Kuinka pitää SEO-mehua siirtäessä WordPress-sisältöä uudelle verkkotunnukselle

Kuinka pitää SEO-mehua siirtäessä WordPress-sisältöä uudelle verkkotunnukselle

Hyväksyt, että WordPress-sisällön siirtäminen uudelle verkkotunnukselle on pelottava tehtävä monille WordPress-käyttäjille. Mitä tehdä? Mistä aloittaa? Mihin palveluihin voit luottaa? Ja miten ylläpidät SEO-sijoituksesi muuton jälkeen? Nämä ovat vain muutamia kysymyksiä, jotka kohtaavat siirtäessäsi WordPress-sisältöä verkkotunnuksesta toiseen.


Siirtyminen uuteen verkkotunnukseen on aivan kuten sivuston siirtäminen isäntien välillä, mutta yhtä poikkeusta lukuun ottamatta; sinun on luotava pysyvä 301 uudelleenohjaus jälkeenpäin. Se on toteutettavissa, vaikka sinun on oltava varovainen. Muista, että puhumme täällä yrityksestäsi, mikä tarkoittaa, että sinun ei pitäisi kiirehti mihinkään. Älä arvaa, ettet päädy hätääntyvään migreeniin ongelmien vuoksi.

Jotta asiat liikkuisivat, tässä on lintukuva tämän päivän viestistä:

 • Luo ennen kaikkea täydellinen varmuuskopio WordPress-sivustostasi
 • Siivoa uusi verkkotunnuksesi
 • Käytä Kopiokone WordPress -laajennusta WordPress-sisällön siirtämiseen
 • Lataa WordPress-sisältö uudelle verkkotunnukselle
 • Asennus 301 uudelleenohjaukset
 • Ilmoita Googlelle ja käyttäjille
 • Tee onnellinen tanssisi

Ja koska haluaisit ylläpitää SEO-mehua muuton jälkeen, on sinun parhaaksi kiinnostaa koulua joihinkin SEO-sivustoihin. Tässä on muutama viesti osoittaaksesi oikeaan suuntaan:

 • Parhaat WordPress SEO -työkalut vuodelle 2017 hakukoneiden paremmuuden parantamiseksi
 • Aloittelijan opas WordPress SEO -sovellukseen [Post Series]
 • WordPress SEO: Parempi sijoitus hakukoneissa
 • Yoastin 10 tärkeintä WordPress SEO -toimintoa
 • WordPress SEO: n parhaat käytännöt vuodelle 2015 ja sen jälkeen

Entä jos me sukellamme tämän johdanto-osan kanssa ja päästämme sen yli ja teemme sen? Tässä on mehu:

WordPress-sisällön siirtäminen: Edellytykset

WordPress-sisällön siirtäminen uudelle verkkotunnukselle ei ole kaikille. Sinun on istuttava taaksepäin ja arvioitava, onko muutto välttämätöntä. Voiko yrityksesi edelleen menestyä ilman muuttoa? Jos näin on, sinun ei tarvitse siirtyä uuteen verkkotunnukseen.

Oletko siirtymässä uudelle verkkotunnukselle, koska Google lyö vanhaa verkkotunnustasi useilla rangaistuksilla ohut WordPress -sisällön vuoksi? Saman sisällön siirtäminen uudelle verkkotunnukselle johtaa edelleen rangaistuksiin. Jos ohut sisältö vaivaa sijoituksiasi, talosi on saatava järjestykseen. Sinun ei tarvitse siirtyä uuteen verkkotunnukseen.

Valmista etukäteen

On monia syitä, miksi haluat siirtää WordPress-sisältösi uuteen verkkotunnukseen. Ehkä vanha verkkotunnuksesi imee elämän sinusta. Vihaat verkkotunnusta ja mitä se edustaa. Ehkä olet uudelleenmerkki, ja uusi verkkotunnus on paljon järkevämpi kuin vanha verkkotunnuksesi.

Ehkä yhdistät useita verkkosivustoja ja haluat pitää kaikki yhdellä verkkotunnuksella. Ehkä käyttäjäystävällisempi verkkotunnus on tullut saataville, ja haluat tehdä hyppy. Kaikki nämä ja muut ovat päteviä syitä, jotka saattavat edellyttää siirtymistä.

Yksinkertaisesti sanottuna sinun on varauduttava etukäteen. Koska yrityksesi ja SEO-sijoituksesi riippuvat tasapainossa, sinun on varmistettava, että liike on parempaa.

Huomaa: Kun olet siirtänyt WordPress-sisältösi uudelle verkkotunnukselle, koet jonkin aikaa alhaisemmat liikennemäärät, kun Google ja käyttäjät sopeutuvat muutokseen. Älä kuitenkaan hikoile tästä; palautat sijoituksesi muutamassa viikossa.

Valmistelusta puhuttaessa sinun on aloitettava tärkeimmällä vaiheella, joka johdattaa meidät seuraavaan osaan.

Ennen kuin siirrät WordPress-sisältöä: Luo koko varmuuskopio sivustostasi

Erehtyminen on inhimillistä. Kaikki menee hyvin minuutti ja seuraava, s * se osuu tuulettimeen. Se on väistämätöntä, minkä vuoksi sinun on oltava valmis. Ennen kuin aloitat miettiä jotain, on tärkeää luoda täysi varmuuskopio WordPress-sivustostasi.

Puhun staattisten tiedostojen ja tietokantojen varmuuskopioinnista. En pidä tutustumasta yksityiskohtiin, koska – viestit:

 • WordPress-sivuston varmuuskopiointi (plus hyödyllisiä laajennuksia)
 • Parhaat varmuuskopiointipalvelut ja laajennukset WordPress-verkkosivustoille

Kun varmuuskopio on paikallaan, on aika tulla likaantuneeksi.

Siivoa uusi verkkotunnuksesi

Jos uusi verkkotunnuksesi on rekisteröity aiemmin, on tärkeää varmistaa, että siihen ei liity aiempia rangaistuksia. Älä kuitenkaan huolestu, minkä tahansa verkkotunnuksen puhdistaminen on yhtä helppoa kuin A, B, C. Tarvitset vain uuden verkkotunnuksen Google Webmaster Tools -sovelluksen hankkimisen ja siirtyäksesi kohtaan Hakuliikenne -> Manuaaliset toimet.

Jos ongelmia ei ole, olet kultainen ja voit jatkaa eteenpäin. Jos ongelmia on, korjaa ne ja lähetä uudelleenpyyntö. Eteenpäin vain, jos ja kun pyyntö hyväksytään.

WordPress-sisällön siirtäminen

Vaikka WordPress-sisällön siirtäminen uudelle toimialueelle vie sivuston koosta riippuen paljon aikaa, se on prosessin toinen helpoin osa. Voit siirtää sivustosi manuaalisesti FTP: llä tai Kopiokone-laajennuksella. Vältetään ensin mainittua jälkimmäistä, koska kenellä on aika ladata koko sivusto manuaalisesti.

WordPress-sisällön siirtäminen Kopiokone-laajennuksella

kopiointiratkaisun plugin

Mikä eläänsäästäjä tämä laajennus on. Kopiokoneen laajennuksen avulla voit siirtää WordPress-sivuston verkkotunnusten tai isäntien välillä, vetää sivuston localhostiin kehittämistä varten, varmuuskopioida sivuston, kopioida live-sivuston latausalueelle ja niputtaa koko WordPress-sivuston jakelua varten.

Yli 800 000 aktiivisella asennuksella ja loistavalla arvosanalla 4.9 / 5.0 et voi koskaan mennä pieleen kopiokoneen kanssa. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on asentaa ja aktivoida laajennus vanhaan verkkotunnukseesi, joka lisää ”Kopioija” -valikkokohdan järjestelmänvalvojan valikkoon..

Napsauta seuraavaksi Kopioija-valikkokohta avataksesi tämän näytön:

siirrä WordPress-sisältö pitää SEO mehua

Napsauta seuraavaksi Luo uusi -painiketta luodaksesi uusi paketti. Anna seuraavalle näytölle paketille nimi (tämä on vain tunnistamista varten) ja napsauta Seuraava:

siirrä WordPress-sisältö pitää SEO mehua

Kopiokone tarkistaa verkkosivustosi ja antaa sinulle tilaraportin. Jos kaikki näyttää hyvältä, jatka rakentamista. Tässä vaiheessa sinun pitäisi nähdä:

kopioija lisääville-paketti

Ole kärsivällinen, jos sinulla on valtava verkkosivusto, sillä koko prosessin kesto riippuu sivustosi koosta. Testisivustoni, joka on noin 100 Mt (teemat, laajennukset, kuvat jne.), Kesti noin 2 minuuttia. Onnistuneen rakennuksen lopussa sinun pitäisi nähdä tämä näyttö:

kopioija-menestys-näyttö

Lataa installer.php-tiedosto ja arkistoitu paketti tietokoneellesi ja ole valmis seuraavaan osaan.

WordPress-sisällön siirtäminen uudelle verkkotunnukselle

Jos et ole vielä tehnyt sitä, määritä uusi verkkotunnuksesi isäntäsi kanssa. Tämän uuden verkkotunnuksen pitäisi osoittaa täysin tyhjälle hakemistolle, jossa uusi sivustosi asuu. Yhdistä tähän hakemistoon joko File Managerilla tai FTP: llä. Lataa sekä paketti- että asennustiedostot uuteen sivustoosi. Käynnistä asennusohjelma siirtymällä osoitteeseen http://newdomain.com/installer.php:

lataaminen-WordPress-sisältöä-to-new-domain

Yllä olevassa näytössä sinun on annettava tietokannan tiedot uudesta sivustosta. Huomaa, että Kopiokone-laajennus toimii tyhjien tietokantojen kanssa, joten varmista, että omasi ei sisällä mitään tietoja. Seuraavaksi rasti ruutu, jossa lukee “Olen lukenut kaikki varoitukset ja ilmoitukset” ja napsauta sitten Suorita käyttöönotto -painiketta. Tämä johtaa:

asentamista-WordPress-pitoisuus vs. new-domain

Kopiokoneen asennusohjelma määrittää WordPress-sisällön, teemat, laajennukset ja tietokannan ja ohjaa sinut sitten päivityksen URL-näyttöön:

update-url-asetukset

Täällä voit päivittää URL-osoitteesi vastaavasti. Tämän jälkeen asennusohjelma vie sinut viimeiseen näyttöön, asennuksen jälkeiseen näyttöön, joka näyttää, mitä seuraavaksi tehdä. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on päivittää pysyvät linkit. Kirjaudu uuteen WordPress-asennukseen käyttämällä vanhoja kirjautumistietoja, siirry kohtaan Asetukset -> Permalinks ja napsauta Tallenna muutokset -painiketta.

Kun olet kirjautunut sisään uuteen sivustoosi, näet WordPress-hallintapaneelissa ilmoituksen, jossa kehotetaan poistamaan varatut kopiointitiedostot:

kojelauta-kopiointiratkaisun huomautus

Poista mainitut tiedostot ohjeiden mukaan.

Tarkista sitten uudessa sivustossasi, ettei linkkejä, puuttuvia kuvia ole, ja varmista, että kaikki toimii oikein (pidämme Broken Link Checker sekä WordPressille eheys Macille). Tässä vaiheessa WordPress-sisältösi on uudessa verkkotunnuksessa, mutta se ei riitä. Meidän on toteutettava pysyvät 301-uudelleenohjaukset, jotta voimme ylläpitää kaikkia SEO-mehuja, jotka olet työskennellyt niin kovasti saadaksesi.

Pysyvän 301 uudelleenohjauksen asettaminen

301 uudelleenohjaukset ovat hyödyllisiä, koska ne lähettävät hakukoneet ja käyttäjät vanhasta verkkotunnuksestasi uuteen verkkotunnukseen. Jokainen käyttäjä, joka laskeutuu vanhoille viesteillesi, ohjataan uuteen sivustoosi, mitä me juuri etsimme. Juuri tästä syystä on tärkeää säilyttää vanhan verkkotunnuksen omistaminen niin kauan kuin pystyt.

Mutta miten voit ohjata liikennettä uuteen verkkotunnukseesi? Se on yksinkertaista. Jos ylläpidät edelleen vanhaa verkkotunnustasi, voit muodostaa yhteyden vanhan verkkosivustosi URL-osoitteeseen File Manager tai SFTP / FTP. Lisää seuraava koodi .htaccess-tiedostoon:

#Valinnat + SeuraaSymLinkit
RewriteEngine päälle
RewriteRule ^ (. *) $ Http://www.newdomain.com/$1 [R = 301, L]

Korvaa vain uusi verkkotunnus.com uudella verkkotunnuksen URL-osoitteella. Käy vanhassa verkkotunnuksessasi testataksesi, toimiiko uudelleenohjaus. Ja siinä kaikki! Olet juuri siirtänyt WordPress-sisällön uudelle verkkotunnukselle pitäen samalla SEO mehua. Tämä on paras ratkaisu, koska se ohjaa vanhat sivusi samalle sivulle uudelle verkkotunnukselle, mikä on parempi SEO: lle.

Toinen vaihtoehto olisi kirjautua verkkotunnuksen rekisterinpitäjään (kuten Hyvä isä) verkkotunnuksen edelleenlähetysten määrittämiseen, mutta tämä ohjaa kaikki vanhat sivut uudelle etusivullesi eikä vastaavaan sisältöön.

Aiemmin mainitsimme, että kärsit väliaikaisesta liikenteen menetyksestä, kun käyttäjät säätävät ja kun Google indeksoi uutta verkkotunnustasi. Jos säästät minuutin, aloita ilmoittamalla käyttäjillesi blogiviestien kautta. On tärkeää, että lähetät siirron, koska juuri ihmiset tekevät siitä. Ilmoita Googlelle myös osoitteenmuutoksesta. Kirjaudu vain Google Webmaster -tiliisi ja siirry kohtaan Konfigurointi -> Osoitteenmuutos.

Lopulta sinun on testattava sivustosi kuin aivan uusi sivusto. Rajaa kaikki virheet, jotka ovat saattaneet leikata liikkumisen aikana, ja saada palautetta käyttäjiltä. Katso, miksi sinun on luotava muuttoilmoituksia sisältävät blogiviestit?

Viimeiset sanat

WordPress-sisällön siirtäminen uudelle verkkotunnukselle ja SEO-sijoitusten ylläpitäminen on helppoa, jos noudatat näitä vaiheita huolellisesti. Asioihin kiirehtiminen antaa sinulle vain virheitä, joita on vaikea ylittää, mikä maksaa sinulle aikaa ja rahaa. Jälleen kerran, jos et ole varma jostakin, älä arvaa.

Toivomme, että tämä opas auttoi sinua siirtämään WordPress-sisällön uudelle verkkotunnukselle onnistuneesti. Jos joutit ongelmaan, sinulla on kysyttävää tai ehdotusta, älä epäröi pudottaa meille rivi alla olevissa kommenteissa. Odotamme aina palautetta.

Entä tuo onnellinen tanssi? Kippis ja onnellinen muutto!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map