Kuinka lisätä sisäisiä sisältömainoksia WordPressiin

Kuinka lisätä sisäisiä sisältömainoksia WordPressiin

Aloittelijoille tarkoitetut bloggaajat ja verkkomarkkinoijat tekevät usein virheen sijoittamalla mainoksia otsikoihin ja sivupalkkeihin. Vaikka nämä sijainnit voivat tuottaa kunnollisia tuloksia, mainosalustat suosittelevat tyypillisesti sisäisen sisällön mainosten lisäämistä WordPressiin. Sisäinen mainos näkyy viestissäsi tai sivusi sisällössä, joten ehkä heti ensimmäisen tai toisen kappaleen alapuolella tai hajallaan koko blogiviestissä tulosten parantamiseksi.


Sisäiset mainokset voidaan nähdä käyttäjien huomioivana, joten on tärkeää käyttää niitä säästeliäästi ja jonnekin viestin tai sivun ylä- ja alaosaa kohti, jotta saat tarpeeksi napsautuksia..

Kuinka lisäät tekstisisältömainoksia WordPressiin?

Tämä kuulostaa monimutkaiselta tehtävältä, koska Google AdSenseen meneminen ja koodin kopiointi manuaalisesti jokaiseen yksittäiseen viestiin kestää ikuisesti. Voit ehkä päästä eroon tästä uudemmasta, pienemmästä blogista, mutta lopulta tarvitset tavan sijoittaa mainos jokaisen viestin sisälle (tiettyyn sijaintiin) joutumatta kopioimaan ja liittämään koodia manuaalisesti.

Onneksi useat laajennukset sallivat tämän toiminnallisuuden, joista suurin osa katkaisee suurimman osan koodauksesta, joka sinun olisi suoritettava muuten. Koodien kopiointia on vielä vähän, esimerkiksi AdSense-palvelimelta, mutta se ei ole enempää kuin viiden minuutin tehtävä. Tätä opastusta sisäisten sisällöllisten mainosten lisäämisestä WordPressiin aiomme esitellä Google AdSense -verkolla. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että se on yksi suosituimmista tavoista saada dynaamisia mainoksia sivustoosi, ja sen tiedetään toimittavan osuvia mainoksia.

1. Luo AdSense-tili (tai mikä tahansa muu lisäverkkotili)

Google Adsense lisätä sisäänrakennettuja sisältömainoksia WordPressiin

Siirry AdSense-verkkosivustoon ja luo joko tili tai kirjaudu sisään jollain aikaisemmin luomistasi Google-tileistä. Emme aio käydä läpi koko Google AdSense -prosessia täällä, mutta meillä on hieno artikkeli AdSense-määritykseen oikein blogiisi. Prosessi kuitenkin tarkoittaa pääasiassa tilisi aktivointia ja todentamista, samalla kun luodaan yksittäisiä mainosyksiköitä tai siirrytään automaattimainosten osioon tehokkaimmalle menetelmälle..

Google Adsense -muodot

Kun olet luonut automaattiset mainoksesi, se tarjoaa dynaamisiin mainoksiin tarvittavan koodin sen perusteella, mitä käyttäjät ovat aiemmin etsineet.

2. Asenna ja aktivoi Ad Inserter WordPress -laajennus

Mainosten lisääjä - WordPress-mainosten hallintalaajennus

Vain muutamia laajennuksia on saatavana sisäisten sisällöllisten mainosten lisäämiseksi WordPressiin, mutta yksi ominaisuuksien täytetyimmistä ja helppokäyttöisimmistä on nimeltään Ad Inserter. Siksi asenna Mainosten lisääjän laajennus, mene eteenpäin ja aktivoi se. Suurin osa oletusasetuksista on hieno heti laatikosta, mutta sinun on mentävä sisään ja määritettävä, miten ja missä haluat mainosten näkyvän..

3. Aseta mainos näkymään ensimmäisen kappaleen alapuolella jokaisessa blogikirjoituksessa

Löydä Ad Inserter -laajennuksen asetukset siirtymällä WordPress-hallintapaneelin valikkoon ja napsauttamalla Asetukset> Mainosten lisääjä.

Sisäisten sisältömainosten sijoittaminen WordPressiin

Tämä moduuli näyttää aluksi hieman hämmentävältä, mutta se on oikeastaan ​​melko yksinkertainen, kun saat sen ripustettavaksi. Paitsi, että tiedät myös, että se on ylivoimaisesti paras laajennus joustavuuden tai mainospaikkojesi suhteen.

Luo mainoslisäyslohkot

Moduulin yläosassa olevat numerot edustavat erilaisia ​​lohkoja, jotka voit luoda lisätäksesi sisäisiä sisältömainoksia WordPressiin. Joten jos minulla olisi yksi mainos, joka näytetään viestin ensimmäisen kappaleen jälkeen, ja toinen mainos, joka näkyy juuri ennen viimeistä kohtaa, nämä olisivat kaksi erillistä mainosyksikköä. Tässä esimerkissä teemme vain yhden.

Luo ja muokkaa mainoslisämainoksia

Ota automaattinen mainoskoodi tai mainosyksikön koodi Google AdSense -sivulta ja kopioi se leikepöydälle. Tämä on yleensä koodi, jonka liität manuaalisesti sivusi runkoon, mutta Ad Inserter -laajennuksen avulla sinun on tehtävä se vain kerran – mainoslohkossa 1 tai sen mukaan, mitä haluat käyttää.

Mainosten lisäämisalueet

Oletusarvoisesti automaattisen lisäyksen alue on poistettu käytöstä, mutta haluat säätää sen sijoittamaan mainoksen tietyn kappaleen jälkeen, kommenttien väliin tai aina kun löydät sopivan. Tätä opetusohjelmaa varten valitsemme Kohdan jälkeen vaihtoehto.

Kun olet valinnut kappaleen jälkeen -kentän, sinulla on mahdollisuus kirjoittaa kuinka monta kappaletta. Joten jos haluaisin, että tämä tietty mainos ilmestyy ensimmäisen kappaleen jälkeen, kirjoitan numeron 1.

Mainoksen lisääjän asetukset

Jos haluat ottaa mainokset käyttöön tai poistaa käytöstä jokaisessa viestissä erikseen, sinulla on tämä ominaisuus alla olevassa avattavassa valikossa. Useimmat ihmiset kuitenkin haluavat, että mainokset näkyvät automaattisesti jokaisessa viestissä. Valitse tällöin tyhjä vaihtoehto poistaaksesi kaikki viestipoikkeukset.

Mainoksen lisääjän asetukset

Voit saada todella tarkkaa sijoittelulla, kun lisäät tekstisisältömainoksia WordPressiin tällä laajennuksella. Kohdistukseen, tyyliin ja jälkipoikkeuksiin on työkaluja. Voit vapaasti leikkiä tämän kanssa vastaamaan omia tarpeitasi. Mutta tällä hetkellä tämä on yksinkertaisin tapa sijoittaa rivimainos WordPress-viestiin.

Tässä on viimeiset asetukset Google AdSense -mainoksen paljastamiseksi WordPress-viestien jokaisen ensimmäisen kappaleen alapuolella:

Valmiiden mainosten lisääjien mainonta estää

Varmista, että napsautat Tallenna kaikki asetukset -painiketta ennen siirtymistä sivulta.

4. Kopioi AdSense-koodi verkkosivustosi yläosaan

On myös pala AdSense-koodia, joka on asetettava alue verkkosivustollasi. Tämä alue löytyy header.php tiedosto. Etsi merkitse ja aseta vaadittava koodi aivan sen alapuolelle, vaikka tunnisteen alla olisi jo joitain muita bittiä koodia. Tämä työntää kaiken muun alas, eikä se saisi vaikuttaa sivustosi toimivuuteen.

Kopioi Adsense-koodi

5. Testaa koodi verkkosivustosi etuosassa

Olettaisin, että jo joitain blogiviestejä on julkaistu verkkosivustollasi, mutta jos ei, mene eteenpäin ja tee testi. Silloin sinun on tehtävä vain varmistaa, että artikkelissa on riittävästi kappaleita mainoksen näyttämistä varten. Tätä opetusohjelmaa varten tarvitsen vain kaksi kappaletta, koska laajennus tunnistaa Enter-näppäimen ensimmäisen napsautuksen ensimmäisen kappaleen loppuun.

Valmista blogi-viestit

Kuten voitte nähdä, viestisi taustalla ei näy mitään toteuttamiamme mainoksia. Voit kuitenkin napsauttaa esikatselu tai Julkaista -painiketta nähdäksesi kuinka ne näkyvät etusivulla. Etuosan näyttö tarvitsee vähän muotoilua, jotta ne olisivat näkyvämpiä ja houkuttelevampia, mutta kaikki tämä voidaan tehdä Mainoksen lisääjän asetukset sivu.

Näytä mainoslisämainokset

Lisäksi jokaisessa viestissä on moduuli, joka antaa sinulle jonkin verran manuaalista ohjausta sisäisissä mainoksissa. Joten jos olet lisännyt joitain poikkeuksia Ad Inserter -laajennukseen, saatat olla valintaruutu mainoksen poistamiseksi tai sisällyttämiseksi tähän viestiin.

Mainoksen lisääjän asetukset: Poikkeukset

Oletko valmis lisäämään sisäisiä sisältömainoksia WordPressiin?

Sisäisen sisällön mainosten tavoitteena on saada mainokset näyttämään mahdollisimman luonnollisilta. Tällä tavalla ihmiset napsauttavat niitä todennäköisemmin, eivätkä häiritse häiriötä.

Jos sinulla on kysyttävää sisäisen sisällön mainosten lisäämisestä WordPressiin, ota meihin yhteyttä alla olevassa kommenttiosassa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map