Kuinka luoda online-kurssi WordPressin avulla

Kuinka luoda online-kurssi WordPressin avulla

Joten haluat luoda verkkokurssin, mutta et tiedä mistä aloittaa? Voi olla vaikeaa saada jotain ammatillista perustamaan, kun haluat vain opettaa ihmisiä verkossa; ehkä lisäyksenä tarjoamaasi reaalimaailman koulutukseen tai villisti menestyvän verkkosivustosi jatkoksi.


Onneksi WordPress helpottaa verkkokurssin perustamista jakamaan tietosi ja asiantuntemuksesi maailmalle. Saatavana on erilaisia ​​teemoja ja laajennuksia, jotka on suunniteltu tarjoamaan käyttäjille mahdollisuus luoda ja tarjota kursseja WordPress-verkkosivustollaan..

Tässä artikkelissa kerrotaan, mitä sinun on tehtävä luodaksesi verkkokurssi WordPressin avulla, ja tarkastelemme sitten joitain käytettävissä olevia laajennuksia ja teemavaihtoehtoja..

Esimerkkejä verkkokursseista

Verkkokursseja on laajalti saatavana, ja monet rakennetaan WordPressin avulla. Monet kurssit ovat piilossa myyntisivujen takana, mutta löysimme parin, jota voit esikatsella saadaksesi kuvan siitä, kuinka ne on asennettu. Esimerkiksi WP101 pysyy uskollisena tehtävässään käyttämällä WordPressiä tarjoamaan WordPressin aloittelijoille suunnattuja koulutuskursseja:

WP101

Heidän johtava kurssi kaikista WordPress-perusteista on ilmainen. Tai voit tarkistaa täydellisen luettelon WordPress-kursseista nähdäksesi lisää esimerkkejä.

Verkkosivustosi perustaminen

Aloitetaan nyt lyhennetty versio verkkosivustosi määrittämisestä WordPressillä. Ensinnäkin sinun on saatava WordPress-ilmentymä käynnissä, ‘paikallisesti’ (eli tietokoneellasi) tai verkossa. Suosittelemme, jos olet valmis saamaan WordPress-isäntä hallittu isäntä joka käsittelee asennuksia, varmuuskopioita ja päivityksiä sinulle. Muutamia hienoja vaihtoehtoja ovat:

 1. WP-moottori: Alkaa 35 dollaria kuukaudessa.
 2. Vauhtipyörä: Alkaa 23 dollaria kuukaudessa.
WP-moottori

WP Engine on alan johtava WordPress-hallintajärjestelmä.

Bluehostin säännöllinen isännöinti on halvempi vaihtoehto alkaen 2,95 dollaria kuukaudessa. Vaikka promo hinta on heidän jaetulle suunnitelmalle, Bluehostilla on WordPressin pika-asennusvaihtoehto, joka auttaa sinua saamaan WordPressin valmiiksi muutamassa minuutissa.

Jos haluat aloittaa sen sijaan paikallisella asennuksella, voit määrittää WordPressin tietokoneellesi, jossa on OS X, Windows tai Ubuntu, melko helposti. Kun olet tyytyväinen sivustoosi, voit siirtää WordPress-sivustosi localhostista live-web-isäntään. Mitä seuraavaksi tapahtuu WordPressin asettamisen jälkeen? Katsotaanpa kurssin suunnittelua.

Kurssin suunnittelu

Nyt kun verkkosivustosi on valmis, jännitys kasvaa, mutta sinun on hidastatava ja ajateltava huolellisesti seuraavaa vaihetta. Ennen kuin valitset laajennuksen tai teeman online-kurssin perustamiseen, sinun on tiedettävä, millaisen kurssin haluat luoda.

Paljon menee verkkokurssin suunnitteluun, mutta tässä on joitain perusnäkökohtia parhaan lähestymistavan määrittämiseksi:

 • Kurssin pääpiirteet. Tämä on kenties tärkein vaihe kurssisi suunnittelussa. Jos et tiedä miten haluat rakentaa kurssisi materiaalit (osiot ja oppitunnit, alaaiheet jne.), On vaikeaa saada kurssi asetettavaksi tarpeitasi vastaavasti, ja voit valita väärän ratkaisun.
 • Sisällön tyyppi. Vain tekstikurssia voidaan käsitellä hyvin eri tavalla kuin multimediakurssia. Sinun on mietittävä, minkä tyyppinen sisältö kurssiin sisältyy (esim. Teksti, video tai tietokilpailu).
 • Kurssin rajoitukset. Ilmaisen kurssin perustaminen voi olla huomattavasti helpompaa kuin monimutkaisten jäsensääntöjen edellyttämä kurssi. Sinun on määritettävä, kuinka haluat kurssin asennettavan ja mikä sisältö on yleisön käytettävissä.
 • Jakelutapa. Jos sinulla on koko kurssisisältösi käytettävissä opiskelijan ilmoittautumisen yhteydessä, voi olla helpompaa, mutta voit halutessasi tarjota materiaalit saataville aikataululla (ts. ”Tiputettu sisältö”)..

Nyt kun tiedät mitä olet luomassa, katsotaanpa joitain apua koskevia ratkaisuja.

Verkkokurssien laajennukset

Olemme valinneet joitain käytettävissä olevista laajennuksista harkintasi alla – joitakin parhaista laajennuksista online-kurssien hallintaan.

1. Sensei (Alkaen 129 dollaria)

Sensei-laajennus
WooThemesilta (WooCommerce-ryhmän takana oleva tiimi) tulee Sensei (alkaen 129 dollaria yhdestä sivustosta). Täydellinen integrointi WooCommerce-palveluun ja kaikkiin WooThemes-teemoihin sekä laaja valikoima laajennukset Voit mukauttaa kurssitarjouksesi tekemällä tästä vankan valinnan.

2. WP-kurssit (Alkaen 99 dollaria)

WP Courseware -laajennus
Vedä ja pudota tiesi rakentamalla kurssin WP-koulutusohjelmat (alkaa 99 dollaria kahden sivuston lisenssillä). Tämä monipuolinen verkkokurssiratkaisu integroituu kaikkiin tärkeimpiin verkkokaupan liitännäisiin.

3. LearnPress (ilmainen)

LearnPress -laajennus
Kattava WordPress Oppimisen hallintajärjestelmä (LMS) kytkeä, LearnPress on ilmainen vaihtoehto verkkokursseillesi. useat ilmaiset lisäosat ovat käytettävissä laajentamaan toiminnallisuutta, samoin kuin joitakin premium-ominaisuuksia (alkaen 19,99 dollaria) menemään vielä pidemmälle.

4. Zippy-kurssit (199 dollaria)

Zippy-kurssien laajennus

Zippy Courses on helppokäyttöinen all-in-one-kurssialusta.

Social Triggers -yhtiön perustajan Derek Halpernin aivot lapsi, Zippy-kurssit on palkkio all-in-one-verkkokurssiympäristö (saatavana 199 dollaria), joka sisältää sisäänrakennetun integroinnin sähköpostimarkkinointiin, maksuyhdyskäytäviin ja yksityiskohtaiseen analytiikkaan.

5. LearnDash (Alkaen 199 dollaria)

LearnDash-laajennus
LearnDash on ominaisuuksilla varustettu premium-luokan LMS (alkaen 199 dollaria yhdestä sivustosta), jossa tosiasiassa on alan standardin mukaiset LMS-integraatiot, kuten Tin Can API. Jos tarvitset todellista LMS-integraatiota, tämä on ilmeinen valinta.

6. LifterLMS (ilmainen)

LifterLMS-laajennus
LifterLMS on uusi lisä online-kurssitilaan. Se on ilmainen laajennus, mutta premium-versio (99 dollaria vuodessa) tarjoaa lisätukea, lisättyä grafiikkaa ja premium-teemoja. Premium-laajennukset laajentavat toimintoja entisestään.

Verkkokurssien teemat

Online-kurssien järjestämiseen on suunniteltu monia teemoja, joten tämä on vain valinta joihinkin suosikkeihimme, jotta voimme näyttää, mikä on mahdollista. Voit tutustua muihin parhaimmista WordPress-teemoista koostuvaan luetteloomme.

1. WPLMS

WPLMS-teema
WPLMS on sosiaalisen oppimisen hallintajärjestelmä, joka perustuu BuddyPressiin, tietysti ohjaajaksi ja opiskelijoiden hallintaan. Se on all-in-one-ratkaisu online-oppimisalustan luomiseen.

2. BuddyBoss

BuddyBoss & LearnDash

BuddyBoss for LearnDash on enemmän kuin pelkkä teema – se on enemmän kuin alusta. Sisäänrakennetuilla asetteluvaihtoehdoilla ja ominaisuuksilla, muokattavalla otsikolla ja alatunnisteella, brändäyksellä, sivunmuodostuksella ja tietysti LearnDash-ohjelmalla (edistyneet tietokilpailut, oppituntien ajastimet, käyttäjäraportit jne.) BuddyBoss tarjoaa kaiken mitä tarvitset. Lisäksi uuden LearnDash-Gutenberg-käyttöliittymän avulla mukautetun sisällön luominen on entistä nopeampaa ja helpompaa.

3. Akatemia

Akatemian teema
Akatemian oppimisen hallinnan teema sisältää sisäänrakennetun kurssin ja käyttäjän hallinnan sekä WooCommerce-integraation. Tämän teeman avulla voit jakaa ja myydä tietosi helposti.

4. Kurssikissat

Kurssikissat-teema
Kurssikissat on all-in-one WordPress-teema, joka on suunniteltu auttamaan sinua luomaan verkkokurssi, integroitumaan tarvittavien laajennusten kanssa ja rakentamaan kurssimyyntisivustosi.

5. LMS

LMS-teema
LMS-teema on tehokas oppimisen johtamisen teema, joka on suunniteltu toimimaan Sensein kanssa. Se lisää edistyneitä suunnittelu- ja asettelumahdollisuuksia verkkokurssisi verkkosivuille.

6. Taitava kurssi

Fiksu kurssin teema
Älykäs kurssi on saatavana premium LMS WordPress -teemaksi. Suunniteltu auttamaan sinua luomaan ja myymään sekä verkko- että paikan päällä järjestettäviä kursseja. Se sisältää täyden valikoiman ominaisuuksia itsenäisessä paketissa.


Verkkokurssin luominen WordPressissä ei ole vaikeaa, ja se voidaan tehdä nopeasti teeman tai laajennuksen avulla. Sinun on tehtävä raskas työ kurssin suunnittelussa ja materiaalin luomisessa, mutta WordPressillä voit saada itse kurssin verkossa ja tarjota opiskelijoillesi nopeasti..

Olemme antaneet sinulle yleiskatsauksen verkkokurssin perustamisesta WordPressin avulla, jotta voit saada sivustosi asettamaan, suunnittelemaan kurssisi, valita teeman tai laajennuksen ja aloittaa tänään.

Olemme juuri rakentaneet verkkokurssin luomisen pinnan, joten jos sinulla on kysyttävää tai ehdotuksia, ota meihin yhteyttä alla olevassa kommenttiosassa! Haluaisimme kuulla vinkkejä ja temppuja online-kurssien luomiseen WordPressin avulla.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map