Kuinka luoda valikko WordPressiin

Kuinka luoda valikko WordPressiin

Olet nauttinut WordPress-seikkailustasi toistaiseksi. Valitsit loistavan WordPress-teeman, loit hienon verkkosivun ja toitit WordPress SEO -koneesi elämään. Vierailijat alkoivat houkutella uuteen WordPress-liiketoimintaasi, mutta harvat muuttuvat uskollisiksi faneiksi tai asiakkaiksi.


Tarkastat Google Analyticsin, ja poistumisprosentti on katon läpi. Joten päätät tarkistaa verkkosivustosi kaikki näkökohdat, mutta et löydä ongelman syytä. Mitä helvettiä?

No, minä sanon sinulle tämän: WordPress-navigointivalikko voi olla syy häihisi. Huono navigointivalikkojärjestelmä estää kävijöitä löytämästä sitä, mitä he tarvitsevat sivustoltasi. Jos he eivät löydä sitä, he tekevät vain mitä kaikki terveet ihmiset tekevät – napsauttavat Takaisin-painiketta ja lataavat kilpailijan sivuston.

Toisaalta loistava navigointijärjestelmä on kuin kartta, joka näyttää kävijöillesi tarkalleen minne mennä löytääkseni heidän jälkeensä. Tämä tarkoittaa vain, että ilman hienoa navigointivalikkoa menetät asiakkaat oikealle, vasemmalle ja keskelle. Joo kaveri, jolla on hieno navigointivalikko – aivan kuten ralli-kuljettajalla on navigaattorinsa -, on erittäin tärkeää.

Tässä vaihe vaiheessa oppaassa näytämme sinulle, kuinka suunnitella täydellinen navigointijärjestelmä. Sitten näytämme sinulle tarkalleen kuinka valikot asetetaan intuitiivisen WordPress-valikonhallinnan avulla.

Kuinka luoda täydellinen WordPress-navigointijärjestelmä

WordPress navigointi

Oletko valmis jonkin valikkoseikkailuun? No, syö al carte… Tässä osiossa katsotaan, mikä tekee loistavasta navigointijärjestelmästä.

Pidä se yksinkertaisena

Paras navigointijärjestelmä on helppo käyttää.

Älä monimutkaista navigointivalikkoja sisällyttämällä sivuja, joita käyttäjän ei välttämättä tarvitse. Pidä kiinni tärkeimmästä sisällöstäsi – sisällöstä, jonka käyttäjän on pysyttävä riittävän kauan muuntaakseen. Linkki vain tärkeimpiin WordPress-sivuihin, kuten Tietoja, Yhteystiedot, Vuokraus / Tuote jne., Ja suosittuun sisältöön, joka auttaa syytäsi.

Asioiden pitämisestä yksinkertaisena, tarvitsetko todella sitä megavalikkoa pienessä henkilökohtaisessa blogissasi? En usko niin; megavalikot ovat mahtavia kyllä, mutta ne ovat ihanteellisia mammoth WordPress -sivustoille, joissa on miljardin tavun sisältö ja triljoonaa tuotetta käynnistettäväksi. Pidä se yksinkertaisena, typerys.

Sivustokartat lasketaan samoin

Sivustokarttaa pidetään välttämättömänä hampaana täydellisessä navigointijärjestelmässä. Samalla kun hakukoneiden robotit auttavat indeksoimaan sivustosi helposti ja oikein, sivustokartat voivat myös olla hyödyllisiä, kun käyttäjä katoaa ja / tai kohtaa pelätyn 404-virhesivun. Ajattele sitä koko sivustosi navigointivalikkona, joka julkaistaan ​​erityisellä sivulla. Sivustokarttoja ei tarvitse pelätä, ne ovat yksinkertaisesti sivuja, jotka sisältävät linkit kaikkiin sivustosi resursseihin.

Parasta on se, että voit helposti luoda sivustokarttoja käyttämällä laajennuksia, kuten Google XML -sivustokartat, tai mene vain WordPress-teeman kanssa, joka tukee sivustokarttoja luonnostaan. Luo erityinen sivustokarttasivu ja varmista, että näet luettelon kaikista WordPress-sivustosi resursseista, kun lataat http://www.yousite.com/sitemap/. Voit linkittää sivustokarttaasi 404-virhesivulta tai päävalikosta.

Lisää navigointivalikot useisiin sijaintipaikkoihin

Jos parantaisit esimerkiksi mahdollisuuksiasi voittaa arpajaiset, sinun täytyy pelata pari kertaa. Sillä on kaikki tekemistä todennäköisyyden teorian kanssa. Vastaavasti, jotta lukijat napsauttavat linkkejäsi, sinun on näytettävä mainitut linkit pari kertaa sivustosi eri paikoissa. Tässä oleva logiikka on yksinkertainen: mitä helpommin lukija löytää linkit, sitä nopeammin he voivat napsauttaa sitä.

Oletuksena useimpien WordPress-teemojen avulla voit näyttää navigointivalikkosi otsikkoosassa ja kenties alatunnisteen, mutta siinä se on. Voit kuitenkin käyttää widgettejä näyttääksesi navigointivalikot missä haluat.

Parhaita valikon sijainteja maksimaalisen valotuksen lisäämiseksi ovat otsikon, sivupalkin ja alatunnisteen alueet. Sivupalkki on myös ensisijainen paikka luokille, arkistoille ja tunnisteille, joten voit vapaasti hyödyntää näitä ominaisuuksia navigointijärjestelmän parantamiseksi.

Lisää hakulomake

Järjestelmät rikkoutuvat vähiten sopivina aikoina. He yleensä luopuvat tai epäonnistuvat, kun vähiten odotat. Navigointivalikot eivät ole poikkeus, ne epäonnistuvat koko ajan, varsinkin jos käytät kolmannen osapuolen WordPress-valikon laajennusta ja harkitset asioita. Muina aikoina käyttäjällä ei yksinkertaisesti ole aikaa mennä useille tasoille syvälle valikkoosi löytääksesi tietoja. Mitä tehdä?

Olet ottanut käyttöön hakulomakkeen, jonka avulla käyttäjän on helpompi löytää haluamansa. Aseta se sitten näkyvälle paikalle WordPress-sivustossasi. Älä esimerkiksi piilota sitä alatunnisteessa, joka on näkyvissä vain, kun käyttäjä vierittää alas. Jos sinulla on ääretön vieritys paikallaan, mainittu käyttäjä ei ehkä koskaan näe hakulomaketta.

Hakulomake on vikasuojattu toimenpide, samoin kuin laite, joka parantaa käyttökokemusta huomattavasti. Relevanssi auttaa sinua rakentamaan uskomattomia hakukoneita WordPress-pohjaiseen liiketoimintaasi.

Tärkein takeaway: Päivän lopussa varmista vain, että navigointivalikot ovat helppo löytää ja käyttää. Aseta tärkeä sisältö ensin, joten se on uskomattoman helppo löytää.

WordPress-navigointivalikkojen lisääminen

Luomme nyt loistava navigointivalikko hyödyllisen WordPress-valikonhallinnan avulla. WordPress tarjoaa erinomaisen valikonhallinnan, jonka avulla voit luoda yksinkertaisia ​​valikkoja, mukaan lukien avattavat valikot. Se on yksinkertainen vedä ja pudota -hallinta, joka tekee valikoiden lisäämisestä yhtä helppoa kuin piirakka. Jo viides luokkalaite voi lisätä WordPress-valikoita minuutteina.

Miten? Siirry vain Ulkonäkö> Valikot  WordPress-järjestelmänvalvojan alueella:

aloittelijoille-opas-to-WordPress-valikot ulkonäkö-valikot

Tämä käynnistää Muokkaa valikkoja näyttö. Jos sinä tai kehittäjäsi ei ole koskaan lisännyt valikkoja WordPress-sivustoosi aiemmin, sinun pitäisi nähdä tämä näyttö:

aloittelijoille-opas-to-WordPress-valikot-new-valikko

Mene eteenpäin ja anna uudelle valikolle nimi. Me kutsumme esimerkkiämme “päävalikoksi”. Kirjoita haluamasi nimesi ja paina Luo pää painiketta. Tämä avaa tämän näytön:

aloittelijoille-opas-to-WordPress-valikot-add-valikon

Kuten huomaat, käytettävissä on useita vaihtoehtoja. Vasemmalla puolella näet luettelon sivuista, luokista, mukautettujen linkkien välilehdestä ja kenties parista muusta ominaisuudesta teemasi mukaan.

Oikealla, sinulla on Valikon rakenne alue, jolla voit muokata ja tilata valikkokohteita. Sinulla on Valikkoasetukset -alue, jonka avulla voit valita valikon sijainnin, ja vaihtoehto, jonka avulla voit lisätä uusia ylätason sivuja valikkoosi automaattisesti.

Ainoa mitä sinun on tehtävä täältä, on valita sivusi, kategoriat tai lisätä mukautettuja linkkejä vasemmasta paneelista ja napsauttaa sitten Lisää valikkoon painiketta. Salamavalikossa valikkokohteet näkyvät oikeassa sarakkeessa, johon voit vetää ja pudottaa niitä haluamallasi tavalla.

Miksi haluat lisätä luokkia WordPress-valikkoon? Jos olet luonut viestejä (esimerkiksi oppitunteja) eri luokkiin (kursseja), voit ryhmitellä oppitunnit kursseille tämän ominaisuuden avulla. Se on hyödyllinen ominaisuus myös, jos sinulla on uutissivusto. Menin eteenpäin ja lisäsin erilaisia ​​luokkia esimerkkivalikkooni kuten:

aloittelijoille-opas-to-WordPress-valikot-add-luokat

Lisäämme myös muutama mukautettu linkki ohjaamaan kävijöitä kolmansien osapuolien sivustoille tai jopa omille sivustoillemme, jotka asuvat aliverkkotunnuksissa. Siirry vain Mukautetut linkit välilehti:

aloittelijoille-opas-to-WordPress-valikot-add-tilaustyönä linkit

Lisää linkkisi URL- tekstialue ja valikon nimi Linkki teksti. Sitten vain osui Lisää valikkoon painiketta. Sisällytä aina http: // tai linkkisi eivät toimi:

aloittelijoille-opas-to-WordPress-valikot-add-custom-links-esimerkki

Kun olet tyytyväinen valikkoosi, valitse valikon sijainti ja napsauta Tallenna-valikko painike:

aloittelijoille-opas-to-wordpress-valikot-, lisättiin-valikko

Käyttämällä Hallinnoi sijainteja -välilehdessä voit hallita missä valikko näkyy. Huomaa, että voit luoda useita erilaisia ​​valikoita ja näyttää ne useissa paikoissa teemasi mukaan. Jokainen teema tukee eri määrää valikoita:

aloittelijoille-opas-to-WordPress-valikot hallittavaan-paikka

Palaa takaisin Muokkaa-valikko ruudulla, voit nähdä, että valikkomme kasvaa pidempään, eikä se näytä hyvältä käyttöliittymässä. Katso miten esimerkki näyttää esimerkiksi käyttöliittymästä:

aloittelijoille-opas-to-WordPress-valikot äärellä

Täältä avattavat valikot ovat hyödyllisiä. Aion mennä eteenpäin ja ryhmitellä kaikki esimerkkiluokkamme alla Opi verkkosuunnittelu. Tämä on melko helppoa. Alkaen Muokkaa-valikko vetämällä alavalikkoa hiukan oikealle kuten:

aloittelijoille-opas-to-WordPress-valikot-add-drop-down-valikkoja

Napsauta sitten Tallenna-valikko painiketta. Nyt valikko näyttää tältä:

aloittelijoille-opas-to-wordpress-valikot-, lisättiin-avattavaa-valikot

Lyhyempi ja puhtaampi? Voit luoda lisää alavalikoita olemassa olevien alavalikoiden alla luomalla monitasoiset avattavat valikot:

aloittelijoille-opas-to-wordpress-valikot-monitasoinen-avattavien

Esimerkki WordPress-navigointivalikosta näyttää nyt seuraavalta:

aloittelijoille-opas-to-wordpress-valikot-monitasoinen-avattavia-etupään

Lisäksi? Voit muokata valikkokohteita WordPress-valikonhallinnassa. Napsauta vain valikon oikealla puolella olevaa nuolta:

aloittelijoille-opas-to-WordPress-valikot-edit-valikon vaihtoehtojen

Ja jos haluat luoda todella erityisen valikon, kokeile yhtä näistä parhaista WordPress-valikon laajennuksista. Ne ovat nopea ja helppo tapa luoda tai parantaa olemassa olevia WordPress-valikoita.

Lopulliset ajatukset

WordPress-navigointivalikot ovat tärkeä osa WordPress-sivustoasi. Ne opastavat käyttäjiä antamaan käyttäjille mahdollisuuden löytää haluamansa sisältö. Ne ovat hyviä käyttökokemuksen ja siitä johtuen muuntoprosenttiesi parantamiseksi. Parasta on, että ne ovat melko helppo toteuttaa, joten mikään ei pidä sinua.

Älä jätä rahaa pöydälle enää, sijoita WordPress-valikkolaajennukseen, joka sopii yrityksesi tarpeisiin. Onko sinulla kysymyksiä tai kommentteja? Jaa alla olevassa kommenttiosassa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map