Kuinka lisätä välilehtiä WordPress-viesteihin ja -sivuihin

Kuinka lisätä välilehtiä WordPress-viesteihin ja -sivuihin

Välilehdet ovat melko yleinen ominaisuus monilla verkkosivustoilla, etenkin verkkokaupoissa. Verkkokaupan omistajat käyttävät yleensä välilehtiä tuotekuvausalueella, jossa ne jakavat arvostelut, kuvauksen, tekniset tiedot ja niin edelleen useiksi välilehdiksi.


esimerkki välilehdistä toiminnassa verkkokauppasivustolla

Välilehdet ovat kuitenkin löytäneet käytön monissa muissa erityyppisissä verkkosivustoissa, ei vain verkkokauppasivustoissa. Jopa virallinen WordPress.org-verkkosivusto käyttää välilehtiä pluginien kuvaussivuilla. Katso alla oleva kuva nähdäksesi korostetut välilehdet WP.org-sivustossa.

välilehdet wordpress.org-laajennuksen kuvaus-sivulla

Monet muut verkkosivustojen omistajat käyttävät välilehtiä erityyppisissä verkkosivustoissa. Välilehtiä ei kuitenkaan pidä sekoittaa harmonikkaa, jotka laajentuvat paljastamaan tietoa. Seuraavaksi tarkkailkaa kuinka olen käyttänyt haittoja verkkosivustollani.

haitarit sivustolla vistamedia.xyz

Mutta haitarit syrjään, olemme täällä puhumassa välilehdet, joten älä menetä keskittymistämme; Tarvitsin vain tekemään eron välilehtien ja haitarien välillä selvästi. Toivon nyt, että olemme samalla sivulla ��

Pohjimmiltaan verkkoomistajat jakavat välilehtiä tietojen jakamiseen, jotka muuten olisivat ottaneet kokonaisen sivun tai viestin. Tämä tarkoittaa, että välilehdet helpottavat tietojen sulauttamista huomattavasti, pakottamatta käyttäjiä välttämättä osumaan vierityspyörään miljoona kertaa.

Toisin sanoen välilehdet parantavat verkkosivustosi käytettävyyttä etenkin lyhyempi huomioväli. Joten jos haluat pitää käyttäjät sivustollasi pidempään unohdamatta heitä kuolemaan pitkillä sivuilla, kannattaa harkita välilehteiden käyttöä.

Tämänpäiväisessä viestissä osoitamme sinulle tarkalleen kuinka lisätä välilehtiä WordPress-viesteihisi ja sivuillesi. Ennen tämän viestin loppua sinulla on kaikki tarvittavat ohjeet välilehtien käyttämiseksi etuna. Toivomme, että nautit lopusta loppuun asti, äläkä jätä jakamatta ajatuksiasi kommenttiosassa. Aloitetaan nyt, joka ei ole tieltä.

Käytä sivunmuodostajaa

Jos olet jo asentanut sivunmuodostajan, onnea – sinulla on todennäköisesti jo välilehtimoduuli sormenpäässäsi. Suurin osa suurten sivujen rakentajista tarjoaa välilehtiä osana sivunrakennuselementtien ydinjoukkoa. Tässä on nopea katsaus kahteen suosikkeihimme.

Elementor Free Page Builder

Elementor Page Builder -välilehdet

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Suosittu Elementor -sivunrakentaja sisältää välilehdet osana laajennuksen ilmaista versiota. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on lisätä välilehde-elementti sivullesi ja muokata sitten otsikkoa, sisältöä, tyyliä jne. Siinä kaikki!

WPBakery Premium -sivunrakentaja

WPBakery Page Builder -välilehdet

Käytätkö premium-teemaa, joka sisältää WPBakery Page Builder -sovelluksen (kuten oma Total-teema)? Loistava! Välilehdet ovat sisäänrakennettuja ja helppokäyttöisiä.

WPBakery-välilehtimoduuli eroaa hieman edellisestä esimerkistä, koska välilehdet ovat alun perin tyhjät, kun lisäät ne. Sinun on lisättävä lisäsivuelementtejä (tekstialue, kuvat, kuvakkeet jne.) Välilehdille lisätäksesi sisältöä. Mutta tämä antaa sinulle paljon vapautta luoda välilehtiä haluamallasi tavalla (sisäänrakennettujen tyylivaihtoehtojen lisäksi). Olemme käsittäneet tämän sivunmuodostajan blogissa aikaisemmin, joten jos haluat yksityiskohtaisempia ohjeita, tutustu WPBakery-oppaaseemme (huomautus – tätä laajennusta kutsuttiin aiemmin Visual Composeriksi, joten pahoittelemme jo etukäteen mahdollisista sekaannuksista).

Asenna välilehdet WordPress-laajennus

Välilehdet Ilmainen WordPress-laajennus

Jos et käytä sivunmuodostajaa, sitä ei tarvitse käyttää vain välilehdissä. Siellä on paljon hienoja vaihtoehtoja, kuten ilmainen WordPress-laajennus, joka tunnetaan yksinkertaisesti WP Shop Mart -lehden välilehtenä. Välilehdet on hieno WordPress-laajennus, jonka avulla voit luoda rajoittamattoman määrän kauniita välilehtiä rikkomatta hikeä.

Aloitetaan asentamalla Tabs WordPress -laajennus. Koska se on saatavana virallisessa WordPress-laajennuksen repossa, voit asentaa laajennuksen suoraan WordPress-järjestelmänvalvojan kojelaudan sisäpuolelle..

Käytämme ilmaista versiota, mutta saatavilla on premium-versio, jos haluat päivittää lisäominaisuuksia myöhemmin.

Välilehtien WordPress-laajennuksen asentaminen

Kirjaudu WordPress-järjestelmänvalvojan hallintapaneeliin ja siirry kohtaan Laajennukset> Lisää uusi ja kirjoita ”välilehdet wpshopmart” avainsanan hakukenttään. Kun löydät oikean laajennuksen, paina Asenna nyt -painike alla olevan kuvan mukaisesti.

välilehteiden WordPress-laajennuksen asentaminen

Napsauta sen jälkeen Aktivoida painiketta. Ja siinä kaikki, välilehtiä reagoiva WordPress-laajennus on käyttövalmis. Luokaamme nyt pari välilehteä selvittääksemme, mitä tällä laajennuksella on tarjota.

Määritä välilehtiä reagoiva WordPress-laajennus

Laajennuksen aktivointi lisää uuden kohteen WordPress-hallintavalikkoon. Jos haluat luoda uusia välilehtiä, siirry kohtaan Välilehdet reagoivat> Lisää uusia välilehtiä kuten yksityiskohtaisemmin alla olevassa näytönohjaimessa.

lisäämällä uusia välilehtiä käyttämällä välilehtiä reagoivaa WordPress-laajennusta

Näin pääset välilehteen reagoivaan rakennustyökaluun, joka on täydellinen kaikista ominaisuuksista, joita tarvitset luodaksesi kauniita välilehtiä kuten pomo. Katso alla olevasta kuvasta katsaus odotettavissa olevaan.

välilehdet reagoiva WordPress-laajennuksen välilehtirakentaja

Aivan vieritys eikö olekin? No, löydät suurimman osan ominaisuuksista oikealta sivupalkilta. Huomaa myös, että yksittäisillä välilehdillä on asetukset. Voit jopa käyttää WYSIWYG-editoijia välilehdillä, mikä tarkoittaa, että sinulla on paljon hallintaa välilehdilläsi.

Nyt luomme pari näytevälilehteä ja näytetään ne sivulla tai viestissä.

Lisää otsikko

Lisää välilehti otsikko

Aloita antamalla välilehdillesi kuvaava otsikko (samoin kuin navigointivalikoissa), kuten yllä olevassa kuvassa näkyy. Tällä tavalla voit helposti tunnistaa välilehdet WordPress-järjestelmänvalvojan hallintapaneelissa myöhemmin, jos sinun on muokattava jotain. Tämän opetusohjelman tarkoituksia varten kastelin välilehdet “Test Home Tabs”.

Valitse välilehteiden suunnittelumalli

valitse välilehtien suunnittelumalli

Kuten yllä olevasta kuvakaappauksesta nähdään, seuraavaan vaiheeseen kuuluu valita mallipohja, jota haluat käyttää välilehdissä. Tabs WordPress -laajennuksen ilmainen versio tarjoaa sinulle vain yhden mallipohjan, mutta voit päivittää aina premium-versioon 19 lisää. Puhe suunnittelun vapaudesta.

Lisää välilehtiä

Lisää seuraavaksi niin monta välilehteä kuin haluat, kuten alla on esitetty.

lisäämällä uusia välilehtiä

Olemme luoneet numeroidun luettelon, jossa on yksityiskohtaiset tiedot siitä, mitä voit tehdä Lisää välilehtiä osio yllä. Numerot vastaavat kutakin aluetta.

 1. Välilehden otsikko – Lisää välilehden otsikko tähän kenttään, esim. Kuvaus, tekniset tiedot, yksityiskohdat, jne.
 2. Välilehden kuvaus – Lisää välilehden kuvaus tähän. Tämän kentän avulla voit lisätä välilehden sisällön. Parasta on, että voit käyttää WYSIWYG-editoria (näkyy alla 3) lisätä rikas sisältö välilehtiisi, mukaan lukien kuvat, musiikki ja videot
 3. Käytä WYSIWYG: tä – Jos haluat käyttää tuttua Whattu-You-See-minäs-Whattu-You-Get editor -sovelluksen avulla luodaksesi välilehden sisällön, napsauta tätä painiketta avataksesi ponnahdusikkuna
 4. Välilehti-kuvake – Tämä kenttä auttaa sinua valitsemaan välilehdessä käytettävän kuvakkeen. Välilehdet WordPress-laajennus tarjoaa sinulle pääsyn useisiin Font Awesome -kuvakkeisiin, joiden avulla voit jazz-välilehdet koota
 5. Näytä kuvakkeen yläpuolella – Jos haluat näyttää välilehden otsikon kuvakkeen vieressä, rakastat tätä ominaisuutta. Lisäksi sen avulla voit poistaa kuvakkeen käytöstä koskettamatta välilehden otsikkoa
 6. Poistaa – Poista tämä välilehti napsauttamalla tätä painiketta
 7. Lisää uusia välilehtiä – Napsauta tätä painiketta lisätäksesi lisää välilehtiä
 8. Poista kaikki – Oletko kyllästynyt kaikkiin välilehtiin? Vain osuma Poista kaikki -painike palauttaaksesi kaiken

Pari bonusvihjettä auttamaan sinua. Ensin voit vetää ja pudottaa välilehtiä järjestääksesi ja järjestääksesi ne haluamallasi tavalla.

Toinen – älä unohda lyödä Tallenna luonnos -painiketta kerran tai kahdesti, kun luot välilehtiä varmistaaksesi, ettet menetä muutoksia, jos navigoit pois välilehtien rakentajasta vahingossa.

Viimeiseksi – jos tarvitset tukea, siellä on iso sininen Saada tukea -painiketta heti Lisää välilehtiä -osiossa (ja useimmilla laajennuksen sivuilla), joka johtaa sinut viralliseen välilehtien tukifoorumiin WordPress.org-sivulla. Älä epäröi paina tukipainiketta, jos tarvitset apua milloin tahansa.

Välilehdet Lyhytkoodi

välilehdet lyhytkoodi

Seuraavaksi löydät välilehdet-lyhytkoodin, jolla lisäät ja näytä välilehdet millä tahansa haluamallasi sivulla tai viestissä. Esimerkiksi lyhytkoodimme on [TABS_R id = 443]. Jos haluat näyttää välilehdet sivulla, kopioin ja liitä yllä oleva lyhytkoodi kyseiselle sivulle.

Välilehdet-widget

välilehdet-widget-tuki

Haluatko lisätä välilehtiä verkkosivustosi widget-alueelle? Jos tämä on kuuluva kyllä, rakastat Tabs WordPress -laajennuksen mukana tulevaa widget-tukea..

Lyömällä Klikkaa tästä yllä olevassa kuvassa oleva linkki vie WordPress-widget-ruutuun, missä voit vapaasti lisätä välilehtiä mihin tahansa teeman widget-alueeseen.

välilehdet-widget

Mukautettu CSS

Vaikka Tabs WordPress -laajennuksessa on runsaasti välilehden räätälöintivaihtoehtoja (vilkaista vain oikeaa sivupalkkia; se on täynnä muotoiluvaihtoehtoja!), Voit lisätä omia mukautettuja CSS-tyylejä alla olevan kuvan mukaisesti..

välilehdet wordpress plugin custom css

Lisäksi voit asettaa mukautetut asetukset kaikkien uusien välilehtien oletusasetuksiksi napsauttamalla Päivitä oletusasetukset -painike yllä olevan kuvan osoittamalla tavalla.

Oikea sivupalkki

välilehdet WordPress-laajennuksen muotoiluvaihtoehdot

Oikealla sivupalkilla, jonka korostamme yllä olevassa kuvassa, on päivä todella sinun. Se on täynnä kaikkia vaihtoehtoja, jotka tarvitset tyyliisi välilehdet sydämesi sisältöön. Merkittäviä vaihtoehtoja ovat:

 • Välilehden taustaväri
 • Välilehden fontin väri
 • Fonttiperhe ja tyyli
 • Näytä välilehden otsikon ja kuvakkeen vaihtoehdot
 • Välilehden kuvakkeen sijainnin kohdistus, ts. Ennen tai jälkeen välilehden otsikon
 • Välilehden reunat
 • Useita välilehtikuvaanimaatioita
 • Ja niin paljon muuta

Lisää välilehdet WordPress-sivulle tai viestiin

Kun olet lisännyt välilehden sisältö- ja tyylivaihtoehdot, vieritä ylös ja napsauta Julkaista -painike alla olevan kuvan mukaisesti.

Tässä vaiheessa välilehdet ovat valmiita. Sinun tarvitsee vain lisätä välilehdet WordPress-sivulle tai viestiin. Kopioi vain aikaisemmin näkemät välilehdet. Meidän on [TABS_R id = 443].

Käynnistä viestieditori (vaikka käytätkin Gutenberg) ja liitä lyhytkoodi viestiin / sivulle. Sitten paina Julkaista -painike alla olevan kuvan mukaisesti.

Noin 5 minuutin kuluttua asioiden asettamisesta; Käytän Twenty Seventeen -teemaa ja runsaasti Lorem Ipsumia, keksin seuraavan tuloksen.

Huomaa, että en ole mukauttanut värejä tai mitään. Kerro minulle mitä ajattelet; ei ollut niin helppoa?


Välilehtien lisääminen WordPress-sivuille ja viesteihin on neljännen luokan luokkien juttu. En odota sinun joutuvasi ongelmiin, varsinkin jos käytät laajennusta, kuten WP Shop Mart -lehden välilehtiä.

Kuinka lisäät välilehtiä WordPress-sivuillesi ja viesteihisi? Mikä on suosikki välilehdet WordPress-laajennus? Ole hyvä ja jaa ajatuksesi kommentteihin. Hyvää luomista!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map