Kuinka nopeuttaa WordPressiä: kattava opas

Tervetuloa ainoaan oppaaseen, jota tarvitset WordPressin nopeuttamiseksi. Olemme laatineet tämän askel askeleelta -oppaan, jossa hahmotellaan parhaita työkaluja ja käytäntöjä, jotka voit ottaa käyttöön WordPressin nopeuttamiseksi verkkosivustollasi..


Tämän oppaan opas

Olemme jakanut tämän oppaan muutamiin osiin, jotta sinun on helpompi seurata tai seurata sitä, jos luet puolivälissä..

 • Ensin puhutaan miksi olla nopea verkkosivusto on tärkeätä. Olemme melko varmoja, että olet lukenut tästä monta kertaa, mutta silti voi olla joku, joka ei ole – ja tämä on juuri sille jollekin!
 • Aiomme myös kattaa taustalla oleva tekniikka. Me WPExplorerissa uskomme, että ongelman syyn ymmärtäminen on paras tapa ratkaista se. Siksi aiemmin olemme kirjoittaneet oppaita, kuten Aloittelijoiden opas WordPressin sisäiseen toimintaan, jotka yrittävät antaa perustiedon siitä, kuinka muutama tuhat koodiriviä voi käyttää lähes 46 prosenttia Internet-sivustoista. Tässä osiossa käsitellään tärkeimmät tekijät, jotka vaikuttavat nopeuteen ja yleiseen suorituskykyyn. Lue tämä huolellisesti, koska keskustelemme kunkin tekijän kanssa parhaista käytännöistä.
 • Puhumme sitten suorituskyvyn korjaukset ja optimointi joka koskee WordPress-teemoja ja laajennuksia.
 • Jäljellä olevasta oppaasta olemme ryhmitelleet korjaukset luokittain kuten kuvan optimointi, tietokannan optimointi ja tietoturvakorjaukset. Uskomme, että tämä luokittelu auttaisi sinua ymmärtämään ja ymmärtämään korjausten sisältöä nopeammin – jotta pystyt nousemaan ajamaan nopeasti.

Okei, hengitetään! Olemme päättäneet prologin. Aloitetaan nyt todellinen opas WordPressin nopeuttamiseksi.

Sisällysluettelo:

Tässä on nopea sisällysluettelo todellisista vinkistä sivustosi nopeuttamiseen. Tällä tavalla voit ohittaa koko osan sivunopeuden merkityksestä, vierittää nopeasti mihin tahansa tämän oppaan kohtaan tai jopa lisätä kirjanmerkin tiettyyn kohtaan, jos haluat palata myöhemmin:

 • Miksi sivunopeus on tärkeää
 • Alleviivaustekniikka
 • Helppoja vinkkejä WordPressin nopeuttamiseen
  • Ota WordPress-välimuisti käyttöön
  • Ota Gzip-pakkaus käyttöön
  • Päivitä PHP-moottori
  • Valitse isännöi viisaasti
  • Valitse optimaalinen palvelimen sijainti
  • Käytä sisällönjakeluverkostoa
 • Asiakaslaite
  • Optimoi mobiili näkymäsi
 • WordPress-laajennukset: Teemat ja laajennukset WordPressin nopeuttamiseksi
  • Valitse teema huolellisesti
  • Käytä oikea määrä laajennuksia
  • Päästä eroon fluffista
 • Kuvan optimointi
  • Kutista kaikki kuvat
  • Lykkää kuvan lataamista
  • Poista kuvien linkitys käytöstä
  • Määritä kuvan koot
 • Tietokannan optimointi
  • Optimoi WordPress-tietokanta
  • Rajoita postituskorjauksia
  • Tyhjennä roskakori useammin
  • Varmista tehokkaat tietokantapuhelut
 • Suojauskorjaukset
  • Estää raa’at joukkohyökkäykset
  • Poista roskapostit
 • johtopäätös

Okei, hengitetään! Olemme päättäneet prologin. Aloitetaan nyt todellinen opas WordPressin nopeuttamiseksi.

Miksi sivunopeus on tärkeää

Miksi sivunopeus on tärkeää

Yritän pitää tämän lyhyen. Me kaikki tiedämme, että kaikki pitävät nopeasta verkkosivustosta. Olet myös todennäköisesti kuullut, että Google suosii nykyään nopeaa verkkosivustoa hitaamman sijaan – mikä tarkoittaa, että nopeampi verkkosivusto tuottaa parempia SEO-pisteitä. Vaikka tälle ei ole tarkkaa selitystä, useimmilla videoilla ja haastatteluilla on taipumus viitata tähän uskottavaan selitykseen.

Ihmiset etsivät asioita, joihin he tarvitsevat välittömiä vastauksia. Joten huippunopeuden on ladattava nopeasti. Google ei yksinkertaisesti voi laittaa hidasta sivustoa etukäteen, koska se tekisi huonoa hakukokemusta.

Kuvittele Google SERP: n ensimmäisen sivun lataaminen yli 10 sekuntia – on todennäköistä, että poistut sivustosta ennen viiden sekunnin odotusta.

Opinnot ovat osoittaneet, että jokaisesta ylimääräisestä sekunnista, joka lisätään verkkosivustosi latausaikaan, menetät 7% tuloksia, 11% sivun katselua ja yleisesti 16% lasku asiakastyytyväisyydessä. Kerro kaikki tuo yhteen lauseeseen, niin saat tämän –

Jos verkkosivustosi latausaikaa vähennetään yhdellä sekunnilla, voit ansaita voittoasi 7%: lla.

Toivon, että pystyimme vakuuttamaan sinut, koska juuri sen me saamme. Aloitetaan varsinaisen oppaan avulla WordPressin nopeuttamiseksi.

Perusteknologia

Mikä tekee verkkosivustosta hidasta? Ja miksi sinun pitäisi nopeuttaa WordPressiä? Vastaus tähän kysymykseen on monissa tekijöissä – joista merkittävimpiä käsittelemme jäljempänä.

Staattiset vs. dynaamiset verkkosivustot

Tämä vertailu selitetään parhaiten maalari / valokuvaaja-analogialla. Oletetaan, että tuemme esimerkkiämme niin, että heitä kaikkia pyydetään näyttämään valokuva kissasta. Maalarin täytyy aina piirtää kuva, kun taas valokuvaaja voi yksinkertaisesti näyttää valokuvan napsautetusta kissasta.

Kenen luulet voittavan “Näytä minulle kuvan kissan ASAP: sta” -kilpailussa?

Sama on staattisten ja dynaamisten verkkosivustojen kanssa. Staattisilla verkkosivustoilla resurssi – tai valokuvaajan kuva kissasta – on aina läsnä. Yksi tarvitsee vain avata se nähdäksesi sen.

Dynaamisen verkkosivuston tapauksessa verkkosivusto on kuitenkin luotava aina, kun joku haluaa katsoa sitä – samankaltainen kuin maalari, joka joutuu maalaamaan kissan valokuvan joka kerta! Tämä kertoo, että staattiset sivustot ovat luonnostaan ​​nopeampia kuin dynaamiset sivustot.

Staattiset sivustot ovat luonnostaan ​​nopeampia kuin dynaamiset sivustot.

Sisällönhallintajärjestelmä – kuten WordPress – kuuluu dynaamisten verkkosivustojen tuottajien luokkaan. Se on ohjelmisto, joka on suunniteltu luomaan ja ylläpitämään verkkosivustoa, jolla on järjestelmänvalvojan paneeli toiminnan hallintaan. Toiminnot, kuten uuden viestin, sivun lisääminen jne.

Useimmat ihmiset valitsevat WordPressin staattisten verkkosivustojen yli. Se on hyvä kompromissi.

Kaikki tiedot tallennetaan tietokantapalvelimeen (josta esimerkki on suosittu MySQL-palvelin) ja mediatiedostot (kuten kuvat ja asiakirjat) tallennetaan itse web-palvelimelle..

Kääntöpuolella dynaamiset verkkosivustot ovat siunaus ihmiskunnalle. Kuvittele, että sinun on hallinnoitava tuhansia viestejä, sivuja, tunnisteita, luokkia ja mediatiedostoja. Niiden yksilöllinen hallinnointi ajaisi ihmisen hulluksi.

Siksi useimmat ihmiset valitsevat WordPressin staattisten verkkosivustojen sijaan. Se on hyvä kompromissi.

Helppoja vinkkejä WordPressin nopeuttamiseen

Nyt korjaukset. Voit käyttää näitä helppoja vinkkejä nopeuttaaksesi WordPressiä useissa isännöimissä ilman kiinnitystä.

1. Ota WordPress-välimuisti käyttöön

W3-välimuistin laajennus

WordPress-välimuisti on vain “tuloksen tallentaminen tulevaa käyttöä varten”. WordPress synnyttää verkkosivun dynaamisesti aina, kun kävijä pyytää sivua. Entä jos se tallentaisi tällaisen dynaamisesti luodun sivun ja tarjoaisi sen seuraavalle vierailijalle tarvitsematta luoda sitä uudestaan? Tämä johtaisi huomattavasti nopeampaan sivujen latausaikaan.

Tätä prosessia kutsutaan välimuistilla ja WordPress käyttää tätä tekniikkaa useissa paikoissa sisäisessä toiminnassaan. Voit myös parantaa muiden WordPress-prosessien välimuistin tasoa / määrää käyttämällä välimuistion laajennusta, kuten W3 Total Cache, WP Super Cache tai WP-raketti.

2. Ota Gzip-pakkaus käyttöön

Tämä on yksinkertainen pakkaustekniikka, joka pienentää siirrettävän tiedon kokoa – mikä lisää nopeutta. Aikaisemmin mainittujen välimuistin laajennusten avulla voit ottaa Gzip-pakkauksen käyttöön. Voit esimerkiksi ottaa Gzip-pakkauksen käyttöön W3-välimuisti alla Suorituskyky> Selaa välimuistia vaihtoehto.

3. Päivitä PHP-moottori

WordPress toimii PHP: llä, mikä tarkoittaa, että se luottaa PHP: hen suorittaakseen koodin verkkosivujen luomiseen. PHP on avoimen lähdekoodin ohjelmisto, joka asennetaan verkkopalvelimien rinnalle. PHP-moottorin versiolla on valtava rooli WordPress-verkkosivustosi suorituskyvyn määrittämisessä.

Kinsta Managed Hosting -sivuston ihmiset suoritti PHP-moottoreiden vertailukohdan WordPress 4.3.1: ssä ja he löysivät tämän:

Kinsta PHP WP -vertailu

WordPressin 4.3.1 PHP-vertailuarvot. Lähde: Kinsta.com

#PHP-moottoriLiiketoimet / sekunti
1HHVM Repo -valtuutettu375,48
2HHVM357,69
3PHP 7306,24
4PHP 5.6.16106,45

Tulokset ovat huikeat. Jos vertaat PHP 7 ja 5, näet valtavan eron – PHP 7 on 187% – melkein 2x – nopeampi kuin PHP 5.

PHP 7 on 187% nopeampi kuin PHP 5

HHVM on Facebookin kehittämä PHP-moottori. Vain kourallinen webhosteja tarjoaa tämän moottorin, ja sen mukana tulee yleensä jäykkä hintalappu. PHP 7 on kuitenkin suhteellisen helppo toteuttaa. Useimmat jaetut isännät eivät käy läpi vaikeuksia päivittää PHP 7: ksi.

Päivittämisellä on myös pieni haittapuoli – muutama vanha, erittäin tehoton toiminto on vanhentunut – mikä tarkoittaa, että niitä ei enää tueta. Jos WordPress-teemasi käyttäisi sellaisia ​​toimintoja, PHP-moottori kohtaa satunnaisia ​​virheitä.

Useimmilla parhailla WordPress-teemoilla ei kuitenkaan ole tätä ongelmaa. Jos haluat päivittää PHP-version nopeuttaaksesi WordPressiä, sinun on todennäköisesti tehtävä pyyntö manuaalisesti. Parhaat WordPress-isännät tekevät tämän ennakoivasti. Mikä vie meidät seuraavaan aiheeseen.

4. Valitse isännöi viisaasti

WP-moottori: Premium-hallintainen WordPress-hosting

Lähes kaikki tätä artikkelia lukevat luultavasti tietävät eron jaetun isännän, VPS: n ja omistautuneen isännän välillä. Katsotaanpa uusia tyyppejä isännöinnissä.

WordPress-optimoitu hosting – nämä ovat kuin uudistetut jaetut hosting-suunnitelmat, jotka on hienosäädetty WordPressille. Tämä tarkoittaa, että palvelinympäristö on optimoitu ja ihanteellinen WordPressin isännöintiin. Resursseja kuitenkin jaetaan, mikä tarkoittaa, että vilkkaassa liikenteessä verkkosivusto saattaa epäonnistua. Tämä on loistava isäntävalinta uusille WordPress-blogeille / verkkosivustoille.

Ylläpito WordPress-hosting – Tämä on WordPress-isännöinnin ehdoton parasta. Isännät, kuten WP Engine ja Vauhtipyörä, huolehtivat kaikista hosting-ominaisuuksistasi – suoraan palvelimen optimoinnista luettelon luomiseen kielletyistä plugineista, minkä vuoksi mielestämme ne ovat paras WordPress-hosting-vaihtoehto. Käytä edistyneintä yhdistelmää välimuistitekniikoita, PHP-moottoria, verkkopalvelimia, CDN-levyjä, varmuuskopio-ohjelmistoja ja monia muita uskomattomia tavaroita ehdottoman parhaan isäntäkokemuksen tuottamiseksi – joka pysyy vakaana jopa liikenteen piikkeissä. Tämä sopii erinomaisesti keskitason / suuren liikenteen verkkosivustoille.

WordPress-pilvipalvelu – on olemassa toinen isännöintilaji, joka hyödyntää pilvipalveluntarjoajien, kuten Amazon AWS, Google Cloud ja Microsoft Azure, infrastruktuuria WordPress-sivustojen isännöintiin. Tämä tarkoittaa, että WordPress-sivustosi isännöi pilvessä ja yritys suorittaa asennus- / kokoonpano-osan. Tämä on erinomainen valinta ihmisille, joilla on pilvimahdollisuuksien kokemus tai jotka haluavat käyttää sitä. CloudWays on yksi tällainen yritys, joka isännöi WordPressiä AWS: ssä ja Google Cloudissa. Tutustu CloudWays-arvosteluamme saadaksesi lisätietoja.

Tietysti näiden hosting-suunnitelmien kustannukset ovat välillä 20 – 70% korkeammat kuin niiden perinteiset vastaavat, mutta palautukset ovat yhtä hedelmällisiä, koska lisäominaisuudet ja resurssit kulkevat paljon kohti tavoitetta nopeuttaa WordPressiä.

5. Valitse optimaalinen palvelimen sijainti

Palvelimen fyysisellä sijainnilla on tärkeä rooli verkkosivuston latausajassa. Jos suurin osa vierailijoista on kotoisin New Jerseystä, ei olisi järkevää valita palvelintasi tietokeskuksesta Singaporesta, joka sijaitsee 9500 mailin päässä. Vaikka tällä ei olisi paljon eroa yhdestä 1 Gt: n tiedostoon; sillä olisi valtava vaikutus 100 tiedostoon, jokaisessa 10 Mt. Siksi valitse palvelinpaikka, joka on lähinnä kohdeyleisöäsi.

6. Käytä sisällönjakeluverkkoa

CDN: Sisällönjakeluverkko

CDN on palvelimen sijaintikonseptin suora laajennus. Sen tavoitteena on toistaa WordPress-sivustosi tiedot (mediatiedostot, CSS- ja JS-tiedostot) useilla palvelimilla ympäri maailmaa. Näitä replikaatiokohtia kutsutaan POP-pisteiksi. Mitä suurempi POP-määrä on, sitä parempi CDN-verkko. Suosittelemme, että aloitat ensin kustannustehokkaalla ilmaisella CDN-levyllä ja päivitä sitten suunnitelmasi, jos tarvitset lisää resursseja.

Asiakaslaite

Maailmassa, jossa Google-hakuja on enemmän mobiililaitteissa kuin pöytätietokoneissa, on kohtuullista olettaa, että suuri osa käyttäjistäsi tulee mobiililaitteista. Asiakaslaitteiden kasvava merkitys johtuu siitä, että web-kehittäjät lykkäävät osan käsittelykuormasta asiakkaan selaimessa.

Tämä tarkoittaa, että työskennellessäsi WordPressin nopeuttamiseksi matkapuhelimen käyttökokemuksen tulisi olla yhtä tärkeä kuin työpöydän. Teemasi saattaa olla herkkä – mutta toimiiko se mobiili näkymässä sujuvasti?

7. Optimoi mobiili näkymäsi

Kuinka se toimii vanhemmassa laitteessa? Vaikka Apple saattaa saattaa markkinoille uuden iPhonen joka syyskuussa, monet ihmiset käyttävät yhä 4-vuotiasta iPadia – toimiiko verkkosivustosi siellä?

iPadin käyttöjakauma

iPadin käyttöjakauma. Lähde: david-smith.org

Olet ehkä kuullut sanasta “siro hajoaminen”. Vaikka se ei välttämättä koske WordPressiä, on hyvä saada idea. Pohjimmiltaan se tarkoittaa verkkosivustolta poistetun version tarjoamista laitteille, jotka eivät pysty käsittelemään raskasta ja monipuolista versiota. Sen avulla käyttäjät, joilla on vanhoja / vanhoja laitteita, voivat katsoa tärkeintä vähän sisältöä ilman “päällekkäisiä”.

Klassinen esimerkki on BJ Lazy Load laajennus, joka käyttää JavaScript-kirjastoja kuvakuvien näyttämiseen vain silloin, kun se on näkyvissä näyttöportissa. Jos selain ei tue JS: ää tai on poistanut sen käytöstä, laajennus hajoaa sulavasti – ts. Se lopettaa päätoimintonsa ja lataa kuvat normaalisti.

Tutustu näihin mobiililaitteiden optimointilaajennuksiin saadaksesi sujuvan mobiilisivuston.

WordPress-laajennukset: Teemat ja laajennukset WordPressin nopeuttamiseksi

Teemojen ja laajennusten käsite on merkittävästi edistänyt WordPressin suosiota CMS: nä. Vaikka suurin osa suosituista laajennuksista ja teemoista noudattaa parhaita kehityskäytäntöjä, jotkut eivät. Keskustelemme muutamasta esimerkistä, joissa kehityskäytännöt vaikuttavat WordPress-sivuston suorituskykyyn.

8. Valitse teema huolellisesti

Yhteensä reagoiva monikäyttöinen WordPress-teema

Eniten myyty WordPress-teema

WordPress-huippuluokan teemoja on kuljettava huolellisesti.

Piratisoidut teemat? Ehdottomasti ei. Ei ole mikään salaisuus, että voit hankkia laittoman kopion bestseller-teemametsän uusimmasta versiosta – voisin lisätä sen helposti. Mutta tässä on saalis – on paljon mahdollisuuksia, että merirosvoteemaan on upotettu haittaohjelmia, mikä on näkymätön jopa kokeneelle käyttäjälle. Vain koulutetut kehittäjät, joilla on vuosien kokemus, voivat havaita tällaiset skriptit. Haitalliset skriptit on suunniteltu varastamaan asiakkaasi tiedot (luottokortit, sähköpostit, osoitteet jne.), Syöttämään haittaohjelmia vierailijoillesi ja käyttämään palvelintasi roskapostien lähettämiseen muun muassa. Ennen kuin tiedät sen, sinulta on kielletty Google, ja maineesi ja uskottavuutesi on romahtanut.

Hyvin suunnitellut teemat? Joo. Kuinka määritellä hyvä teema? Onko se muotoilu? Typografia? Vai onko se reagoivuus? Lista jatkuu. Tosiasia, että suunnittelu on erittäin subjektiivinen asia. Se viestii tuotemerkkisi imagoa yleisölle. Jätämme sen sinun harkintaan.

Haluamme puuttua hyvin suunnitellun teeman tekniseen näkökohtaan. Sen pitäisi:

 • Ole kevyt – mitä pienempi teema, sitä nopeammin se latautuu.
 • Pyydä vähemmän pyyntöjä – pienempi pyynnön esittäjien määrä, sitä nopeammin sivusto latautuu. Se vähentää myös palvelimen ja vierailijan välisen etäisyyden vaikutusta.

Vertaisimme StudioPressin Parallax Pro -teemaa ja omaa Total-teemaamme. Tässä on kunkin pyyntöjen lukumäärä.

TeemaPyyntöjen lukumääräLataa aikaPerf. ArvosanaPingdomin tulos
Parallax Pro191009 ms75Linkki
Kaikki yhteensä21506 ms87Linkki

Genesis-testi

Vertailuvertailutulos StudioPressin Parallax Pro -teemaan

koko teematesti

WPExplorerin teeman vertailutulos

Total-teema isännöi WPEnginen supernopeassa WordPress-hallintaympäristössä, joka antoi sille 50% vähemmän latausaikaa ja 12 pistettä korkeampi suoritustaso.

Kaupan työkalut

Teema Tarkista WordPress-laajennus

 • Voit käyttää Pingdom mitata WordPress-teeman käyttämien pyyntöjen lukumäärä.
 • Teeman tarkistus plugin voi tarkistaa, noudattaako aktiivinen teema parhaita käytäntöjä.

9. Käytä oikea määrä laajennuksia

Oikea lisäosa voi laajentaa WordPress-ominaisuuden uskomaton korkeus. Kääntöpuolella liian monta laajennusta voi vaikuttaa suorituskykyyn. Ajattele sitä, että asennat liian monta sovellusta puhelimeesi. Se tyhjentää akun nopeammin ja hidastaa puhelinta ajan myötä.

 • Laajennuksia, kuten Teeman tarkistus tai WordPressin nollaamiseen tarkoitettu laajennus, käytetään kerrallaan – miksi pidät ne aktivoituna ikuisesti? Aktivoi – käytä – poista käytöstä. Tämän plugin-filosofian suorituskyvyn harrastajien tulee noudattaa.
 • P3 Performance Profiler -laajennus, joka pääsi tärkeisiin WordPress-laajennusluetteloomme, mittaa WordPress-sivustosi aktiivisten laajennusten suorituskykyvaikutuksia. Jatka laajennusten deaktivointia, kunnes saavut vaiheeseen, jossa jopa yhden laajennuksen deaktivointi hajottaa sivustosi osan..

10. Päästä eroon fluffista

Tämä voi tarkoittaa useita eri asioita eri ihmisille. Olemme nähneet, että monet näistä verkkosivustoista vaikuttavat aivan liian täynnä upeaja elementtejä. Mutta ihmiset, jotka ovat säännöllisiä vierailijoita, eivät yleensä välitä näistä asioista – ja joskus voi olla epämiellyttävää nähdä, että samat aikaa vievät suunnittelutehosteet tapahtuvat yhä uudelleen.

Suorituskyvyn kannalta nämä suunnittelutehosteet lisäävät teeman mukana ladattavien komentosarjojen määrää – mikä puolestaan ​​pidentää latausaikaa.

Kuvan optimointi

Olet ehkä lukenut kuvien optimoinnista verkkoa varten – kuten niiden pakkaamisesta tai tallentamisesta progressiivisina JPG-tiedostoina. Kraken.io ja TinyPNG ovat erinomaisia ​​työkaluja tähän tarkoitukseen. Mutta voit tehdä enemmän.

11. Kutista kaikki kuvat

Smush-kuvan pakkaus

Entä entinen kuva, joka on jo ladattu? Sieltä kuvan optimoinnin laajennukset ovat hyödyllisiä. He skannaavat ja optimoivat kuvakirjastosi ja huolehtivat kaikista tulevista kuvien lähettämistä – joten sinun ei tarvitse tehdä niitä manuaalisesti. Esimerkkejä ovat Smush-kuvan pakkaus tai EWWW Image Optimizer.

12. Lykkää kuvan lataamista

BJ Lazy Load -laajennus

Olemme maininneet BJ Lazy Load plugin aiemmin tässä oppaassa. Voit lykätä kuvien lataamista vain, kun ne ovat näkyvissä katsojan näyttöportissa. Toisin sanoen kuva alkaa latautua vasta kun vierailija vierittää sitä nähdäkseen. Tällä on useita etuja:

 • Ensinnäkin se vähentää alkuperäisten pyyntöjen määrää – lykkää kuvapyyntöjä tarvittaessa
 • Sivun koko pienenee, mikä johtaa nopeampaan latausaikaan
 • Kuvien siirtäminen säästää kaistanleveyttä sekä kävijälle että palvelimelle.

13. Poista kuvien linkitys käytöstä

Muistatko vapaapäivät? Hyvin kuuma linkitys on kuin vapaalataus. Ihmiset, jotka linkittävät linkin sivustoosi, vain liittää URL-osoitteet verkkosivustolleen. Kuva näkyy niiden päässä, mutta kaistanleveyskustannukset vastaa sinä itse.

Se on kaksinkertainen menetys heti – maksat kaistanleveydestä ja älä saa kävijöitä vastineeksi. Näin voit estää kuvien linkittämisen estämään kolmansien osapuolten toimintaa ja nopeuttamaan WordPressiä.

14. Määritä kuvan koot

Teemalla on ennalta määritetty enimmäiskuvan leveys jokaiselle näytön koosta. On melko tehotonta näyttää kuvia, jotka ovat suurempia kuin suurin tarkkuus. Voit asettaa manuaalisesti useita kokoja kuvia add_image_size () toimia. Kun kuva ladataan, WordPress tekee siitä useita kopioita erikokoisina – yhden pikkukuva-, postikuvakkeita jne. Varten.

Tietokannan optimointi

Aivan kuten kuvasi, on tärkeää optimoida sivustotietokanta, jos haluat nopeuttaa WordPressiä.

15. Optimoi WordPress-tietokanta

WP Optimoi WordPress-laajennus

Ajan myötä verkkosivustosi täynnä ei-välttämättömiä asioita. Kuten poistettujen plugin-metatietojen tiedot, aiemmat teemamuutokset ja jäljennökset. Tämä voi jättää satoja tietokannan rivejä kiinnittämättä mihinkään elementtiin. WP-optimointi plugin tekee melko hyvää työtä WordPress-tietokannan puhdistamiseksi tarpeettomista elementeistä (mikä puolestaan ​​nopeuttaa WordPress-sovellusta sivustossasi).

16. Rajoita jäljennöksiä

Vaikka haluan käyttää artikkeleiden kirjoittamiseen mieluummin Microsoft Wordia tai Google Docsia, monet meistä mieluummin hyvää ol WordPress Visual Editor -sovellusta. WordPress tallentaa automaattisesti useita versioita jokaisesta viestistä, joten et menetä työtäsi, kun Internet katkeaa. Tällä on kuitenkin pieni haitta.

Jokainen pitkä viesti on varmasti moninkertainen. Ne pitävät kumulaatiota ja lisäävät lopulta tietokannan kokoa. Ironista kyllä, sinun ei enää tarvitse näitä postimuutoksia tulevaisuudessa. Siksi voit rajoittaa jälkitarkistukset – sanotaanpa 3 – ja säästää tilaa tietokannassa.

Voit rajoittaa jälkitarkistuksia liittämällä seuraava koodi omaan koodiin wp-config.php tiedosto.

define ('WP_POST_REVISIONS', 3);

17. Tyhjennä roskakori useammin

Vaikka WordPress tyhjentää roskakorin 30 päivän välein, voit asettaa tyhjennysrajaksi 7 päivää ja pitää tietokantasi mukavana ja niukka. Liitä uudelleen seuraava koodi omaan koodiin wp-config.php file:

määrittele ('EMPTY_TRASH_DAYS', 7);

18. Varmista tehokkaat tietokantapuhelut

Query Monitor Free WordPress -laajennus

Ensinnäkin, kehittäjien on vältettävä raakoja tietokantakyselyjä WordPressissä. Käytössäsi on legioonoja toimintoja, joiden avulla saat kaiken viesteistä kommentteihin, mukautettuihin taksonomioihin ja metatietoihin.

Kuitenkin, jos kehittäjä on pakko kysely tietokannasta, hänen tulisi tehdä se WPDB-luokan avulla maksimaalisen tehokkuuden saavuttamiseksi. Monimutkaisia, resurssiintensiivisiä toimintoja, kuten taulukkoyhteyksiä, ei pitäisi tehdä tietokannassa, koska se vaikuttaisi kielteisesti suorituskykyyn. Monissa tapauksissa on parempi käyttää kahta erillistä, mutta paljon nopeampaa kyselyä.

On olemassa paljon työkaluja, kuten Kyselymonitori selvittää, onko kyselysi kirjoitettu hyvin, ja nähdä kaikki kyselyt ajon aikana. TÄRKEÄ: Tämä plugin on erittäin resurssiintensiivinen, ja se voi omalta osaltaan hidastaa ja todennäköisesti hidastaa sivustosi, joten muista aktivoida VAIN plugin testauksen aikana ja deaktivoida se, kun et tee erityisesti testejä. Sinun tulisi myös tarkastella plugin-tuloksia tarkistustehtävissäsi verrattuna reaaliaikaisten latausaikojen testaamiseen, koska plugin hidastaa sivuston toimintaa.

Suojauskorjaukset

Kolmella tässä osiossa kuvatulla korjauksella on suojaus ja suorituskykyvaikutus verkkosivustollesi yrittäessäsi nopeuttaa WordPressiä.

19. Estää raa’at joukkohyökkäykset

Hyökkäykset voivat tulla mistä tahansa milloin tahansa. Sinun velvollisuutesi on pitää suoja heitä vastaan.

 • Hyvät hosting-yritykset rajoittavat jo käyttäjän epäonnistuneiden kirjautumisyritysten lukumäärää. Esimerkiksi WP Engine voi tunnistaa, milloin robotti yrittää kirjautua sisään, ja palauttaa automaattisesti tyhjän vastauksen tulevien hyökkäysten estämiseksi.
 • Monitoimilaite WordPress-tietoturva- ja palomuurilaajennus on kattava WordPress-tietoturvaohjelmisto, joka sisältää erilaisia ​​suojausominaisuuksia uusille ja olemassa oleville käyttäjille. Laajennus käsittelee sivustosi useita haavoittuvia näkökohtia ja varmistaa, että niiden välillä noudatetaan tiukkaa turvallisuutta.

20. Poista roskapostit

Roskapostit ovat tärkeä huolenaihe verkkosivustoille. Roskapostit ylikuormittavat WordPress-tietokantaa ja heikentävät luotettavuuttasi verkkovastaavana. Se on poistettava hyväksi. Vaikka on olemassa paljon upeita plugineja, erottuu niistä Akismet ja Roskapostin esto, muiden joukossa.

johtopäätös

Vaikka on tärkeää optimoida sivustosi huipputehokkuuden saavuttamiseksi – on tärkeää muistaa, että nopeus ei ole kaikkea muuta. Vaikka varmasti kannattaa käyttää rahaa ja lyhentää latausaikaa 5 sekunnista 2 sekuntiin – ei olisi optimaalista käyttää kaksinkertaista summaa, jotta aika vähenee edelleen 1,8 sekunniksi.

Nopeus on tärkeä… mutta se ei ole kaikki!

Pikemminkin sitä rahaa voitaisiin hyödyntää paremmin mainoskampanjassa. Älä unohda – suorituskyvyn parantamisen päätavoite on saada enemmän tuloksia.

Tämä päättää oppaan WordPressin nopeuttamiseksi – kiitos lukemisesta ja kuudeista saavuttamisesta loppuun asti! Kuten aina, jos sinusta tuntuu, että korjaus kuuluu tähän luetteloon – ota meihin yhteyttä, niin meillä on se siellä nopeasti. Toivomme kuitenkin toistaiseksi, että voit käyttää luetteloomme vinkkejä WordPressin nopeuttamiseen sivustoillasi!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map