Kuinka muokata WordPress-järjestelmänvalvojan hallintapaneelia

Kuinka muokata WordPress-järjestelmänvalvojan hallintapaneelia

Mukautetut autot. He vievät sinut pisteestä A pisteeseen B aivan kuten mikä tahansa muu auto. Ne on valmistettu samoista materiaaleista ja polttavat gallonaa kaasua, kuten mikä tahansa muu moottoriajoneuvo. Silti meillä (tai ainakin autoharrastajilla keskuudessamme) on syvä rakkaus mittatilaustyönä valmistettuun autoon. Miksi?


 • Ne näyttävät paremmalta kuin heidän kollegansa heti kokoonpanolinjalta
 • Ne on optimoitu parempaan suorituskykyyn

WordPress on yksi suurimmista ajoneuvoista, joita voit käyttää online-unelmajesi saavuttamiseen. Sen mukana tulee hieno kojetaulu, ja WordPress auttaa sinua ja / tai asiakkaitasi luomaan loistavia verkkosivustoja nopeasti..

Mutta WordPress-järjestelmänvalvojan kojetaulu on liian “yleinen” tuntumassa ja ulkonäössä. Tarkoitan, että vaikka se on kaunista, se ei tarkalleen pilauta henkilökohtaista tyyliä. Se on vähän yleinen eikä todennäköisesti tee vaikutusta asiakkaaseen, joka on aiemmin käyttänyt alustaa. Helvetti, se ei tee vaikutusta asiakkaaseen, joka arvostaa henkilökohtaista tyyliä tai brändin samankaltaisuutta.

Toisaalta mukautetut WordPress-kojetaulut ovat henkilökohtaisia ​​ja tarjoavat asiakkaillesi lisämukavuuden, joka pitää heidät ikävöittämään lisää. Voit rakentaa brändisi tai virittää WordPress-kojelaudan asiakkaasi tarpeisiin, jolloin voit antaa loistavan tuotteen, joka tulee erinomaisissa pakkauksissa – omat räätälöidyt pakkauksesi. Tämänpäiväisessä viestissä me

 • Poista tarpeettomat widgetit ja valikot luodaksesi puhtaamman ja kevyemmän mukautetun kojelaudan
 • Muokkaa kojelaudan alatunnistelinkkiä
 • Päästä eroon yleisistä elementeistä, kuten WordPress-logosta
 • Kosketa näytön vaihtoehtoja
 • Kosketa muutamia laajennuksia, joiden avulla voit mukauttaa kojetaulua

Tämän viestin loppuun mennessä sinun pitäisi pystyä luomaan kauniita ja henkilökohtaisia ​​WordPress-järjestelmänvalvojan kojetauluja, jotka resonoivat asiakkaidesi kanssa tai vahvistavat online-tuotemerkkiäsi. Nauti loppuun asti ja wow meille ajatuksiasi alla kommentti osiossa!

Odota! Luo lapsi-teema ennen aloittamista

Voit muokata keskeisiä tematiedostojasi tai käyttää Editorin Ulkoasu-kohtaa teeman hallintapaneelissa, mutta se tarkoittaisi, että et koskaan päivitä WordPress-teemaasi uudelleen. Ennen kuin teet muutoksia tematiedostoihin, sinun tulisi tehdä luo lapsiteema. Tällä tavalla kun päivität ydinteeman, kaikki muutokset pysyvät tahdissa. Tässä on joitain nopeita vaiheita, joiden avulla voit määrittää asetukset vain tälle opetusohjelmalle, mutta meillä on myös täysi lapsiteeman luontiopas tai voit tutustua WordPress-koodeksi lisää apua.

 1. Luo lapsesi teemakansio: Kirjaudu WordPress-asennukseen ja etsi wp-content / themes / yourthemename kansio. Lisää tähän kansioon uusi kansio ja nimeä se “lapsiteema” tai “sinun nimeäjä-lapsi” (saat idean).
 2. Luo lapsiteeman CSS-tiedosto: Nyt kun sinulla on uusi lapsiteema-kansio, voit lisätä uusia tiedostoja mukauttaaksesi tai ohittaaksesi nykyisen teeman tyylin ja toiminnan. Luo ensin uusi style.css-tiedosto lapsiteemakansioon ja muokkaa sitten uutta tiedostoa lisätäksesi joitain perustietoja (vain, jotta sinä tai myöhemmät kehittäjät tiedät mitä tapahtuu):
  / *---------------------------------------------------
  Teeman nimi: Lapsesi teeman kansion nimi täällä
  Kuvaus: Lapsen teema vanhemman teeman nimelle täällä
  Kirjoittaja: Nimesi täällä
  Malline: Vanhemman teeman nimi täällä
  ----------------------------------------------------* /

  Otsikon jälkeen voit lisätä kaikki mahtava CSS: n, jotta voit muuttaa vanhemman teeman ulkonäköä lapsiteeman avulla.

 3. Luo lapsiteeman PHP-tiedosto: Luo uuden lapsiteemakansion sisäpuolelle function.php-tiedosto. Seuraavaksi muokkaa uusia toimintotiedostoja lisätäksesi koodin, joka lataa alkuperäisen “vanhemman” teeman muotoilun:

  Lisää vain function.php-tweaksit viimeisen avoimen PHP-tunnisteen jälkeen.

Voit tietysti lisätä paljon lisää lapsiteemaasi tehdäksesi muutoksia otsikkosi, alatunnisteen tai muun oikein malleihin. Mutta tämän oppaan tarkoituksiin olet valmis! Joten tässä mennään …

Tarpeettomien WordPress-hallintapaneelin widgetien poistaminen

Kun olet kirjautunut sisään WordPress-hallintapaneeliin, huomaat pari osiota (widgetit), kuten Yhdellä silmäyksellä, Sivustojen tilastot, Nopea luonnos, ja WordPress-uutiset muiden joukossa. Suurimman osan näistä hallintapaneelin widgetistä lisää WordPress, mutta näytettyjen widgetien lukumäärä voi nousta tai alas teemasta ja / tai laajennuksista riippuen. Jotkut teemat ja laajennukset lisäävät omat widgetit kojelautaan.

Vaikka jotkut näistä widgetistä ovat hyödyllisiä, täytyykö asiakkaidesi nähdä ne? Pitääkö sinun nähdä kaikki nämä widgetit joka kerta, kun kirjaudut sisään? Ehkä jouduit sietämään widgettejä, koska sinulla ei ollut tapaa päästä eroon niistä. Tänään on onnenpäiväsi. Voit helposti poistaa niin monta kojetaulun widgettiä kuin haluat muutamalla koodirivillä:

// Poista hallintapaneelin widgetit
toiminto remove_dashboard_meta () {
if (! current_user_can ('manage_options')) {
remove_meta_box ('dashboard_incoming_links', 'dashboard', 'normal');
remove_meta_box ('dashboard_plugins', 'dashboard', 'normal');
remove_meta_box ('dashboard_primary', 'dashboard', 'normal');
remove_meta_box ('dashboard_secondary', 'dashboard', 'normal');
remove_meta_box ('dashboard_quick_press', 'dashboard', 'side');
remove_meta_box ('dashboard_recent_drafts', 'dashboard', 'side');
remove_meta_box ('dashboard_recent_comments', 'dashboard', 'normal');
remove_meta_box ('dashboard_right_now', 'dashboard', 'normal');
remove_meta_box ('dashboard_activity', 'dashboard', 'normal');
}
}
add_action ('admin_init', 'remove_dashboard_meta'); 

Kopioimme yllä oleva koodi lapsiteeman funktion.php-tiedostoon (löytyy osoitteesta wp-content / themes / yourthemename / lapsi-teema / functions.php) ja muutosten tallentaminen poistaa kaikki hallintapaneelin widgetit lukuun ottamatta niitä, jotka teema tai lisäosat ovat lisänneet. Yllä olevasta koodista kaikki käyttäjät, joilla on vähemmän kuin järjestelmänvalvojan ominaisuudet ei näe widgettejä tämän koodin osan ansiosta:

if (! current_user_can ('manage_options'))

… Joka tarkistaa, onko käyttäjällä (‘manage_options’) kyky vain järjestelmänvalvojien käytettävissä. Ehkä et halua irrottaa kojetaulua kaikista widgetistä. Voit käyttää seuraavaa koodia sen sijaan:

// Luo toimintokoukussa käytettävä toiminto
toiminto wpexplorer_remove_dashboard_widget () {
remove_meta_box ('dashboard_quick_press', 'dashboard', 'side');
}
add_action ('wp_dashboard_setup', 'wpexplorer_remove_dashboard_widget');

Kopioi yllä oleva koodi function.php-tiedostoon ja tallenna muutokset päästäksesi eroon Nopea luonnos vekotin. Poista kaikki muut widgetit vain korvaamalla ‘Dashboard_quick_press’, ‘dashboard’, ‘side’ kussakin widgetissä vastaava etana. Muita vakiona widget-etanoita ovat:

 • dashboard_incoming_links
 • dashboard_plugins
 • dashboard_primary
 • dashboard_secondary
 • dashboard_quick_press
 • dashboard_recent_drafts
 • dashboard_recent_comments
 • dashboard_right_now
 • dashboard_activity

Mutta sinulla voi olla vanhemman teeman lisäämiä muita widgettejä, muita asentamasi laajennuksia tai jopa hosting (WP Engine lisää yhden nimeltä wpe_dify_news_feed). Löydä näiden lisättyjen widgetien etusivu käyttämällä selaimen tarkastajaa (pidämme Chromen tapaisesta – se on osa heidän oletusverkkosuunnittelijan työkaluja, joten sinun tarvitsee vain napsauttaa hiiren oikealla painikkeella elementtiä ja valita “tarkasta”) ja kopioida sitten div-tunnus widgetille, jonka haluat poistaa.

WordPress-hallintapaneelin widgetien lisääminen

Nyt kun voit poistaa hallintapaneelin widgetit haluamallasi tavalla, yritämme lisätä omia mukautettuja widgettejä. Voit näyttää haluamasi widgetilläsi mitään, joten mikään ei estä sinua luomasta unelmiesi mukautettua kojetaulua. Parasta on se, että on erittäin helppo lisätä widget WordPress-kojelautaan. Lisää vain seuraava koodi omaan wp-content / themes / yourthemename / lapsi-teema / functions.php file:

/ **
* Lisää widget kojelautaan.
*
* Tämä toiminto on kytketty alla olevaan wp_dashboard_setup-toimintoon.
* /
toiminto wpexplorer_add_dashboard_widgets () {
wp_add_dashboard_widget (
'wpexplorer_dashboard_widget', // Widget-etana.
'Muokattu hallintapaneelin widget', // Otsikko.
'wpexplorer_dashboard_widget_function' // Näyttötoiminto.
);
}
add_action ('wp_dashboard_setup', 'wpexplorer_add_dashboard_widgets');

/ **
* Luo toiminto hallintapaneelin widgetin sisällön tuottamiseksi.
* /
toiminto wpexplorer_dashboard_widget_function () {
echo "Hei, olen hieno hallintapaneelin widget. Muokkaa minua!";
}

Tallenna muutokset. Tietysti voit muokata laajennusta tarpeisiisi. Laita HTML, PHP tai mikä tahansa muualle, missä sinulla on:

echo "Hei, olen hieno kojetaulun widget. Muokkaa minua!";

Uusi mukautettu widget näkyy absoluuttisessa alaosassa – kaikkien widgetien alla – mikä saattaa olla näkymäpisteen ulkopuolella, jos sinulla on monia widgettejä. Voit kuitenkin vetää ja pudottaa widgetin yläreunaan (tai mihin tahansa muuhun asiaan).

Mukautettu WordPress-hallintapaneelin sivu

Oletetaan, että olet kiinnostunut luomaan täysin erilainen kojetaulu. Yksi, joka tulee oman mukautetun HTML, PHP ja jopa tyyli. Jos haluat mennä enemmän kuin vain lisätä / poistaa kojetaulun widgettejä, katso kassalle Kuinka luoda WordPress Custom Dashboard -sivu kirjoittanut Remi Corson.

Hän on rakentanut loistavan laajennuksen, joka auttaa sinua nopeuttamaan oman mukautetun kojetaulun sivun luomista (custom-dashboard.php). Sinun on puhdistettava PHP-kehitystaidosi, jotta haarukoit laajennuksen tarpeitasi vastaavaksi. Kaiken kaikkiaan yritin Makea mukautettu hallintapaneeli ja se on uskomatonta. Muokattu kojetaulu voi olla asennuksen päässä :). Haluatko mukauttaa tervehdysviestisi, tarkista viestimme WordPress-hallintapaneelin tervetuliaisviestin mukauttamisesta.

WordPress-hallintapaneelin valikkojen poistaminen

Voimme lisätä tai poistaa WordPress-hallintapaneelin widgettejä ja jopa muuttaa kojelaudan ulkoasua kokonaisuudessaan (Remin kiitos). Siirrytään nyt seuraavaan osaan: poistamalla ei-toivotut valikkokohteet.

Miksi? Haluat poistaa joitain valikoita, jotta asiakkaat saavat kevyemmän kojelaudan ja estävät heitä pääsemästä “rajoitetuille” alueille. Jos asiakas ei tiedä tiensä WordPressin ympärille, hän saattaa johtaa sivuston rikkoutumiseen, jos hän käy ja muuttaa vaihtoehtoja sellaisilla sivuilla kuin Asetukset tai Lisäosat. Lisää seuraava koodi function.php-tiedostoosi:

toiminto wpexplorer_remove_menus () {
remove_menu_page ('teemat.php'); // Ulkomuoto
remove_menu_page ('plugins.php'); // Lisäosat
remove_menu_page ('users.php'); // Käyttäjät
remove_menu_page ('tools.php'); // Työkalut
remove_menu_page ('options-general.php'); // Asetukset
}
add_action ('admin_menu', 'wpexplorer_remove_menus');

Yllä oleva koodi poistaa valikkolinkit kaikkien käyttäjien Asetukset, Lisäosat, Ulkonäkö, Käyttäjät ja Työkalut -valikkoon. Voit poistaa myös alavalikot. Tässä on esimerkikoodi, joka poistaa Widgetit-alivalikon Ulkonäkö-kohdasta:

toiminto wpexplorer_adjust_the_wp_menu () {
$ page = remove_submenu_page ('teemat.php', 'widgetit.php');
}
add_action ('admin_menu', 'wpexplorer_adjust_the_wp_menu', 999);

Yllä olevassa esimerkissä käyttäjät pääsevät kaikkiin Ulkonäkö-kohdan alavalikoihin paitsi Widgetit. Voit poistaa niin monta valikkoa tai alavalikkoa kuin haluat. Muistathan, että tämä ei estä käyttäjiä pääsemästä näille sivuille suoraan. Tarkoitan, että jos käyttäjä kirjoittaa esimerkiksi omaverkkotunnus.com/wp-admin/options-general.php, hän käyttää Asetukset-sivua. Hyvä asia, että useimmat käyttäjät eivät vaivaudu, jos esine ei ole valikossa.

Jos et voi tai halua muokata function.php-tiedostoasi, voit aina asentaa Järjestelmänvalvojaeditorin laajennus, joka antaa sinulle täyden hallinnan valikoissa. Siinä on pari hienoa ominaisuutta, mukaan lukien roolipohjaiset valikkorajoitukset, kyky piilottaa valikoita ja luoda mukautettuja valikkokohteita muiden hienojen ominaisuuksien joukossa..

WordPress-hallintapaneelin alatunnisteen mukauttaminen

Tähän päivään mennessä olemme tehneet ”merkittäviä” ​​mukautuksia WordPress-järjestelmänvalvojan kojelautaan. On oikein, että tunnustan kaiken tekemäsi loistavan työn. Alatunnisteen mukauttaminen (“Kiitos, että luit kanssa WordPress.”) Voi edelleen auttaa vahvistamaan (tai asiakkaasi) tuotemerkkiä. Muutetaan alatunnisteeksi “Rakennettu rakkaudella nimesi mukaan”. Lisää vain seuraava katkelma function.php-tiedostoon ja tallenna muutokset:

// Mukautettu järjestelmänvalvojan alatunniste
toiminto wpexplorer_remove_footer_admin () {
kaiku 'Rakennettu rakkaudella WPExplorer';
}
add_filter ('admin_footer_text', 'wpexplorer_remove_footer_admin');

Korvaa Nimesi nimesi, verkkosivustosi, sähköpostiosoitteesi jne. Ja verkkotunnuksesi.com todellisella verkkotunnuksellasi. Siirtyminen eteenpäin …

Sisäänkirjauslomakkeen mukauttaminen

Toistaiseksi sinulla on kaikki tarvittava WordPress-järjestelmänvalvojan kojelaudan mukauttamiseen. Mennään askeleen pidemmälle ja räätälöitä kirjautumissivu, joten käyttäjilläsi on todella räätälöity kokemus matkalla. Loppujen lopuksi miksi vaivautua mukauttamaan WordPress-hallintapaneelia vain sisäänkirjautumissivun antamiseksi?

Tällä sivulla meidän on mukautettava kaksi elementtiä: oletus WordPress-logo ja siihen liittyvä wordpress.org-linkki. Mutta ennen kuin osoitan sinulle koodin ��, voit mukauttaa kirjautumissivusi helposti millä tahansa näistä 15 parhaasta mukautetusta kirjautumissivusta (WordPress). Kopioi seuraava seuraava toimintoihisi.php: ssä, jotta saadaan lämmin sumea tunne, joka syntyy koodilla pelaamisesta:

funktio wpexplorer_login_logo () {?>

Korvaa logo.png muokatulla logotiedostonimellä, johon sinun on ensin ladattava wp-content / themes / yourtheme / kuvia. Pidä mukautettu logo alle 80 x 80 kuvapistettä, vaikka voit muuttaa sen jollain mukautetulla CSS: llä. Kun mukautettu kirjautumislogo on paikoillaan, on aika vaihtaa alkuperäisen WordPress-logon mukana tuleva linkki. Yhdistetään uusi logo verkkosivustollesi. Kopioi tämä koodi function.php-tiedostoon ja tallenna muutokset:

toiminto wpexplorer_login_logo_url () {
paluu esc_url (home_url ('/'));
}
add_filter ('login_headerurl', 'wpexplorer_login_logo_url');

toiminto wpexplorer_login_logo_url_title () {
palauta 'Sivustosi nimi ja tiedot';
}
add_filter ('login_headertitle', 'wpexplorer_login_logo_url_title');

Muista, että voit aina Muotoile kirjautumissivusi haluamallasi tavalla CSS: n avulla. Tai voit aloittaa yksinkertaisesti upealla teemalla, kuten Total Multi-purpose & Responsive WordPress -teemalla, joka sisältää sisäänrakennetut vaihtoehdot mukautetulle kirjautumissivulle ja sivuston brändäykselle.

Mukauta WordPress-hallintapaneeli: Näyttöasetukset

Jos et halua sukella koodiin tai asentaa laajennuksia, voit hyödyntää Näyttöasetukset luomalla mukautetun WordPress-hallintapaneelin. Kirjaudu vain WordPress-kojelautaan ja näytön yläosassa oikealla näet avattavan Näyttöasetukset-valikon. Napsauta tätä laajentaaksesi ja valitsemalla / poista valinta ruudun aktivoimiseksi / poistamiseksi käytöstä. Voit sitten vetää ja pudottaa widgettejä järjestääksesi ne haluamallasi tavalla.

Ainoa haittapuoli on, että tämä menetelmä tallentaa asetukset käyttäjäkohtaisesti, mikä tarkoittaa, että se ei tee sinulle paljon hyötyä, jos sinulla on usean kirjoittajan blogi. Et voi myöskään estää käyttäjiä aktivoimasta widgettejä haluamallaan tavalla.

Bonus: Käytä laajennusta

Olemme viettäneet suurimman osan ajastamme koodivaihtoehtojen kattamiseen. Mutta jos sinut pidetään kiinni ajankohdasta, lisäosasta voi olla apua.

Vaihtoehto 1: Ultimate Tweaker -laajennus WordPressille

Ultimate Tweaker WordPressille

Ensinnäkin jotain hieman erilaista: Ultimate Tweaker for WordPress, saatavana CodeCanyonilta. Todella perimmäinen laajennusvaihtoehto WordPress-järjestelmänvalvojan muokkaamiseen (mainosta muutama muu WordPress-ominaisuus).

Suurin osa plugineista tukee toimintoja tiettyyn tarkoitukseen, mutta ei Ultimate Tweaker; tämä laajennus on monipuolinen monipuolinen versio, jota en ole koskaan ennen nähnyt. Pohjimmiltaan Ultimate Tweaker tukee yli 240 erilaista WordPress-hakkerointia, temppuja ja työkaluja elämäsi helpottamiseksi. Tämä tekee siitä hyödyllisen monilla tavoilla: parantamalla tehokkuutta, poistamalla sinut ärsyttäviä WordPress-osia ja laajentamalla WordPress-ydintoimintoa pidemmälle kuin luulit mahdolliseksi..

Nämä 240 hakkerointia ovat todella erilaisia, ja ne voidaan jakaa 35 eri luokkaan. Tässä on vain muutama sen hakkerointi, jotta saat kuvan siitä, mitä Ultimate Tweaker voi tehdä:

 • Lisää logo sivupalkkivalikon yläpuolelle
 • Merkitse uudelleen WordPress-hallintapaneeli ja kirjautumissivu
 • Poista hiiren oikealla painikkeella tai Tulosta näyttö -painike käytöstä verkkosivustollasi
 • Paranna turvallisuutta lisäämällä reCaptcha 2 kirjautumisnäyttöön
 • Aseta JPEG-laatu pienentääksesi kuvien tiedostokokoa
 • Ota lyhytkoodit käyttöön tekstiwidgetissä
 • Luo viesteihin vähintään sanamäärä
 • Poista väärä salasanan “ravista” sisäänkirjautumisnäytöstä
 • Lisää Google Analytics -koodi verkkosivustollesi
 • 19 uutta pikanäppäintä WordPressille
 • Luo mukautettu 404-sivu
 • Poista automaattiset WordPress-päivitykset käytöstä

Monet näistä WordPress-hakkeroista ovat asioita, joihin olemme jossain vaiheessa kääntyneet Googleen. Suurin osa heistä on itsessään suhteellisen vähäisiä, mutta täydellisen luettelon kanssa, joka sisältää useita satoja, laajennus voi yhdessä tarjota paljon arvoa. WordPress-yhteisö on yleensä hyvin äänekäs sen suhteen, mitä he haluaisivat nähdä WordPress-ytimestä, joten toivon todella kehittäjien kuuntelevan yhteisöä ja toteuttavan joitain ehdotuksistaan ​​tämän laajennuksen tulevissa päivityksissä..

Vaihtoehto 2: Metsä - Revolution WordPress Admin -teema

Metsän WordPress-järjestelmänvalvojan teema

Haluatko vain muuttaa verkkosivustosi taustan brändäystä? Vaikka suosittelemme yleensä vähän koodin käyttöä, voit käyttää myös laajennusta. Jos olet kyllästynyt kojetaulun oletusulottuvuuteen, Forest WordPress -hallintateeman avulla voit antaa sille hieman kasvojenkorotusta. Ja vain 9 dollaria. Metsä ei muuta sitä tapaa, jolla suoritat tuttuja tehtäviä WordPressissä, kuten lisäämällä viestejä / sivuja, se tekee vain WordPressistä Katso paremmin kun teet niitä! Laajennuksen avulla voit myös muokata WordPressin oletuskirjautumissivua.

Metsän järjestelmänvalvojan teeman kuvakaappaus

Metsän avulla voit lisätä oman taustakuvasi WordPress-kojelautaan - tai voit käyttää yhtä kuudesta ilmaiseksi toimitetusta kuvasta, mukaan lukien yllä olevan kuvakaappauksen kuva. Voit mukauttaa kojetaulua omalla luovuudellasi (käyttämällä rajoittamatonta väriä) tai käyttämällä jotakin WordPress-oletusvärimaailmaa. Voit mukauttaa kojetaulua lisää valitsemalla oman typografian yli 600 Google-fontista. Plugin tukee vaaleaa ja tummaa ihoa, ja voit määrittää kunkin elementin opasiteetit. Jos kojetaulussa on joitain painikkeita, joita et käytä, voit jopa piilottaa ne - tämä on hieno asiakassivustoille, joissa liian monet vaihtoehdot saattavat ylikuormittaa niitä.

Huomaa: Metsä ei muuta aktiivisen verkkosivustosi ulkonäköä millään tavalla, se on tarkoitettu vain taustalle.

Resurssit WordPress-hallintapaneelin mukauttamiseen

Haluatko tietää enemmän WordPress-hallintapaneelin mukauttamisesta? Tässä on muutama ylimääräinen resurssi ammatilliselle työkalusarjallesi:

Sinulle ...

Muokatun WordPress-järjestelmänvalvojan hallintapaneelin luominen on yksi parhaista tavoista vahvistaa tuotekuvaa ja tarjota räätälöityjä kokemuksia asiakkaillesi. Se on yksinkertaista, eikä se vie paljon aikaa. Joten, mitä sinä odotat? Hanki räätälöinti.

Mitä muuta opit täällä tänään? Oletko koskaan luonut mukautetun WordPress-järjestelmänvalvojan hallintapaneelin? Jaa innokas yhteisömme kanssa alla olevissa kommenteissa. Kippis!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map