Kuinka myydä musiikkia verkossa WordPressin avulla (3 helppoa vaihetta)

Myy musiikkia verkossa WordPressin avulla

Verkkokaupan luominen ja ylläpitäminen vie jonkin verran työtä – tätä tosiasiaa ei ole sokeripinnoitteella. Jos kuitenkin tehdään oikein, voit muuttaa verkkokaupastasi kannattavan yrityksen. Tämän menestysasteen saavuttamiseksi sinun on suunniteltava myymäläsi myymäsi tuotetyypin mukaisiksi. Jos aiot myydä musiikkia verkossa, kannattaa harkita hieman muuta.


Esimerkiksi myymäläsi on määritettävä eri tavalla tarjoamaan tuotteita, kuten musiikkia, toisin kuin vaatteita tai elektroniikkaa. Tarvitset tavan, jolla voit helposti myydä digitaalitiedostoja myymälässäsi, kuten suositun WooCommerce-laajennuksen, sekä menetelmän musiikin näyttämiseen selkeällä ja organisoidulla tavalla.

Vaikka voit myydä kappaleita aina iTunesin tai BandCampin kautta, on hyvä idea tarjota omaa musiikkia, bonusraitoja tai jopa rajoitetun erän muistoesineitä (kuten mukautettuja vinyylilevyjä) omassa myymälässäsi. Tässä viestissä aiomme näyttää sinulle kuinka myydä musiikkia verkossa WordPressin avulla. Erityisesti kuinka WooCommercea ja WooCommerce-tuotetaulukko plugin myydäksesi omaa musiikkiasi verkossa. Mennään töihin!

1. Asenna ja asenna WooCommerce myydäksesi musiikkia verkossa

Ennen kuin aloitamme, oletamme, että WordPress-sivusto on asennettu ja valmis aloittamaan. WordPress on sekä tehokas että joustava, ja sitä voidaan helposti käyttää kukoistavan verkkokaupan luomiseen.

Kun tämä on poissa käytöstä, seuraava tehtävä on lisätä WooCommerce sivustoosi. Tämä yksinkertainen mutta monipuolinen laajennus muuntaa WordPress-sivustosi toimivaksi myymäläksi ja lisää helppoja vaihtoehtoja musiikin myyntiin verkossa WordPressin avulla:

WooCommerce -laajennus

Aloita siirtyminen kohtaan Laajennukset> Lisää uusi WordPress-hallintapaneelissa. Etsi hakukentän avulla ”WooCommerce” ja napsauta Asenna nyt painike:

Asenna WooCommerce

Hetken kuluttua uusi painike merkitty Aktivoida ilmestyy. Valitse se myös, ja WooCommerce asennetaan sivustollesi täysin!

Tässä vaiheessa sinut ohjataan ohjattuun asennustoimintoon:

Ohjattu WooCommerce-asennus

Suosittelemme näiden muutaman lyhyen näytön läpi käymistä. He auttavat sinua määrittämään uuden myymälän, perustamaan tärkeitä sivuja ja määrittelemään keskeisiä elementtejä, kuten lähetyshinnat. Lisätietoja on täydellisessä oppaassa, jolla asennetaan WooCommerce.

2. Lisää musiikkisi kauppaan

Kun olet asentanut WooCommerce ja käynyt läpi ohjatun asennustoiminnon, sinulla on tyhjä myymälä käsissäsi. Tämä tarkoittaa, että on aika lisätä tuotteita.

WooCommerce tarjoaa erityisen WordPress-mukautetun postityypin tuotteiden lisäämiseksi itään. Muokatut postityypit ovat samanlaisia ​​kuin blogiviestien lisääminen, vain erilaisilla viestityypillä olevilla vaihtoehdoilla (muut viestityypit saattavat sisältää portfolion, suosittelut, henkilökunnan tai tapahtumakalenterin). Lisää uusi WooCommerce-kohde hallintapaneelistasi siirtymällä kohtaan Tuotteet> Lisää uusi:

Lisää uusi WooCommerce-tuote

Täällä voit luoda ensimmäisen tuotteen. Aloita antamalla sille otsikko ja kuvaus kahdella ensimmäisellä kentällä. Oikeanpuoleisessa sivupalkissa voit myös määrittää tuotteen yhteen tai useampaan luokkaan, antaa sille joitain kuvaavia tageja ja jopa ladata kuvia.

WooCommercein “liha” löytyy kuitenkin Tuotetiedot jakso:

WooCommerce-tuotetiedot

Tähän kohtaan lisäät kaikki elintärkeät tiedot jokaisesta tuotteesta. Koska tavoitteesi on myydä musiikkia verkossa, sinun kannattaa ensin tarkistaa molemmat virtuaali- ja Ladattavat laatikot yläosassa. Tämä muuttaa hieman näkemiäsi vaihtoehtoja musiikkitiedostojen myynnin huomioon ottamiseksi verkossa fyysisten tuotteiden sijaan:

WooCommerce Ladattavat tuotteet

Sitten voit kirjoittaa tuotteelle hinnan ja ladata tiedoston (tiedostot), jonka asiakkaat saavat ostettaessa Ladattavat tiedostot. Voit myös määrittää, pitäisikö tiedostojen lataamisen rajoittamiselle ja rajoittamiselle olla rajoitettu.

Muut tämän osan asetukset ovat valinnaisia, vaikka haluat kuitenkin katsoa niitä läpi. Lisäksi tarkista Tuotteen lyhyt kuvaus kenttä aivan alla. Siellä voit lisätä upotettuja soittimia, jotta asiakkaat kuulevat miltä musiikkisi kuulostaa.

Voit tehdä tämän napsauttamalla Lisää media. Lataa äänitiedosto tietokoneeltasi, täytä sen tiedot ja varmista, että valitset Upota mediasoitin alla Upota tai linkitä:

WooCommerce Upota mediasoitin

Tämä lisää lyhyen kuvauskenttään yksinkertaisen äänentoistimen:

WooCommerce Media Playerin lyhyt kuvaus

Kun olet määrittänyt ensimmäisen tuotteesi, napsauta Julkaista -painiketta saadaksesi sen näkymään kaupassa. Toista sitten tämä prosessi, kunnes olet lisännyt kaikki kappaleet, albumit ja niin edelleen, jotka haluat myydä.

3. Luo tuotetaulukko musiikkisi näyttämistä varten

Teknisesti kaksi ensimmäistä vaihetta ovat kaikki tarvittavat kaupan ylläpitämiseksi. Perinteinen WooCommerce-asetus ei kuitenkaan ole paras tapa myydä musiikkia verkossa.

Jos jätät asiat sellaisenaan, asiakkaiden on siirryttävä jokaiselle erilliselle tuotesivulle tarkistaaksesi kaiken musiikkisi, kuunnellaksesi näytekappaleita ja tilataksesi haluamansa. Tämä hidastaa niitä huomattavasti, mikä voi johtaa myynnin menettämiseen. Lisäksi musiikkitiedostot eivät yleensä tarvitse paljon monimutkaista kuvausta tai suuria kuvia, ja oletusarvoinen WooCommerce-asettelu kiinnittää erityistä huomiota näihin elementteihin.

Sen sijaan voit näyttää kaiken tarjoamasi yhdellä sivulla tuoteluettelon avulla. Tämä on organisoitu, visuaalisesti houkutteleva tapa näyttää musiikkiasi. Asiakkaat voivat nähdä kaiken myymälässäsi olevan kerralla saatavan, ja voit antaa kaikki tärkeät yksityiskohdat samalla, kun et halua heidän ylenmääräistä tietoa. Lisäksi he voivat lisätä kaiken haluamansa kärryihinsä heti tältä sivulta. Voit jopa upottaa näytteen äänisoittimia suoraan kunkin tuotteen taulukkoon.

Asennaksesi tällaisen sivun tarvitset WooCommerce-tuotetaulukko kytkeä:

Tämä työkalu on optimoitu toimimaan sujuvasti WooCommerce-palvelun kanssa, ja sen avulla voit mukauttaa tarkalleen, mitä tuotetaulukko näyttää ja miten se toimii. Kun olet ostanut laajennuksen, voit asentaa sen kuten mikä tahansa muu kolmannen osapuolen laajennus. Mene Laajennukset> Lisää uusi ja valitse lataamasi laajennustiedosto. Aktivoi laajennus, tkana, mene WooCommerce> Asetukset kojelautaan. Siirry kohtaan Tuotteet välilehti ja valitse Tuoteluettelot Anna lisenssiavaimesi:

WooCommerce-tuotetaulukon asetukset

Tässä tarjolla olevien lukuisten asetusten avulla voit säätää, miten tuotepöytäsi toimii. Esimerkiksi alla pylväät, voit muokata tarkalleen mitä tietoja näytetään:

WooCommerce-tuotetaulukon sarakkeet

Muista sisällyttää kuva jokaiselle tuotteelle samoin Lyhyt kuvaus (joten mediasoittimesi otetaan mukaan).

Suodata pudotusvalikot on toinen tärkeä asetus:

WooCommerce-tuotetaulukkosuodattimet

Kun otat tämän käyttöön, sijoitat taulukon yläpuolelle avattavat valikot, joiden avulla asiakkaat voivat lajitella sen avaintoimintojen, kuten luokkien, perusteella. Tämän ansiosta heidän on helppo löytää nopeasti haluamansa.

Valitse lopuksi valintaruutu Pikakoodit taulukossa. Tämä on tarpeen, jos haluat sulautettujen mediasoittimien toimivan oikein:

WooCommerce-lyhytkoodit taulukossa

Tarvitset lisätietoja kaikista muokattavista asetuksista laajennuksen dokumentaatio.

Tallenna muutokset, kun olet valmis, avaa sitten uusi sivu (kautta Sivut> Lisää uusi). Klikkaa Työkalurivin vaihto -kuvaketta ja valitse sitten Aseta tuotetaulukko. Tämä sijoittaa lyhyen koodin sivullesi:

WooCommerce-tuotetaulukon lyhytkoodi

Tämä lyhytkoodi tallentaa kaikki juuri mukautetut asetukset ja asettaa tuotelistaasi automaattisesti. Voit nähdä, miltä se näyttää käyttämällä esikatselu painike:

WooCommerce-äänitaulukko

Jos haluat, voit jatkaa tuotelistaasi säätämistä, kunnes se on oikein. Mene eteenpäin ja julkaise se! Olet valmis myymään musiikkia verkossa. Asiakkaat voivat sen jälkeen nähdä kaiken käytettävissä olevan musiikin ja tehdä ostoksia helposti.

johtopäätös

Parhaat kaupat on optimoitu vastaamaan tarjoamiaan tuotetyyppejä. Esimerkiksi, sinun on suunniteltava myymäläsi huolellisesti, kun aiot myydä musiikkia verkossa WordPressin avulla. WooCommerce on erinomainen lähtökohta, mutta sinun kannattaa myös tarjota asiakkaille virtaviivainen tapa tutkia musiikkiasi ja tehdä valintoja sekä lisätä muita WooCommerce-laajennuksia lisäominaisuuksia ja toiminnallisuuksia varten..

Onko sinulla kysyttävää WooCommerce-tuotteiden asentamisesta tai tuotetaulukon suunnittelusta? Kysy alla olevasta kommenttiosasta!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map