Kuinka luoda mukautettu WordPress-kirjautumislomake (ja miksi sinun pitäisi)

Kuinka luoda mukautettu WordPress -sisäänkirjautumissivu (ja miksi sinun pitäisi)

Todennäköisesti olet panostanut paljon työtä WordPress-sivustosi rakentamiseen ja saamaan sen näyttämään hyvältä käyttöliittymässä. Saatat kuitenkin sivuuttaa yhden tärkeän näkökohdan: WordPress-kirjautumislomakkeen.


WordPress-kirjautumislomakkeen mukauttamiseen on paljon syitä, kuten turvallisuuden parantamiseksi, tuotemerkkitietoisuuden lisäämiseksi ja käyttökokemuksen parantamiseksi. Jonkin näistä syistä pitäisi riittää vakuuttamaan sinut eroamaan WordPressin oletuskirjautumisnäytöstä. Tämä yksinkertainen muutos on yllättävän erinomainen tapa parantaa sivustosi.

Tässä viestissä keskustellaan mukautetun WordPress-kirjautumislomakkeen luomisen eduista. Sitten esittelemme joitain työkaluja, jotka voivat auttaa sinua suorittamaan tämän tehtävän helposti, mukaan lukien joitain parhaista mukautetuista kirjautumissivun laajennuksista, joista voit valita. Aloitetaan!

Miksi mukautetulla WordPress-sisäänkirjauslomakkeella on hyötyä sivustollesi

WordPress-verkkosivuston omistajana olet melkein varmasti perehtynyt WordPressin oletuskirjautumislomakkeeseen. Se on täysin toimiva, mutta paljain luut ulkonäöltään. Katso näyttely A:

WordPressin pääkirjautumislomake

Se ei myöskään tarjoa mitään erityisiä suojausominaisuuksia, joiden avulla hakkerit ja muut epätoivotut voivat pysyä hallinnon ulkopuolella, lukuun ottamatta WordPressin perusturva-asetuksia (kuten vahvoja salasanoja). Näistä syistä kirjautumislomake ansaitsee yhtä paljon huomiota kuin mikä tahansa muu sivustosi alue.

Tässä on vain muutama WordPress-kirjautumislomakkeen mukauttamisen eduista:

 1. Parempi turvallisuus. Voit suojata kirjautumissivusi ohjaamalla kirjautumislomakkeen yksilöivään URL-osoitteeseen, mikä hakkereiden vaikeuttaa kirjautumissivusi löytämistä. Lisäksi voit asettaa rajan, kuinka monta kertaa henkilö voi kirjautua sisään, tai jopa lisätä monikerroisen todennuksen.
 2. Brändäysjohdonmukaisuus. Laajentamalla tuotemerkkiäsi kirjautumislomakkeeseen voit ylläpitää johdonmukaisuutta muun sivustosi kanssa, joten käyttäjilläsi ja tiimisi jäsenillä on yhtenäinen kokemus. Lisäksi, jos lisäät sosiaalisia kirjautumisia WordPressiin, lukijoiden tai jäsenten on entistä helpompaa kirjautua sisään ja jakaa sisältöäsi.
 3. Parannettu navigointi. Voit käyttää kirjautumislomaketta tarjotaksesi lisänavigoinnin loppukäyttäjillesi. Voit linkittää sosiaalisen median profiileihin tai jopa näyttää erikoistarjouksia suoraan kirjautumisnäytössä.
 4. Parannettu käyttökokemus. Voit mukauttaa kirjautumislomakesi viedäksesi loppukäyttäjät mille tahansa valitsemallesi sivulle, kuten räätälöitylle profiilisivulle tai erikoistuneelle tarjoukselle, tai voit luoda mukautettuja viestejä.

Nämä ovat vain joitain etuja, joita voit hyödyntää mukautetulla kirjautumislomakkeella. Ensimmäinen on kuitenkin tärkein. Suojauksen tulee aina olla mielessäsi päättäessäsi kaikista muutoksista sivustoosi, ja tässä tapauksessa voit parantaa sitä huomattavasti vain muutamalla yksinkertaisella säädöllä..

Hyödyllisiä työkaluja mukautetun WordPress-kirjautumislomakkeen luomiseen

Tähän mennessä ymmärrät syyt, joiden vuoksi haluat ehkä muuttaa WordPress-kirjautumislomaketta. Onneksi on paljon laajennuksia, jotka voivat auttaa sinua (plus, monia voidaan käyttää myös muiden WordPress-muotojen mukauttamiseen). Seuraavat vaihtoehdot ovat joitain parhaimmista käytettävissä olevista ominaisuuksista, erinomaisilla ominaisuuksilla ja luotettavuudella.

ProfilePress-käyttäjän rekisteröinti, käyttöliittymään kirjautuminen ja käyttäjän profiili WordPress-laajennus

ProfilePress käyttäjän rekisteröinti

Tiedot ja lataaNäytä esittely

ProfilePress on kätevä laajennus, jonka avulla voit mukauttaa WordPressin mukautettua kirjautumista, rekisteröintiä, salasanan palauttamista ja muokata profiililomakkeita. Voit käyttää sitä myös rakentamaan kullekin käyttäjälle yksilöivän käyttöliittymän profiilit.

Sinun ei tarvitse keksiä pyörää uudelleen rakentamalla lomakkeet tyhjästä ja käsittelemällä palvelinpuolen validointia, todennusta ja valtuutusta. Anna ProfilePressin hoitaa kaiken tämän ja enemmän puolestasi. On syytä huomata, että ProfilePress käyttää lyhyitä koodeja. Joten sen sijaan, että HTML-lomakkeita koodattaisiin normaalisti, liitä yksinkertaisesti lyhytkoodi. Lyhytkoodien joustavuus mahdollistaa alla olevan kuvan kirjautumislomakkeen.

ProfilePress toimittaa jopa kauniit käyttövalmis mallit. Näiden valmiiksi rakennettujen mallien käyttö on erittäin helppoa; Kopioi ja liitä malli-lyhytkoodi WordPress-sivulle ja tallenna sitten. Esikatsele nähdäksesi lomakkeen suorana. Helppoa kuin heinänteko.

ProfilePress sisältää myös runsaasti muita mielenkiintoisia ominaisuuksia, kuten rekisteröityneiden käyttäjien moderointi, sosiaalinen kirjautuminen Facebookin, Twitterin, LinkedInin, Googlen, GitHub & VK.comin kautta, salasanaton käyttäjän sisäänkirjautuminen, integrointi BuddyPressin, BbPressin, MailChimpin, CampaignMonitorin, Polylangin kanssa, Monisivusto jne.

Avainominaisuudet:

 • Voit mukauttaa kirjautumislomakkeita, rekisteröintilomakkeita ja salasanan palautuslomakkeita
 • Tarjoaa suoraa esikatselua suunnitteluprosessin helpottamiseksi
 • Voit ohjata kirjautumiset, rekisteröinnit ja salasanan palauttaa mukautetuille sivuille
 • Tarjoaa Multisite Integration -sovelluksen, jonka avulla käyttäjät voivat luoda uusia sivustoja käyttöliittymän rekisteröintilomakkeen kautta
 • Mahdollistaa käyttäjien lataamiseen avatareita ja tarjoaa moderointi- ja sosiaaliseen mediaan liittyviä ominaisuuksia (premium-versio)

Mukautettu kirjautumissivu Mukauttaja ilmainen WordPress-laajennus

Mukautettu kirjautumissivu Mukauttaja ilmainen WordPress-laajennus

Jos etsit nopeaa ja helppoa tapaa mukauttaa WordPress-kirjautumislomake, niin Custom Login Page Customizer on loistava vaihtoehto. Siinä käytetään tuttua live-räätälöintiohjelmaa, jolla on yksinkertaiset vaihtoehdot logon, taustan, pehmusteiden, lomakekenttien ja painikkeen muuttamiseen. Lisäksi voit aina lisätä vähän mukautettua CSS: ää edistyneempiä muutoksia varten.

Avainominaisuudet:

 • Helppo käyttää suunnitteluvaihtoehtoja
 • Tuttu Customizer-käyttöliittymä
 • Esikatsele muutokset tekeessäsi niitä

Järjestelmänvalvojan mukautetun kirjautumissivun ilmainen WordPress-laajennus

Järjestelmänvalvojan mukautetun kirjautumissivun laajennus

Mukauta WordPress-kirjautumissivun laajennus tekee kirjautumislomakkeesi mukauttamisen helpoksi niin, että se näyttää oikealta. Se tarjoaa sinulle mahdollisuuden muokata värejä, lisätä taustakuvaa ja jopa luoda taustaesityksen. Mukautusominaisuuksien lisäksi tämä laajennus on reagoiva mobiilisivustoihin ja integroitu Google Fontsiin.

Avainominaisuudet:

 • Voit ohjata käyttäjiä mukautettuun kirjautumislomakkeen URL-osoitteeseen
 • Voit mukauttaa kirjautumislomakesi väreillä ja taustavälineillä
 • Sisältää sosiaalisen median yhteysominaisuudet

LoginPress Mukautettu kirjautumissivu Mukauttaja ilmainen WordPress-laajennus

LoginPress Mukautettu WordPress kirjautumislomakkeen muokkausohjelma

LoginPress tekee WordPress-kirjautumislomakkeen mukauttamisprosessista yksinkertaisen ja intuitiivisen. Sen avulla voit muokata kirjautumissivua suoraan WordPress-hallintapaneelista ja lisätä mukautettuja kenttiä ja viestejä käyttäjille. Lisäksi on paljon suunnittelupohjaisia ​​ominaisuuksia, jotka auttavat sinua vastaamaan muun sivustosi tuotemerkkiä ja tyyliä.

Avainominaisuudet:

 • Voit lisätä mukautettuja logoja ja taustoja kirjautumislomakkeeseesi
 • Voit muuttaa painikkeiden ja muiden elementtien värejä
 • Tarjoaa vaihtoehdon luoda mukautettuja virhe- ja tervetuloviestejä

Valkoisen etiketin tuotemerkki WordPress Premium WordPress -laajennukselle

White Label Branding for WordPress

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Tämän premium-laajennuksen avulla voit mukauttaa kirjautumislomakkeen lisäksi koko WordPress-järjestelmänvalvoja-aluetta. Voit käyttää myös White Label Branding for WordPress -sovellusta hallitaksesi mitä käyttäjä näkee määritetyn roolinsa, kuten editorin tai kirjoittajan, perusteella ja piilottaa tietyt alueet tarvittaessa. Tämä luo arvokkaan ylimääräisen suojaustason sivustollesi.

Avainominaisuudet:

 • Voit mukauttaa WordPress-järjestelmänvalvojan kokonaan käyttäjäroolien perusteella
 • Mahdollistaa mukauttamisen kirjautumislomakkeellesi ja takaosaan, mukaan lukien logot, faviconit, otsikot ja alatunnisteet
 • Tarjoaa visuaalisen CSS-editorin

Räätälöity kirjautumisen mukautettu kirjautumissivu Premium WordPress -laajennus

Räätälöity kirjautuminen Sisäänkirjautumissivun laajennus

Tiedot ja lataa

Räätälöity kirjautumislaajennus sisältää sisäänrakennetun tyyliohjaimen kirjautumislomakkeellesi ja tarjoaa laajan valikoiman räätälöintivaihtoehtoja. Sen avulla voit lisätä valinnaisia ​​widgettejä, ja lisäksi voit mukauttaa kirjautumisalueesi taustat, otsikot, painikkeet ja muut. Laajennus on osa iThemes-jäsenyyttä, joka sisältää premium-tuen ja yhteisöfoorumin.

Avainominaisuudet:

 • Tarjoaa tyylihallinnan, jonka avulla voit mukauttaa värejä, fontteja ja widget-alueita
 • Tarjoaa muokattavia kirjautumislomakkeita muokattavissa otsikoilla, alatunnisteilla, painikkeilla ja linkkeillä
 • Voit lisätä enintään kaksi widget-aluetta kirjautumissivulle
 • Bonus: Tämä laajennus on saatavana osana iThemen Plugin Suite -sovellusta, joten jos sinulla on jo paketti tai olet kiinnostunut joistakin iThemen muista mahtavista laajennuksista, tämä voi olla paljon

Kuinka muokata WordPress-kirjautumislomaketta

Nyt kun olet nähnyt joitain hyödyllisistä työkaluista, joita voit käyttää WordPress-kirjautumislomakkeen muuttamiseen, tässä on lyhyt kuvaus siitä, miten se todella tehdään. Tietenkin nämä vaiheet ovat erilaiset jokaiselle edellä mainitulle laajennukselle. Jos valitset monipuolisen monipuolisen laajennuksen, jossa saattaa olla paljon aikaa, WordPress-kirjautumislomakkeen määrittäminen saattaa viedä hieman kauemmin, mutta toistaiseksi näytämme sinulle yhden yksinkertaisimmista vaihtoehdoista..

Vaihe 1: Asenna kirjautumislomakkeen laajennus

Asenna sisäänkirjautumislomakkeen mukauttamisen laajennus

Joten aloittaaksesi valitset laajennuksen, asenna ja aktivoi se. Jos haluamasi laajennus on WordPress.org-arkistossa, löydät sen suoraan WordPress-hallintapaneelista kohdasta Laajennukset> Lisää uusi käyttämällä hakukenttää. Esimerkiksi, päätimme mennä Mukautettu kirjautumissivu.

Jos laajennuksesi on kolmannen osapuolen verkkosivustolta, haluat silti navigoida sivustoon Laajennukset> Lisää uusi mutta napsauta sitten painiketta “Lataa laajennus”. Seuraa sieltä näytöllä näkyviä ohjeita ladataksesi plugin-zip-tiedostosi ja asentamalla sen.

Vaihe 2: Etsi kirjautumislomakkeen asetukset

Kirjautumislomakkeen mukauttajan asetukset

Kun laajennus on asennettu ja aktiivinen, sinun pitäisi nyt yrittää löytää laajennuksen asetussivu. Mukautetun kirjautumissivun räätälöintiohjelma löytyy kohdasta Ulkonäkö> Sisäänkirjautumisen muokkausohjelma. Muita liitännäisiä voi löytyä kohdasta Työkalut, Asetukset tai jopa WordPress-kojelautaan lisätyn uuden valikkovälilehden kautta.

Vaihe 3: Aloita WordPress-kirjautumislomakkeen mukauttaminen

Mukautettu kirjautumissivu Live Customizer

Kun olet löytänyt asetukset, on aika päästä töihin! Jos asetussivullasi on vaihtoehtoja, aloita niiden muuttaminen. Käytettävässä Custom Login Page Customizer -laajennuksessa sinun on ensin napsautettava “Aloita mukauttaminen” -painiketta, joka avaa WordPress Customizerin.

Mukautettu kirjautumissivu Live Customizer -asetukset

Tämä lisäosa käyttää tuttuja suunnitteluvaihtoehtoja väreille, taustaille, pehmusteille ja muulle.

Mukautettu kirjautumissivu Live Customizer Styling

Jatka vain käytettävissä olevien vaihtoehtojen luomista ja luo oma mukautettu WordPress-kirjautumislomake.

Mukautettu kirjautumissivu Live Customizer CSS

Voi, ja jos haluat (tai haluat) muuttaa jotain, jota ei ole saatavana sisäänrakennettuna vaihtoehtona, voit käyttää mukautetun CSS: n avulla aina mukautusta. Käytämme mukautetun kirjautumissivun räätälöintilaajennusta, joka sisältää sen oman CSS-paneelin, mutta oletus WordPress Customizer -sovelluksessa on ”Lisä CSS” -osa, jota voit käyttää myös. Nopea Google-haku on tyypillisesti helpoin tapa selvittää, kuinka kirjoittaa pari riviä CSS: ää, mutta jos et ole varma, voit aina nähdä, antaako laajennuskehittäjä käden.

Kun olet valmis, älä unohda tallentaa. Sen jälkeen uuden mukautetun WordPress-kirjautumislomakkeen pitäisi olla valmiina!

johtopäätös

Kun kyse on WordPress-sivustostasi, haluat kiinnittää yhtä paljon huomiota järjestelmänvalvojan alueiden mukauttamiseen kuin käytät käyttöliittymää. Sisäänkirjautumislomakkeen mukauttaminen auttaa sinua saavuttamaan enemmän etäisyyttä tuotemerkkisi kanssa ja tarjoamaan lisää turvallisuutta ja parannettua käyttökokemusta.

Tässä artikkelissa olemme ottaneet käyttöön viisi laajennusta, joiden avulla voit luoda WordPress mukautettu kirjautumislomake vastaamaan sivustoasi, mutta ehkä olemme unohtaneet suosikkisi. Onko muita mukautettuja kirjautumislomakkeita, jotka mielestäsi kannattaa tarkistaa? Kerro meille heistä alla olevassa kommenttiosassa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map