Kuinka luoda kuvagalleria WordPress Aloittelijan oppaassa

Kuinka luoda kuvagalleria WordPress Aloittelijan oppaassa

Hei siellä! Toivottavasti sinulla oli upea lomakausi omalla ainutlaatuisella tavalla. Puhutaanko tänään tänään WordPress-gallerioista. Jos haluat jakaa ne mukavat valokuvat, jotka otitte lomakauden aikana, sinun ei tarvitse etsiä kauempana kuin WordPress-galleria. Se on totta, et tarvitse laajennusta. Ei, et.


WordPress toimitetaan sisäänrakennetulla gallerialla, jonka kanssa on autuus työskennellä. Voit lähettää uskomattomia valokuvia, muokata niitä; lisää kuvatekstejä, linkkejä jne. ja – Jetpack Carousel -moduulin ansiosta – lisää valopöytä, jotta lukijat voivat nähdä valokuviesi suurempia versioita täydessä loistossaan.

Olitpa valokuvaaja, valokuvablogger tai rakastat vain jakaa kuvia sivustossasi, WordPress-galleria tarjoaa sinulle täsmälleen työkalut, joita tarvitset isojen voittamiseen. Tässä viestissä löydät:

  • Kuinka luoda värikkäitä WordPress-gallerioita
  • Pari paria WordPress Gallery -laajennuksia, jos sinun on ladattava gallerioita

Lyhyesti sanottuna, sinulla on hauskaa, joten kiinnitä nämä turvavyöt ja nauti ajon.

Kuinka luoda värikkäitä WordPress-gallerioita

Kuvagalleriat lisäävät väriä ja elämää WordPress-sivustoosi parantaen samalla käyttäjän säilyttämistä. Ja ottaen huomioon, että niitä on uskomattoman helppo lisätä WordPressiin, mikään ei estä luomasta hoikkaita viestejä ja sivuja, jotka vaikuttavat lukijoihisi. Lisää kuvagalleria WordPressiin seuraavasti:.

Valitse sijainti

WordPress-galleria voi mennä minne tahansa sivullesi tai viestiin. Voit sijoittaa sen tyhjälle viestille / sivulle tai tekstin keskelle. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on sijoittaa osoitin kohtaan, johon haluat galleriasi menevän alla olevan kuvan mukaisesti:

Wordpress-galleriat lisäämällä uusi viesti

Lisää kuvia

Seuraavaksi sinun on lisättävä kuviasi. Napsauta Lisää media -painiketta päästäksesi Lisää media -näyttö. Napsauta seuraavaksi Luo galleria -linkkiä aloittaaksesi gallerian rakentamisen:

Wordpress-galleriat luovat galleriaruudun

Tässä on kaksi vaihtoehtoa. Voit joko lähettää kuvia tietokoneeltasi tai käyttää kuvia, jotka sinulla on jo mediakirjastossa. Koska omamme on uusi WordPress-asennus ilman kuvia, jatkamme edellisen kanssa.

Aloita lataus napsauttamalla Valitse tiedostot tai vetämällä ja pudottamalla kuvat ruudulle:

Wordpress-galleriat lataamalla kuvia

Kuvien lähettäminen WordPress-gallerioihin

Kun olet lähettänyt kuvat, sinulla on mahdollisuus kuvailla kuvasi. Voit jopa sulkea pois joitain kuvia WordPress-galleriasta. Se on yksinkertaista tavaraa; kohta asia ja napsauta sinänsä. Lisää otsikot, kuvatekstit, korkeat tekstit ja kuvaukset kuhunkin kuvaan ja paina sitten Luo uusi galleria -painiketta. Tämä vie sinut Muokkaa galleria -näyttöön, jossa voit muokata galleriaasi pitkään:

wordpress galleriat muokata galleriaruutua

Muokkaa galleriaa

Muokkaa galleria -näytössä voit suorittaa useita toimintoja. Voit esimerkiksi vetää ja pudottaa kuvia järjestyksessä, lisätä uusia kuvia galleriaan, tilata kuvia päinvastaisessa järjestyksessä, järjestää kuvia missä tahansa satunnaisessa järjestyksessä, katsella kuvien URL-osoitteita, peruuttaa koko galleria, asettaa sarakkeiden lukumäärän ja niin edelleen:

wordpress galleriat muokata gallerian näytön toimintoja

Lisää galleria

Kun olet tyytyväinen galleria-asetuksiin, on aika siirtyä eteenpäin. Napsauta Lisää galleria -painiketta. Galleria näkyy viestisi / sivusi sisällä pikkukuvien sarjana. Voit silti muokata galleriaa tässä vaiheessa napsauttamalla mitä tahansa pikkukuvia:

Wordpress-galleriat galleria lisätty

Sinun tarvitsee vain julkaista / päivittää -painike ja olet kultainen:

Wordpress galleriat julkaissut galleria

Se oli helppoa, eikö niin? Voit pankeilla näitä WordPress-markkinointivinkkejä näyttääksesi galleriasi koko maailmalle. Jos napsautat mitä tahansa kuvaa galleriassasi tässä vaiheessa, se aukeaa liitetiedossivulla, josta meidän on sovittava, ei ole kovin houkutteleva:

Wordpress-gallerioiden liitesivu

Valopöydän lisääminen WordPress-gallerioihin

Voit aktivoida Jetpackin karusellimoduulin, jolloin käyttäjät voivat katsella galleriaasi kauniissa valopöydässä. Jos haluat välttää Jetpackia, WPBeginnerissä toimivat hienot kaverit haarnistivat karusellimoduulia ja tarjoaa nyt sen itsenäisenä laajennuksena, joka tunnetaan nimellä Gallerian karuselli ilman jetpackia.

Asenna ja aktivoi vain plugin WordPress-sivustollesi ja siirry sitten Asetukset -> Media valitaksesi Karuselli-asetukset:

Wordpress-galleriat karusellivaihtoehdot

Päivitä galleriaviestisi ja napsauta mitä tahansa kuvaa. Galleria avautuu nyt kauniissa valopöydässä:

Wordpress galleriaa kuvia lightboxiin

Makea.

Nyt kun voit luoda WordPress-gallerioita kuten ammattilaisia, entä kokeilet pari WordPress-gallerialaajennusta, jotka lisäävät voimaa koko WordPress-galleriakokemukseen? Kuulostaa loistavalta, eikö niin?

WordPress-gallerialaajennukset

Jos haluat ladata WordPress-gallerioita, WordPress-laajennusmarkkinat eivät ole koskaan tarpeellisia. Kun valitset, pidä mielessä tekijät, kuten laajennusten luokitukset, nopeus, helppokäyttöisyys ja tarjotut ominaisuudet. Että tieltä, tässä on luettelo parhaista löydetyistä plugineista:

Enviran galleria

envira: n WordPress-galleriagalleria

Käynnistetään WordPress-gallerialaajennuksella kuin kukaan muu. Enviran galleria antaa sinun rakentaa kauniita ja täysin reagoivia WordPress-gallerioita muutamassa minuutissa. Se on optimoitu parhaaseen web- ja palvelinsuorituskykyyn, koska kirjoittajien omien sanojen mukaan ”… nopeus on tärkeää hakukoneoptimoinnissa ja muuntamisessa”.

Sen lisäksi, että se on mobiiliystävällinen, tämä WordPress-gallerialaajennus toimitetaan vetämällä ja pudottamalla -galleriarakennuksella, joka tekee WordPress-gallerioiden luomisesta helppoa ja nopeaa. Lisäksi voit helposti lisätä integroinnin sosiaaliseen mediaan ja myydä kuviasi hikoilematta. Luo vain WordPress-galleriat ja lisää ne viesteihisi / sivuillesi käyttämällä lyhyitä koodeja.

valopöytä Envira-galleriassa

Käynnistystä varten voit luoda videogallerioita, lisätä vesileimoja kuvien suojaamiseksi, järjestää kuvat albumeina täydellisinä kansikuvilla, luoda uskomattomia diaesityksiä, suojata gallerioita salasanalla, lisätä mukautettuja CSS-tyylejä ja paljon muuta. Pro-versio tarjoaa sinulle parhaat ominaisuudet.

WP-kangas

WordPress galleriat wp kangasgalleria

Chris Baldelomarin kehittämä WP Canvas ei muuta kuin lisää lisävaihtoehtoja WordPress-gallerioihisi. Toisin sanoen tämä laajennus “… laajentaa WordPress-gallerioita esittämään muurausgalleriaa, karuselligalleriaa ja liukusäädintägalleriaa.”

Ja kun sanomme lisävaihtoehtoja, tarkoitamme paljon hienoja vaihtoehtoja, joiden avulla voit kääntää WordPress-gallerioita haluamallasi tavalla.

WordPress galleriat wp kangas

Voit esimerkiksi valita viidestä kuvatekstityylistä, 6 kuvatekstityypistä, 8 näyttötyylistä, 15 ponnahdusvalikosta, lisätä mukautettuja linkkejä, avata kuvia uusilla välilehdillä ja piilottaa galleriaohjaimet vain mainitaksesi kohokohdat.

Kuvagalleria

kuvagalleria plugin

Kun olet asentanut ja aktivoinut tämän WordPress-gallerialaajennuksen, se lisää valokuvavalikoiman kohteen hallintavalikkoon, mikä tekee WordPress-gallerioiden luomisesta yhtä helppoa kuin viestien luominen. On vain niin surullista, etten pystynyt valitsemaan kuvia mediakirjastoistani, mikä tarkoitti samojen kuvien lähettämistä uudelleen. Tämä tarkoittaa myös, että laajennus luo ylimääräisen hakemiston latauskansioon! Ei viileät kaverit.

valokuvagalleria järjestelmänvalvojan näyttö

Kun olet lähettänyt kuviasi, gallerian mukauttaminen on yhtä helppoa kuin A, B, C. Voit lisätä esikatselukuvan (kansikuvan), lisätä kuvauksia, asettaa vesileimoja, lisätä tekstiä, poistaa valokuvien julkaisemisen, luoda pikkukuvat uudelleen, lisätä tunnisteita ja niin edelleen. paljon yhdestä näytöstä.

Lisäät sitten WordPress-galleriat Muokkaa viesti -näyttöön, jossa voit valita muita vaihtoehtoja. Puhumme ominaisuuksista, kuten useat näyttötyylit, kyky näyttää mainoksia, piilottaa / näyttää säätimet, hakukenttä, koko näytön tila ja paljon muuta.

Näiden kaverien on kuitenkin tehtävä jotain käyttöliittymästä, koska Photo Gallery jättää käyttäjäystävällisyyden suhteen paljon toivomisen varaa.

NextGEN-galleria

nextgen galleria

Todennäköisesti suosituin WordPress-gallerialaajennus, NextGEN on tehnyt aaltoja WordPress-piireissä vuodesta 2007. Sen keskimääräinen lataus on vuosittain noin 1,5 miljoonaa, puhumattakaan siitä hämmästyttävistä luokituksista. Imagelyn tuottama, WordPress-valokuvauksen kaverit, voit luottaa NextGENiin lisätä elämää WordPress-gallerioihisi.

Katsotaanpa nopeasti, mikä on laukussa. Ensinnäkin NextGEN tarjoaa sinulle vankan WordPress-galleriahallintajärjestelmän, joka on varustettu lukemattomilla vaihtoehdoilla kuvien lähettämiseen, muokkaamiseen ja julkaisemiseen.

NextGEN-gallerian velho

Päivääni vievä ominaisuus on kuitenkin intuitiivinen galleria-ohjattu toiminto, joka vie sinut askel askeleelta luomalla ensimmäisen NextGEN-gallerian. Ohjattua toimintoa on niin helppo käyttää, että sinun pitäisi luoda galleria sekunneissa. Meidän on kunnioitettava tätä laajennusta käytön helpottamiseksi.

WP Photo Album Plus

WP Photo Album Plus WordPress -galleriat

Kun olet aktivoinut WP Photo Album Plus -sovelluksen, sinulle esitetään linkki (WordPress-järjestelmänvalvojan näytön yläreunassa) asetussivulle nopeaa alkuasennusta varten. Tämä pikaasetussivu on täynnä runsaasti vaihtoehtoja, joiden avulla voit suunnitella gallerian unelmistasi.

Voit esimerkiksi valita, onko teemasi reagoiva, valita pienentää lähetettävien kuvien kokoa, sallia kävijöiden ladata kuvia, aktivoida arviointi-, kommentti- ja sosiaalisen jakamisen järjestelmät, lisätä ääni- ja videotiedostoja, asettaa kuvan leveydet (valittavana on lukemattomia vaihtoehtoja täällä!), lisää leivänmuruja, julkaise valokuvan päivästä ja niin paljon muuta.

wp valokuva-albumi sekä asetussivu

Tämä on perimmäinen gallerialaajennus, jossa on enemmän ominaisuuksia kuin mitä koskaan tarvitset. Uuden gallerian luominen on poissa asetuksista yhtä helppoa kuin piirakka. Plugin lisää valokuva-albumit -kohdan WordPress-järjestelmänvalikkoon, joka auttaa sinua luomaan ja käyttämään WordPress-gallerioita helposti. Käyttöliittymä jättää kuitenkin paljon toivomisen varaa, mutta kaikilla tämän vauvan pakkaamilla vaihtoehdoilla tuskin valitat.

Kun olet luonut valokuva-albumisi, siirry vain Muokkaa viesti / sivu -näyttöön ja lisää galleria viestiin tai sivulle WPPA + Shortcode Generator -painikkeella:

wp valokuva-albumi ja lisää galleria

Tämä antaa sinulle oman WordPress-valokuva-albumisi, ja tässä on esimerkki:

wp valokuva-albumi plus viesti

Liittyvät Reading

Jos haluat lisätietoja WordPress-gallerioista ja niihin liittyvästä WordPress-valokuvauksen aiheesta, kuratoin tämän lyhyen luettelon katselunautinnollesi:

johtopäätös

WordPress-galleriat julkaisevat, jakavat ja jopa myyvät valokuvia tehokkaasti. Niitä on helppo luoda ja laajentaa WordPress-gallerialaajennusten avulla. Rehellisesti sanottuna mikään ei saisi estää sinua luomasta kauniita WordPress-gallerioita kuten pomo.

Poistimmeko WordPress-suosikkisi laajennuksesi pois? Mitä WordPress-gallerialaajennusta tai lisäosaa käytetään sivustossasi? Onko sinulla kysyttävää tai ehdotusta WordPress-gallerioista? Kerro meille alla olevasta kommentti-alueesta. Kippis!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map