Kuinka muokata WordPress-järjestelmänvalvojan käyttöliittymää

  1. 1. Mukauta WordPressin hallinta-aluetta White Label -brändäyksellä
  2. 2. Luettu tällä hetkellä: Kuinka muokata WordPress-järjestelmänvalvojan käyttöliittymää

Viimeisimmällä WordPress-julkaisulla näimme dramaattiset muutokset järjestelmänvalvojan kojetaulun tyylissä ja suunnittelussa. Koko kojetaulun käyttöliittymä on päivitetty näyttämään nykyaikaisemmalta ja puhtaammalta, ja antaa meille mahdollisuuden muuttaa värimaailmia käyttäjäkohtaisesti.


Jopa näiden suunnittelutoimenpiteiden yhteydessä käytettävissä oleville mukautusvaihtoehdoille on kuitenkin rajoitettu. Sen suhteen, mitä voit rajoittaa käyttäjää tai roolia kohti, ei ole tapahtunut merkittävää parannusta.

WordPress-kojelaudan kehittäminen on jatkuvaa, kuten myös muuta ohjelmistoa, mutta jos haluat alkaa tehdä joitain suuria muutoksia järjestelmänvalvojan alueelle nyt, voit.

Tarvitset vain yhden laajennuksen.

WP-järjestelmänvalvojan käyttöliittymä räätälöi laajennus

kytkeä

WP Admin UI Customize -laajennuksella voidaan tehdä merkittäviä muutoksia kohteiden saatavuuteen sivustosi järjestelmänvalvojan hallintapaneelissa..

Voit esimerkiksi antaa sivustosi järjestelmänvalvojalle aina täydellisen pääsyn kaikkeen järjestelmänvalvojan kojelautaan. Jos sivustossasi on kuitenkin useita kirjoittajia, voit käyttää toista käyttäjäroolia, kuten avustajia, varmistaaksesi, että heillä on rajoitettu pääsy kojelautaan ja että he voivat nähdä ja käyttää vain sitä mitä haluat heidän.

Tämä laajennus toimii parhaiten, kun verkkosivustollasi on kaksi selkeää roolia, mutta sitä voidaan käyttää myös muokkaamaan muita rooleja samoilla asetuksilla.

Hanki WP-järjestelmänvalvojan käyttöliittymän räätälöinti

Katsotaanpa tarkemmin laajennusta ja sen ominaisuuksia.

Laajennuksen määrittäminen

Kun olet asentanut ja aktivoinut laajennuksen verkkosivustollesi, sinulle annetaan uusi sivupalkin valikkokohta, jossa on erilaisia ​​asetuksia.

Laajennuksen ensimmäisellä asetussivulla sanotaan, mihin käyttäjärooliin haluat käyttää kaikkia asetuksiasi. Saatavana on premium-laajennus, jonka avulla voit käyttää tiettyjä asetuksia jokaiselle käyttäjäroolille. Jos sinulla on vain sivuston järjestelmänvalvoja ja avustajat, voit päästä eroon ilmaisesta versiosta.

Asetukset-sivu

Seuraava kohta valikossa on Sivuston asetukset. Tämän avulla voit sanella erilaisia ​​asioita, kuten esimerkiksi näytetäänkö roolin järjestelmänvalvojan palkki vai näyttääkö käyttäjä WordPressin käyttämät eri metakentät. Suurimmaksi osaksi tämä voidaan jättää oletustilaansa. Tämän asetussivun muutosten tekemisestä on hyvin vähän hyötyä.

Kolmas valikkokohta on Yleiset näyttöasetukset. Sieltä alkaa tehdä päätöksiä käyttäjäroolista. Tällä asetussivulla voit päättää, ilmoitetaanko mukautetulle roolille käytettävien päivitysten yhteydessä, voivatko ne muuttaa näyttövaihtoehtoja vai tarkastella minkä tahansa järjestelmänvalvojasivun ohjevälilehteä, lisätä tietoja alatunnisteeseen tai ladata muita CSS-tiedostoja.

Yleiset näyttöasetukset

Kojelaudan valikkokohta antaa sinun piilottaa kojelaudan eri kohteita, jotta tällä käyttäjäroolilla ei ole aavistustakaan siitä, että niitä on olemassa. Voit piilottaa nämä widgetit Näyttöasetukset -välilehti käyttäjäkohtaisesti, mikä ei estä näitä käyttäjiä lisäämästä niitä uudelleen kojelautaan.

Hallintapaneelin muokkaaminen

Kohteiden piilottaminen tällä laajennuksella poistaa tämän vaihtoehdon kokonaan. Nämä kohteet sisältävät kaikki asentamasi kojetaulun widgetit, olipa kyseessä sitten viimeaikaiset kommentit hallintapaneelin widget tai WordPress-tilastot hallintapaneelin widget. Tämä on erityisen hyödyllistä, kun haluat, että avustajillasi on pääsy vain niihin erityisiin asioihin, joita he tarvitsevat verkkosivustosi sisällön kirjoittamiseen.

Valikkopalkki valikkoasetussivulla voit muuttaa järjestelmänvalvojan palkin kokonaan näytön yläosassa tälle käyttäjäroolille. Voit lisätä muita valikkokohteita järjestelmänvalvojan palkkiin lisätäksesi sen hyödyllisyyttä, siirtämällä kaikkea omien mieltymystesi mukaiseksi tai voit poistaa vieraita kohteita, jos uskot, että ne eivät ole välttämättömiä kyseiselle käyttäjäroolille.

Järjestelmänvalvojan palkkien muokkaaminen

Sivun valikon asetukset antaa sinun muuttaa WordPress-kojelaudan sivupalkin kokonaan. Tämä on kiistatta pluginin hyödyllisin ominaisuus. Näiden asetusten avulla voit piilottaa valikkokohteet vasemmassa valikossa tätä käyttäjäroolia varten.

Sivun valikko

Voit käyttää näitä asetuksia poistaaksesi kaikki kohteet, joita käyttäjäroolin ei pitäisi nähdä, tai vain sellaiset, jotka luulet häiritsevän heitä heidän tietystä roolistaan. Esimerkki tästä on, että vain sivuston järjestelmänvalvojan tulee nähdä Ulkonäkö, asetukset, työkalut, laajennukset ja mahdollisesti sivut sivupalkin valikkokohteet. Avustajilla ei pitäisi olla mitään velvollisuutta tietää, että nämä asiat ovat olemassa, ja he todella eivät tarvitse mitään yli Viestejä valikkokohta.

Hallinnoi metalaatikkoa asetusnäyttö antaa sinun mukauttaa viestin luomisen eri näkökohtia. Tähän sisältyy erilaisten asioiden, kuten luokan, piilottaminen, Esitelty kuva, muoto ja useita muita vaihtoehtoja. Voit myös nimetä jokaisen näistä alueista, jos valitset.

Hallitse metaa

On olemassa muutamia asetuksia, joiden avulla ihmiset voivat lähettää kommentteja uusista artikkeleista ja muuttaa viestin pysyviä linkkejä, jos niiden asetukseksi on asetettu WordPress-oletus. Näitä asetuksia ei todennäköisesti koskaan tarvitse muuttaa oletustilasta.

Toiseksi viimeinen asetusvalikko antaa sinun muokata, näkeekö käyttäjärooli jotakin Navigointivalikon asetukset. Tätä käytetään, jos haluat pakottaa roolin käyttämään jo luomiasi valikoita ja varmistamaan, että he eivät voi tehdä muutoksia verkkosivustosi navigointivalikkojen muuttamiseen..

Lopullinen asetusvalikko liittyy kirjautumissivulle. Näiden asetusten avulla voit tehdä pieniä muutoksia WordPress-kirjautumissivulle. Muutokset sisältävät logon otsikon ja kuvapolun korvaamisen WordPress-oletuslogoon korvaamiseksi. Sen avulla voit myös ladata sivulle lisää CSS: ää ja lisätä sivulle alatunnisteviestin.

Sisäänkirjautumisnäyttö

johtopäätös

Tämän laajennuksen avulla voit muuttaa WordPress-verkkosivustosi järjestelmänvalvojan hallintapaneelin kokonaan. Mukauttaminen siistiksi kokemuksiksi piilottamalla paljon tarpeettomia valikoita ja widgettejä ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Voit tehdä muutoksia useisiin rooleihin tällä laajennuksella, mutta kaikkien muuttamiesi roolien on käytettävä samoja asetuksia. Täysin erilaisen järjestelmänvalvojan hallintapaneelin kokoonpanon määrittäminen roolikohtaisesti edellyttää sinun ostaa WP-järjestelmänvalvojan käyttöliittymä mukauttaa useita lisäosia. Suurin osa ihmisistä pystyy selviytymään laajennuksen ilmaisesta versiosta, koska erittäin harvoin on enemmän kuin kaksi erilaista käyttäjäroolia milloin tahansa. Ainoa aika, jolloin tämä kysymys on, on aikakauslehtityylisille verkkosivustoille, joilla on useita avustajia ja toimittajia.

Hanki WP-järjestelmänvalvojan käyttöliittymän räätälöinti

Tämä on hyödyllinen laajennus, jolla rajoitetaan mahdollisia ongelmia, joita avustajat voivat aiheuttaa. Kannattaa katsoa, ​​jos sinulla on useita kirjoittajia ja etenkin niille sivustoille, jotka käyttävät usein vieraskirjailijoita. Ihannetapauksessa, kuten nämä, ominaisuudet ovat saatavana osana ydin WordPress-ohjelmistoa. Ne ovat erittäin hyödyllisiä monen käyttäjän verkkosivustojen hallinnassa, ja tuntuisi järkevältä askelta kehitystyön ydinryhmälle järjestelmänvalvojan kojetaulun hallintaan.

Oletko käyttänyt WP Admin UI Customize -laajennusta vai käytätkö jotain muuta rajoittaaksesi pääsyä järjestelmänvalvojan kojelautaan? Haluamme mielellämme kuulla ajatuksesi tästä kommenteissa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map