Kuinka luoda verkkokauppa WooCommerce & WordPress -sovelluksella

Hwo rakentaa menestyvä verkkokauppa WordPressin avulla

Joten haluat perustaa oman myymälän – mielestämme se on upeaa! Oman pomossasi oleminen on haastavaa ja palkitsevaa, koska näet, että kova työ vaikuttaa suoraan tuloihisi. Haluamme auttaa tekemään yrityksesi menestykseen, joten olemme laatineet helpon seurata-ohjeen verkkokaupan luomiseksi ja muutamia hyödyllisiä vinkkejä sen mainostamiseen..


Verkkokaupat

Tavaroiden myynti fyysisestä myymälästä ei ole aina mahdollista ja käytännöllistä. Varsinkin tänä päivänä, jolloin verkkokaupoissa on tullut yhä yleisempiä. Vuoden 2016 kokonaismyyntitutkimuksen mukaan PwC (Neljä suurta maailmanlaajuista kirjanpitoyritystä) yli puolet kaikista ostajista tekee ostoksia verkossa joka kuukausi, ja yli kolmasosa kaikista verkkokaupoista tehdään matkapuhelimella..

Vähittäiskaupatutkimus 2016: PwC

Lisäksi samassa tutkimuksessa kerrottiin, että yli kaksi kolmasosaa verkkokaupoista vaikuttaa voimakkaasti sosiaaliseen mediaan, tuotteeseen liittyviin kommentteihin ja arvosteluihin. Tämä tarkoittaa, että on tärkeämpää kuin koskaan saada positiivista lehdistöä uusille tuotteille.

Älä vielä turhota, meillä on selkeä suunnitelma verkkokaupan rakentamiseksi ja mainostamiseksi, jotta voit auttaa yritystäsi menestymään! Aika on rahaa, joten päästäkää oikein siihen!

Helppo tapa luoda verkkosivusto

Ennen kuin voit rakentaa verkkokaupan ja aloittaa tuotteiden lisäämisen, tarvitset ensin verkkosivuston. Suosittelemme koko sydämestä itsenäistä majoitusta WordPress. WordPress ei ole vain tarpeeksi tehokas käsittelemään täysin toimivaa verkkokauppaa, mutta se on helppo ja edullinen vaihtoehto, joka voidaan räätälöidä mihin tahansa verkkokaupan tarpeisiisi..

Löydä oikea hosting

WordPress-hosting

Ensin tarvitset verkkotunnuksen ja isännöinnin. Hyvä isäntä maksaa rahaa. Voit varmasti rakentaa sähköisen kaupan verkkosivuston käyttämällä Bluehostia, joka tarjoaa 2,95 dollaria kuukaudessa jaetun hosting-suunnitelman. Bluehost tarjoaa jaettua hosting-palvelua edulliseen hintaan, joka on upea uusille verkkosivustoille. Lisäksi verkkotunnus sisältyy toimitukseen, joten sinun ei tarvitse vaivautua ostamaan sitä erikseen. Plus-asennus on helppoa. Tarjous 1 napsautuksella WordPress-asennus, joten valitse vain WordPress asentaessasi, kirjoita verkkotunnuksesi nimi ja olet valmis!

Mutta jos olet valmis investoimaan vähän ylimääräistä, suosittelemme kokeilemaan WPEngine-ohjelmaa. Suunnitelmat alkavat 29 dollaria / kk vuodessa WPEnginen hallinnoima WordPress-hosting (kaikki täysin vähennyskelpoiset yrityksen kustannuksina), joka sisältää täysin hallittuja palvelimia, automaattisia WordPress-ydinpäivityksiä, 24/7 -merkittyä tukea, verkkosivustosi päivittäisiä varmuuskopioita, evercache-tekniikkaa, mukaan lukien lavastukset ja paljon muuta. Plus, koska sitä hallitaan WordPress isännöinti olet valmis menemään alusta alkaen (WP: n asennusta ei tarvita). Sinun on kuitenkin ostettava verkkotunnus rekisteröintipalvelimelta, kuten GoDaddy, ja osoitettava sitten verkkotunnus palvelimillesi WPEngine-palvelimella. Jos seuraat GoDaddy-opas sinulla ei pitäisi olla mitään ongelmia.

Lisää SSL turvallista ostoskokemusta varten

Koska olet luomassa verkkokauppaa, on erittäin tärkeää ostaa SSL-varmenne. Suojatun pistokekerroksen varmenne on se, mitä verkkosivustosi käyttää suojatun linkin luomiseen palvelimen ja asiakkaan selaimen välille. Tämä heijastuu URL-osoitteessasi nimellä “https: //” (ja näyttää usein myös vihreän lukon symbolin). Onneksi SSL on melko helppo asentaa joko Bluehostin tai WPEngineen, koska molemmat isännät tarjoavat sen premium-lisäosana kassalla kassalle allekirjoitettaessa isännöintiä varten.

Valitse myymäläsuunnittelu

Nyt kun verkkotunnuksesi ja ydin WordPress -asennus on valmis, voit muuttaa verkkosivustosi estetiikkaa. Kaunis näkökohta WordPressiin on valtava valikoima verkkosivustoja suunnitteluvaihtoehdot saatavana teemojen avulla. WordPress.org-sivustossa on saatavana tuhansia ilmaisia ​​teemoja, ja jotkut niistä tarjoavat sähköisen kaupan tukea, mutta suosittelemme premium-teeman valitsemista lisävaihtoehtoja ja verkkosivustosi ulkoasun hallintaa varten..

Ensiluokkaisissa teemoissa ei ole vain muita suunnitteluvaihtoehtoja, vaan useimmissa on myös premium-tuki ja tekijän päivitykset. Budjetista riippumatta tässä on joitain suosituimmista sähköiseen kaupankäyntiin valmistetuista WordPress-teemoista.

Glitz- ja Glam-verkkokaupan kokonaisvaltainen WordPress-esittely

Yhteensä: Täydellinen verkkosivusto- ja verkkokaupparatkaisu (Glitz & Glam -demo)

Jos haluat täydellisen hallinnan sivu-, viesti- ja tuoteasetteluista, Monikäyttöinen WordPress-teema on erinomainen vaihtoehto. Paitsi, että on olemassa joukko ammattimaisia ​​blogi- ja myymälädemoja, joita voit tuoda aloittamista varten, mutta teeman mukana tulee helppokäyttöinen vedä ja pudota -sivunmuodostaja, mallirakentaja ja kaksi premium-liukusäädintä, jotta voit luoda minkä tahansa asettelun voi kuvitella. Mukautetut värivalinnat, fonttivaihtoehdot, merkinnän asettelut ja tonnia enemmän löytyvät live-räätälöinnistä vielä enemmän asetukset ovat teemapaneelissa.

Tyylikäs moderni blogi ja myymälä WordPress-teema

Tyylikäs moderni blogi- ja myymäläteema

Chic on ihana blogi ja tallentaa WordPress-teemaa, joka on räätälöity bloggaajille, jotka haluavat perustaa oman yrityksen. Sisäänrakennetut sarakkeiden, sivupalkkien, värien, fontit ja muut valinnat ovat kaikki oikein WordPress-muokkaustyökalussa. Teemassa on lisäksi vaihtoehdot sosiaaliseen jakamiseen, mukautettu kirjautumissivu, mainosalueet, mukautettu uutiskirje-widget ja paljon muuta, joka auttaa sinua kasvattamaan yritystäsi.

Kauppias WordPress-teema

Kauppiasvastaava WordPress-teema

Kauppias on tehokas verkkokaupan teema, jonka mukana tulee monta sisäänrakennettua sivumallia, mukautettuja värejä ja fontteja sekä muita suunnittelumahdollisuuksia, jotka tekevät verkkokaupan kaunistamisesta helppoa. Teeman mukana tulee myös otsikkomuokkain, koko blogi ja premium-liukusäädin.

Storefront Free WordPress -teema

Storefront Perus- ja ilmainen myymälä-teema

Myymälä luotiin yksinkertaiseksi teemaksi, jolla on selkeä myymäläasettelu ja yhteensopivuus WooCommerce-laajennuksen kanssa. Teeman mukana tulee kourallinen asetteluja ja värivaihtoehtoja, ja se on vankka vaihtoehto ilmaiselle teemalle.

Kuinka rakentaa verkkokauppa

Nyt kun sinulla on verkkosivusto valmiina ja käynnissä, voit aloittaa verkkokaupan rakentamisen ja lisätä tuotteitasi myytäväksi. Vaikka kaupassa on premium-vaihtoehtoja, suosittelemme ilmaista, suosittua ja tehokasta WooCommerce verkkokaupan laajennus (jota samoin ylläpitävät nyt samat ihmiset, jotka WordPressin aloittivat). WooCommerce on helppokäyttöinen, nopea asentaa ja tarjolla on laaja valikoima valinnaisia ​​premium-lisäosia, jotka voit ostaa lisätäksesi toimintoja verkkokauppaan..

1. WooCommerce & Pika-asennuksen asentaminen

Aluksi sinun on ensin asennettava WooCommerce. Tämä on tarpeeksi helppoa, koska se on helposti saatavana ilmaisesta WordPress.org-laajennusten arkistosta, johon pääset käsiksi suoraan WordPress-hallintapaneelista.

Asenna WooCommerce

Kirjaudu vain WordPress-asennukseen ja napsauta liitännäiset kohta kojetaulussa ja napsauta sitten Lisää uusi vaihtoehto. Haun ”woocommerce” ja WooCommerce-laajennuksen pitäisi näkyä ensimmäisenä tuloksena (se on yksi yli miljoona aktiivista asennusta ja söpö delfiinikuvake). Klikkaa Asenna nyt painiketta. Tämä lataa ja asentaa laajennustiedostot automaattisesti ja kestää vain minuutin.

Aktivoi WooCommerce

Kun laajennus on asennettu, sinun on napsautettava linkkiä Aktivoi laajennus stat WooCommerce -sovelluksella.

WooCommerce Pika-aloitus

Seuraavaksi sinua kehotetaan aloittamaan asennus. Se on paljon helppo seurata, joten napsauta Mennään -painiketta aloittaaksesi.

WooCommerce-asetukset: Sivut

Asennusohjelma kysyy ensin, haluatko WooCommerce luoda automaattisesti avainsivut sinulle. Nämä sivut sisältävät pääkaupan, ostoskorin, kassan ja oletusasiakastilisivun. Haluat ehdottomasti kaikki nämä sivut, joten napsauta Jatkaa.

WooCommerce-asetukset: Kieli

Seuraava vaihe on kaupan asennus sijainti, valuutta muoto ja yksiköt mitta. Tämä on tärkeää, jotta asiakkaasi tietävät, kuinka paljon olet veloittamassa ja mitä he saavat rahaaan. Joten tee valintasi ja napsauta sitten Jatkaa.

WooCommerce Setup: Toimitus

Riippuen siitä, mitä myyt, saatat joutua ottamaan käyttöön vaihtoehdot perus- ja toimitusveroon. Jos myyt fyysisiä tavaroita, sinun on sallittava lähetys (mutta jos aiot myydä digitaalisia tavaroita, ohita tämä osa). peruslähetys Tämän asetussivun vaihtoehdon avulla voit kirjoittaa kiinteät hinnat kotimaan ja kansainväliselle merenkululle (jos olet Yhdysvalloissa ja suunnittelet USPS-kiinteämääräisten laatikoiden käyttöä), kirjoita nämä hinnat vain niiden kenttien perusteella, joita todennäköisimmin käytät ).

Jos myyt jotain, sinun on ehkä otettava käyttöön myyntivero. Jotkut osavaltiot vaativat myyntiveron keräämistä jokaisesta myynnistä (katson sinua Havaijilla), kun taas toiset valtiot vapauttavat puhtaasti digitaaliset tavarat (kuten hyvä ol ‘Nevada). Taxjarilla on hieno interaktiivinen liikevaihtoverokartta Jos asut Yhdysvalloissa, mutta riippumatta siitä, missä sijaintisi on, kysy paikallisilta veroviranomaisiltasi, mitkä säännöt sinua koskevat, tai mahdollisesti harkitse valtion ja paikallisten verojen taitavan kirjanpitäjän palkkaamista (lyhytaikaisesti SALT). Kun olet valmis tämän sivun kanssa, napsauta Jatkaa.

WooCommerce-asetukset: Maksut

WooCommerce-pika-asennuksen viimeinen osa on asettaa Maksuvaihtoehdot. Yksi helpoimmista tavoista kerätä tavaroista maksua on PayPal joten jos haluat hyväksyä maksut tällä tavalla, muista kirjoittaa PayPal-osoitteesi tälle sivulle. WooCommerce sisältää myös sisäänrakennetut vaihtoehdot maksamiseen kautta tarkistaa, pankkisiirto tai postiennakko. Lisäksi voit käyttää premium-laajennusta lisämaksuportteihin, kuten Authorize.net tai Stripe (etkö ole varma, mitä käyttää? Katso artikkeli PayPal vs Stripe -yrityksestä online-yrityksille).

Kun olet suorittanut maksutavan käyttöön, napsauta Jatka suorittaaksesi asennuksen. WooCommerce pyytää lupaa tietojen keräämiseen (tämä on sinun, vaikka voimme suhtautua ystävällisesti laskuun).

2. Lisä (tärkeät) WooCommerce-asetukset

Seuraavaksi voit jatkaa tuotteiden luomista, mutta suosittelemme napsauttamalla Palaa hallintapaneeliin linkki, jotta voit lopettaa kaikkien tärkeiden WooCommerce-asetusten määrittämisen.

WooCommerce-asetukset

Kun olet palannut WordPress-hallintapaneeliin, siirry kohtaan WooCommerce napsauta sitten asetukset. Tällä ensimmäisellä sivulla on yleiset WooCommerce-asetukset. Suosittelemme, että muuta oletusasiakkaan osoitetta. ottaa Paikanna maantieteellisesti hakuasi käytössä voi mahdollisesti hidastaa sivustosi huomattavasti, koska luotat kolmannen osapuolen tietoihin.

WooCommerce ilmainen toimitus

Alla laivaus -välilehdessä löydät lisävaihtoehtoja toimituskuluja varten. Mutta haluamme huomauttaa, että se on mahdollista ottaa käyttöön ilmainen toimitus. Tätä haluat ehkä tarjota kelvollisella kuponkikoodilla tai kaikille tietyn summan ylittäville tilauksille. Valitse vain valintaruutu ja kirjoita vaatimuksesi.

WooCommerce-sähköpostit

Liikkuminen pitkin sähköpostit -välilehdessä voit mennä sisään ja vaihda vastaanottajan sähköposti Eri vakiopostit tilauksille. Ehkä sinulla on verkkokaupan hallinnassa useita ihmisiä, joten haluat ehkä, että uudet tilausilmoitukset menevät lähetysosastolle, kun peruutettujen tilausten pitäisi todennäköisesti mennä rahoitukseen.

WooCommerce-kuponkeja

Viimeinen WooCommerce-vaihtoehto, jonka haluat ehkä hyödyntää ennen tuotteiden lisäämisen aloittamista, on kuponkeja. Luo uusi kuponki napsauttamalla kuponkeja vaihtoehto sitten WooCommerce Lisää uusi. Täältä voit luoda kuponkeja asetetulle dollarimäärälle tai prosenttimäärälle ja lisätä käyttörajoituksia (kuten yli 100 dollarin tilaukset tai luoda kertakäyttökoodeja).

WooCommerce -palvelussa on monia muita asetuksia ja vaihtoehtoja, joita haluat ehkä muuttaa. Mainitsimme joitain, joita ajattelimme soveltaa useimpiin verkkokauppoihin, jotka saavat asennuksen aivan ensimmäistä kertaa.

3. Tuotteiden lisääminen

Nyt kun kaikki asetukset on asetettu, voimme alkaa lisätä tuotteitasi! Mutta ensin sinun pitäisi lisätä joitain tuoteryhmiä, jotta voit järjestää tarjouksesi.

WooCommerce-tuoteluokat

jotta lisää luokkisi mennä yli Tuotteet sitten Luokat kojelautaan. Anna luokalle nimi, etiketti URL-osoitteellesi (tai jos jätät tämän tyhjän WooCommerce käyttää luokan nimeä etana), vanhemmaluokan (käyttäisit tätä sisäkkäisissä esineissä, esim. Kengät olisivat kantapään tai sandaalin vanhempi ), luokan kuvaus, näyttötyyppi (oletuksena on näyttää kaikki luokan kohteet arkistosivulla, mutta voit myös valita, näytetäänkö alakategoriat tai molemmat) ja kuva (tätä kuvaa käytetään lisättäessä luokkaruudukko sivuille).

Kun olet lisännyt kategoriat, voit siirtyä seuraavaan lisäämällä tunnisteita. Tämä on samanlainen prosessi, eikä se ole välttämätöntä, mutta voi olla erittäin hyödyllistä asiakkaille. Tunnisteet ovat hienoja ryhmittelyyn kuten esineitä, jotka eivät kuulu samaan luokkaan. Voit luoda tunnisteita tarkempiin tuotekuvauksiin, kuten hipsteri tai moderni, tai mahdollisesti tuotenimiin, jos myyt tuotteita useilta luojat. Ole varma, että olet Älä kopioi kategoriat tunnisteillasi (“fancy” -kategorian ja “fancy” -tunnisteen käyttäminen on haittaa SEO: lle ja hämmentävää asiakkaille). Kun olet tehnyt tunnisteet, on aika lisätä tuotteesi!

WooCommerce -tuote

Klikkaa Tuotteet ja sitten Lisää uusi. WooCommerce sisältää kaiken mitä tarvitset lisätäksesi tuotteisiisi runsaasti tilaa informaatiolle ja kuville pitääksesi asiakkaat (ja hakukoneet) tyytyväisinä.

Anna ensin tuotteille nimi, määritä kaikki kategoriat tai tunnisteet ja lisää esitelty tuotekuva sekä valinnaiset galleriakuvat. Sitten ensimmäiseen tekstikenttään voit lisätä pitkän kuvauksen. Tämä näkyy “Kuvaus” -välilehdessä “arvostelut” vieressä todellisella tuotesivulla. Lisää toiseen tekstikenttään lyhyt tuotekuvaus, joka näytetään tuotekuvasi vieressä (muutama lause ja luettelomerkit toimivat tässä hyvin).

Valitse oikea tuotetieto Yksinkertainen tuote asettamalla näet perusvaihtoehdot lisätä SKU (joka yleensä on omien tietueidesi) ja hinta.

WooCommerce ladattava tuote

Jos tarkistat myös Ladattavat asetukset WooCommerce näyttää lisätyt asetukset ladattavalle tiedostolle. Ja jos valitset tarkistaa virtuaali- -ruutu sekä Lähetys-välilehti poistetaan tuoteosasta, koska sinun ei tarvitse lähettää virtuaalista tuotetta.

WooCommerce-kumppanituote

Jos valitset yksinkertaisen tuotteen sijaan Ulkoinen / Affiliate-tuote Vaihtoehto WooCommerce näyttää asetukset linkittämiseksi muihin verkkosivustoihin tytäryhtiö-linkilläsi. Tämä on hienoa, jos haluat lisätä omiin kauppoihisi kumppaniohjelmilla varustetuista tuotteista (voit luoda Amazon-kumppanisivun WordPressin kanssa) tekemään lähetyskomission.

WooCommerce-muuttujien tuoteominaisuudet

Viimeinen vaihtoehto, jonka voit valita tuotetiedoillesi, on a Muuttuva tuote. Tätä tulisi käyttää, kun sinulla on saman tyylin erilaisia ​​tyylejä, kuten paita, jossa on useita kokoja ja värejä. Ensin sinun pitäisi lisätä määritteet tuotteellesi.

WooCommerce-muuttuva tuote

Luo sitten muunnelmasi käyttämällä lisäämiäsi määritteitä. Tällä tavalla asiakkaat voivat valita valitsemastasi tarkalleen mitä haluavat.

WooCommerce-tuoteluettelo

Tuotetiedoista löydät myös vaihtoehtoja hallita inventaario. Tämä on järkevää, jos pidät tuotteistasi varastossa valmiina lähetettäväksi. Jos tavarat valmistetaan tilaamallasi tai jos myyt digitaalisia tavaroita, sinulla ei todennäköisesti ole paljon käyttöä tälle välilehdelle.

Löydät myös muita laivaus vaihtoehdot, joissa voit määrittää tuotteen painon ja mitat sekä pitkälle kehittynyt asetukset ostoilmoituksen lisäämiseksi ja tuotearvioiden ottamiseksi käyttöön tai poistamiseksi käytöstä. Kun olet valmis, voit julkaista tuotteesi.

Glitz & Glam WooCommerce -myymälä

Se tulee entistä helpommaksi, kun tutustu WooCommerce-palveluiden vaihtoehtoihin (lupaamme). Kun olet lisännyt kaikki tuotteesi, voit käyttää WordPress-teemavaihtoehtojasi luodaksesi tyylikkäitä kauppasivuja, jotka vaikuttavat asiakaskuntaasi.

Kuinka mainostaa tuotteitasi

Nyt kun myymäläsi on asennettu ja valmis menemään, sinun on saatava ilmaiseksi, että olet avoin yrityksille. On paljon tapoja jakaa uusi verkkokauppasi verkkokauppojen kanssa, mutta tässä on muutama tapa aloittaa.

Hyödynnä sosiaalista mediaa

Sosiaalinen media

Sinulla tulisi olla Twitter ja Facebook ovat tavanomaisia ​​sosiaalitilejä, joita todennäköisesti haluat pienille yrityksille, mutta muut verkot, kuten Instagram, Pinterest ja Google+, voivat myös olla erittäin tärkeitä myydystäsi riippuen. Esimerkiksi e-kirjat eivät ehkä vaadi Instagramia, mutta jos teet koruja tai tai sisustat kotiin, haluat saada valokuvia tuotteistasi trendikkäitä.

Yrittää postita joka päivä ja alussa kokeilla eri vuorokauden aikoina. Haluat optimoida sosiaalisen jakamisen vastaamaan kohderyhmäsi aikataulua. Voit myös harkita sosiaalisen jakamisen automatisointia. Tämä toimii erityisen hyvin, jos lisäät sisältöä verkkosivustosi blogiin

Voit myös harkita mainostamalla viestejäsi, tweetit, nastat jne. Kampanjan luominen vie vähän tutkimusta, koska haluat kohdistaa yleisöllesi oikean ikäryhmän, kielen ja kiinnostuksen kohteet. Jopa muutaman dollarin päivässä käyttäminen voi auttaa saamaan uusia potentiaalisia asiakkaita.

Suorita kampanja

Isäntä lahja

Verkkokauppasi promootiota voi suorittaa monella eri tavalla. Helpoin on tarjota alennus tai ilmainen toimitus käyttämällä kuponki ominaisuus rakennettu WooCommerce.

Toinen vaihtoehto on suorittaa a antaa pois. Tarjolla on tonnia ilmaisia ​​kilpailulaajennuksia, joiden avulla voit ylläpitää promootiota verkkosivustollasi, tai voit käyttää palvelua, kuten arpakopteri, hallitaksesi omaa lahjaasi. Muista vain tutustua paikallisiin kilpailuihin ja lahjoihin liittyviin lakeihin (esimerkiksi Yhdysvalloissa sinun on oltava tietoinen palkinnon arvoa, alaikäisiä, verovaikutuksia ja muuta koskevista laeista – niin tee kotitehtäväsi!).

Tarjoa asiakasperusteita

Verkkokaupoissa kanta-asiakas

Jos yksilöit WooCommerce-kauppaasi, voit nopeasti luoda vahvan asiakaskunnan. Ja uskolliset asiakkaat ovat täydellisiä ihmisiä, jotka auttavat sinua mainostamaan myymälääsi.

Upea tapa pitää asiakkaat tulevat takaisin sivustoosi (ja saada heidät jakamaan sitä ystävien kanssa) on tarjota parhaille asiakkaillesi erityisiä etuisuuksia. Tämä voi olla mukautettu syntymäpäivä Ilmaistarjous ostoksilla (kuten lahja, jonka saat joka vuosi Sephorassa), alennuskuljetus suurille ostoksille (esimerkiksi Old Navy tarjoaa ilmaisen kuljetuksen yli 50 dollarin tilauksille) tai erityiset alennukset viittaaville ystäville (samanlainen kuin Uberin koodit – 15 dollaria sinulle ja ystävällesi).

Aloita uutiskirje

Uutiskirje-widget

Haluat ehdottomasti luo uutiskirje jotta ostajat pysyvät ajan tasalla uusien tuotejulkaisujen, erikoistarjousten ja muun kanssa. Voit aloittaa ilmaiseksi MailChimp-ohjelmalla. Jos käytät teemaa, kuten Total tai Chic, mukana saattaa olla uutiskirje-widget tai sivuelementti (liitä vain MailChimp-api-koodiin). Jos ei, niin on paljon ilmaisia ​​lisäosia voit integroida MailChimp -sovelluksen verkkosivustoosi.

Get Networking

verkostoituminen

Joskus enemmän on parempi, ja tämä on erityisen totta, kun kyse on sanan levittämisestä yrityksestäsi. Mitä laajempi verkko olet, sitä enemmän ihmisiä pääset tavoittamaan. Tämä koskee online-suhteita muut bloggaajat ja pienyritykset (jotka usein osallistuvat artikkelien jakamiseen) samoin paikalliset tiili- ja laastikaupat jos myyt fyysistä tavaraa (ystävällisyys paikallisten boutique-hotellien omistajien kanssa voi tarkoittaa tuotteiden saamista lahjakauppaansa).

Voit myös liittyä ammattiyhdistykseen auttaaksesi mainostamaan myymälääsi. Voit harkita vuorovaikutusta paikallisesi kanssa kauppakamari jonka ainoana tarkoituksena on auttaa paikallisia yritysomistajia menestymään. Tai liittyä Kansainvälinen yritysverkko (BNI), ammatillinen organisaatio, joka on perustettu auttamaan yrityksiä verkottumaan ympäri maailmaa. Ja jos sinulla on paikallinen Rotaryklubi se on upea paikka antaa takaisin yhteisölle samalla kun vahvistetaan liikesuhteita. Tule vain ulos, tapaa ihmisiä ja auta yritystäsi kasvamaan!

Muut resurssit menestyvän verkkokaupan pitämiseen

Verkkoyrityksen omistajana on tonnia muita asioita, jotka sinun on pysyttävä päällä, jotta yrityksesi toimisi sujuvasti, mukaan lukien oman verkkosivusi hallinta. Joten tässä on muutama lisää vinkkejä sivuston optimoimiseen:

 • Aloittelijoiden opas WordPress SEO -sovellukseen
 • Yleiset välttämättömät WordPress-virheet
 • Opas WordPress-välimuistiin
 • Online-läsnäolon yksinkertaistaminen WordPressin avulla
 • Vinkkejä luottamuksen ja uskottavuuden lisäämiseksi

Toivottavasti tämä opas oli hyödyllinen! Yritimme sisällyttää niin monta vinkkiä kuin voisimme ajatella auttaaksesi sinua menestyvän online-liiketoiminnan käynnistämisessä, mutta Jos sinulla on lisävinkkejä, jaa ne alla oleviin kommentteihin!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map