Kuinka päivittää ThemeForest WordPress -teemasi

Envato Market -laajennus WordPressin automaattisen päivityksen opas

WordPress-teemojen ja -laajennusten pitäminen ajan tasalla on yhtä tärkeää kuin WordPress-ydinasennuksen päivittäminen. Jos käytät ilmaista teemaa tai laajennusta WordPress.orgin kautta, olet todennäköisesti perehtynyt automaattisiin päivityksiin kojetaulun kautta.


Yleensä, kun näet järjestelmänvalvojan navigointipalkissa ilmoituksen, että sinulla on päivitys, johon voit siirtyä Hallintapaneeli> Päivitykset ja sinun on vain vahvistettava päivitys WordPress.org-teemaan tai -laajennukseen tai WordPress-ydinasennukseen. Helppo eikö? Valitettavasti WordPress.orgin ulkopuolella olevia premium-teemoja ei voida päivittää samalla tavalla. Jokaisella premium-teemalla on oltava oma sovellusliittymä, jotta se voi tarjota automaattiset päivitykset tuotteilleen, joita kehittäjä tarjoaa, ja vaikka monissa ThemeForest-teemoissa on sisäänrakennetut järjestelmät, jotkut niistä eivät ole, ja sieltä ”Envato Market Plugin” tulee paikalleen.

Envato Market -laajennus antaa sinun muodostaa yhteyden ThemeForest-tiliisi tarjotaksesi asennuksen ja päivitykset kaikille premium-teemoille ja laajennuksille, jotka olet ostanut Themeforestista ja Codecanyonista). Se on erittäin helppo asentaa ja käyttää!

Tässä oppaassa opastamme sinut läpi kaikki vaiheet ilmaisen laajennuksen lataamiseen sekä asennukseen ja asennukseen. Ennen aloittamista on tärkeää huomata, että sinun on käytettävä WordPress-sivustosi järjestelmänvalvojan tiliä asentaaksesi laajennus ja ottaaksesi käyttöön automaattiset päivitykset. Ja muista – Envato Market -laajennus tarjoaa automaattisen päivityksen vain Themeforest WordPress -teemoille ja Codecanyon WordPress -laajennuksille (se ei tarjoa päivitysilmoituksia muille markkinoille ostamista tai lataamista teemoista). Okei, aloitetaan nyt!

Envato Market -laajennuksen asennus

Lataa Envato Market -laajennus

Aivan ensimmäinen askel on ladata Envato Market -laajennus. Tämä on saatavana Envatolla (samoin kuin Githubin kautta) ja on täysin ilmainen. Sinun tarvitsee vain napsauttaa alla olevaa painiketta siirtyäksesi Envato Market -laajennussivulle ja napsauttamalla ladata nappi.

Lataa Envato Market -laajennus

Tämä lataa zip-tiedoston, jossa on plugin. Sinun ei tarvitse purkaa sitä – asennamme sen sellaisenaan. Nyt kun sinulla on laajennus, mene eteenpäin ja kirjaudu sisään WordPress-asennukseen, johon haluat lisätä automaattiset päivitykset.

Lisää uusi laajennus

Asentaaksesi laajennuksen, siirry kohtaan Laajennukset> Lisää uusi ja napsauta Lataa laajennus -painike sivun yläosassa.

Lataa Envato Market-postinumero

Seuraava selaa envato-market.zip tiedosto, jonka olet ladannut Githubista.

Asenna Envato Market -laajennus

Napsauta sitten painiketta Asenna nyt ja kun pyydetään, napsauta Aktivoi laajennus linkki.

Aktivoi Envato Market -laajennus

Nyt kun laajennus on asennettu ja aktiivinen, sinun pitäisi nähdä uusi Envato Market valikkokohta WordPress-hallintapaneelissa.

Envato Market -laajennuksen asennus

Seuraava vaihe on synkronoida Envato Market -laajennus Envato-tilisi kanssa, jotta sinulla on pääsy kaikkiin kauppapaikkakauppoihisi ja tuotepäivityksiin.

Envato Market -laajennuksen pääasetukset

Aloita napsauttamalla Envato Market linkki kojetaulun valikossa. Sinun pitäisi nähdä samanlainen näyttö kuin yllä. Aivan ensimmäinen askel on luoda Envato API-tokenti. Voit tehdä tämän napsauttamalla luo henkilökohtainen tunnus linkki (korostettu punaisella yllä).

Luo Envato API-tunnus

Jos olet jo kirjautunut Envato -tiliisi, sinut ohjataan yllä olevaan ruutuun (muuten sinua pyydetään kirjautumaan ensin sisään ennen kuin sinut ohjataan tälle sivulle). Tällä näytöllä näet, mitä Envato Market -laajennus pyytää lupaa pääsyyn Envato-tilisi kautta (Envato-sivustot, mahdollisuus ladata kohteitasi, luettelo ostoistasi ja ostoksesi vahvistus).

Jatka antamaan tunnuksellesi nimi valitsemalla lukemaasi valintaruutu ja hyväksymällä ehdot ja napsauttamalla sitten vihreää painiketta luodaksesi tunnus.

Kopioi Envato API -tunnuksesi

Kun tunnuksesi on luotu, näet vihreän menestysnäytön. Kopioi tunnuskoodisi (tämä on erittäin tärkeää, koska Envato ei tallenna kopion tokenista puolestasi), varmista, että olet kopioinut sen, ja napsauta valkoista painiketta, jonka sain sen.

Liitä Envato API -tunnus

Palaa nyt WordPress-asennukseen ja liitä Envato -sovellusliittymään ja napsauta sitten Tallenna.

Mahdollinen Envato Market -virhe

On mahdollista, että saatat nähdä virheen, kun syötät ensimmäisen kerran tunnuksesi. Älä huoli, palaa vain edelliselle sivulle ja yritä uudelleen. Sen pitäisi toimia toisen vaiheen aikana.

Envato Market -ostokset

Kun tunnuksesi on tallennettu ja vahvistettu, sivusi päivittyy, jotta näet Envato Market -aloitussivusi, johon on lisätty välilehtiä kohteillesi. Lisätty välilehti (t) näyttää kaikki teeman ja laajennuksen ostokset sekä niiden versionumerot ja pikalinkit teema- ja kirjoitussivuille..

Huomautus web-suunnittelijoille ja suunnittelutoimistoille

Jos olet web-suunnittelun freelancer tai suunnittelutoimisto, joka ostaa teemoja asiakkaille, voit käyttää Envato Market -laajennusta pitääksesi asiakkaidesi sivustot myös ajan tasalla. Sinun ei pitäisi antaa asiakkaillesi pääsyä kaikkiin ostoksiin, joten sinun pitäisi käyttää sitä Yhden esineen rahakkeet jakso.

Kertakäyttöinen Envato Token -valtuutus

Sinun on ensin asennettava Envato Market -laajennus asiakkaasi sivustolle ja luotava sitten tunnus napsauttamalla luo henkilökohtainen tunnus linkki. Tee kopio merkistäsi aivan kuten tekisit luomalla oman tunnuksesi.

Envato Client -tuotetunnus

Seuraavaksi sinun on myös paikannettava Tuotteen tunnus asiakkaasi teemalle ja / tai laajennuksille. Löydä tunnus vain siirtymällä Themeforest- tai Codecanyon-kohdesivulle ja kopioimalla numeerinen tunnus URL-osoitteen lopussa.

Valtuuta Envato-tuote Tokenilla

Siirry nyt takaisin Envato Market -sivulle asiakkaasi sivustolla sen sijaan, että liittäisit tunnuksesi käytettävissä olevaan globaaliin kenttään napsauttamalla Lisää tavara painiketta. Tämä avaa ponnahdusikkunan, jossa voit kirjoittaa Envato-tokenin ja tuotetunnuksen.

Vahvista tuotteen valtuutus

Kun olet tallentanut kohteen, voit toistaa prosessin lisätäksesi kaikki muut ostosi kyseiselle asiakkaalle.

Valtuutetut Envato-tuotteet

Nyt työskentelemäsi WordPress-asennus näyttää vain lisäämäsi kohteet (ja niihin liittyvät päivitykset). Muut kuin kehittäjät saattavat haluta harkita tätä laajennusta, jos olet tehnyt useita Envato-ostoksia vuosien varrella ja haluat vain nähdä päivitykset juuri käyttämillesi kohteille.

Envato Market -teemat ja laajennukset – automaattiset päivitykset

Nyt kun olet asentanut Envato Market -laajennuksen ja synkronoinut sen tiliisi, sinulla on kaikki ostokset ja tuotepäivitykset käden ulottuvilla..

Envato Market -tuotepäivitykset

Jos ostetulle tuotteelle on saatavana päivitys, näet oranssin ilmoituksen, kuten yllä oleva kuva.

WordPress-päivityssivu

Lisäksi, jos teema tai laajennuspäivitys on saatavana, voit nähdä sen myös WordPress-ytimen päivityssivulla napsauttamalla järjestelmänvalvojan navigointipalkin päivityssymbolia tai napsauttamalla Hallintapaneeli> Päivitykset. Täältä voit käsitellä päivityksen tavalliseen tapaan valitsemalla ja päivittämällä kohteen.

merkintä: Et voi päivittää teemaan liitettyjä laajennuksia Envato Market -laajennuksen avulla. Voit päivittää vain laajennuksia, joille olet ostanut oman, yksittäisen lisenssisi. Kun kehittäjä niputtaa laajennuksia teeman kanssa, heidän tulee toimittaa laajennuksia päivitykset teemaan tai toimittaa päivitystiedot teeman dokumentaatioon..

Päivitäksesi kohteesi Envato Market -laajennuksen avulla napsauta Päivitys saatavilla linkki oranssissa ilmoituksessa aloittaaksesi päivityksen asentamisen.

Envato-tuotteiden päivittäminen

Jos tuotteesi näyttää Päivitetään … viesti yli muutaman minuutin, päivitä sivu ja yritä uudelleen.

Päivitetyt Envato-tuotteet

Kun päivitys on valmis, näet nopeasti vihreän ilmoituksen, että esineesi on ollut Päivitetty! Ja siinä se on. Koska päivityksiä on saatavana, voit nähdä ne heti kojelaudasta (paljon helpompaa kuin ladata päivityksiä itse, kun saat sähköposti-ilmoituksia Envatolta)..

Uusien ostojen asentaminen Envato Market -laajennuksen avulla

Uuden teeman tai laajennuksen ostaminen on myös helpompaa, kun käytät Envato Market -laajennusta. Kun teet uuden oston, näet sen Envato Market -välilehdessä (vastaavasti teemoissa tai pluginsissa).

Asenna uusi teema Envato Marketilla

Napsauta vain sinistä Asentaa -painike uuden teeman tai laajennuksen asentamiseksi (ei tarvitse ladata kohteen zip-tiedostoa).

Envato-teeman asennusvahvistus

Odota vain hetki ja sinun pitäisi nähdä yllä olevan kaltainen vahvistusnäyttö. Seuraavaksi voit esikatselu (jos se on teema) tai yksinkertaisesti Aktivoida sen verkkosivustosi suunnittelun aloittamiseksi (huomautus: jos muutat teemaa nykyisellä live-verkkosivustollasi, suosittelemme ensin esikatselua ja tämän oppaan käyttämistä WordPress-teeman muuttamiseksi turvallisesti).

Käärimistä

Toivottavasti tämä opas on auttanut sinua helpottamaan Themeforest- ja Codecanyon-kohteiden päivittämistä. Jos sinulla on kysyttävää Envato Market -laajennuksesta tai muita vinkkejä, jotka haluat lisätä oppaamme, jätä kommentti alla. Kiitos käsittelystä!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map