Kuinka lisätä leivänmurppia WordPressiin ja miksi se on tärkeää

Kuinka lisätä leivänrummut WordPressiin

Milloin viimeksi seurasi leipäleivän polkua? Vastaus tähän kysymykseen? Todennäköisesti Internetissä, mistä syystä sinun pitäisi alkaa miettiä kuinka lisätä leivänmurhoja WordPressiin.


Saduissa ja ehkä koiran kotona on seurattu kirjaimellista murunenjälkeä, mutta tosielämän leivänmurut viittaavat tyypillisesti verkkosivuston tärkeisiin navigointivaiheisiin, varsinkin kun puhutaan verkkokauppasivustosta, jossa on satoja tai tuhansia tuotteita.

Leipäleivän ymmärtäminen on melko helppoa, ja niiden lisääminen sivustoosi vie vain muutaman minuutin. Jos haluat lisätietoja leivänmuruista ja näiden arvokkaiden pienten toimintojen sijoittamisesta sivustoosi, jatka lukemista.

Mitkä ovat WordPressin leivänrummut?

Jos olet ostanut jotain verkosta, olet ainakin nähnyt leivänmuruja. Ne ovat navigointilinkkien sarja, joka yhdistää toisiinsa osoittaaksesi tarkalleen missä olet navigoinut verkkosivustolla.

Leivänmurokkeet ovat samanlaisia ​​kuin tavalliset navigointivalikot paitsi, että ne muodostuvat liikkuessasi koko sivuston alueella. Leipärunkolinkit muodostavat linkkirakenteen, hierarkian avulla, joka näyttää ensimmäisen vieraillun sivun, jota seuraa seuraava ja seuraava ja seuraava sivu.

Itse asiassa esimerkki leivänmurroista löytyy WPExplorerista, kun napsautat navigointivalikon Teemat-välilehteä ja valitset teemaluokan.

Kuten mainittiin, on yleistä nähdä leivänmurhoja verkkokauppasivustoilla, kuten Amazonissa, missä saatat kaivaa itsesi syvälle reikälle luokkia ja tuotetyyppejä.

Suurimman osan ajasta nämä leivänrummut näkyvät verkkosivuston yläosaa kohti, ja käyttäjä voi napsauttaa mitä tahansa leipäruumihierarkian linkkejä siirtyäksesi takaisin ja nähdäksesi selaushistorian..

Miksi leivänmurut ovat tärkeitä?

Useimmat yritykset päättävät käyttää leivänmurnaa kahdesta syystä:

 1. Leipäpuru auttaa käyttäjiä navigoimaan verkkosivustollasi.
 2. Leipämurut voivat parantaa hakukoneoptimointiasi.

Käyttäjäkokemuksen vuoksi navigointivalikko ei joskus riitä ohjaamaan käyttäjää ja saamaan hänet tuntemaan olonsa mukavaksi sivustosi sijaintipaikassa..

Best Buy sisältää tuhansia tuoteryhmiä ja tuotteita. Kun asiakas alkaa etsiä kannettavaa tietokonetta, hän menee heti alas kanin aukosta, jolla on erityisiä ominaisuuksia, luokkia, tuotemerkkejä ja tuotteita.

Jos kyseinen henkilö haluaisi taaksepäin, navigointivalikko (tai hakupalkki) osoittautuisi hyödyttömäksi, koska se vie heidät yleensä liian kaukana taaksepäin. Sen sijaan asiakkaalla on helpompi nähdä, mitä sivuja on tarkasteltu, ja napsauttaa sitten sivua, jolla on järkevin palaa.

Lyhyesti sanottuna, useimmat tuotemerkit käyttävät leivänmurppia, kun sisällöstä tulee liian ylivoimainen selataksesi navigointivalikkoa. Joten, jos sinulla on tuhansia tuotteita, tiedostoja tai blogin kirjoituksia, leivänmurut voivat palvella sinua hyvin.

Tämä liittyy myös SEO-osaan asioita, koska leivänmurut auttavat siirtämään hakukoneita sivukokoelmasi kautta. Tämä vahvistaa sisäistä linkitysrakennetta, joten robotit voivat indeksoida helpommin ja tunnistaa sivustosi yhdeksi, jolla on hieno käyttökokemus.

Kuinka lisätä leivänmurhoja WordPressiin teeman kautta

Kun olet päättänyt, että leivänrummut ovat oikeat verkkosivustollesi, on aika joko aktivoida ne alusta alkaen tai lisätä leipämuruja WordPressiin olemassa olevalle sivustolle.

Jos olet juuri luomassa uutta verkkosivustoa, jolla on paljon sisältöä, on järkevää etsiä WordPress-teema, jonka leivänpäät on rakennettu oikein. Esimerkiksi seuraavilla WordPress-teemoilla on jo leipärumpu päätoiminto:

 • Kaikki yhteensä – Monikäyttöinen teema leivänmuruilla.
 • Tietopohja – Sinä arvasit sen. Tietopohjainen WordPress-teema leivänmuruilla.
 • SmartMag – Verkkolehden teema leivänmuruilla.
 • Flatsome – Suosittu verkkokaupan vaihtoehto leivänmuruilla.
 • Kauppias – Toinen hieno verkkokaupan teema leivänmuruilla.

Itse asiassa näyttää siltä, ​​että useimmissa parhaimmissa verkkokaupan teemoissa on oletusarvoisesti leivänmuru. Loppujen lopuksi kehittäjien on oletettava, että saatat myydä suuria määriä tuotteita, joten se on järkevää. Tee tutkimusta ja testaa demosi ennen sitoutumista teemaan.

Leivänmurmien ottaminen käyttöön WordPressissä laajennuksella

Jos haluat lisätä leivänmurppia nykyiseen sivustoon, ja teeman vaihtamisidealla ei ole merkitystä tuotemerkillesi, olet silti onnea.

Yoast SEO -laajennus on työkalu, jonka sinun olisi todennäköisesti jo asennettu sivustollesi (SEO-tarkoituksiin). SEO on hieno, mutta Yoastin loistavat kehittäjät ovat ratkaisseet ongelmaan, johon monet WordPress-verkkosivustojen omistajat kohtaavat. Heillä on lopulta niin paljon sisältöä, että leipäristikkohierarkialla olisi järkeä. Ainoa ongelma on, että heidän teemassaan ei ole leipärumpuominaisuutta.

Joten, Yoast otti pyörän ja teki siitä yksinkertaisemman meille kaikille. Näin voit lisätä leivänmurhoja WordPressiin vain muutamassa minuutissa.

Vaihe 1: Lisää Yoast SEO -laajennus verkkosivustollesi

Yoast SEO -laajennus

Jos sinulla on jo Yoast asennettu ja aktivoitu, ohita tämä vaihe. Niille, joilla ei ole Yoastia, mene ladattava pluginsivu ja asenna se. Voit tehdä tämän myös WordPress-hallintapaneelissa siirtymällä osoitteeseen Laajennukset> Lisää uusi, kirjoittamalla sitten hakupalkkiin “Yoast SEO”.

Vaikka on hienoa, että Yoast SEO tarjoaa toiminnallisuuden leivänleivän saamiseksi sivustoosi, suosittelemme myös oppimaan Yoastin SEO ominaisuuksista. Se ei vain paranna hakukoneiden sijoitusta, mutta antaa sinulle entistä paremmat tiedot siitä, kuinka tehdä niin.

Vaihe 2: Aktivoi lisäasetukset

Leipäpaloasetuksia ei alun perin näytetä Yoastissa, joten sinun on aloitettava napsauttamalla Hallintapaneeli-välilehteä.

Valitse Ominaisuudet-välilehti.

Vieritä alas löytääksesi Lisäasetukset-sivut -otsikon. Oletuksena Yoast ei aktivoi tätä. Siksi napsauta painiketta niin, että se näyttää Käytössä.

Sen jälkeen näet muutama vaihtoehto SEO-välilehdessä. Siirry Advanced-välilehdelle siirtyäksesi eteenpäin.

Leipärummut-vaihtoehto on ensimmäinen, joka näytetään, joten voit katsoa tämän alapuolelle Ota leipärummut käyttöön.

Kun otat sen käyttöön, useita muita asetuksia näkyy sen alapuolella. Suurin osa näistä kentistä on täytetty oletusasetuksilla, joten jätä ne vapaasti haluamallasi tavalla. Haluat kuitenkin ehkä muuttaa erottimen toimintatapaa tai ehkä jotain, kuten lihavoida viimeinen sivu leivänrivin luettelossa.

Leipämurrusi taksonomia riippuu siitä, mitä määrität tietyille postityypeille. Voit jättää nämä tyhjät, jos sinulla ei ole kiinnostusta saada leivänruskeita viesteihin, mutta sinulla on myös mahdollisuus muokata niitä. Varmista, että napsautat Tallenna-painiketta ennen poistumista tältä sivulta.

Vaihe 3: Lisää leivänrumpukoodi sivutiedostoihisi

Leivänmuruja ei näytetä, ennen kuin lisäät pienen koodin sivustoosi. Aloita kopioimalla seuraava koodi:

''

'); } ?>

Sinun tulisi sijoittaa koodi minne haluat, että leivänmurut näkyvät. Joitakin yleisimpiä paikkoja ovat:

 • Single.php-tiedostossasi.
 • Page.php-tiedostossasi (sivun otsikon yläpuolella).
 • Otsikko.php-tiedoston lopussa.

merkintä: Suosittelemme WordPress-lapsiteeman käyttöä kaikissa muutoksissa ydinteeman tiedostoihin. Tällä tavalla voit silti asentaa teeman päivitykset menettämättä mukautuksiasi.

Jotkut ihmiset katsovat myös, että seuraava lyhytkoodi on paras tapa siirtyä yksittäisiin viesteihin ja sivuihin:

[Wpseo_breadcrumb]

Se siitä!

Tähän mennessä sinun olisi pitänyt löytää teema tai käyttää lisäosaa lisätäksesi leivänmurppia WordPressiin. Jos sinulla on lisäkysymyksiä, katso tämä Yoast-artikkeli kyseisen koodin käsittelemiseksi. Muutoin sinun pitäisi olla valmis asettamaan leivänrumpu verkkosivustollasi!

Voit myös jättää meille kommentin alla olevaan osaan – autamme mielellämme kaikissa kysymyksissäsi, jotka liittyvät siitä, kuinka lisätä leipämuruja WordPressiin lukijoillesi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map