Kuinka perustaa jäsensivusto WordPressin ja MemberPressin avulla

Kuinka perustaa jäsensivusto sivustoon

MemberPress on vaikuttava työkalu, joka antaa sinulle mahdollisuuden muuttaa WordPress-verkkosivustosi täysjäseneksi jäsensivustoksi. Tämä premium-laajennus on ihanteellinen valinta niille, jotka haluavat luoda menestyvän online-jäsenyysyrityksen. Mutta onko se oikea ratkaisu sinulle?


Tässä artikkelissa tarkastellaan ominaisuuksia, joita MemberPress (yksi parhaista WordPress-jäsenlisäosista) tarjoaa. Tämän jälkeen tarkastelemme kuinka määrittää tämän edistyneen laajennuksen perusteet ja muuttaa WordPress-verkkosivustostasi käyttökelpoinen jäsensivusto. Aloitetaan siis …

MemberPressin ominaisuudet

MemberPress

MemberPress on premium-WordPress-laajennus, joka toimii minkä tahansa WordPress-teeman kanssa. Sen ensisijainen ominaisuus on, että sen avulla voit muuntaa verkkosivustosi jäsensivustoksi. Piilottamalla sisältöä ja perustamalla jäsentilauksia, voit veloittaa vierailijoilta pääsyn viesteihisi ja sivuillesi.

Helppo asentaa

MemberPress on intuitiivinen. Tämän avulla on helppo ja nopea asentaa ja käyttää. Luo nopeasti jäsenyyssuunnitelmat ja tilauslomakkeet, integroi valitsemasi maksuyhdyskäytäviin, lisää rekisteröinti- ja kirjautumislinkit sivustosi valikkoon, tuottaa houkuttelevia vertailutaulukoita ja paljon muuta.

Ihanteellinen aloittelijoille ja kehittäjille

MemberPress toimii suoraan laatikosta suoraviivaisella asennuksella, joka tekee siitä ihanteellisen aloittelijoille. MemberPress sisältää kuitenkin myös suuren määrän toimintoja ja suodattimia. Tämän ansiosta se on loistava valinta kokeneille käyttäjille, jotka haluavat räätälöidä jäsensivustonsa tarkkoihin vaatimuksiin.

Jäsenyyssuunnitelmat

MemberPress antaa sinulle täyden hallinnan jäsenyyssuunnitelmistasi. Valitse kunkin jäsenyyden hinta, lisää laskutusasetukset ja luo kokeiluperiodi muutaman vaihtoehdon nimeämiseksi. Luo sitten säännöt sisällön piilottamiseksi ja salli tiettyjen sisältöjen näyttäminen tietyissä jäsensuunnitelmissa.

Saumaton maksuyhdyskäytävän integrointi

MemberPress hyväksyy maksut integroitumalla kaikkiin isoihin maksuyhdyskäytävien tarjoajat. Valitse Paypal Standard-, Pro- tai Express Checkout-, Stripe-, Authorize.net- tai offline-maksuista. Voit myös lisätä useita maksuportteja, jos haluat.

Perusteellinen dokumentaatio

MemberPressin mukana toimitettu dokumentaatio on perusteellista, siinä käytetään ohjetekstin ja videon yhdistelmää. Joten jos joutut kiinni, voit löytää nopeasti tiensä uudelleen.

Lisäominaisuudet

MemberPress tarjoaa monia muita vaikuttavia ominaisuuksia ja toimintoja. Nämä sisältävät:

 • Kauniit hinnoittelupöydät
 • Sähköpostien integrointi kaikkien tärkeimpien markkinoinnin tarjoajien kanssa
 • Integrointi BuddyPressiin
 • Sisällön tiputtaminen
 • Alennuskupongit
 • Jäsenjohto
 • Analytics-raportointi

Kuten huomaat, MemberPress tarjoaa vaikuttavan luettelon ominaisuuksista. Tarkastelemme nyt, miten pääset alkuun MemberPress-laajennuksen avulla, jotta voit muuttaa WordPress-verkkosivustosi onnistuneeksi jäseneksi liittyväksi sivustoksi…

Kuinka asentaa MemberPress WordPress -laajennus

Aloita ostamalla MemberPress-laajennus MemberPress-verkkosivustolta. Lataa sitten plugin tietokoneellesi MemberPress-tililtäsi.

Hanki MemberPress

Avaa WordPress-verkkosivustosi ja valitse Laajennukset> Lisää uusi.

Lisää uusia laajennuksia

Napsauta ‘Lataa laajennus> Valitse tiedosto’ ja valitse MemberPress-laajennus tallennetuista tiedostoista. Napsauta Asenna laajennus> Aktivoi. Nyt löydät, että ‘MemberPress’ on lisätty WordPress-hallintapaneelin valikkoon.

MemberPress-valikko

Valitse ‘MemberPress> Aktivoi’. Tämä vie aktivointisivulle, jossa sinun on lisättävä aktivointiavaimesi. Valitse sitten Aktivoi lisenssiavain.

MemberPress -lisenssi

MemberPress-laajennus on nyt asennettu ja aktivoitu.

Määritä MemberPress-laajennus

Seuraava vaihe on määrittää MemberPress-laajennus. Valitse WordPress-valikossa ‘MemberPress> Asetukset. Täällä voit määrittää laajennuksen vastaamaan WordPress-jäsenyyssivustosi tarpeita.

Asetukset-välilehti

Asetukset-sivulla on useita välilehtiä. Katsotaanpa joitain tärkeimmistä …

sivut

Sivut-kohdassa voit mukauttaa perustiedot MemberPress-sivuille. Varatut sivut ovat välttämättömiä sivuja ja ne on asetettava. Näitä ovat kiitossivu, kirjautumissivu ja tilisivu.

sivut

Voit valita ‘Luo uusi sivu automaattisesti’, jos haluat, että MemberPress luo automaattisesti sivut sinulle. Muussa tapauksessa voit suunnitella ja valita omat sivusi käytettäväksi avattavasta valikosta.

Sivut 2

Kun olet tehnyt tarvittavat muutokset, valitse Päivitä asetukset.

Tili

Tili

Tilit-alueen avulla voit mukauttaa jäsenetietoja. Täällä voit valita haluamasi vaihtoehdot käyttäjän tileille. Voit myös lisätä jäsenille tervehdysviestin, joka näkyy heidän tilinsivun yläosassa.

Fields

Fields

Kenttä-välilehden avulla voit luoda mukautettuja kenttiä rekisteröintilomakkeellesi ja tilille -sivulle. Kerää tietoja jäsenistäsi, mukaan lukien heidän nimi, osoite, sähköposti, syntymäpäivä ja paljon muuta.

maksut

maksut

Maksut-välilehti on kohta, johon voit lisätä valitsemasi maksuportit. Kuten aiemmin mainittiin, MemberPress voidaan integroida lukuisiin maksutoimittajiin. Napsauta vain + -kuvaketta ja määritä sitten maksuportit, jotka haluat lisätä jäsensivustoosi.

sähköpostit

On valikoima sähköpostityyppejä, joita voit lähettää jäsenillesi. Valitse Sähköpostit-välilehti. Valitse sitten vain sähköpostityypit, jotka sopivat WordPress-verkkosivustoosi.

Sähköposti

Mukauta kutakin sähköpostia napsauttamalla Muokkaa. Lähetä sitten testiviesti varmistaaksesi, että kukin sähköpostityyppi on sopiva ja korkea. Täällä voit myös valita, mitä sähköpostityyppejä haluat järjestelmänvalvojan vastaanottavan.

Kun olet määrittänyt Asetukset, olet valmis aloittamaan loput MemberPress-sivustosi määrittämisestä.

Aseta jäsensuunnitelmat

Lavastaa jäsensuunnitelmat valitse verkkosivustoltasi WordPress-valikosta ‘MemberPress> Jäsenyydet’. Napsauta Lisää uusi -painiketta sivun yläosassa. Anna sitten jäsensuunnitelmallesi nimi (tässä olen kutsunut sitä Premium).

Lisää uusi premium-jäsenyys

”Jäsenehdoista” sivun oikeassa reunassa voit valita suunnitelman hinnan, haluatko sen olevan kertaluonteinen tai toistuva maksu, lisätä kokeilujakson vaihtoehdon ja paljon muuta.

Jäsenyysehdot

Sivun alapuolella voit mukauttaa Jäsenyys-osiota. Täällä voit muuttaa rekisteröintipainikkeen tekstiä, lisätä mukautetun kiitosviestin, asettaa säännöt siitä, kuka voi käyttää jäsensuunnitelmaa, sekä paljon muuta.

Jäsenyysvaihtoehdot

Kun olet tyytyväinen asetuksiin, julkaise Jäsenyys-sivu. Kirjaudu sitten ulos WordPress-tililtäsi nähdäksesi sivun tai avaa sivu inkognito-tilassa. Näet nyt oletusjäsenyyslomakkeen juuri luomallesi jäsensuunnitelmalle.

Ilmoittautumislomake

Jos haluat muuttaa jäsenyyssivujasi, voit käyttää mitä tahansa teemaasi käytettävissä olevaa sivumallia. Valitse vain mukautettu sivumalli, joka sijaitsee toimittajan oikealla puolella työskentelemällä jäsensivulla..

Kun olet luonut ensimmäisen jäsensuunnitelmasi, voit jatkaa lisäämistä lisää napsauttamalla Lisää uusi. Lisää jäsenyysasetukset -kohdassa oleva lyhytkoodi lisätäksesi ilmoittautumislomakkeen mihin tahansa WordPress-verkkosivustosi sivulle tai viestiin..

Luo sääntöjä jäsensuunnitelmillesi

Kun olet luonut jäsensivustollesi tarvittavat erilaiset suunnitelmat, sinun on tehtävä aseta säännöt jokaiselle suunnitelmalle. Sääntöjen asettaminen antaa sinun piilottaa sisällön muilta kuin tilaajilta ja valita mitä sisältötyyppejä on käytettävissä jokaisessa suunnitelmassa.

Aloita valitsemalla WordPress-valikosta MemberPress> Säännöt. Valitse sitten Lisää uusi. Lisää uusi sääntö -sivu tulee nyt näkyviin.

Uusi sääntö

Säännön vaihtoehdoista voit valita minkä sisällön haluat suojata maksamatta jättäneiltä jäseniltä. Täällä voit piilottaa kaiken sisällön, eri viestit, sivut, sisältökategoriat tai tunnisteet tai valita monista muista vaihtoehdoista.

Sääntövaihtoehdot

Voit sitten antaa pääsyn tähän sisältöön jäsenille, jotka ovat ostaneet tietyt suunnitelmat. Napsauta Tallenna sääntö ja luo sitten niin monta sääntöä kuin tarvitset huolehtiaksesi eri suunnitelmatyypeistäsi.

Lisää rekisteröintilinkki sivustosi valikkoon

Kun kaikki jäsensuunnitelmasi ovat valmiit, sinun on lisättävä rekisteröintilinkki verkkosivustosi valikkoon, jotta vierailijoistasi tulee tilaajia.

Valitse WordPress-valikosta Ulkonäkö> Valikot tai avaa räätälöinti> Valikot sivustosi etuosassa. Täällä huomaat, että nyt on ”Jäsenyydet” -vaihtoehto. Valitse suunnitelmasi ja napsauta sitten Lisää valikkoon. Vaihda haluamasi navigointitunniste ja valitse sitten Tallenna-valikko..

valikko

Valikossa näkyy nyt linkit eri jäsenyyssuunnitelmiin.

Lisää kirjautumislinkki jäsensivustosi valikkoon

Sisäänkirjautumislinkki

Jos haluat lisätä kirjautumislinkin jäsensivustosi valikkoon, MemberPress suosittelee ilmaisen WordPress-laajennuksen lataamista BAW kirjautuminen-uloskirjautuminen.

KirjautuminenLogout-valikko

Asenna tämä laajennus WordPress-verkkosivustoosi ja avaa sitten Ulkoasu> Valikko. Löydät nyt kirjautumis- / uloskirjautumislinkit v1.3.3 -sovelluksen valikkokohteisiisi. Valitse sisäänkirjautuminen / uloskirjaus ja sitten Lisää valikkoon> Tallenna valikko.

LoginLogout

Napsauta ‘MemberPress> Asetukset’ WordPress-valikosta. Napsauta Tili-välilehteä ja valitse Kirjaudu ja kirjaudu ulos kohdasta Pakota WordPress käyttämään MemberPress-kirjautumissivua..

Pakota WordPress

Tämä varmistaa, että WordPress avaa BAW-laajennuksen jäsenyyteen kirjautumissivun. Jäsenet voivat nyt kirjautua sisään tilillesi sivustollasi ja käyttää heidän ostamaansa premium-sisältöä.

Viimeiset ajatukset MemberPressistä

Tämä edistyksellinen laajennus tarjoaa (melkein) loputtoman luettelon ominaisuuksista, joten se sopii kaikentyyppisille jäsensivustoille. Tässä artikkelissa olemme käsittäneet vain MemberPressin käytön aloittamisen perusteet. Seuraamalla yllä olevia vaiheita pystyt kuitenkin luomaan toimivan jäsensivuston, joka piilottaa sisällön muilta kuin tilaajilta, antaa vierailijoille mahdollisuuden liittyä jäsenyyssuunnitelmiin ja tuottaa tuloja WordPress-verkkosivustollesi..

Kun olet suorittanut nämä pari ensimmäistä vaihetta saadaksesi jäsensivustosi asetukset, voit tuottaa houkuttelevia vertailutaulukoita, lisätä kuponkeja, seurata tapahtumia ja tilauksia, perustaa tytäryhtiöohjelman, seurata analytiikkaa ja paljon muuta. Joten jos haluat luoda onnistuneen jäsenyyslaajennuksen, MemberPress saattaa hyvinkin olla WordPress-laajennus projektillesi.

Kuulostaako MemberPressiltä parhaalta jäsenlisäosalta? Kerro ajatuksesi alla olevissa kommenteissa …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map