Kuinka luoda WordPress-hotellin verkkosivusto huonevarauskoneella

Kuinka luoda WordPress-hotellin verkkosivusto huonevarauskoneella

Keskitytäänkö suorajen hotellivarausten kasvattamiseen vai tarvitseeko vain luoda WordPress-hotellin verkkosivusto asiakkaalle? Hyvä. Olemme luoneet sinulle yksityiskohtaisen opetusohjelman! Sen pitäisi olla hyödyllistä, jos haluat rakentaa hotellin, hostellin, huoneiston, majatalon tai bed & breakfast -verkkosivun ja ottaa käyttöön automaattisen varauksen lähettämisen – maksut ja käsittely, kun siemailet kahvia.


WordPressin avulla on 2 päätapaa luoda täysin toimiva hotelliverkkosivusto, jota ylläpitää varausmoottori:

 1. Valmis WordPress-hotellin varausteema
 2. Mikä tahansa WordPress-teema (mukaan lukien hotellit) + kolmannen osapuolen kiinteistövarauslaajennus

Tietysti on vielä yksi lähestymistapa, joka mainitaan. Varausjärjestelmä voi saada virtansa myös millä tahansa varausominaisuuksilla varustetulla ohjelmistolla. Minun on myönnettävä, että joissakin niistä on kymmeniä hyödyllisiä vaihtoehtoja WordPress-laajennuksista saattaa puuttua. Mutta ellet aio perustaa massiivista hotelliketjua, et todennäköisesti tarvitse kaikkia ylimääräisiä kelloja ja pilliä, joten sinun on parempi valita käyttäjäystävällinen teema tai laajennus.

Yleensä hotellitoimintojen ottaminen pilveen omalla ohjelmistolla maksaa sinulle myös käsivarsi ja jalka (säännöllisesti!). WordPress-laajennuksia / teemoja käyttämällä vähennetään huomattavasti kuluja ja saadaan tehokas suojattu toiminto.

Vain Google se ja vertaa: patentoidun varauskoneen kuukausittainen keskimääräinen hinta on noin 100 dollaria (hinnan noustessa riippuen huonetyypistä, huoneiden lukumäärästä jne. Hotellisi hotellissa), kun taas WordPress-teema + -laajennus maksaa sinulle noin 100 dollaria. vuodessa.

Joten koska varausohjelmisto ei todennäköisesti ole oikein useimmille tätä artikkelia lukeville ihmisille, palatkaamme takaisin kahteen ensimmäiseen lähestymistapaan ja säästät rahaa yleishyödyllisiin laskuihin.

Valmiiden hotellien varauksen valitseminen WordPress-teema

Jos sinun on helpompaa aloittaa ensimmäisestä lähestymistavasta, muista, että monet ”hotellivarauksiksi” mainostetuissa WordPress-teemoissa on varauslomake, jossa varausilmoitukset lähetetään sähköpostitse. Ne voivat olla melko edistyneitä (sisään- ja uloskirjautumispäivälomakkeilla, huonetyypeillä jne.).

WordPress-teemat varauslomakkeilla

Paradise Cove on loistava esimerkki tällaisesta teemasta. Vieraat voivat etsiä majoitusta:

Paradise Cove-huonehaku

Valitse sitten yksi melko kätevästä listasta:

Paradise Cove listaus

Ja tee varauspyyntö lähettämällä seuraava lomake sähköpostitse. Sen suurin haitta on se, että vieraat eivät voi olla varmoja siitä, että huone on todella varattu, koska prosessin tulisi sisältää manuaalinen vahvistus.

Paratiisinlahden varauslomake

Sinun tulisi ottaa huomioon, että se on helpompi tapa varata hotelleja, mutta ei vieraille. Jos et tarjoa automaattisia varauksia (esimerkiksi maksu), vieraat saattavat mieluummin soittaa hotellillesi varauksen tekemistä varten.

Toisaalta, nykyaikaiset ihmiset, jotka ovat tottuneet OTA: hon (online-matkatoimistot – kuten TripAdvisor), haluavat prosessin hoidettavan melkein täysin tekniikan avulla, minimipuhelut. Entä jos he ovat vain introvertteja?

Eli hotellihuoneiden varaus sähköpostitse tai puhelimitse ei ole sitä “automatisoinnin” tasoa, jota etsit (ja matkustajat). oikea?

Paluu takaisin kauniiseen Paradise Cove WordPress -teemaan: yksinkertainen kiinteistövaraus WordPress-laajennus voi viedä sen hyväksymään online-varaukset.

Tämä sähköpostitse tapahtuva varausominaisuus voi edelleen toimia hienosti matkasivustoilla, joissa kiertueen varaaminen sähköpostitse on edelleen erittäin suosittua (ihmiset rakastavat keskustelemaan matkojen yksityiskohdista ennen niiden ostamista).

WordPress-teemat varausmoottorilla

Puhutaan nyt tietyntyyppisestä hotellin WordPress-teemasta, johon on rakennettu kiinteistöjen varausmoottori. Tyypillisesti nämä teemat perustuvat pääasiassa kolmansien osapuolien kiinteistöjen varauslaajennuksiin.

Esimerkiksi Bellevue-hotellivaraus WordPress-teema, joka tulee eri demoilla (hotelli, kaupunkimaisema, rantatalo) ja jota saa varauslaajennus WooCommerce-maksuilla:

Bellevue WordPress -teema

Tämä tarkoittaa, että tämä teema antaa vierailleen lisätä tarvittavan majoituksen ostoskoriinsa ja maksaa siitä verkossa (esimerkiksi PayPalin kautta):

Bellevue-varauksen jättäminen

Se on melko yksinkertainen automatisoitu prosessi online-varausten hyväksymiseen.

Yhteenvetona voidaan todeta, että tässä on hotellin WordPress-teemojen edut varausmoottorin avulla:

 • Yhden luukun ratkaisu, jossa teema ja laajennus on integroitu saumattomasti: kaikki laajennuksen kuvakkeet ja tyylit näyttävät luonnollisilta teemadesignissa
 • Rahan säästö: jos varausmoottori on maksettu laajennus, teeman myyjät sisällyttävät sen yleensä ilmaiseksi, joten maksat vain teemasta

Tämän ratkaisun ainoa rajoitus on, että sinun on luotettava teeman tarjoamaan varausjärjestelmään. Nimittäin, et voi valita varausjärjestelmää (tietysti voit poistaa alkuperäisen ja asentaa toisen huonevarauslaajennuksen, mutta mitä hyötyä on ostaa tällaisesta teemasta?). Joten sinun on lisäksi selvitettävä, pystytkö mukauttamaan laajennuksen käyttäytymistä täysin vastaamaan tarpeitasi.

Mutta jos olet jo löytänyt hyvän WordPress-teeman ja joudut vain ottamaan käyttöön hotellivarausmoottorin siihen, lue lisää.

Hotelli-sivuston rakentaminen WordPress-huonevarauslaajennuksella

Voit napata minkä tahansa WordPress-teeman ja muuttaa siitä täysin toimivan hotellin verkkosivuston automatisoidulla varausprosessilla. Se voi olla joko vieraanvaraisuuteen erikoistunut WordPress-teema tai vain se, jota jo käytät ja rakastat.

Esimerkiksi Villa Fortuna on loistava kevyt hotelli, jonka varaaminen on helppoa varauslaajennuksella (koska teema ei ole varauksia valmis):

Villa Fortuna WordPress -teema

Kaivetaan syvemmälle ja katsotaan, miten se tehdään askel askeleelta yhden edistyneimpien hotellien WordPress-varauslaajennusten avulla – MotoPress-hotellin varauslaajennus. Sen avulla voit lisätä kiinteistöluettelon kaikilla yksityiskohdilla ja ottaa online-varauksen käyttöön (hotellit, huoneistot, loma-asunnot, hostellit jne.)

Tässä on etusivukappale huoneistot-viraston verkkosivustolta, joka on rakennettu tällä varauslaajennuksella:

Frontend-esimerkki huoneistoista - MotoPress-laajennus

Voit muuten, testata laajennuksen kojetaulu itseäsi minkä tahansa edullisen tyyppisen hotellivarauksen kanssa: hotellit, huoneistot, hostellit tai huvilat.

Katsotaanpa nyt taustaa. Kun laajennus on asennettu ja aktivoitu, 2 valikkoa tulee näkyviin: Majoitus ja varaukset. Seuraa sitten näitä helppoja vaiheita:

1. Lisää erityyppisiä vuodenaikojen hinnoittelua: nämä voivat olla erilaisia ​​päivämääriä tai päiviä (joulu, kesä 2018 jne.). Nämä ovat päivämääriä, joissa olet varma, että hinnoittelun tulisi olla erilainen.

Lisää kausi

2. Lisää ylimääräisiä hotellipalveluita tai paketteja: ilmainen tai maksettu (lastenhoito, pysäköinti jne.). Sinun on tehtävä se etukäteen voidaksesi sisällyttää tarjottavat palvelut edelleen erilaisille majoitustyypeille. Voit lisätä palvelukuvauksen, esillä olevan kuvan, hinnan ja jaksotuksen. Vieraat voivat varata ne varauspyynnön yhteydessä. Tämä on tietysti valinnainen.

Lisää palveluita

3. Lisää majoitustyypit: jokaiselle niistä voidaan toimittaa kuvaus, luokat, mukavuudet, kuvagalleria:

Tilat ja galleria

Majoituksen kapasiteetti (aikuiset, lapset, koko), näkymä, sängytyypit ja palvelut voivat myös olla esillä:

Lisää majoitustyypit

Versiosta 3.0 lähtien voit lisätä rajattomasti mukautettuja määritteitä – nämä voivat olla haun saatavuuden lomakekentät, ylimääräiset ominaisuustiedot tai molemmat. Sinun on vain lisättävä tarvittavat määritteet ja määritettävä tunnisteet niille.

Kuvailkaamme sitä esimerkillä: lisää ‘sijainti’ -attribuutti tarvittavalla määrällä tunnisteita (esim. New York, San Francisco) ja määritä sitten tunnisteet ominaisuuksille valikoivasti.

Varauskone Attribuutit Järjestelmänvalvoja

Jos haluat antaa vieraille mahdollisuuden etsiä koko luokkaa, lisää tämä ”sijainti” -attribuutti ylimääräiseksi hakukenttään haun saatavuuslomakkeeseen (lisää vastaavat määritteet lyhytkoodiin).

Varausmoottorin tarkennetun hakulomakkeen

Nämä ylimääräiset kentät voivat olla mitä tahansa yrityksesi todellisuuden mukaisia: huonetyyppi, lyhytaikainen tai pitkäaikainen vuokraus jne.

Se on yksinkertaisesti hienoa – voit lisätä rajattomasti ominaisuuksia useisiin paikkoihin!

4. Lisää hinnat: saman majoitustyypin eri hinnat riippuen useista eduista (esim. palautettavat ja palauttamattomat):

Varaa moottorin hinnat

Laajennus asettaa sinut erittäin joustavalla hinnoittelujärjestelmällä porrastetun hinnoittelun soveltamiseksi kiinteistöjen perushintaan. Sen avulla voit nimetä erilaisia ​​hintapisteitä eri kriteerien perusteella:

 • Joitakin huoneessa olevia mukavuuksia tai ehtoja (palauteta, ei palauteta)
 • Useita vieraita
 • Oleskelun kesto (automaattiset alennukset)
 • Kausi

5. Luo kaikki järjestelmän sivut lyhyillä koodeilla, jotka ovat käytettävissä hallintapaneelissa: Hakutulokset, haun saatavuus, täydellinen varaus, varauksen vahvistus, varauksen peruutussivut:

Lyhytkoodit - Varauksen vahvistussivu

6. Määritä pääasetukset:

Varaa laajennuksen asetukset

 • Aseta parametrit majoitustyyppien näyttämiseksi (valuutta, valuutan sijainti, päivämäärämuoto, sisään- ja uloskirjautumisaika jne.)
 • Lisää hotellihuoneissasi saatavilla olevia vuodetyyppejä
 • Aseta ajanjakso näyttää alin hinta – jos vieraat eivät määritä sisään- ja uloskirjautumispäivämääriä, näet halvimman majoituksen valitsemasi ajanjakson ajan
 • Ota hakukenttä käyttöön tai poista se käytöstä suositellaksesi paras majoitusjoukko vieraiden lukumäärän mukaan (tämä on loistava vaihtoehto antaa yhden vieraan lisätä useita majoituksia yhdeksi varaukseksi)
 • Ota online-varaus käyttöön tai poista se käytöstä
 • Aseta vahvistustila: asiakkaan sähköpostitse, järjestelmänvalvojan manuaalisesti tai automaattisen vahvistuksen maksamiseen
 • Aseta majoitusmahdollisuuksien enimmäismäärä hakulomakkeessa (se ei ole rajoitettu, koska laajennus tukee useita majoitusmajoituksia kerrallaan)
 • Valitse kuvagalleria -valintalaatikko tai poista sen valinta
 • Valitse teema hakukalenterista (esim. Vaalea koralli, tummanpunainen) – sen tulisi sovittua mukavasti mihin tahansa WordPress-teemaan

7. Mukauta järjestelmänvalvojan ja asiakkaiden sähköpostipohjia (makrojen avulla):

Sähköpostimallit

Järjestelmä antaa sinun lähettää automaattisesti sähköposti-ilmoituksia uusista varauksista useille vastaanottajille (esim. Kiinteistönhoitaja, siivoushenkilökunta jne.).

8. Kytke maksuyhdyskäytävät päälle / pois ja määritä maksuasetukset (testimaksut, PayPal, 2Checkout, raita, Braintree, Beanstream / Bambora ilmaiseksi tai käyttö WooCommerce-maksut premium-lisäosa): maksettava täysi tai talletushinta, talletustyyppi (kiinteä tai prosenttimäärä), valitse järjestelmäsivut ja oletusmaksuyhdyskäytävä näytettäväksi kassasivulla.

Moottorien maksuporttien varaaminen

Jos et halua hyväksyä maksuja verkossa, ota käyttöön Maksu saapuessa -maksutapa. Tämän avulla voit käsitellä varauksen puhelimitse tai sähköpostitse, lisätä sen manuaalisesti varausjärjestelmään ja vastaanottaa sitten käteismaksun vieraalta saapumisen jälkeen. Hotelli / kiinteistönvälittäjä voi myös jättää vastaanotetun rahasumman manuaalisesti.

Jos harjoittelet molempia tapoja, niin verkossa kuin saapuessaan, voit antaa vieraallesi valinnan kytkemällä kaikki käytettävissä olevat maksutavat päälle.

9. Muuta kieliasetuksia (tarvittaessa): koska laajennus on saatavana 14 kielellä, voit asettaa tarvittavan tai muokata laajennuksen tekstejä millä tahansa WordPress-käännösohjelmalla.

Lisäksi laajennus on virallisesti yhteensopiva WPML-laajennuksen kanssa, jonka avulla voit rakentaa monikielisen verkkosivun erittäin käyttäjäystävällisellä käyttöliittymällä.

10. Työskentele kiinteistönhallintajärjestelmän kanssa. Jos haluat työskennellä PMS: n kanssa, siirry Varaukset-valikkoon. Tässä on joitain tämän järjestelmän tärkeitä vaihtoehtoja.

Laajennus antaa sinun tuottaa kuponkeja, jos haluat tarjota matkustajille alennuksia tai järjestää promo-kampanjoita. Voit luoda kuponkeja joko rahallisen arvon tai kiinteistöprosentin perusteella. Kiinteää kuponkityyppiä voidaan soveltaa majoitusta kohti päivässä tai majoitusta kohti käyntiä kohti.

Varaa moottorikupongikoodit

Käytä mukautettuja varaussääntöjä koko hotellin perustamiselle tai vain valituille vuokrakohteille: aseta sisään- / uloskirjautumispäivät ja min / max-oleskelupäivät kaikille kiinteistöille tai yksittäisille majoituksille. Voit myös estää vuokrat valitsemasi ajanjakson ajan asettamalla suositeltavat rajoitukset:

MotoPress uudet varaussäännöt

Synkronoi verkkosivustojesi varaukset online-matkatoimistojen (OTA) tarjoamilla varauksilla: Jos käytät vuokrataksesi kiinteistöjäsi suosittuja alustoja, kuten Airbnb tai Expedia, laajennuksen avulla voit välttää ylimääräisiä varauksia synkronoimalla kaikki varauksesi kaikilla alustoilla ja tuotemerkkisivustolla. Jotta se olisi mahdollista, OTA: n, jossa omaisuutesi on lueteltu, pitäisi tukea iCalendaarin tiedostomuotoa (suositut). Jotta kaikki toimisi, sinun on vaihdettava kalentereita – kopioi / liitä asianmukaiset kalenterit kirjaimellisesti ja tuota / vie ne ympäri alustaa. Varaus synkronoidaan automaattisesti.

MotoPress iCal-synkronointi

Lisää verot ja maksut kaikista majoituksistasi, palveluistasi jne. Näet ne kaikki jokaisesta varauksesta veloitustiedot.

MotoPress verot ja maksut

Varausprosessi on melko helppoa – vieraat tarjoavat henkilökohtaisia ​​tietoja, valitsevat hinnat, palvelut ja maksutavan (jos otat sen käyttöön):

Täydellinen varaus - käyttöliittymä

Kaikki varaukset tallennetaan järjestelmänvalvojan hallintapaneeliin:

Varauskalenteri

Jos asiakkaat maksavat saapumisensa jälkeen, hotellin johtaja voi lisätä maksun manuaalisesti:

Lisää maksu manuaalisesti

Saapuvien varausten hallinnassa voit tarkastella kaikkia niitä (maksuilla tai ilman), tarkistaa niiden tilan, lokit, asiakkaan tiedot jne. Voit tarkistaa vain maksut siirtymällä nopeasti kohtaan Maksuhistoria..

Kuten saatat huomata, on melko helppoa luoda täydellinen hotellin verkkosivusto online-varauksineen ilman teknisiä taitoja. Tartu vain suosikki WordPress-teemaasi ja noudata kuvattuja ohjeita.

johtopäätökset

Vieraat ovat erilaisia ​​- jotkut haluavat tehdä varauksen verkossa nopeasti ja hallita kaikkea automaattisesti. Toiset haluavat saada kumppanin prosessissa varmistaakseen, että heidän monimutkaiset tarpeensa täytetään, tai mieluummin inhimillisiä yhteyksiä kuin puhelinkeskustelu. Hotelli-verkkosivustolla, joka hyväksyy välittömät online-varaukset, palvelette molemmat tyyppisiä nykyaikaisia ​​matkailijoita. Ja maksimoi hotellien käyttöaste muuten!

Se on WordPressin kanssa erityisen yksinkertaistettu prosessi, jossa sinulla on loistavia vaihtoehtoja rakentaa hotelli verkkosivusto, jolla on valmis hotelliteema tai kiinteistövarauksen lisäosa, kuten MotoPress-hotellin varauslaajennus.

Onko sinulla kokemusta vieraanvaraisuusalan verkkosivuston rakentamisesta? Onko sinulla kysyttävää? Älä odota ja puhu mielesi kommentteissa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map