Kuinka lisätä mukautettu RSS-syöte WordPress-hallintapaneeliin

Lisää mukautettu RSS-syöte WordPress-hallintapaneeliin

Internet on täynnä hienoja resursseja, ja kaikkeen on vaikea katsoa. Tietysti siellä on Twitter, joka voi seurata taipumuksia tai RSS-lukijaohjelmistoja, mutta olet kuin minä erittäin kiireinen. Joskus on ärsyttävää avata 20 ohjelmistoa samanaikaisesti. Siksi päätin käyttää WordPress-kojetaulua globaalina alustana saada nopea pääsy noihin syötteisiin. Esimerkki, jonka haluan kertoa tänään, on, miten luodaan mukautettu RSS-metatalli WordPress-hallintapaneeliin.


Tässä on lopullinen tulos siitä, mitä aiomme luoda:

add-a-tilaustyönä RSS-kojelauta-Metabox

Vaihe 1: Lisäosa

Tämän metaboxin lisäämiseksi meidän on luotava laajennus. Joten, luo yksinkertaisesti uusi kansio nimeltään “kojelaudani-metalaatikot” wp-content / plugins / ja luo uudessa kansiossa tiedosto nimeltään kojelaudani-metaboksi.php. Tämä tiedosto on päälaajennustiedosto. Avaa se pääeditoriin. Alla oleva koodi on koodi, joka tuottaa laajennuksen. Mikään tosi monimutkainen täällä:

Vaihe 2: Metaboxin rekisteröinti

Nyt kun meillä on tyhjä plugin (tarkoitan pluginia, joka ei tee mitään), meidän on rekisteröitävä ainakin metabox, joka näytetään WordPressin kojetaulussa. Tätä varten meidän on luotava uusi toiminto, joka kiinnittää “wp_dashboard_setup”Koukku. Kutsutaan tätä toimintoa “rc_mdm_register_widgets ()”. Tämän toiminnon sisällä meidän on sanottava WordPressille, että haluamme lisätä uuden metalaatikon, ja tämä on "wp_add_dashboard_widget ()”Toiminto. Tämä toiminto hyväksyy 4 parametria:

1 - $ widget_id (kokonaisluku) (vaaditaan) widgetisi tunnistava etana. Tätä käytetään css-luokana ja avaimena widget-ryhmässä.
Oletus: Ei mitään

2 - $ widget_name (merkkijono) (vaaditaan) tämä on nimi, jonka widget näyttää otsikossa.
Oletus: Ei mitään

3 - $ takaisinsoitto (merkkijono) (vaaditaan) Luodaksesi toiminnon nimi, joka näyttää widgetin todellisen sisällön.
Oletus: Ei mitään

4 - $ control_callback (merkkijono) (valinnainen) Luodaksesi toiminnon nimi, joka käsittelee widget-asetusten (kokoonpano) lomakkeiden lähettämistä ja näyttää myös lomakeelementit.

Tärkeää tässä on kolmas parametri, se määrittelee toiminnot, jotka ladataan metaboxiin. Tässä esimerkissä sitä kutsutaan “rc_mdm_create_my_rss_box ()”.

/ **
* Rekisteröi kaikki kojetaulun metaboxit
*
* @ pääsy julkinen
* @since 1.0
* @palaa tyhjä
* /

toiminto rc_mdm_register_widgets () {
globaalit $ wp_meta_boxes;

wp_add_dashboard_widget ('widget_freelanceswitch', __ ('Omat RSS-syötteeni', 'rc_mdm'), 'rc_mdm_create_my_rss_box');
}
add_action ('wp_dashboard_setup', 'rc_mdm_register_widgets');

Vaihe 3: Metabox-sisältö

Jos aktivoit laajennuksen ja siirryt WordPress-hallintapaneeliin, sinun pitäisi nähdä uusi tyhjä metabox. Meidän on nyt täytettävä sen sisältö. Tärkeitä tämän toiminnon kannalta on sisällyttää WordPress-sisäänrakennettu ”feed.php” -tiedosto, jotta niitä voidaan käyttää “fetch_feed ()” -toiminnossa. Huomaa, että käytämme ”fetch_feed ()”, koska “fetch_rss ()”, “get_rss ()” ja “wp_rss ()” ovat vanhentuneet. Kerran sisällytin kaikki kommentit suoraan koodiin, mutta haluaisin kiinnittää huomionne joihinkin mukaviin ominaisuuksiin, joita käytän metabox-toiminnon sisällä.

Ensinnäkin siellä on "FETCH_FEED ()”Toiminto. Tätä käytetään syötteiden sisällön hakemiseen ja jäsentämiseen. Tämä toiminto käyttää SimplePie-luokka, joten voit hyödyntää melkein kaikkia siihen sisältyviä toimintoja.

Sitten meillä on ”human_time_diff ()” -toiminto, jota käytetään osoittamaan aika nimellä “human_time_diff ()”Esimerkiksi näyttääksesi esimerkiksi“ 2 tuntia sitten ”,“ 4 päivää sitten ”jne.… Se on WordPress-toiminto.

Ja lopulta meillä on “wp_html_excerpt ()”Lyhentää jokaista syötteen sisältöä.

Kaikki muut toiminnot ovat hyvin tunnettuja WordPress-funktioita tai sisältyvät Simple Pie -luokkaan.

Tässä on koodi:

/ **
* Luo RSS-metaboxin
*
* @ pääsy julkinen
* @since 1.0
* @palaa tyhjä
* /

toiminto rc_mdm_create_my_rss_box () {

// Hanki RSS-syöte (t)
sisällyttää_once (ABSPATH. WPINC. '/ syöttö.php');

// Oma syötteluettelo (lisää omat RSS-syötteesi URL-osoitteet)
$ my_feeds = taulukko (
'Http://feeds.feedburner.com/FSAllJobs',
'Http://www.wphired.com/feed/?post_type=job_listing'
);

// Vie läpi syötteitä
foreach ($ my_feeds kuin $ feed):

// Hanki SimplePie-syöttöobjekti määritellystä syötteen lähteestä.
$ rss = fetch_feed ($ feed);
if (! is_wp_error ($ rss)): // Tarkistaa, että objekti on luotu oikein
// Selvitä, kuinka monta tuotetta on, ja valitse raja
$ maxitems = $ rss-> get_item_quantity (3);

// Luo taulukko kaikista kohteista, alkaen elementistä 0 (ensimmäinen elementti).
$ rss_items = $ rss-> get_items (0, $ maxitems);

// Hanki RSS-otsikko
$ rss_title = 'get_permalink (). '"target =" _ blank ">'. strtoupper ($ rss-> get_title ()). '';
loppu Jos;

// Näytä säiliö
kaiku '
'; kaiku ''$ Rss_title.''; kaiku '
'; // Aloittaa kohteiden luettelon sisällä
  tag kaiku '
   '; // Tarkista kohteet if ($ maxitems == 0) { kaiku '
  • '.__ (' Ei tuotetta ',' rc_mdm ').'.
  • '; } muuta { // Siirrä jokainen syötekohta läpi ja näytä jokainen kohde hyperlinkkinä. foreach ($ rss_items kuin $ item): // Alla oleva kommentointirivi, jolloin näytetään päivämäärä, joka ei ole ihminen // $ item_date = $ item-> get_date (get_option ('date_format'). '@' .get_option ('time_format')); // Hanki ihmisen päivämäärä (kommentoi, jos haluat käyttää ei-ihmispäivämäärää) $ item_date = human_time_diff ($ item-> get_date ('U'), current_time ('timestamp')). ' '.__ (' ago ',' rc_mdm '); // Aloita kohteiden sisällön näyttäminen a
  • tag kaiku '
  • '; // luo kohdelinkki kaiku 'get_permalink ()). '"title ="'. $ item_date. '">'; // Hanki nimike echo esc_html ($ item-> get_title ()); kaiku ''; // Näytä päivämäärä kaiku ' '$ Item_date.'
   '; // Hanki tuotteen sisältö $ content = $ item-> get_content (); // Lyhennä sisältöä $ content = wp_html_excerpt ($ content, 120). '[...]'; // Näytä sisältö echo $ -sisältö; // Loppu
  • tag kaiku '
  • '; endforeach; } // Loppu
    tag kaiku '
'; endforeach; // Lopeta foreach-syöte }

Rivillä 15 on taulukko, johon voit laittaa niin monta syötettä kuin haluat. Voit myös määrittää kunkin rivillä 27 näytettävien syötteiden määrän. Lopulta rivillä 50 ja 54 voit valita, näytetäänkö ihmispäivä tai normaali päivämäärä. Se on sinusta kiinni.

johtopäätös

Ok, joten loimme yksinkertaisen metaboxin, mutta sinulla on nyt perusteet luoda omia metabokseja omalla sisällöllä. Voit myös poistaa WordPress-oletusmetat-ruudut ja saada täyden käsityksen hallintapaneelin widget-sovellusliittymä, Kannustan sinua, kuten aina, katsomaan asiaa Codex.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map