Kuinka rajoittaa jäsenen sisältöä WordPressissä

Haluatko rajoittaa / rajoittaa pääsyä tiettyihin WordPress-sivustosi osiin? Tässä artikkelissa näytämme sinulle, kuinka voit rajoittaa sivustosi sisältöä sen perusteella, kuka on kirjautunut verkkosivustoosi käyttämällä suosittuja WordPress-laajennuksia. Toisin sanoen kuinka asentaa a jäsenyys tyylinen verkkosivusto WordPressin kanssa.


Jäsenyyssivuston luomiseen on monia syitä. Ne sisältävät, mutta eivät rajoitu niihin,

 • Kehitä vahva yhteisö.
 • Lisää sitoutumista ja keskustelua verkkosivustollasi.
 • Rajoita sisältösi käyttöä jäsentasolla.

Minun on myönnettävä, että jäsensivuston luomisessa on paljon muutakin kuin vain sisältölle pääsyn rajoittaminen jäsenyyden perusteella. Mutta on olemassa suuri joukko verkkosivustoja, jotka toimivat jäsenyyden tai tilauksen mallilla. Wall Street Journal on loistava esimerkki verkkosivustosta, joka toimii tilausmallilla. Kun olet tilannut heidän verkkosivustonsa yksinoikeudellisen sisällön, sinut pidetään jäsenenä ja pääsy premium-sisältölle annetaan.

Jäsenyyssivusto ei vain edistä lukijoiden yhteisöllisyyttä, vaan myös myy ja ansaitse rahaa kokonaan tai kokonaan sisällöstäsi. Sinun on päätettävä, kuinka paljon sisällöstä haluat tehdä yksinoikeuden vain palkattuille jäsenille. Tätä on tarkasteltava tapauskohtaisesti. Se riippuu myös paljon toimialasta, johon verkkosivustosi on erikoistunut.

Tilauksesta saatava lukijoillesi saama potentiaalinen hyöty on oltava taloudellisesti määritettävissä ja riittävän merkittävä, jotta se voidaan ostaa. Ihmiset eivät koskaan osta sisältöäsi, jos he eivät pidä sitä ehdottoman välttämättömänä. Joitakin kovia kysymyksiä, joihin sinun on vastattava,

 • Voinko löytää ilmaiseksi jäljennöksen sisällöstäni tai vastaavasta sisällöstäni muualta verkosta ?
 • Ylittääkö käyttäjän mahdollinen hyöty ostokustannuksista ?

Jos aivan liian korkea hinnoittelu johtaa siihen, että vähemmän tilauksia syntyy, saat paljon kuumaa vettä, jos et pysty tarjoamaan tilaajille todellista arvoa. Jos sinusta tuntuu, että et todennäköisesti ansaitse paljon tekemällä tilaukseen perustuvaa jäsenmallia verkkosivustollesi, voit vaihtaa sisällön esteettömyyttä sosiaalisiin jakoihin.

Sisällön rajoittaminen jäsenillä koodilla (katso laajennussuositukset alla)

Ennen kuin pääset erilaisiin laajennuksiin, jotka voivat auttaa rajoittamaan sivustosi sisältöä, anna ensin katsoa joitain koodeja, joita voit käyttää, jos olet kehittäjä, tarkistaaksesi nykyisen käyttäjän tyypin ja rajoittaa sitä vastaavasti (koska se on erittäin helppoa!). Katso nämä kaksi katkelmaa, joiden alla voit käyttää inspiraatiota

// Esimerkki kokonaisten sivujen rajoittamisesta vain kirjautuneille käyttäjille
toiminto wpex_restrict_page_to_logged_in_user () {

// Hanki maailmanlaajuinen viesti
maailmanlaajuinen $ post;

// Estä pääsy sivulle, jonka tunnus on 2, ja kaikille tämän sivun lapsille
$ page_id = 170;
if (is_page () && ($ post-> post_parent == $ page_id || is_page ($ page_id)))) {

// Aseta uudelleenohjaus totta oletusarvoisesti
$ redirect = true;

// Jos olet kirjautunut sisään, älä ohjaa
// Voit / pitäisi asettaa lisätarkistuksia tähän käyttäjän roolien tai käyttäjän metatietojen perusteella
if (is_user_logged_in ()) {
$ redirect = false;
}


// Ohjaa ihmisiä ilman pääsyä kotisivulle
if ($ uudelleenohjaus) {
wp_redirect (esc_url (home_url ('/')), 307);
}

}

}
add_action ('template_redirect', 'wpex_restrict_page_to_logged_in_user');
// Esimerkki tietyn sisällön rajoittamisesta käyttäjäroolien mukaan
$ current_user = wp_get_current_user ();
$ user_role = $ user-> roolit? $ käyttäjä-> roolit [0]: vääriä;

if ('tilaaja' == $ user_role) {
echo 'Näytä jotain täällä';
}

Ok, nyt kun olemme saaneet sen pois tieltä, katsotaanpa muutama laajennukset, jotka auttavat rajoittamaan pääsyä sisältöön.

Rajoita WordPressin sisältöprosessia

Mahdollisesti paras laajennus, kun kyse on sisällön saatavuuden rajoittamisesta. Syy, jonka vuoksi suosittelen tätä laajennusta melko mahdollisesti monipuolisten lisäosien yli, on yksinkertaisuus. Voit valita, mitkä viesteistäsi / sivuistasi tai sivujen / viestien osista ovat eri tason jäsenet käytettävissä.

Pippin001

Tilaustason suhteen voit asettaa minkä tahansa määrän tilaustasoja ja määrittää heille erilaiset sisällön käyttöoikeustasot. Tämä antaa sinun työskennellä hintaluokassa eri käyttöoikeustasoille. Kun olet luonut erilaisia ​​tilaustasoja ja sallinut julkisen tilauksen, maksumekanismi tulee olemaan käytössä. Ja laajennus toimii Paypal, Stripe ja Braintree kanssa.

DiscountsPip

Lisäksi laajennus mahdollistaa alennusten luomisen ja raportoi tulosi tehokkaasti. Mitä tulee alennuksiin, laajennus tuottaa alennuskoodin, joka aktivoi alennukset. Tämän avulla muiden verkkosivustojen on helppo jakaa alennukset nimenomaan kuponkisivustoilla. Voit asettaa erityisen alennusprosentin ja asettaa voimassaoloajan myös alennuksille. Halutessasi voit asettaa rajan kuinka monta kertaa alennuskoodia voidaan käyttää.

Tiedot ovat erittäin hyödyllinen hyöty kaikille yrityksille, etenkin web-pohjainen palvelu tai blogi. Voit viedä kaikki laajennuksen tuottamat tiedot CSV-tiedoston kautta jokaiselle jäsenelle tai jokaiselle maksulle tai molemmille. Voit vaihtoehtoisesti tuoda tiedot suosituihin uutiskirjeen laajennuksiin, kuten aWeber tai MailChimp. Rekisteröintilomake on melko helppo käyttää ja erittäin suoraviivaista.

RegFormPip

Hanki sisältörajoitettu Pro

Yksityinen sisältö WordPress-laajennus

Voit suojata melkein minkä tahansa tyyppistä verkkosivustosi sisältöä, mukaan lukien ruukut, sivut, valikot ja kokonaiset luokat. Jopa yhden napsautuksen verkkosivusto lukitaan, mikä estää pääsyä verkkosivustosi sisältöön.

PC

Laajennus auttaa järjestämään käyttäjiäsi ja lajittelemaan heitä sisäisillä hauilla ja luokkasuodattimilla. Integroitu ohjauskooditoiminto helpottaa sisällön piilottamista.

PC-asetukset

Tämän laajennuksen rajoittava ominaisuus on käytettävissä kaikissa WordPress-sivustosi osissa, mukaan lukien valikot. Voit estää mukautettuja postityyppejä ja taksonomioita. Sinulla on muutama esiasetettu malli, mutta mukautettu ihonmuodostin auttaa estettyjen sisältöpohjien muokattavuudessa.

Rekisteröintilomake, jossa on kaksi asetteluvaihtoehtoa, on karkaistu suojaamaan roskapostilta. Tämä laajennus on luotu kuten Contents Restric Pro -laajennus, jonka ensisijainen tarkoitus on rajoittaa pääsyä WordPress-sivustojen sisältöön..

Lataa yksityinen sisältö täältä

Jos etsit ominaisuuksiltaan rikkaampaa jäsenlaajennusta, jonka sisältörajoitukset ovat osana sen arsenaalia, niin suosittelijoita on kaksi,.

MemberMouse WordPress -palvelu

MemberMouse on tehokas jäsenhallintajärjestelmä WordPress-verkkosivustoille. Tämä jäsenhallintajärjestelmä auttaa myymään digitaalisia tuotteita, ohjelmistoja palveluna, toimimaan online-kaupan portaalina ja toimimaan hyvin myös tilaaman sisällön myynnissä.

MemberMouse

Se on luotu auttamaan sinua pääsemään eroon aikaa vievistä, arvonlisäysprosesseista. Vaikka se tarjoaa yrityksellesi tukiautomaatio-, asiakashallinta-, raportointi- ja analytiikkapalveluita, olemme kiinnostuneita sen kyvystä suojata sisältöä.

Voit helposti luoda vain jäsenille tarkoitettuja alueita verkkosivustollesi, suojata salasanalla sivuja ja muuta sisältöä. Laajennus mahdollistaa myös kokeilutarjousten, alennusten ja kuponkien luomisen. Se toimii kahdeksan maksuverkon kanssa, mikä tarkoittaa melkein jokaista potentiaalista asiakasta.

MemberMouse voi olla hieman kallis 19,95 dollarilla kuukaudessa heidän perussuunnitelmastaan, mutta se on edelleen hyvä vaihtoehto, jos haluat rakentaa omistetun jäsensivuston WordPress-alustalle..

Katso jäsenMouse täältä!

MemberPress WordPress -laajennus

MemberPress on jälleen yksi voimakas jäsenhallinnon laajennus WordPress-verkkosivustoille. Helppo asentaa ja aloittaa, MemberPress on suunniteltu tarjoamaan hienoa hallintaa sisällön saatavuuteen jäsenyyden perusteella. MemberPressillä voit rajoittaa pääsyä sivuille, viesteihin, lapsisivuille, mukautettuihin viesteihin, tunnisteisiin, luokkiin ja kaikkiin muihin verkkosivustossasi ylläpitämiin tiedostoihin tai sisältöön..

MemberPress

Voit luoda kuponkeja ja premium-foorumin yhteisösi jäsenille. Se on huomattavasti halvempi kuin MemberMouse, 99 dollaria vuodessa liiketoimintasuunnitelmalle.

Hanki MemberPress käynnissä verkkosivustollasi

Maksetut jäsenmaksut

Lataa jäsenyys- ja sisältörajoitukset - maksetut jäsentilaukset

Lisää maksettuja, toistuvia jäsenyyksiä nopeasti maksettujen jäsenten tilauksilla. Tämä laajennus sisältää helppoja vaihtoehtoja rekisteröintisivun, tilaussuunnitelmien, mukautetun kirjautumisen, rajoitetun sisällön ja muun asennuksen määrittämiseen. Se integroituu jopa WooCommerce-palveluun tarjotaksesi jäsenillesi yksinomaisia ​​tuotteita tai alennuksia.

Hanki maksetut jäsentilaukset

Rajoitettu sivuston käyttö ilmainen WordPress-laajennus

RestrictedSiteAccess

Yksinkertainen laajennus, joka rajoittaa pääsyä sivustoosi kävijöille, jotka ovat kirjautuneet sisään tai käyttävät sivuston sisältöä tietyltä IP-osoitealueelta. Vierailijat, joilla ei ole käyttöoikeutta, voidaan ohjata toiselle sivulle, joka sisältää kirjautumissivun, tai vuorotellen, voit näyttää viestin.

Lataa rajoitettu pääsy sivustoon

Ultimate Member Free WordPress -laajennus

UltMember

Ultimate Member on yksinkertainen ja silti tehokas laajennus, jonka avulla on mahdollista luoda helppo rekisteröintilomake ja rakentaa uusia yhteisöjä verkossa. Voit luoda mukautettuja käyttäjärooleja ja sitoutua myös sisällön rajoituksiin maailmanlaajuisesti ja postia / sivua kohden. Se erottaa kolme luokkaa – kirjautuneet käyttäjät, kirjautuneet ulos käyttäjät ja kaikki.

Lataa Ultimate Member

Käyttäjät Ultra Member Free WordPress -laajennus

Käyttäjien ultrajäsenyys

Uudelleen erittäin hyödyllinen työkalu edistyneiden verkkoyhteisöjen rakentamiseksi, tällä liitännällä on paljon enemmän sosiaalisen integraation ominaisuuksia. Laajennus tukee osittaista sisältörajoitusta ja erottaa kirjautuneiden käyttäjien ja käyttäjien, joilla on erityiset jäsenpaketit.

Lataa käyttäjät Ultra Member

johtopäätös

Toivon, että artikkeli oli hyödyllistä ja löysit jäsenyyteen perustuvan sisältörajoituksen laajennuksen, joka toimii parhaiten WordPress-sivustossasi. Subs Tilaa WPExplorer-blogi saadaksesi lisää uutisia, oppaita ja paljon muuta WordPressin maailmasta.!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map