Kuinka luoda festivaalivalmiita musiikki- ja muotiblogeja WordPressin avulla

Coachella 2016 aloitti tänään, jos olet asunut kallion alla. Valmistaudu musiikin ystäville, trendin suunnittelijoille ja tietysti kuuluisuuksille ottamaan sosiaalisen median hallintaan tällä viikonloppuna ja ensi. Haluatko liittyä hauskanpitoon?


Mikä olisi parempi tapa vahvistaa mahtava maku musiikissa, muodissa ja pop-kulttuurissa kuin uskomattoman blogin avulla! Älä huolestu – sinun ei tarvitse olla web-suunnittelija tai kehittäjä rakentaaksesi omaa blogiasi. Tarvitset vain muutama tunti tai vähemmän tunti, jotta pääset alkuun ja upea sisältö valmiina. Joten mukava ja aloittakaamme!

Vaihe 1: Hanki verkkotunnus ja hosting

Ylläpito on tärkeää. Puhumme siitä koko ajan täällä WPExplorerilla, ja syystä. On olemassa joukko tekijöitä, jotka voivat mennä WordPress-verkkosivustollesi sopivan isäntävalinnan valitsemiseksi, kuten verkkotila, käytettävyystakuu (verkkosivustosi ajankohtainen prosenttiosuus), varmuuskopiot, skaalautuvuus, sisäänrakennetut turvatoimet ja paljon muuta.

Mutta koska tämä on todennäköisesti ensimmäinen kerta luoda blogia, oletamme, että hinta on iso tekijä. Siinä ei ole mitään vikaa! Voit silti löytää luotettavan isännöinnin uudelle blogellesi kohtuulliseen ja kohtuulliseen hintaan. Lisäksi uudessa blogissa jaettu hosting-suunnitelma toimii hienosti – ei ole mitään syytä maksaa mega-superladatusta isännöinnistä, kun et vielä tarvitse sitä (plus voit aina skaalata myöhemmin).

Monet hosting-yritykset tarjoavat uusia asiakkaiden erikoistarjouksia, ja yksinoikeudella tarjouslinkkien avulla voit säästää isäntäsi isäntänä vähintään ensimmäisen vuoden. Tässä on kaksi vaihtoehtoa, jotka sopivat juuri aloittavalle festivaaliblogijalle.

GoDaddy-web-hosting

GoDaddy 1 dollarin web-hosting

Tällä hetkellä on hullu GoDaddy-hosting-erikoistarjous, jossa voit kirjautua Economy-hosting-suunnitelmaan juuri nyt 1 $ / kuukausi (ensimmäisenä vuonna) plus mukana tulee ilmainen verkkotunnus (jälleen ensimmäistä vuotta – sinun on uusittava verkkotunnuksesi rekisteröinti joka vuosi isännöinnin yhteydessä). Ja voimme henkilökohtaisesti todistaa, että GoDaddy on erittäin helppo isännöintivaihtoehto (voit seurata GoDaddy Pika-asennusoppaan mukana). Normaalisti emme suosittele 1 dollarin hosting-palvelua (varsinkin kun ei käytetä paljon liikennettä tekeviä sivustoja), mutta GoDaddy on luotettava yritys, ja meillä on tällä hetkellä jopa kaksi pienempää verkkosivustoa, jotka isännöivät heidän kanssaan, eikä meillä ole ollut ongelmia.

Bluehost-web-hosting

Bluehost 3,49 dollaria Web-hosting

Toinen suosittelemamme yritys on Bluehost, emmekä ole ainoita – niitä jopa WordPress itse suosittelee. Erityisellä uuden asiakkaan promootiolla voit saada jaetun isäntän jopa $ 3,49 / kk (36 kuukauden sopimuksella) plus ilmainen verkkotunnus. WordPressin asennus Bluehostin kanssa on hyvin samanlainen kuin GoDaddy – se on yhden napsautuksen asennus. Kun luot tiliä, valitset vain WordPress-vaihtoehdon, ja he asentavat ja määrittävät kaikki WordPress-tiedostosi puolestasi, jotta voit siirtyä teeman valitsemiseen, lisäosien lisäämiseen ja itse bloggaamiseen!

Vaihe 2: Valitse oikea WordPress-teema

Nyt kun sinulla on verkkotunnus valmis jatkamaan isännöintisuunnitelmaasi, voit kirjautua WordPress-kojelautaan ensimmäistä kertaa ja alkaa saada sivustosi valmiiksi blogointiin. Tämä sisältää teeman valitsemisen verkkosivustollesi! Iso kysymys tässä on, haluatko mennä ta vapaa teema (0 dollaria, mutta rajoitetut ominaisuudet) tai a palkkio yksi (maksaa rahaa, mutta siinä on enemmän ominaisuuksia ja voit kysyä teeman kirjoittajalta apua, jos tarvitset sitä)? Tässä ovat suosikki festivaalivalmiit teemme jokaiseen budjettiin!

Kaksikymmentäkuusi WordPress-teema (ilmainen)

2016 ilmainen WordPress-teema

Puhtaassa ja yksinkertaisessa WordPress-teemassa ei ole mitään vikaa. Se on rakennettu bloggaajille, eikä siinä ole paljon lisäominaisuuksia, mutta kaikki perusasiat ovat WordPress-ytimeen sisäänrakennettujen vaihtoehtojen ansiosta. Jos siirryt kojelautaan ulkonäön alla> mukauta, voit tehdä muutaman mukautuksen, kuten mukautetun logon ja taustan, mutta muutaman ilmaisen laajennuksen avulla (pääset niihin minuutissa) voit lisätä paljon muita ominaisuuksia tämä perusteema.

Noir Premium WordPress -teema (59 dollaria)

Noir Yksinkertainen WordPress-teema uusille lähettäjille

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Noir on premium-teema, jonka mukana tulee mahtava blogi, värien mukauttamisasetukset, mukautetut Google-fonttivaihtoehdot ja jopa sisäänrakennetut mainospaikat (lisää Google Adsense tai lisää kumppanilinkit sinne luodaksesi muutaman ylimääräisen dollarin kuukaudessa). Lisäksi, jos aiot myydä jotain (mukautettu festivaalien kuluminen, tapahtumassa ottamiesi valokuvien tulosteet, alkuperäiset MP3-tiedostot tai muu) Noir tarjoaa täyden tuen WooCommerce-verkkokaupan laajennukselle, jotta voit myydä oman digitaalisen tai fyysisiä tavaroita suoraan omilta verkkosivustoiltasi (hei hei Etsy-maksut!).

Tänään WordPress-teema (ilmainen)

Tänään Blog & Magazine ilmainen WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Toinen hieno ilmainen vaihtoehto on oma Tänään WordPress-teema. Tämän uutisten ja blogin tyyliin liittyvä teema sisältää yksinkertaisia ​​mukautusvaihtoehtoja, joilla voit valita sarakkeen asettelun, sosiaaliset linkit, mainostilat ja paljon muuta. Lisäksi se tukee useita postimuotoja – joten voit jakaa helposti valokuvasarjoja tapahtumista, viikosi vlogeista, äänitteistä tai haastatteluista ja tietysti tavallisista tekstiviestistä.

Juhla Premium-WordPress-teema (39 dollaria)

Juhla Premium-WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Älä anna tämän teeman lomamatkailun huijata sinua – se on täydellinen muoti eteenpäin suuntautuville ja musiikkiin keskittyville bloggaajille. Isot, lihavoidut kuvat, mukautetut värivaihtoehdot, fontti-asetukset ja mukautetut widgetit ovat vain muutama tämän aiheen sisällön hieno ominaisuus. Lisäksi on hauskoja räätälöityjä widgettejä sosiaalisiin linkkeihin, “minusta” -osa ja paljon muuta.

Vaihe 3: hyödyllisten laajennusten lisääminen

Plugins voi olla hiukan ylivoimainen. Niitä on todennäköisesti satoja tuhansia, kun yhdistät kaikki ilmaiset ja premium-vaihtoehdot. Mutta on vain muutamia tärkeitä laajennuksia, joita suosittelemme kaikille käyttäjille, sekä muutama hauska, jotka helpottavat yhteydenpitoa muihin festivaalin kävijöihin.

JetPack WordPress -laajennus

Jetpack WordPress -laajennus

jetpack on all-in-one-laajennukset kaikille WordPress-tarpeillesi. Tämä laajennus sisältää WordPress-tietoturvan, kuvan optimoinnin, sosiaalisen jakamisen, niihin liittyvien viestien ja muun vaihtoehdon.

Akismet Antispam WordPress -laajennus

Akismet Antispam -laajennus

Akismet on kommentti roskapostisuodatin myös Automattic-tiimiltä. Se suodattaa kaikki roskat, joten kaikki, mitä sinulla on, ovat todellisten lukijoiden todellisia kommentteja. Sinun on aktivoitava API-avain, mutta tämä on täysin ilmainen henkilökohtaisille blogeille (woohoo!).

Yoast SEO WordPress -laajennus

Yoast SEO -laajennus

Jokainen blogi tarvitsee osuvan SEO-laajennuksen auttaakseen kaikkia monimutkaisia ​​asioita, jotka vaikuttavat hakukoneesi sijoituksiin. Suosittelemme Hiiva SEO. Sitä me käytämme (yhdessä yli miljoonan muun kanssa), koska se tekee sivustokartan luomisesta, SEO-valmiita otsikoita ja katkelmia lisäämisestä niin helppoa.

Instagram-ilmainen laajennus

Kun olet ulkona ja olet tekemässä, aion ehdottomasti napsauttaa ja jakaa kuvia Instagramissa. Etkö halua jakaa tätä myös blogissasi? Ilmaiseksi Instagram-syöte plugin voit lisätä insta viesteihisi, sivuille ja jopa widgetteihin kätevällä lyhyellä koodilla.

Instagram-ilmainen laajennus

Jaatko kuvia ja kysyttäviä ajatuksia myös Twitterissä? Käytä Helppo visuaalinen Twitter-widget plugin lisätäksesi äskettäiset tweettinne sivupalkin tai alatunniste-widget-alueille. Tällä tavalla kaikki lukijasi näkevät mitä olet tekemässä!

sosiaalinen-stream-WordPress-plugin

Mutta jos haluat jakaa jakamasi koko sosiaalisessa mediassa, älä katso kauemmas kuin Sosiaalinen stream. Tämä palkkiolaajennus (vain 19 dollaria) voi muodostaa yhteyden Twitteriin, Facebookiin, Google+: iin, Instagramiin, blogin RSS-syötteeseen, Pinterest, Youtube, Vimeo, Tumblr, last.fm ja enemmän! Kaikkien sosiaalisten tiliesi yhdistäminen tuottaa ladatun mediavirran, jotta lukijasi voivat seurata festivaalitoimintaasi ja tuntea olevansa täällä kanssasi.

Vaihe 4: Aloita sydämesi blogoiminen

Blogi sydämestäsi

Vaiheet 1–3 koskivat WordPress-sivustosi valmistelua, mutta nyt on aika lisätä sisältöä blogiisi. Ei todellakaan ole mitään sääntöjä siitä, mitä voit tehdä ja mitä ei voi tehdä (paitsi älä plagioi muiden kansojen työtä ja älä jaa tekijänoikeusmateriaaleja kunnossa?). Mutta tässä on muutamia nopeita vinkkejä, jotka muistetaan kirjoitettaessa:

 • Käytä oikeita otsikoita: H1 on viestisi otsikko, jos haluat lisätä lisää otsikoita sisältöön, käytä H2-otsikkoa, jonka alla ovat H3-alaotsikot jne..
 • Antaa luottoa lähteillesi: Jos haluat jakaa jonkun toisen kuvan tai videon, muista antaa heille kunnia siitä! Parempaa vielä, kysy ensin myös lupa (alkuperäinen luoja kiittää sinua!).
 • Linkki muihin: On hienoa linkittää viesteihisi muihin blogeihin, jotta lukijasi voivat jatkaa lukemista ajankohtaisesta aiheesta, rakentaa toveruutta muiden blogaajien kanssa ja se näyttää hyvältä SEO: lle.
 • Oikeinkirjoituksen tarkistus ja arviointi: Oikeinkirjoituksen tarkistus auttaa korjaamaan oikeinkirjoituksen virheitä, mutta muista lukea työsi toisen kerran ennen lähettämistä, jotta saataisiin selville kieliopilliset virheet (muuten lupaamme, että saat ainakin yhden ”hyödyllisen” kommentin, joka osoittaa sen)..

Käärimistä

Toivomme, että tämä pieni opas voi auttaa sinua saamaan blogin ylös juuri ajoissa festivaalikaudelle! Onko sinulla muita vinkkejä jaettavaksi? Vai loitko oppaamme oman festivaaliblogisi luomiseen? Haluaisimme kuulla ajatuksesi tai nähdä luomasi – joten kerro meille alla olevissa kommenteissa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map