Kuinka lisätä Live Chat WordPress-sivustoosi

Kuinka lisätä Live Chat WordPress-sivustoosi

Vain muutama minuutti olin käymässä suoraa keskustelua saadakseni kaiken mahdollisen avun mahdollisesta teknisestä ongelmasta, jonka sain aiemmin tekemäni vetäytymisen kanssa. Onneksi sinulle todellakin, palveluntarjoajani oli suorana (verkossa), mikä tarkoittaa, että ratkaisin ongelmani ja aloitin liiketoiminnan takaisin alle 10 minuutissa. Nyt olen yksi onnellisempi kirjailija.


Mutta mitä tällä on tekemistä sinun kanssa? Ensimmäinen kappale on yritys valaista välitöntä hyötyä, jonka nautit, kun lisäät live-chatia WordPress-sivustoosi. Tarjoat parempaa ja nopeampaa tukea live-chatissa.

Tässä lyhyessä opetusohjelmassa käsittelemme:

 • Hyödyt ja haitat WordPress-live-chatissa
 • Kuinka lisätä live-chatia WordPress-sivustoosi
 • Nopea luettelo WordPress-live chat-laajennuksista

Yhdessä rivissä pyrimme tarjoamaan sinulle vinkkejä ja työkaluja, joita tarvitset lisätäksesi toiminnallisen live-keskustelun WordPress-sivustollesi muutamassa minuutissa. Jos sinulla on tanssikengät päällä, olkaamme tango mi amigo.

Hyödyt ja haitat WordPress Live Chat -palvelussa

Pidämme tämä niin yksinkertaisena kuin se oli.

Hyödyt ensin

WordPress-live-chatin asettaminen on helppoa ja halpaa (jos ei ilmaista). Toiseksi voit sovittaa chat-sovelluksesi verkkosivustoosi. Mainitsiko joku mukavuudesta? Katso tätä tavalla, live-chat on kaikkialla, missä menet. Miksi? Nopeampi tuki tarkoittaa, että vierailijan ei tarvitse odottaa.

Säästää myös aikaa; vähemmän puheluita ja sähköposteja. Se on Internet, tuki on paljon helpompaa live-chatin avulla. Ajattele nolla palvelukatkoksia, mikä tarkoittaa enemmän chedda. Ja älä unohda, yksi chat-operaattori voi palvella useita asiakkaita.

Voit ulkoistaa myös live-chatin. Lahjakortti on vaikuttava. Tarkoittaa, että voit tarjota helposti kultastandarditukea koko maapallolle ympäri vuorokauden.

Kohdennettu Live Chat

Voit kerätä analytiikkaa chat-laajennuksesta; tietoa, joka auttaa sinua tarjoamaan parempaa tukea.

Voit markkinoida muita tuotteitasi live-chatin kautta, jälleen analytiikan ansiosta. Entä mahdollisuuksien pysäyttäminen heidän matkallaan ulos mielenkiintoisella keskustelulla? Näet, se tarkoittaa, että voit kerätä myös sähköposteja kenelle tahansa sähköpostikampanjalle?

Sinä käytännössä hallitset chat-laajennusta ja voit kieltää ketään, joka ei noudata chat-sääntöjäsi. Lisäksi on aina hauskaa keskustella asiakkaidesi kanssa, koska keräät paljon palautetta. Voit taivuttaa WordPress-chatia haluamallasi tavalla, koska se ei rikkoudu.

Bottom line on, että voit tarjota maailmanluokan tukea maailmalle mistä tahansa ja milloin tahansa.

Jos siinä on ammattilainen, täytyy olla con. Joten pelataan.

Huonot puolet

Jos asennat livekeskustelua etkä ilmoita asiakkaillesi saatavuustasi, he ovat erittäin vihaisia, kun otat torkkua. Koska et voi liikkua ikuisesti ilman unta, ulkoista tai ole käytettävissä.

Se tarkoittaa myös, että ilmoitat selvästi saatavuustunnisi. Tai käytä laajennusta, joka muuttaa live-chatin sähköpostilomakkeeksi lyijyn luomiseksi, kun siirryt offline-tilaan.

Ja meillä on erittäin väärinkäyttäviä asiakkaita, jotka sulkevat tuen, mutta silloin voit kieltää ketään sekoittaa Zohanin kanssa ei noudata sääntöjä.

Se on paras mitä keksin ja yritin. Tiedätkö muita haittoja? Kerro meille.

Koska WordPress-live chat on tänään selvä voittaja, lisäämme live-chat-laajennuksen verkkosivustoosi, jotta voit ratsastaa. Sinulla ei ole mitään menetettävää compadre, se on kaikki ilmaista.

Kuinka lisätä Live Chat WordPress-sivustoosi

wp live chat -tukilaajennus

Käytämme tässä WP Live Chat -tukilaajennus kirjoittanut WP-LiveChat ja yritys. Meillä on niin paljon luottamusta tähän laajennukseen, ja huomaat miksi. Tämä tulee olemaan hauskaa.

Asenna ja aktivoi WP Live Chat Support -laajennus:

wp-live-chat-tuki-tervetuloa-näyttö

Kaksi painiketta kaksi välilehteä; Ohita esittely, tuki, tervetuloa ja hyvitykset siinä järjestyksessä. Tervetuloa-välilehdessä on hienoja yksityiskohtia, jos haluat lukea. Laajuus-välilehdessä luetellut kaverit tekevät selväksi, että he tarjoavat tukea, joten älä takerru.

Napsauta aloitusnäytön alareunassa ”Ok! Aloitetaan -painike ja Voila! – sinulla on live-keskustelu käynnissä sinulle:

wp-live-chat-tuki-plugin asennettu

Aivan kuten ihmiset voivat keskustella kanssasi elääksesi WordPress-sivustossasi. WP Live Chat -tukilaajennuksessa on joitain vaikuttavia ominaisuuksia, kuten ilmoitusrenkaat, piippaukset ja asiat.

Määritä Live Chat

Kuten varmasti huomaat, linkki laajennuksen mukauttamiseen on aivan etualalla. Entäpä löydämme, mitä tämän linkin takana on. Napsauta Muokkaa keskusteluruudun asetuksia:

wp live chat -tukiasetusnäyttö

No, katso sitä. Tämä näyttää laajalta luettelolta ominaisuuksia ja se on vain ilmainen versio. Tietysti on olemassa pro-versio, jossa on vieläkin enemmän ominaisuuksia. Katsotaanpa mitä voimme tehdä chat-ruudulla. Napsauta Chat Box -valikkokohta:

wp-live-chat-tuki -keskusteluasetukset

No, hyvin, hyvin… mitä meillä täällä on? Kaikki mitä tarvitset keskustellaksesi mahdollisuutesi kanssa heti. Lisää ominaisuuksia on lukittu pro-versioon. Pro-suunnitelmat maksavat 39–100 dollaria. Se on kertaluonteinen asia; ei toistuvia maksuja, ellet uusitse käyttöoikeutta, jonka teet manuaalisesti. Palaa ominaisuuksiin, siellä on vain niin paljon tehtävää.

Muotoilu

Haluatko lisätä väriä tai virittää chat-ruudun brändillesi? Se on niin helppoa, siirry vain muotoiluosaan ja suunnittele sydämesi sisältöön:

wp-live-chat-tuki-tyyli-näyttö

Tiesitkö, että voit tutkia yleisöäsi tällä laajennuksella? Lisäksi voit:

 • Lisää edustajia
 • Muokkaa offline-viestiäsi
 • Asenna mukautettu CSS tai JS
 • Käytä REST-sovellusliittymää, kunnes pudotat alas
 • Estä vierailijat IP-osoitteen perusteella vain siksi, että voit
 • Ohjaa käyttäjät tietylle sivulle keskustelun päätyttyä
 • Lisää linkkejä tietokantaan ennen keskustelun alkua
 • Ja niin paljon muuta!

Asennusprosessin lopussa sinulla tulisi olla live chat-painike, kuten tämä:

wp-live-chat-tuki-live-chat-box

Kun käyttäjä napsauttaa Käynnistä-painiketta aloittaaksesi keskustelun, saat ilmoituksen (mukaan lukien push-ilmoitukset, mutta sinun on ensin lisättävä push-ilmoitukset sivustoosi). Keskustelujärjestelmän hallintapaneeli näyttää tältä:

wp-live-chat-tuki-admin-chat-kojelauta

Ja järjestelmänvalvojan keskusteluistunto näyttää tältä:

wp-live-chat-tuki-admin-chat-ikkuna

Analytics

Kuten näette, voit kerätä paljon tietoja käyttäjästä ja jopa nähdä hänen kuvansa, jos he käyttävät gravataria. Näet sivut, joilla he ovat, mistä keskustelu aloitettiin, IP-osoite ja paljon muuta määrittelemiesi mukautettujen kenttien mukaan.

Live chat -istunto käyttäjän näkökulmasta:

wp-live-chat-tuki-live-chat-box-live

Voit jopa aktivoida Solmupalvelimen poistaaksesi useiden keskustelujen suorittamisen kuormituksen palvelimelta. Tämä tarkoittaa nopeaa verkkosivustoa, joka on aina hyvä asia.

WP Live Chat -tukilaajennus voittaa ilmaisen live-chat-laajennuksen monilla alueilla, vaikka parhaat ominaisuudet on lukittu Pro-versioon. Sinun ja minun välillä halusin tämän laajennuksen ja käytän sitä nyt. Entä sinä?

Kunniamaininnat

Tässä on luettelo muista mainitsemisen arvoisista WordPress-live chat-laajennuksista, jotka on valittu satunnaisessa järjestyksessä:

Viimeiset sanat

Live-chat auttaa sinua lisäämään käyttäjien sitoutumista verkkosivustollesi, mikä johtaa parempiin tuloksiin linjassa. Huoltoa ei ole tehty, koska mahtava joukkue, työkalut ja aika voivat voittaa suuria asiakaspalvelun alueilla.

Onko sinulla live chatia WordPress-sivustossasi? Mitä lisäosaa käytät? Mikäli sinulla ei ole live-chatia sivustollasi, mikä tekosyy sinulla on pidättämiseen? Kerro meille ajatuksesi. Kiitos etukäteen!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector