Kuinka lisätä sosiaalisia kirjautumisia WordPress-sivustoosi

Kuinka lisätä sosiaalisia kirjautumisia WordPress-sivustoosi

Paras käyttökokemus on ensiarvoisen tärkeää, etenkin jos sinulla on jäsen- tai verkkokauppasivusto. Kun verkkosivustosi menestys riippuu suuresti käyttäjän rekisteröinnistä, voit hyödyntää sosiaalisia sisäänkirjautumisia tarjotaksesi loistavan käyttökokemuksen rekisteröinti-, kirjautumis- ja kassasivuillasi muun muassa.


Sosiaalisen sisäänkirjautumisen avulla käyttäjät voivat rekisteröityä ja kirjautua sisään WordPress-verkkosivustoosi käyttämällä olemassa olevia sosiaalisen median tilejä, kuten Facebook, Twitter ja Google. Yhdellä napsautuksella käyttäjät voivat rekisteröityä ja kirjautua sisään myöhemmin verkkosivustollesi välttämättä luomalla tiliä vanhanaikaisella tavalla.

Vanhanaikainen tapa sisältää uuden käyttäjänimen ja salasanan luomisen. Jotkut verkkosivustot pyytävät sinua vahvistamaan sähköpostisi tai antamaan lisätietoja uuden tilin rekisteröimiseksi, mikä syrjäyttää monia käyttäjiä. Lisäksi monet nykyajan Internet-surffaajat ovat tottuneet sosiaaliseen sisäänkirjautumiseen ja odottavat verkkosivustojen tarjoavan tätä ominaisuutta oletuksena.

Miksi sosiaalinen kirjautuminen?

Jos olet lukenut niin pitkälle, ehkä mietit, miksi sosiaalinen sisäänkirjautuminen on tärkeää. No, tässä on pari hauskaa tosiasiaa vain vauhdin lisäämiseksi.

Tiesitkö:

 • Käyttäjät vihaavat uuden tilin luomista verkkosivustoille. Tutkimustulokset osoittavat, että mahtava 86% ihmisistä ei pidä uuden tilin luomisesta verkkosivustoille. Useimmissa tapauksissa ja ollakseni rehellinen, ihmiset tuskin luovat tiliä sanoakseen esimerkiksi kommentin jättämistä. Sosiaalinen sisäänkirjautuminen eliminoi tarpeen luoda tilejä, jotka tarjoavat käyttäjille saumattomasti tapa rekisteröidä verkkosivustollesi.
 • Sosiaalinen sisäänkirjautuminen säästää käyttäjiä salasanan uupumiselta (lisää linkki), mikä helpottaa kirjautumisprosessia. Käyttäjien ei tarvitse muistaa vielä yhtä käyttäjän ja salasanan yhdistelmää.
 • Jos käyttäjä unohtaa kirjautumistietonsa, hän todennäköisemmin luopuu kirjautumisprosessista kuin yrittää nollata salasanansa. Se, vauva, tarkoittaa enemmän epäonnistuneita kirjautumisia sinulle, mikä tarkoittaa korkeampia poistumisprosentteja ja alhaisempia muuntoprosentteja. Sosiaalinen kirjautuminen vähentää tätä ongelmaa.
 • Monet meistä ovat syyllisiä siihen, että lomakkeet ovat puutteellisia tai antavat vääriä tietoja luotaessa uutta tiliä verkkosivustolle. Tämä on valtava haaste sekä verkkosivustojen omistajille että markkinoijille. Miten esimerkiksi tarjoat käyttäjille parempia ja henkilökohtaisempia kokemuksia, kun he syöttävät sinulle vääriä tietoja? Kun sivustosi kävijä käyttää sosiaalista kirjautumista, saat kuitenkin todennettuja ja laadukkaita tietoja, kuten ikä, sukupuoli, kiinnostuksen kohteet, ystäväluettelot ja niin edelleen.
 • Voit virtaviivaistaa ja nopeuttaa verkkokaupan kassalla tapahtuvaa sosiaalista kirjautumista, koska käyttäjät voivat rekisteröityä / kirjautua sisään luopumatta ostoskoristaan ​​(lisätä linkki) täyttämään rekisteröinti- / kirjautumislomake.

Lähde: Sosiaalisen identiteetin tutkimus

Makeaa hyötyä koko ajan

Kuten selvästi huomaat, sosiaalisella sisäänkirjautumisella on pari mukavaa etua. Ja parasta on, että voit helposti lisätä sosiaalisia kirjautumisia WordPress-sivustoosi laajennuksen avulla.

Tämän päivän tarjouksessa korostamme muutama WordPress-sisäänkirjautumislaajennus, joka sopii erinomaisesti verkkosivustoosi. Valitse yksi ja jaa kommenttisi ajatuksesi sekä suosikki sosiaalisen sisäänkirjautumisen laajennuksesi.

Siirrymme nyt pois tieltä liiketoiminnan aloittamiseksi.

Olemme luoneet loistavan luettelon sekä ilmaisista että premium-luokan WordPress-sosiaalisista laajennuksista juuri sinulle. Löydätkö täydelliset sosiaalisen sisäänkirjautumisen ratkaisut? No, se riippuu täysin tarpeitasi ja mieltymyksiäsi.

Ilman lisäohjeita, tässä on mitä WordPress tarjoaa niin pitkälle kuin sosiaalisen sisäänkirjautumisen laajennukset.

1. Super socializer

WordPress Social Share, sosiaalinen sisäänkirjautuminen ja sosiaaliset kommentit -laajennus - Super Socializer

Ensimmäinen luettelossa on Super Socializer, hieno WordPress-laajennus, jonka avulla voit lisätä sosiaalisen sisäänkirjautumisen, sosiaalisen jakamisen ja sosiaaliset kommentit verkkosivustollesi helposti..

Tämän voimakkaan pedon avulla voit lisätä sosiaalisen sisäänkirjautumisen painikkeita WordPressin kirjautumissivulle, rekisteröintisivulle, kommentteihin, WooCommerce-kassasivulle ja muille verkkosivustosi alueille widgetien ja lyhytkoodien ansiosta..

Super Socializer tukee sosiaalista sisäänkirjautumista 10 sosiaalisesta verkostosta ja antaa sinun synkronoida käyttäjän sosiaalisen profiilin perustiedot vastaavan WordPress-profiilin kanssa.

Muuten käyttäjät voivat linkittää sosiaalitilinsa WordPress-tiliinsä haluamallaan tavalla WordPress-järjestelmänvalvojan hallintapaneelissa. Lisäksi tämä WordPressin sosiaalisen sisäänkirjautumisen plugin on yhteensopiva muun muassa bbPressin, BuddyPressin, AMP: n, myCRED: n, WordPress-monisivuston ja Gutenbergin toimittajan kanssa.

Lisäksi se on GDPR-valitus, koska tietosuojalakeja ei enää ole, mitä ne olivat aiemmin. Käynnistystä varten Super Socializer on uskomattoman helppo muokata ja mukana muilla sosiaalisilla ominaisuuksilla.

2. Nextend social Kirjaudu sisään ja rekisteröidy

Nextend Social Kirjaudu ja rekisteröidy

Nextend Social Login on todennäköisesti suosituin ilmainen sosiaalisen sisäänkirjauksen laajennus WordPress.org-sivustolla, sillä sillä on yli 200 000 aktiivista asennusta..

Muutamassa minuutissa voit ottaa käyttäjän rekisteröinnin ja kirjautumisen käyttöön Facebookissa, Twitterissä ja Googlessa. Se on totta, Nextend Social Login -laajennus keskittyy kolmeen suosituimpaan sosiaaliseen verkostoon.

Nyt sinun ei tarvitse pakottaa käyttäjiä täyttämään oletus- tai pitkät rekisteröintilomakkeet. tämä WordPressin sosiaalinen sisäänkirjautumislaajennus integroituu saumattomasti nykyisiin WordPressin kirjautumis- ja rekisteröintilomakkeisiin.

WordPress-profiilisivulla käyttäjät voivat helposti linkittää tai poistaa linkkejä sosiaalitileistä katkaisematta hikeä. Lisäksi käyttäjät voivat käyttää WordPress-käyttäjätiliään sosiaalisen tilin kanssa tai ilman sitä.

Muita merkittäviä ominaisuuksia ovat kyky käyttää sosiaalisen verkoston profiilikuvia WordPress-avatareina, mukautettuja uudelleenohjauksia sosiaalisen sisäänkirjautumisen jälkeen, widgetit, lyhytkoodit, helposti mukautettavat mallit, nopea tuki ja lisäosa, joka toimittaa vielä enemmän ominaisuuksia.

3. BS-tulo

bs input wordpress sosiaalisen sisäänkirjautumisen plugin

Jos haluat käyttää premium-reittiä jo varhain, rakastat BeSquaresin BS Input -verkon sosiaalisen sisäänkirjautumisen laajennusta. BS Input -laajennus lisää kauneutta, värejä ja toimintoja tähän koko sosiaaliseen kirjautuminenyritykseen.

Laajennus on tyylikkäästi sanottuna ja tarjoaa sinulle enemmän ominaisuuksia kuin useimmat WordPressin sosiaalisen sisäänkirjautumisen laajennukset. Ja koska asennus ja käyttö on erittäin helppoa, sinun ei tarvitse mitään koodaustietoja, jotta voit nauttia sosiaalisen sisäänkirjautumisen eduista tällä liitännällä.

Mielenkiintoisia ominaisuuksia ovat tuki Facebookille, Twitterille, Googlelle ja LinkedInille, lyhytkoodi, jotta voit lisätä sosiaalisen sisäänkirjautumisen räätälöityihin sivuihin tai widget-alueisiin, tyylikkään sivustokaapin, sisältökaapin, rajoittamattomat värit, kauniit taustat, välimuistiin valmiit ja 2 tyyleä sosiaaliseen käyttöön kirjautumispainikkeet.

Lisäksi BS Input tukee WooCommerce-kassalle, BuddyPressille, WPML: lle ja muille WordPress-teemoille. Käynnistystä varten plugin sisältää 6 animaatiota ponnahdusikkunalle ja muokattavan postimallin. Lopullinen sana; se on yksinkertainen mutta tehokas WordPress-sosiaalinen kirjautuminen, joka toimii.

4. RekisteröintiMagic

rekisteröinti maaginen WordPress-laajennus

RegistrationMagic on luultavasti paras WordPress-käyttäjän rekisteröintilaajennus planeetalla. Täysin käsityönä tehty paha poika on ainoa ratkaisu, jota tarvitset hallitaksesi käyttäjän rekisteröintejä ja lisätäksesi sosiaalisia kirjautumisia WordPress-verkkosivustoosi.

Plugin mukana tulee ominaisuuksia, kuten nopea lomakkeiden luoja, sisäänrakennettu kirjautumisjärjestelmä, lyhytkoodit, jotta voit pudottaa lomakkeita mihin tahansa sivustoosi, lomakeanalyysi, HTML-upotuskoodi, mukautetut kentät, mukautetut CSS-tyylit, lähetysten hallinta, liitteet, sosiaaliset kirjautumiset, käyttäjä johtaja ja olemme täällä koko päivän, jos haluamme käydä läpi täydellisen luettelon ominaisuuksista. Tarvitsemme itsenäisen tarkistuksen rekisteröintiMagicille.

Asia on RegistrationMagic, jonka avulla sosiaalisten kirjautumisten lisääminen muotoon on naurettavan helppoa. Kirjoittamishetkellä plugin tukee Facebookia, Twitteriä, Googlea, LinkedIniä, Microsoft Liveä ja Instagramia.

Rehellisessä mielestäni RegistrationMagic on sh * t (anteeksi ranskaani; olen vain innoissani, kun törmännyt tällaiseen upeaan laajennukseen). Rakastat sitä, ja takaan sen. Heillä on ilmainen versio, mutta jos olisin sinä, kertoisin premium-versiosta enkä koskaan katso takaisin. Todella toivon vain, että useammat ihmiset löytäisivät tämän laajennuksen, ja toivon, että en ole kovin myyntityöllinen.

Olen kokeillut sitä, ja hitto, ovatko nämä kaverit hyviä vai mitä? Ja en ole yksin.

Upea käyttäjän rekisteröinti- ja hallintalaajennus, monia ominaisuuksia ja nopea nopea tuki kaikkien kysymysten ratkaisemiseksi. Todella kuin pystyn ohjaamaan eri käyttäjät käyttäjän käyttäjäroolikohtaiselle sivulle. Suosittelemme tätä laajennusta ja tukitiimiä. – Bosch_B

5. MiniOrange WordPress sosiaalinen sisäänkirjautuminen

MiniOrange WordPress sosiaalinen sisäänkirjautuminen

WordPress-laajennuksen repo on lahja, jota jatketaan antamisessa, ja miniOrange-ohjelman WordPress Social Login on riittävän todiste siitä. Tämä sosiaalisen sisäänkirjautumisen laajennus ylittää odotukset, mutta sillä on laaja luettelo ominaisuuksista, jotka puhaltavat peruukki.

Laajennus auttaa sinua lisäämään sosiaalisen jakamisen ja sosiaalisen sisäänkirjautumisen sellaisten verkkojen avulla, kuten Facebook, Twitter, Google, Instagram, Vkontakte, LinkedIn, Amazon, Salesforce ja Microsoft Live.

Lisäksi voit kehottaa käyttäjiä täyttämään profiilinsa, jos sosiaalinen sisäänkirjautuminen ei palauta käyttäjänimeä ja sähköpostia. Lisäksi WordPress Social Login antaa sinun määrittää roolit käyttäjille, jotka kirjautuvat sisään sosiaalisen sisäänkirjautumisen sovelluksella. Lisäksi voit synkronoida sosiaalisen profiilikuvan helposti WordPressin kanssa.

Lisäksi voit lisätä sosiaalisen sisäänkirjautumisen painikkeita kirjautumissivulle, rekisteröintisivulle, kommenttilomakkeelle ja mihin tahansa muuhun sivustoosi widgetin tai lyhytkoodin avulla.

Voit jopa ottaa käyttöön / poistaa käytöstä käyttäjän rekisteröinnin ja aktivoida järjestelmänvalvojan sähköposti-ilmoituksia, kun käyttäjät kirjautuvat sosiaalisen sisäänkirjautumisen kautta. Lisäksi voit mukauttaa kirjautumiskuvakkeita ja sisäänkirjautumisen / kirjautumisen uudelleenohjaus-URL-osoitetta helposti.

6. BestWebSoftin sosiaalinen sisäänkirjautuminen

Sosiaalinen sisäänkirjautuminen kirjoittanut BestWebSoft

Et ehkä halua monia edistyneitä ominaisuuksia, jotka tulevat useimpien WordPressin sosiaalisten sisäänkirjautumislaajennusten mukana. Ehkä haluat yksinkertaisesti lisätä sosiaalisia tunnuksia verkkosivustollesi ja päästä sen yli sijoittamatta kalliin ja liian monimutkaiseen laajennukseen. Tarvitset yksinkertaisen ratkaisun, joka toimii tyhjästä.

BestWebSoftin sosiaalinen sisäänkirjautuminen on yksi tällainen laajennus. Se on yksinkertainen vikaan, mutta saa työn suoritettua. Tämän helppokäyttöisen laajennuksen avulla käyttäjät voivat kirjautua sisään ja kommentoida nykyisiä tilejään Facebookissa, Twitterissä, Googlessa ja LinkedInissä.

Voit helposti lisätä sosiaalisen sisäänkirjautumisen painikkeet kirjautumissivulle, rekisteröintisivulle ja kommenttilomakkeelle. Lisäksi voit asettaa oletusroolin uusille sosiaalisille käyttäjille, ottaa käyttäjän rekisteröinnin käyttöön vain sosiaalisilla painikkeilla ja linkittää sosiaalitilit vastaaviin WordPress-tileihin helposti.

Plugin on helppo asentaa, ja sen mukana tulee yksityiskohtainen dokumentaatio, joka auttaa sinua osumaan maahan käynnissä.

7. WooCommerce Social Login

verkkokaupan sosiaalinen laajennus

Sosiaalisen sisäänkirjautumisen premium-vaihtoehdot eivät yleensä petä lisäominaisuuksien ja omistautuneen tuen ansiosta. Älä ymmärrä minua väärin, en yritä hylätä ilmaisia ​​laajennuksia. Tästä huolimatta et voi mennä pieleen mahtavan laajennuksen, kuten WooCommerce Social Login, kanssa.

Alun perin rakennettu erityisesti WooCommerce-myymälöille, laajennus on nyt yhteensopiva BuddyPressin, bbPressin ja Peepson kanssa. Eliittiä kirjoittaja WPWeb on tuonut sinulle, WooCommerce Social Login on ainutlaatuinen sosiaalinen sisäänkirjautumislaajennus, joka tarjoaa ainutlaatuisen ominaisuusjoukon..

Ensinnäkin voit helposti lisätä sosiaalisia sisäänkirjautumisia WooCommerce-kirjautumis-, rekisteröinti- ja kassalle -lomakkeisiin tarjoamalla käyttäjillesi paremman käyttökokemuksen, joka avaa ovet kitkattomiin ostoksiin.

Toiseksi tämä WordPress-sosiaalinen laajennus tukee tällä hetkellä 11 sosiaalista verkostoa, mukaan lukien Foursquare, Yahoo ja jopa PayPal. Se toimitetaan kauniilla vedä ja pudota -käyttöliittymällä, jonka avulla jokaisen sosiaalisen verkon hallintaa on helppo.

Lisäksi saat hienoja tilastotietoja sekä visuaalisen esityksen sosiaalisten kirjautumisten suoriutumisesta. Lisäksi laajennus voi lähettää uusia tiliotteita käyttäjille sähköpostitse. Kuinka suloista?

Jos tämä ei riitä, WooCommerce Social Login toimitetaan lyhyellä koodilla ja widgetillä, joten voit sijoittaa sosiaaliset kirjautumistiedot mihin tahansa sivustoosi. Aina kun käyttäjä kirjautuu sisään sovelluksen kautta, voit ohjata hänet mukautettuun URL-osoitteeseen, joten kyllä, siellä on myös se.

8. WP Ultimate Social

wp perimmäinen sosiaalinen

WP Ultimate Social premium -laajennus perustuu yhteen ideologiaan; sinun ei tarvitse useita laajennuksia kaikkiin sosiaalisen median tarpeisiisi. Tästä syystä voit ajatella WP Ultimate Social -tyyppistä “kimppua”, joka tarjoaa sinulle sosiaalisia kuvakkeita, sosiaalisen jakamisen, sosiaaliset laskurit, Twitter-syötteet, Pinterest, automaattisen postituksen ja sosiaalisen sisäänkirjautumisen..

AccessKeys, WP Ultimate Socialin eliittikirjoittaja väittää, että se on ainoa sosiaalisen median sarja, jota ikinä tarvitset, ja näkemästäni ja pitkästä ominaisuusluettelosta olen yleensä samaa mieltä. Poika, oh poika, tämä lisäosan peto on ladattu. Käytän ominaisuudet nopeasti.

Voit odottaa löytävän ominaisuuksia, kuten 12 kaunista PNG-kuvakesarjaa, upeaa fontti-kuvakkeita, tehokkaita mukautusvaihtoehtoja, 10 verkkokynävalmis SVG-kuvakesarjaa, sosiaalinen sivupalkki, reagoiva muotoilu, 10 fantastista sosiaalisen jakamisen teemaa, kelluvat sosiaalisen jakamisen painikkeet, tuki 14 suurta verkkoa, jaa sähköpostitse ja tulosta, WooCommerce-tuki, BuddyPress-yhteensopivuus, sosiaalisen jakamisen ponnahdusikkunat, kauniit sosiaaliset laskurit 20 vaikuttavalla teemalla, 5 animaatiota ja luettelo näyttää jatkuvan ikuisesti.

WP Ultimate Social sisältää vaikuttavat sosiaaliset kirjautuminenominaisuudet, jotka tukevat jopa 9 suosittua sosiaalista verkostoa. Voit helposti näyttää sosiaaliset kirjautuminen kirjautumis-, kirjautumis- ja kommenttilomakkeissa. Lisäksi voit valita kirjautumispainikkeet 15 kauniisti suunnitellun teeman joukosta.

Lisäksi voit lähettää sähköpostia automaattisesti Facebookiin, Twitteriin, LinkedIniin, Tumblriin ja tehdä niin paljon muuta. Pelkkä ominaisuuksien määrä tässä asiassa saa sinut kelaamaan taaksepäin hämmästyksellä.

9. OneAll: n sosiaalinen sisäänkirjautuminen

OneAll Social Login -laajennus

Kaikista tämän luettelon WordPress-sosiaalisiin kirjautumislaajennuksista OneAll-ohjelman sosiaalinen sisäänkirjautuminen tukee eniten sosiaalisia verkostoja. Nyt käyttäjät voivat rekisteröidä ja kirjautua sisään yli 40 sosiaalisessa verkostossa, kuten Battle.net, StackExchange, Github, SoundCloud, Vimeo, WordPress.com, YouTube, Twitch.tv, Disqus, Blogger, ja luettelo jatkuu ja päällä.

Sosiaalinen sisäänkirjautuminen integroituu saumattomasti WordPressin kirjautumis- / rekisteröintijärjestelmään. Lisäksi nykyiset käyttäjät voivat helposti linkittää sosiaalisen tilinsä WordPress-profiileihin ja myöhemmin kirjautumisen yhteydessä linkitettyihin sosiaalisiin verkostoihin.

Laajennus on GDPR-yhteensopiva ja yhteensopiva kaikkien WordPress-koodausstandardeja noudattavien laajennusten ja teemojen kanssa. Lisäksi se on täysin muokattavissa vastaamaan erityistarpeitasi. Voit lisätä sosiaalisen sisäänkirjautumisen kirjautumissivulle, rekisteröintisivulle, kommenttiosaan, sivupalkkiin widgetin kautta tai mihin tahansa muuhun lyhyen koodin ansiosta..

Mutta vaikka kaikki nämä ominaisuudetkinkin, OneAllin Social Login on helppo toteuttaa ja käyttää, sinun pitäisi pitää hauskaa hetkessä. Voi, etten unohda, pluginilla on premium-versio myös, joka tarjoaa sinulle vieläkin enemmän vaihtoehtoja sosiaalisen sisäänkirjautumisen toteuttamiseen pomoksi.

10. WooSocial

woosocial wordpress sosiaalisen sisäänkirjautumisen laajennus

Takaosa on WooSocial, suhteellisen uusi laajennus markkinoilla. Se on OriginalWebin luoma, ylläpitämä ja tukema yksinkertainen sosiaalisen sisäänkirjautumisen laajennus. Koska se on uusi plugin kirjoittamishetkellä, sillä on potentiaalia kasvulle ominaisuuksien ja markkinaosuuksien suhteen.

Tärkeimpiä ominaisuuksia ovat tuki 25 sosiaaliselle verkostolle, 15 sosiaalisen sisäänkirjautumisen painiketyyliä, lyhytkoodi, tuki useille kielille ja loistava dokumentaatio, joka auttaa sinua oikealla tiellä.

Lisäksi WooSocial toimii hyvin WooCommerce-palvelun kanssa, mikä antaa sinun virtaviivaistaa verkkokaupan kassalle suorittamista. Lisäksi se on yhteensopiva muiden suosittujen laajennusten ja kehysten, kuten WPBakery Page Builder, Cornerstone ja Bootstrap 4.X kanssa..


Sosiaalinen sisäänkirjautuminen auttaa sinua tarjoamaan parempaa käyttökokemusta ja lisäämään tuloksia WordPress-sivustossasi katkaisematta hikeä. Se on ihanteellinen ratkaisu WordPress-yhteisösivustoille, jäsensivustoille, kursseille, foorumeille ja muille käyttäjien rekisteröintiin perustuville verkkosivustoille.

Parasta on se, että WordPress tarjoaa sinulle runsaasti vaihtoehtoja lisätäksesi sosiaalisia kirjautumisia verkkosivustoosi. Valitsitpa sitten ilmaisen tai premium-luokan WordPress-sosiaalisen kirjautumisen laajennuksen, etsi aina ratkaisuja, jotka vastaavat kaikkia tarpeitasi. Toivomme, että löydät luettelostamme täydellisen sosiaalisen sisäänkirjautumisen laajennuksen.

Mikä on suosikki WordPressin sosiaalisen sisäänkirjautumisen laajennus? Onko sinulla kysymyksiä tai ehdotuksia? Jaa ajatuksesi ja parhaat sosiaaliset kirjautumistyökalut kommentteihin.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map