Kuinka luoda toimituskalenteri WordPressiin (ja tosiasiallisesti käyttää sitä)

Kuinka luoda toimituskalenteri WordPressiin

Toimituskalenterin luominen WordPressissä ei ole niin vaikeaa tehtävässä.


Kuitenkin kaikki johtuu siitä, käytätkö kalenteria vai onko se saavuttanut pisteen, jossa se todella tekee sinusta järjestäytymättömämmän.

Toimituskalenteri voi toimia sekä yksittäisten että useiden kirjoittajien blogeissa. Jokainen tämäntyyppisistä blogeista vaatii kalentereita, koska yksittäisten kirjoittajien blogeilla ei luultavasti ole editoria pitämään kirjailijaa pisteessä, kun taas usean kirjoittajan blogi on vain monimutkaisempi, kun nähdään kuinka lukuisia artikkeleita on suunniteltu ja tulossa eri lähteistä.

Koska toimituksellinen kalenteri on niin tärkeä osa bloggaamisen menestystä, käydään läpi, mitä toimituskalenterin laajennuksia sinun tulisi harkita. Sitten selitämme asennusprosessista, mitkä työkalut hyötyvät prosessistasi, sekä vinkkejä siitä, miten voit pitää sitä kalenterisi kanssa.

Valitse sinulle sopiva toimituskalenterin laajennus

Markkinoilla on rajoitettu määrä toimituskalentereita, joten on jonkin verran helppoa selvittää, mikä sinulle sopii. Alla on vaihtoehtoja ja miksi ne erottuvat mielestäni:

 • Toimituskalenteri – Se on täysin ilmainen ja helppo käyttää. Sinun ei tarvitse määrittää mitään asetuksia asennuksen yhteydessä, ja se antaa sinulle yhden puhtainta, perustiedot toimituksellista kalenteria. Siinä ei ole muistutuksia tai edistyneempiä ominaisuuksia, joten jotkut väittävät, että se on aktiivisemmille bloggaajille.
 • CoSchedule – Sinun on maksettava hinta tästä, mutta suurin osa käyttäjistä toteaa, että se on täysin sen arvoinen. Se on yksi parhaimmista vaihtoehdoista kalenterin käyttömahdollisuuksien parantamiseksi otsikkotunnisteella, Chromen laajennuksella sisällön kuratoimiseen, muistutusjärjestelmällä ja muilla asioilla, kuten sosiaalisen median ja sähköpostiviestien aikataulutusvaihtoehdoilla.
 • PublishPress – Tämä laajennus on ilmainen, mutta jotkut hyödyllisistä lisäosista ovat ilmaisia. Pidän ilmoituksista ja kommentteista, joita voit tehdä joukkueesi ihmisten kanssa, sekä mukautettujen tilojen kanssa (kuten “Pitched” tai “Assigned” sijaan “Progress” tai Odottaa tarkistusta. ”)
 • Muokkaa virtausta – Tässä on toinen ilmainen toimituksellinen kalenteri, jossa on käyttäjäryhmiä, kommentteja, mukautettuja tiloja ja tarinan budjetti. Jos etsit muutamia lisäominaisuuksia, suosittelen tätä toimituskalenterin jälkeen.
 • WP-sisältökalenteri – Tämä on vähemmän suosittu laajennus, joten en ole testannut sitä niin paljon. Siitä huolimatta siinä on vedä ja pudota -työkaluja, koko kalenteri ja paljon muuta.

Valintamme: Toimituskalenterin laajennus tai CoSchedule

Se on kova kilpailu. Nautin henkilökohtaisesti toimituskalenterin laajennuksen minimalismista, mutta ymmärrän täysin, että jotkut ihmiset haluavat muita ominaisuuksia, kuten CoSchedule ja Edit Flow.

Aion käyttää tämän artikkelin Toimituskalenteri-laajennusta, mutta mainitut vinkit koskevat yleisesti toimituskalentereita.

Asenna laajennus ja varmista, että tiedät missä kalenterisi on

Suuri osa toimituksellisen kalenterisi käytöstä on tietää missä se on. Olen aiemmin käyttänyt kalentereita, joissa linkki on hiukan piilotettu tai en koskaan päätyisi napsauttamaan kalenteriin johtavaa välilehteä. Tuo ei ole hyvä. Ymmärrän, että kaikilla toimittajilla ja kirjoittajilla on omat quiriksensa, ja siksi on välttämätöntä, että testaat kaikki uskottavammat kalenterin laajennukset.

Jos tunnet, ettet koskaan avaa kalenteria, ohita laajennus. 

Esimerkiksi etsin toimituksellista kalenteria WordPress-sivustoni taustaohjelmasta, löysin haluamani laajennuksen, asensin ja aktivoin sen.

Sen jälkeen kesti hetken, kun sain selville missä kalenteri sijaitsi. Mielestäni kuitenkin huomasin sitten, että Viestit-välilehti oli järkevä.

Joten kun siirryt Viesteihin> Kalenteri, koko kalenteri aukeaa näytölle muokattavaksi. Miksi nautin tästä asennuksesta, koska napsautin kyseistä Viestit-välilehteä joka kerta, kun teen ensin uuden blogin. Sinulla saattaa olla muita taipumuksia, mutta en ole valtava muiden toimituksellisten kalenterien laajennusten fani, koska niillä on erilliset kojetaulut tai piilotetut kalenterit.

Tämä toimii juuri minulle.

Uuden viestin tekeminen edellyttää, että napsautat yhtä kalenteripäivistä. Näet uuden viestin painikkeen vierittäessäsi päivää.

Sen jälkeen voit nopeasti täyttää otsikon, sisällön, julkaisuajan ja viestin tilan, kuten Luonnos. Kun olet painanut Tallenna-painiketta, se tallennetaan kalenteriin tulevaa muokkaamista ja julkaisemista varten.

Muista, että joudut muuttaa Luonnoksen tilaksi Ajoitettu jotta kalenteri voi tehdä tehtävänsä.

Kehitä lähetysaikataulusi

Yksi tapa varmistaa, että et unohda kalenteriasi, on noudattaa kovaa aikataulua.

Ei riitä, että päätät postittaa kerran viikossa. Vielä huonompi on sanoa, että suunnittelet viittä tai kuutta viestiä kuukaudessa.

Pysy viikko-aikataulussa ja valitse viikonpäivä. Tällä tavalla muistat, ja lukijasi alkavat odottaa sitä päivää.

Olen esimerkiksi suunnitellut postittaa kalenterini joka perjantai klo 10.00. Jokaisen kuukauden alussa suunnittelen ne neljä perjantaiä bloginimikkeillä ja mahdollisilla muistiinpanoilla, jotka on kirjoitettava.

Etsi ja tee luettelo blogiviestien ideoista

Pidä silmällä jatkuvasti uusia blogiviestien ideoita. Paras veto on seurata blogejasi koskevia blogeja ja julkaisuja. Jos näet mielenkiintoisen aiheen, merkitse se alas ja luo oma spin tehdäksesi ainutlaatuisesta.

Aseta sen jälkeen otsikko kalenteriin, jotta et koskaan unohda sitä. Sinun ei tarvitse ajoittaa asiaa heti lepakon kohdalta, mutta sinulla pitäisi olla mojova osa Luonnoksia odottamassa katselua kalenterissasi.

Joitakin muita paikkoja löytää mukavia blogiviestien ideoita ovat:

 • Google-trendit
 • Google-ilmoitukset
 • Reddit
 • Quora
 • Teollisuusfoorumit

Suorita yksinkertaiset ja editoidut muokkaukset eri tavalla

Yksi syy siihen, että ihmiset lopettavat toimituskalenteriensa käytön, on se, että ne poltetaan.

Älä tee tätä virhettä suorittamalla enemmän työtä kuin sinun täytyy. Kaikki suuret muokkaukset tulisi tehdä tavallisella viestisivulla, mutta Toimituskalenterin liitännällä on hieno työkalu nopeita muokkauksia varten, mikä säästää aikaa pitkällä tähtäimellä..

Sinun tarvitsee vain siirtyä kalenteriin ja valita viesti, jota haluat tarkastella. Napsauta Pikamuokkaus-painiketta säätääksesi haluamaasi sisältöä. Vielä hienompaa on, että jos opit vähän HTML-koodia, voit tehdä tästä näkymästä melkein kaikki postitusmuokkaukset.

Tee muistiinpanoja myöhemmin tai editorille

Viestintä on avain toimituskalenteriin. Pidän haluamastani toimituskalenterin laajennuksesta, jolla ei ole kommentteja tai muistutuksia viestien ajoittamisesta. Voit kuitenkin ratkaista tämän ylimääräisellä ohjelmalla, kuten Trello.

Jos tämä ei ole tyylisi, kokeile muita laajennuksia, kuten CoSchedule ja Edit Flow. Ne ovat monimutkaisempia, mutta ominaisuudet ovat paljon edistyneempiä kuin Toimituskalenterin laajennus.

Onnea toimituskalenterisi kanssa!

Tällainen organisaatio on ylivoimainen, joten ota yllä käsitellyt vinkit läpi ja tee blogiisi mahdollisimman tehokas. Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä kommentteihin.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map