Kuinka luoda sähköpostin tiputuskampanjoita WordPressille

Kuinka luoda sähköpostin tiputuskampanjoita WordPressille

Sähköpostin tiputuskampanjat ovat tärkeä osa yleistä sähköpostimarkkinointistrategiaasi, mikä johtaa parempiin sähköpostien avoimuusasteisiin, napsautussuhteisiin ja sitoutumiseen. Ne ovat yksi kokeiltujen sähköpostimarkkinointitekniikoiden yksinkertainen työ.


Sähköpostin tiputusmarkkinointikampanjoita voidaan soveltaa erilaisiin sähköpostimarkkinointitoimiin, mukaan lukien uutiskirjeet, tuote- / palvelupäivitykset, hylätyt ostoskorisähköposit, juhlakampanjat ja monet muut..

Tässä artikkelissa aiomme puhua erityyppisistä sähköpostin tiputuskampanjoista ja niiden rakentamisesta MailChimp-sovelluksella. Viimeinkin aiomme luoda oman sähköpostin tiputuskampanjan WPExplorer-asiakkaille, joka kuvaa kuinka voit käyttää tiputusmarkkinointia mainostaaksesi ja lisätäksesi omien WordPress-tuotteidesi tuloksia.

Johdanto sähköpostin tiputuskampanjoihin

Oletko koskaan miettinyt, miksi käytämme sanaa “tippuu” sähköpostin tiputuskampanjoissa? (Olen aina miettinyt sitä.) No, sen inspiraationa on tiputuskastelu – vedenkorjuustekniikka maataloudessa, jossa vesi kerätään ja kulkeutuu maaperään, Erittäin hitaasti. Vesi kerätään kirjaimellisesti tipoittain ja veden annetaan päästä suoraan kasvin juureen.

Drip-kampanjat eivät rajoitu vain sähköpostiin – termi koskee myös suoramainontaa ja puhelinpohjaista markkinointia. Keskitytään kuitenkin sähköposti tippakampanjoita, tuleeko me?

Haaste yksinkertaisilla sähköpostiuutiskirjeillä

Sähköpostiuutiskirjeissä markkinoijilla on yleinen ongelma. Kun joku tilaa uuden uutiskirjeen, he näkevät vain Uusi sähköposteja, eikä aiemmin lähetettyjä. Tämä ongelma lisääntyy erilaisten tuotteiden ja palveluiden sähköpostimarkkinointikampanjoissa. Ilman sähköpostin tiputuskampanjaa tilaajat kaipaavat joskus tärkeitä tietoja, kuten aloittamista, tärkeitä ilmoituksia, tuotepäivityksiä ja monia muita.

Sähköpostin tiputuskampanja antaa markkinoijalle mahdollisuuden määrittää ja mukauttaa jokaiselle uudelle tilaajalle lähetettävät sähköpostit. Niitä tunnetaan monilla muilla nimillä – tiputusmarkkinointi, automatisoitu sähköpostikampanja, elinkaarisähköposit, automaattivastaajat ja markkinoinnin automatisointi jne. Konsepti on sama – sähköpostin tiputuskampanjat ovat joukko markkinointiviestejä, jotka lähetetään automaattisesti aikataulun mukaan..

Segmentointi ja mukauttaminen

Nämä ovat hyvän sähköpostin tiputuskampanjan kaksi suurta pylvästä. Segmentointi antaa meille mahdollisuuden jakaa tilaajat eri ryhmiin, ja mukauttaminen antaa meille mahdollisuuden lähettää osuvampia sähköposteja jokaiselle segmentoidulle ryhmälle, mikä lisää muuntamismahdollisuuksia.

Otetaan esimerkki. Olemme kaikki käyttäneet Dropboxia. Dropboxilla on kaksi perusasiakastyyppiä – ilmainen ja maksettu. Se on heidän ensimmäinen segmentointitaso. Näiden kahden ryhmän (tai segmentin) tavoite on melko erilainen.

 1. Ensimmäiselle ryhmälle lähetetty sähköpostin tiputuskampanja opiskelee asiakasta Dropboxin eri ominaisuuksista ja eduista, saaden asiakkaan vaihtamaan maksulliseen versioon.
 2. Toisen ryhmän ihmiset maksavat jo asiakkaille, joten toisen ryhmän tavoitteena olisi sitouttaa ja pitää maksavat asiakkaat.

Mukauttamisen avulla voit lähettää sähköposteja, joissa on henkilön todellinen etunimi, hänen tutkimansa tuotteet ja paljon muuta. Tässä on henkilökohtainen sähköposti, jonka Airbnb on lähettänyt milloin sorkkarauta katseli bed and breakfast -kaupunkipuutaloa Portlandissa.

Kuten Jimmy huomauttaa hänen blogin viesti, tämä sähköposti lähetettiin hänelle todella päivän kuluessa kiinteistön katselusta. Airbnb on yksilöinyt nimen ja sähköpostiviestien sisällön, jonka omaisuutta Jimmy tarkasteli toisena päivänä. He ovat sisällyttäneet myös joitain “suositeltavia ominaisuuksia”, jotka ovat samanlaisia ​​kuin Jimmy oli lähettänyt aiemmin, ja siten heillä on suurempi mahdollisuus napsauttaa.

Yleiset sähköpostin tippakampanjastrategiat

Sähköpostin tiputuskampanjoilla on yksi yhteinen tavoite: muuntaa kokeiluasiakkaat ja pitää heidät kiinni. Miksi pitää asiakkaat kiinni? Joten he jatkavat tuotteen käyttämistä. Tuotteellasi on mielenkiintoinen läsnäolo asiakkaassasi, mikä estää heitä osallistumasta kilpailuun aina, kun he järjestävät tarjouksia. Olemme jakanut sähköpostimarkkinointikampanjat useisiin käyttötapauksiin ja jakaneet esimerkin jokaiselle luokalle.

Tervetuloa sähköpostit

Nämä sähköpostit lähetetään aina, kun asiakas kirjautuu tuotteeseesi tai palveluusi. Niiden tulisi olla teräviä, houkuttelevia ja niiden pitäisi johtaa asiakas CTA-sopimukseen – joka on joko avata sovellus tai kirjautua sisään verkkosivustoon.

Tervetulosähköpostien tulisi sisältää seuraavat:

 • Poista CTA
 • Kuinka aloittaa tuotteen käyttö – mukaan lukien linkit tietopohjaan, tukifoorumeihin ja sosiaalisiin profiileihin.
 • Tilaa-painike – kaikissa sähköposteissa pitäisi olla tämä!

Katsotaanpa Asanan lähettämää tervetulosähköpostiviestiä – Facebookin perustajien rakentama aloitusyhteistyöhön tarkoitettu tehtäväsovellus..

Se sisältää yhden selkeän CTA – käynnistää Asanan. Se kouluttaa käyttäjää myös aloittamiseen kolmella yksinkertaisella vaiheella, ja jokaisen vaiheen alla on joukko linkkejä. Käyttäjä ei välttämättä napsauta niitä, mutta he ovat siinä määrin kuin heidän tarvitsee.

Jos joku on tilannut uutiskirjeesi, voit käyttää tervetulopäivää lähettääksesi automaattisesti käyttäjälle jotkut eniten jaetut blogiviestisi. Tai jos saat uuden kokeilutason rekisteröinnin palvelullesi, kokeile tippaa, joka sisältää tapaustutkimuksia siitä, kuinka muut asiakkaat käyttävät tuotteitasi.

Ainakin tervetuliaisähköpostit ovat hieno tapa sanoa: “Hei, mukava tavata!”

Experianin kirjoitus Tervetuloa lähettävissä sähköposteissa osoittaa, että tervetuliaisähköpostien avoimuusaste on keskimäärin 58,7%, kun taas normaalien sähköpostien osuus on noin 14,6%. Kun tervehdysviesti lähetetään heti (ts. Heti käyttäjän ilmoittautumisen jälkeen), avoin korko nousee 88,3%: iin..

Sähköpostien lähettäminen lennolle

Tervetuliaisviestin tarkoituksena on saada henkilö käyttämään tai avaamaan sovellus. Mutta se ei ole ainoa asia, jonka ihanteellisen käyttäjän pitäisi tehdä. Saadaksesi arvoa tuotteestasi tai palvelustasi, asiakkaasi täytyy tosiasiallisesti käyttää tuotteesi. Mikä tarkoittaa, että heidän on otettava ensimmäinen askel.

 • Asanan tapauksessa se luo ensimmäisen tehtävän.
 • Dropboxin tapauksessa Dropbox-työpöytäsovelluksen lataaminen ja asentaminen. (Ei, ei mobiilisovellus, mutta työpöytäsovellus).

Tässä on esimerkki Asanan lähettämästä sähköpostiviestistä. Katso, miten se sisältää kaksi CTA: ta, jotka molemmat osoittavat samaan toimintaan!

Suositus sähköpostit

Suositussähköpostit ovat selkäranka käyttäjien pitämiselle kiinni. Kaikki Netflixistä Spotifyyn, Instagramiin ja Quoraan käyttävät henkilökohtaisia ​​suosituksia pitääkseen käyttäjän kiinni. Suurempi personointiaste johtaa yleensä parempiin avoimiin hintoihin.

Otetaan esimerkiksi Quora. Seuraan tiettyjä Quoran aiheita, jotka kiinnostavat minua. Quora käyttää näitä tietoja lähettämään minulle päivittäin suositussähköposteja toivoen, että tarkistan niitä jatkuvasti päivittäin. Jos pidän jostakin, joka kiinnittää huomioni, voisin napsauttaa sitä, ja se vie minut suoraan sovellukseen.

Tässä sähköpostiviestissä käytetty aihe on oikeastaan ​​ylhäällä esitetty kysymys. Ei miten sähköposti aukeaa ”Souravin digestillä”. Se on mukauttaminen 101 heti!

Quoran algoritmi päätti, että viimeaikaisen Quora-aktiviteettini perusteella tämän kysymyksen asettaminen sähköpostin yläosaan ansaitsisi todennäköisesti napsautukseni. Ja arvaa mitä? Se teki!

Uusimissähköpostiviestit

Uusimisviestin tehtävänä on houkutella käyttäjää uusimaan palvelutarjouksesi. Sinun tulisi lähettää uusimissähköpostiviestejä asiakkaille hyvissä ajoin ennen viimeistä voimassaolopäivää, jotta he ovat tietoisia sitoutumisesta.

Marketo on mahtava blogiviesti siitä, kuinka luoda uusimissähköposteja, jotka todella avautuvat. Yksi keskeinen takeaway paitsi perus- ja välitavaroista oli se, että voitiin rakentaa koko kampanja uusimissähköpostin ympärille. Voit aloittaa muistutuksella. Kun uusimispäivä menee lähelle, voit lisätä kiireellisyyttä. Tämä voi olla noin 2-3 sähköpostia. Jos mikään ei toimi, yritä lähettää kannustin – kuten alennuskuponki. Kun uusimispäivämäärä on kulunut eikä asiakas ole kääntynyt tulokseen, voit yrittää lähettää suuremman kannustimen, rohkaistaksesi (mahdollisesti kadonnutta) käyttäjää aktivoimaan palvelun uudelleen..

iThemes lähetti uusimisviestin, jossa oli kannustin, johon liittyi kiireellisyys. He tarjoavat mahtava 60% alennuksen elinikäiseen pro-tilaukseensa nykyinen Asiakkaat. Ja jos tämä ei riitä, he tarjoavat myös latauslinkin aivan uuteen e-kirjastaan!

FOMO-tekniikan pelko:

Tässä kuvakaappauksessa näemme, kuinka sähköposti herättää kiireellisyyden lukijalle tekemällä tästä rajoitetun ajan tarjouksen, jonka voimassaoloaika päättyy 5. toukokuuta 2017. Tämä sähköposti lähetettiin 27. huhtikuuta, jolloin tarjousaika on 10 päivää.

Tässä on pieni parantamisen vara – kopiossa olisi voinut myös mainita, että tarjous kestää vain 10 päivää (tai alle 2 viikkoa). Tämä loisi suurempi kiireellisyys lukijan mielessä verrattuna myöhemmän päivämäärän mainitsemiseen. FOMO-tekniikka on hyväksi todettu markkinointitekniikka, jonka tiedetään parantavan avoimen hinnan, napsautussuhteen ja muunnoksen määrää.

Vahvistusviestit

Vahvistussähköpostit ovat luonteeltaan transaktioita, jotka ilmoittavat käyttäjälle viimeaikaisesta toiminnastaan. Ne voivat vaihdella mistä tahansa ostoista varauksiin. Jotkut organisaatiot lähettävät vahvistusviestit turvallisuuden näkökulmasta. Esimerkiksi, kun kirjaudut Google-tiliisi uudella laitteella, saat “uuden rekisteröinnin” vahvistusviestin.

Vahvistusviestit ovat luonteeltaan pääasiassa tapahtumia, ja ne välittävät tietoja käyttäjälle. Tupla-valinnaiset uutiskirjeet lähettävät vahvistusviestin varmistaakseen, että käyttäjä on todella kirjautunut postituslistaan. Katsotaanpa joitain vahvistusviestejä postilaatikostani.

Tässä sähköpostiviestissä Jetpack tarkkailee WordPress-sivuston käyttöaikaa ja lähettää sähköpostin käyttäjälle heti, kun seisokkeja havaitaan.

Tässä on toinen esimerkki Firefoxin lähettämästä vahvistusviestistä.

Sitoumus

Kihlaustapahtumia on erityyppisiä, ja ne voivat olla luonteeltaan myynninedistämis-, palaute- tai informaatiota.

Uber tekee hienoa työtä kiinnostaessaan käyttäjiään paikallisen sisällön perusteella. Uber tekee yhteyksiä kaupungin suosittuihin myyjiin tarjotakseen tuotteitaan ja palveluitaan Uberin käyttäjille. Miksi? Koska Uber haluaa tuottaa lisäarvoa käyttäjilleen ja luoda huipputeknologian läsnäolon. Joten kun seuraavan kerran ajattelet ohjaamon terveyttämistä, ajattelet Uberia.

Kurssit

Kun blogiisi on ollut jonkin aikaa, on aika monipuolistaa sisältöä. Podcastit, e-kirjat ja live (tai nauhoitetut) kurssit ovat joitain suosituimpia ja laajimmin käytettyjä sisällön monipuolistamisen välineitä. Tietyn kurssin tai podcastin ympärille voidaan luoda sähköpostin tiputuskampanja, jotta sitä voidaan mainostaa ja saada käyttäjä kirjautumaan tai kuuntelemaan sitä..

Tässä sähköpostissa Chris alkaen RankXL jakaa hänen uuden WordPress Blogging Academy -kurssin. Upea esimerkki sisällön monipuolistamisesta ja ajattelun johtamisesta.

Peruuta sähköpostien tilaaminen

Tilaamattomat sähköpostit ovat ”hyvästit ja jäähyväiset” sähköpostimarkkinoinnissa. Olet huomannut, että olet jo menettänyt asiakkaan, kun tilauksen peruutusviesti lähetetään. Tämä on aika kerätä palautetta käyttäjältä. Sellaiset leirintäalueet, kuten “olemme pahoillamme nähdessäsi menemäsi” ovat yhteinen. Mikä voi mahdollisesti vaikuttaa, on kysyä, mikä meni pieleen. Mikä sai heidät tilaamaan uutiskirjeesi? Voit myös jakaa suoran sähköpostiosoitteen omistautuneelle asiakasonnellisuusvirkamiehelle, jotta käyttäjä voi jakaa huolensa.

Kuinka luoda sähköpostin tiputuskampanja MailChimp-sovelluksen avulla

MailChimp on suosikki sähköpostimarkkinointini ja automatisointialustani. Tässä on aloittelijani opas, joka auttaa sinua pääsemään alkuun MailChimp for WordPress -sovelluksesta. Ikuisesti ilmaisen mallinsa ansiosta WordPress-yhteisö rakastaa MailChimpiä. On tonnia ilmaisia ​​ja premium-luokan WordPress-laajennuksia, joiden avulla voit kasvattaa sähköpostiluetteloasi MailChimp-sovelluksen avulla.

Katsotaan nyt, kuinka voimme rakentaa yksinkertaisen sähköpostin tiputuskampanjan MailChimp-sovelluksen avulla.

MailChimpin tarjoamat sähköpostimallit

Nämä ovat joitain MailChimp-palvelun tarjoamista sähköpostimalleista. Ne on optimoitu kuvien sijoitteluun, tekstin määrään ja sähköpostin asetteluun kutakin kohdetoimintaa varten. Oikean mallin valitseminen on tärkeä askel sähköpostin tiputuskampanjassa.

MailChimp “Tee ilmoitus” -malli

Esimerkiksi heidän Tee ilmoitus malli, MailChimp aloittaa sähköpostin lyhyellä, mutta lihavoidulla otsikolla ja alaotsikolla pääpisteen kommunikoimiseksi. Tätä seuraa joitain kuvia, tekstiä ja lopulta CTA.

Karttaan jokainen malli aiemmin näkemien sähköpostin tiputuskampanjoiden mahdollisiin käyttötapoihin.

SapluunaMahdolliset käyttötapaukset
Myy tuotteitaKampanja- tai uusintaviestit
Tee ilmoitusTuote / palvelu Päivitä sähköpostit
Kerro tarinaTervetuloa, Onboarding ja Engagement, sähköpostit
SeurantaVahvistus-, uusimis- ja suositusviestit
KouluttaaUudet kurssit ja sitouttamissähköpostit

1. Luo uusi kampanja

Aluksi kirjaudu sisään MailChimp-hallintapaneeliin ja luo uusi kampanja.

Napsauta seuraavaksi Luo sähköposti.

Valitse Automatisoitu välilehti ja napsauta sitten Jaa blogipäivityksiä. MailChimp tarjoaa erityyppisiä automatisoituja sähköpostikampanjoita uusista ilmoittautumisista joukkoon verkkokauppaan liittyviä sähköposteja. Luomme yksinkertaisen blogin päivitysviestin, joka toimii RSS-syötteinä.

Aseta kampanjan nimi ja luettelo, jolle haluat lähettää uutiskirjeesi. Jos tämä on ensimmäinen kerta, kun käytät MailChimp-sovellusta, suosittelen luomaan sähköpostiosoitteitasi sisältävä dummy-luettelo, jotta virheet voidaan havaita helposti. Yritä myös käyttää erityyppisiä sähköpostitilejä, kuten Gmail, Outlook jne.

2. Määritä RSS-syöte ja ajoitus

Nyt on aika määrittää RSS-syöte. Jos olet uusi käsite, suosittelen, että tutustu artikkeliini – Aloittelijan opas RSS: iin WordPressissä.

 1. Valitse RSS-syötteen URL-osoite blogistasi ja kirjoita se ensimmäiseen kenttään.
 2. Voit määrittää uutiskirjeen toimituksen päivittäin, viikoittain tai kuukausittain. Tässä opetusohjelmassa olemme valinneet päivittäin.
 3. Jos kyseessä on viikoittainen tai kuukausittainen uutiskirje, on parasta valita viikonpäivät, jona uutiskirje lähetetään. Voit määrittää sähköpostitiheyden sähköpostiaikataulun mukaan. On kuitenkin parasta rajoittaa uutiskirje kahteen sähköpostiin viikossa. Muista, että liian monet sähköpostit saattavat vaarantaa käyttäjän napsauttamalla peruutustilauspainiketta!
 4. Kuvan koon muuttaminen varmistaa, että blogiviestissä käytetyt esitellyt kuvat näyttävät hyvältä kaikissa laitteissa, mukaan lukien matkapuhelimet, tietokoneet ja tablet-laitteet.

Kun olet valmis, siirry seuraavaan vaiheeseen.

3. Segmentoi luettelosi (tai lähetä sähköpostia kaikille)

MailChimp antaa sinulle aina mahdollisuuden segmentoida luettelosi. Itse asiassa se kehottaa teitä tekemään niin. Koska tämä on kuitenkin opetusohjelma ja sähköpostiluettelo on tyhjä luettelo sähköpostiosoitteini kanssa, lähetämme sen koko luetteloon.

4. Luo sähköpostiosoitteesi

Suurin osa toiminnasta tapahtuu Kampanjan tietosivulla. Tässä määrittelemme aiheet, esikatselutekstin ja paljon muita parametreja. Automaattiset sähköpostit MailChimpiltä vaativat RSS-yhdistämistunnisteet. Suosittelen läpi RSS-tietokantaartikkeli, ymmärtää paremmin. Kun olet valmis, mene eteenpäin ja valitse sopiva malli.

Huomaa, että sähköpostisuunnittelijaan ilmestyy kaksi uutta painiketta – RSS-otsikko ja RSS-kohteet. Voit vetää ja pudottaa nämä lohkot sähköpostiosoitteeseesi ja määrittää ne vastaavasti.

Muokattavat RSS-lohkot MailChimpissä

RSS-otsikon tai kohteiden lohkoissa voit muokata lohkojen sisältöä tai käyttää MailChimpin ennalta määrittämiä. Tässä opetusohjelmassa olen valinnut otteita -vaihtoehto ja mukautti sähköpostin kirjasinkoko. Kun olet valmis, siirry eteenpäin ja lähetä sähköpostia.

Tämä on MailChimpin lähettämän sähköpostin lopputuote.

Esimerkki: Email Drip -kampanjan rakentaminen WordPress-tuotteille

Joten mitä tiputusmarkkinoinnilla on tekemistä WordPressin kanssa? Se on tehokas markkinointityökalu, jonka avulla voit kasvattaa verkkosivustosi yleisöä, lisätä online-WordPress-tuotteiden (teemat, laajennukset, palvelut jne.) Tuloksia ja houkutella uusia tilaajia.

Tämän artikkelin alussa olemme tutustuneet sähköpostin tiputuskampanjoiden eri kategorioihin, kuten tervetuloa, onboarding jne. Sähköpostin tiputuskampanjamme sisältää sähköpostin jokaisesta näistä kategorioista. Koska me WPExplorerissa kehitämme huippuluokan premium-teemoja, käytämme Total-teemaa kuvaamaan kuinka voit käyttää sähköpostin tiputuskampanjoita todellisessa tilanteessa.

Sähköpostin tiputuskampanjan segmentointi

Ennen kuin aloitamme, on tärkeää muistaa, että sähköpostin tiputuskampanjan menestys riippuu segmentoinnista ja mukauttamisesta.

Kuinka segmentoimme ensimmäinen sähköpostin tiputuskampanja? Yksinkertainen. Segmentoimme sen sen perusteella, onko sähköpostin vastaanottaja WPExplorer-asiakas vai säännöllinen uutiskirjeen tilaaja. Tämä antaa meille kaksi ryhmää:

 1. Asiakkaat, jotka ostavat WPExplorerin premium-teemoja Envatolta (esim .: Yhteensä)
 2. Ihmiset, jotka ovat tilanneet uutiskirjeen verkkosivustolta.

Luomme sähköpostin tiputuskampanja ihmisille, jotka ovat äskettäin ostaneet Total-teeman Envatolta.

Huomaa: Tämä on vain esimerkki. Nämä eivät ole todellisia sähköpostiviestejä, jotka saat, kun ostat Total-teeman. Themeforest ei tarjoa näitä yksityisiä tietoja myyjille.

Osa 1 – Tervetuloa sähköposti

Tämä on sähköposti, jonka asiakas saa heti ostaessaan Total-teeman. Tässä sähköpostiviestissä muistutamme asiakasta hänen äskettäisestä ostostaan.

Näytetervetulosähköposti lähetetään asiakkaalle heti Total-teeman ostamisen jälkeen.

 1. Vaikka onkin ihanteellista, että sähköpostiviestissä on vain yksi CTA, olemme lisänneet muutama lisää sisällyttääksemme lisätietoja. Tärkein CTA on asiakkaan vierailu Total-teeman verkkosivustolla, joka on tarkoitettu teeman kaikkien ominaisuuksien selittämiseen..
 2. Toisessa kappaleessa olemme lisänneet napsautettavien linkkien määrää sivuille, joista asiakas voi olla hyötyä, kuten isännöinti, esittelyt, teemaominaisuudet jne..
 3. Löydät myös selvästi näkyvän tilauksen lopetuksen viimeisestä kappaleesta. Tämä kertoo asiakkaalle, että kunnioitamme hänen postilaatikon tilaa, etkä halua lisätä melua.

Mitä emme sisällyttäneet:

Tervetuliais sähköpostit, jotka lähetetään heti ostoksen yhteydessä tai kirjaudu sisään, kokevat korkean avoimen hinnan. Ne ovat erittäin tärkeitä, koska ne ovat ensimmäinen yhteyspiste yrityksen ja asiakkaan välillä; ja siksi meidän on muotoiltava huolellisesti.

Emme halua sisällyttää mitään mainosluonteista luonnetta, kuten paketoitua hosting-tarjousta tai päivittää laajennettuun tukisuunnitelmaan. Tällaisia ​​sähköposteja voidaan lähettää kiinnostuneille asiakkaille, kuten niille, jotka ovat avanneet tai parempia, napsautti CTA: ta sähköpostissa.

Osa 2 – Käynnissä oleva sähköposti

Esimerkki Onboarding-sähköpostiviestistä, joka on lähetetty Total-teeman asiakkaille

Käytettävissä olevan sähköpostin tarkoituksena on perehdyttää asiakas tuotteeseen ja auttaa häntä saavuttamaan tavoitteensa nopeasti. Siksi voimme sisällyttää sähköpostiosoitteeseemme vinkkejä, kuten:

 1. Kuinka asentaa Total-teema
 2. Kuinka asentaa tarvittavat laajennukset
 3. Aiheeseen rakennetut verkkosivustodemosit
 4. Linkki tukikanavaan, jos jokin ei toimi

Jotkut saattavat yhdistää aluksella olemisen vaiheet tervetulossähköpostiin, mikä olisi myös hyvä!

Osa 3 – Päivitysviesti

Teemanäytteen päivitys Saatavilla oleva sähköposti

Asiakkaille tiedottamisella tuotepäivityksistä on tärkeä rooli asiakkaiden onnellisuudessa ja säilyttämisessä. Kun päivitämme teeman uusilla ominaisuuksilla, virhekorjauksilla tai suorituskyvyn parannuksilla, on hyvä lähettää asiakkaalle sähköpostia muistutuksen kanssa, että teema päivitettiin..

Osa 4 – Säilytyssähköposti

WPExplorer-uusimissähköpostiosoite

Tarkastellaanpa asiaa – asiakkaan onnellisuudella ja säilyttämisellä on keskeinen merkitys tuotteen (tai organisaation menestykseen). Suurin esimerkki? Amazon. Joten miksi puhumme säilytysviesteistä? Tästä syystä:

Total WordPress -teema julkaistiin vuonna 2013, ja se on kukoistanut yli neljä vuotta. Envato tarjoaa ostajille 6 kuukauden tuen ja päivitykset Total-teeman oletusostovaihtoehtoksi. Mitä tapahtuu, kun asiakas tarvitsee tukea jälkeen ennakkomaksuaika? Siinä on määrä tuki uusiminen sähköposti. Kaikki asiakkaat eivät ehkä tarvitse sitä. Mutta freelancerin tai viraston etujen mukaista olisi ostaa lisätukea, jos asiakkaalla on ”fancy” vaatimuksia.

Email Drip Campaign Trigger and Timeline

Loistava. Nyt meillä on sähköpostit. Mutta milloin lähetämme heidät? Onko mitään liipaisimia? Olen iloinen, että kysyit! Tässä on taulukko, joka tuo esiin sähköpostin tiputuskampanjan laukaisemat ja aikataulut, jotka olisi järkevää useimmille WordPress-teemoille tai -laajennuksille.

Kampanjan nimiLaukaistaAikajana
1 – Tervetuloa sähköpostiKun henkilö ostaa teemanvälitön
2 – Sähköpostin lähettäminen sähköpostiinIhmiset, jotka ovat avanneet tervetulosähköpostin, voivat olla ensimmäiset vastaanottajat. Toiset voivat vastaanottaa laivalla olevan sähköpostin jonkin ajan kuluttua.Kaksi päivää ihmisille, jotka ovat avanneet tervetuliaisähköpostin. Neljä päivää kaikille muille.
3 – Päivitä sähköpostiKun päivitys on saatavillavälitön
4 – SäilytyssähköpostiKun asiakastukisuunnitelma vanheneeViisi kuukautta ja kaksikymmentä päivää ostoksen jälkeen. Tämä antaa asiakkaalle kymmenen päivän päätöksenteon.

Lisäsegmentit käyttäjän aktiivisuuden perusteella

Toistaiseksi olemme luoneet sähköpostin tiputuskampanjan MailChimp-palvelun kautta ihmisille, jotka ovat ostaneet Total-teeman Themeforestista.

Jos jaoisimme tämän ryhmän edelleen, voimme hajottaa ryhmään aktiivinen ja epäaktiivinen Asiakkaat. Kuka he ovat, kysyt? Tästä se lähtee:

 • Me määrittelemme aktiivinen asiakas asiakkaana, jolla on hyvä sähköposti-avoimuus ja napsautussuhde. Toisin sanoen aktiivinen asiakas on henkilö, joka avaa, lukee ja napsauttaa heille lähetettyjen sähköpostiviestien linkkejä
 • Epäaktiivinen asiakkaat toisaalta ovat ihmisiä, joilla on erittäin heikko sähköpostien avoin hinta, ts. he eivät avaa heille lähetettyjä sähköposteja.

On todennäköistä, että aktiivinen asiakas antaa palautetta tietyille tuoteparannuksille tai palautekysymyksiä. Voimme lähettää heille sähköpostia, kuten:

 • Jos muutat yhtä asiaa Totalista, mikä se olisi?
 • Mikä on suurin turhautumisesi Total-teemaan?

Sisäpuhelin sillä on erinomainen blogin kirjoitus palautteista ja sitoutumissähköposteista ja siitä, kuinka Invision käytti sitä alkuaikoinaan asteikkoon nykypäivään. Siellä se on. Perus sähköpostin tiputuskampanja ihmisille, jotka ovat ostaneet Total-teeman!

johtopäätös

Sähköpostin tiputuskampanjat ovat yksi parhaista tavoista pitää asiakkaasi kiinni WordPress-blogin, tuotteen tai palvelun kanssa. Se on tärkeä osa asiakasmatkaa, joka vaikuttaa viime kädessä yritykseesi.

Kaikki tämä herättää kysymyksen – toimivatko sähköpostin tiputuskampanjat todella? Jep, he tekevät. Ihan hyvin, oikeasti. Tutkimusten mukaan kerätty tiimin sähköpostimarkkinointipaketin takana Emma, ​​tuottaa asiaankuuluvia kohdennettuja sähköposteja 18 kertaa enemmän tuloja kuin maailmanlaajuisesti levitetyt. He havaitsivat myös, että tippaviestejäsi lukevat ihmiset napsauttavat todennäköisemmin niissä olevia linkkejä, näppäimellä Napsautusprosentin nousu 119% tippuvista sähköposteista.

Niin mitä mieltä olet? Aloittaisitko sähköpostin tiputuskampanjoita? Mitä muuttaisit WordPress-tuote-esimerkissä käyttämissamme tiputussähköposteissa? Kerro meille alla olevissa kommenteissa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map