joukkorahoitus-, tilaus- tai varainkeruuprojekteja WordPress-verkkosivustollesi. Kehittyneemmät ominaisuudet löytyvät kuitenkin premium-versio, ja sisältää:

 • PayPal- ja Stripe-integrointi
 • 500 joukkorahoituskehystä
 • Yksi tai useampi IgnitionDeck-laajennus
 • Kickstarter-maahantuojan laajennus
 • IgnitionDeck-verkkokaupan laajennus
 • Jäsenyysrekisteröinti ja kojetaulut
 • Toistuvat lupaukset tai lahjoitukset
 • Etukäteen toimitetut ehdotukset

Kuten vaihtoehdoista voidaan nähdä, päivittäminen yhdeksi kolmesta IgnitionDeck-premium-versiosta antaa sinulle mahdollisuuden rakentaa täysin toimivan joukkorahoitusverkkosivuston, jonka perustana on WordPress. Valitsemastasi lisenssistä riippuen sinulla voi olla kaikki toiminnassa, jotta kävijät voivat rekisteröityä ja aloittaa omien tuotteidensa lisäämisen toivoessaan löytävän rahoittajia, ja sillä on useita vaihtoehtoja maksujen käsittelemiseen ja keräämiseen.

Yhteisrahoitusverkkosivustosi perustamisessa IgnitionDeck-tiimi tarjoaa premium-valet-palvelun, jossa he huolehtivat kaikesta WordPressin asentamisesta aina ensimmäisen projektin luomiseen ja lopputuloksena on, että sinulla on toimiva IgnitionDeck-asennus. Jos aika on rahaa, tämän palvelun avulla voit säästää paljon molempia.

Haluatpa isännöidä omia joukkorahoitusprojekteja etsijöiden etsinnässä tai antaa muiden isännöidä omia projekteja, IgnitionDeck on tällä hetkellä vahvin ehdokas WordPress-käyttäjille. Vaikka IgnitionDeck ei ole ilmainen vaihtoehto, kertaluonteinen maksu verrataan suotuisasti prosenttiosuuteen, jota veloittavat isännöidyt joukkorahoituspalvelut, kuten Kickstarter, Indiegogo ja RocketHub..

IgnitionDeck-laajennukset

Toinen IgnitionDeck-myyntipiste on sille saatavilla olevat laajennukset. Asennuksen perusteella, jonka valitset ostaessasi laajennuksen, saat pääsyn ainakin yhteen näistä laajennuksista, ja muut ovat saatavilla lisämaksusta. Joitakin IgnitionDeck-laajennuksien kirjaston kohokohtia ovat:

 • Amazon-maksut: käytä Amazonin tehokasta maksuliittymää
 • Stretch Goals: lisää ja ylläpidä dynaamisia venytystavoitteita
 • Pysyvä yhteys: välitä kannattajat sähköpostiluetteloosi

Voit tarkastella koko luetteloa vaihtoehdoista heidän laajennussivullaan.

Hanki IgnitionDeck 

Yhteisrahoitus WordPress-teemat

Vaikka yllä oleva IgnitionDeck-laajennus toimii teoriassa minkä tahansa teeman kanssa, kehittäjät ovat luoneet valikoiman teemoja, jotka on rakennettu erityisesti joukkorahoitteisen verkkosivuston luomiseen WordPressin avulla.

500-kehys

500-kehys

Responsiivinen 500-kehys on ilmainen teema, joka tulee IgnitionDeckin mukana ja joka sisältää nyt WooCommerce-tuen kassan käsittelyyn. Kehys antaa sinulle mahdollisuuden mukauttaa verkkosivustosi värejä visuaalisen säätöjoukon avulla ilman, että sinun täytyy muokata mitään koodia. Kehyksessä on joukko lapsiteemoja, jotka lisäävät kokonaan uuden ilmeen taustalla oleviin piirteisiin.

Esikatselu 500 Hanki 500

tukija

Backer-joukkorahoitusaihe

Backerin puhdas ja minimalistinen muotoilu houkuttelee kaikkia, jotka haluavat tyylikkään ja modernin ilmeen joukkorahoitusverkkosivustolleen. Kun tämä kolmannen osapuolen teema on asennettu sivustoosi, Backer tekee helpoksi mukauttaa useiden teemaelementtien värejä, jolloin voit luoda yksilöllisen ilmeen joukkomarkkinoiden teeman kanssa. Isännöitkö omia projektejasi vai toivoitko luoda käyttäjäyhteisön, joka mainostaa omia projektejaan, Backer kattaa molemmat näkökulmat.

Esikatselu Backer Hanki Backer

Fundify

Rahoita joukkorahoitusaihetta

Nyt IgnitionDeck-tiimin omistuksessa, Fundify on edelleen suosittu valinta niiden joukossa, jotka luovat WordPress-pohjaisia ​​joukkorahoitussivustoja. Fundify-teema on ihanteellinen verkkosivuston luomiseen henkilökohtaisen projektin edistämiseksi tai usean kirjoittajan, usean projektin varainhankinta-verkkosivuston rakentamiseen. Kuten parhaat joukkorahoitussivustotkin, Fundifyn yksittäisillä projektisivuilla on kaikki tärkeät tiedot, mukaan lukien haettu summa, toistaiseksi saatu kokonaismäärä ja edut tietyille summille lupaaville rahoittajille..

Sijoittajat ja rahoittajat löytävät helposti tiensä rajoittamattoman määrän hankkeita, joita tämä teema- ja laajennusyhdistelmä tukee. Projektiluokkien ja muiden suodatusmekanismien käytön tulisi lisätä mahdollisuutta, että halukas tukija esittelee projektin, jota he eivät voi kieltäytyä. Tämän premium-joukkorahoitusaiheen hintaan sisältyy yhden vuoden tuki ja päivitykset, jotka voidaan uusia ensimmäisen käyttövuoden jälkeen.

Esikatsele Fundify Hanki Fundify

johtopäätös

Jälleen kerran WordPress ja sen ekosysteemissä työskentelevien kehittäjien tulokset ovat tehneet erittäin suoraviivaisen tietyntyyppisen verkkosivuston rakentamisen, joka muuten vaatisi paljon aikaa tai taloudellisia investointeja. Vaikka tässä tapauksessa premium-vaihtoehdot tuottavat parhaat tulokset, ammattimaisen ja toimivan joukkorahoitussivuston saaminen online-rahalla vaatii erittäin kohtuullisen määrän rahaa.

Haluatpa perustaa oman varainkeräysyhteisön tai hankkia vain taloudellista tukea viimeisimmälle hienolle ideallesi, WordPress tarjoaa sen. Oletko käyttänyt IgnitionDeck-laajennusta ja yhteensopivia teemoja tai sinulla on kokemusta muiden WordPress-joukkorahoitusvälineiden käytöstä? Kerro kokemuksistasi alla olevassa kommentissa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map