Kuinka lisätä Google-lomakkeita WordPressiin

Kuinka lisätä Google-lomakkeita WordPressiin

Google tarjoaa useita työkaluja, joiden avulla voit tehdä enemmän selaimellasi – asiakirjoja, arkkeja, dioja ja lomakkeita. Google-lomakkeet auttavat sinua luomaan ja lisäämään lomakkeita WordPress-verkkosivustoosi ilmaiseksi Google-tililläsi. Parannettu versio, vaikka se on ollut olemassa jo jonkin aikaa esiteltiin vuonna 2016. Ja nyt, entistä helpompaa on luoda ja lisätä Google-lomakkeita WordPressiin.


Lisää Google-lomakkeet WordPressiin

Lomakkeet ovat loistava tapa kerätä tietoja verkossa. Ne ovat hyödyllisiä lisäyksiä verkkosivustollesi yhteyslomakkeista ja kyselyistä kassasivuihin ja tilauslomakkeisiin.

Tästä syystä sinun tulisi käyttää verkkosivustollasi Google-lomakkeita:

 • Helppo luoda, lisätä ja käyttää.
 • Lomakkeet ovat reagoivia, joten voit luoda, muokata tai vastata lomakkeisiin mistä tahansa näytön koosta.
 • Tiedot voidaan tallentaa suoraan laskentataulukkoon.
 • Voi luoda yhden lomakkeen ja jakaa sen useilla verkkosivustoilla.
 • Helppo jakaa verkossa, tiimin jäsenet voivat tehdä yhteistyötä.
 • Kaikki tiedot tallennetaan Google-asemaan.
 • Nopea pääsy kaikkiin lomakkeisiisi yhdessä paikassa.
 • Voit tarkastella vastauksia reaaliajassa ja nähdä, kuinka yksittäiset vastaajat vastasivat tiettyihin kysymyksiin.
 • Vastaukset voidaan järjestää ja näyttää siististi.
 • Joukko lisäosia, kuten ajastimet, vielä enemmän toimintoja.
 • Sen avulla voit lisätä kuvia ja YouTube-videoita suoraan lomakkeen kysymyksiin.
 • Ominaisuudet, kuten esitäytetyt vastaukset, vaadittavat kentät ja monivalintataulukot.

Myös WordPress-lomakkeiden rakentajat ovat hienoja, mutta Google-lomakkeet voivat olla parempi vaihtoehto, kun haluat näyttää lomakkeita useilla verkkosivustoilla tai alustoilla, kerätä kaikki vastaukset yhteen paikkaan ja jakaa ne muiden kanssa.

Vaihtoehto 1: Kuinka lisätä Google-lomakkeita WordPressiin manuaalisesti

Aloita käymällä Google muodostaa verkkosivuston ja napsauta Luo lomake. (Voi, sinulla on oltava tili Googlessa ennen kuin teet tämän.)

Luo lomake

Tässä on kaksi vaihtoehtoa – rakenna uusi muoto tyhjästä tai vieritä valitaksesi yksi monista käytettävissä olevista malleista.

Valitse tämän oppaan tarkoituksiin Kurssin arviointi -lomake, mutta voit todella valita mitä haluat.

Sivulla on kelluva valikko, jonka avulla voit muokata ja mukauttaa lomaketta suurelta osin. Voit lisätä kysymyksiä, kirjoittaa otsikon / kuvauksen, lisätä kuvia tai videoita ja luoda lisää osioita.

Kurssin arviointilomake

Kysymyksiä voi esiintyä eri muodoissa – monivalinta, pudotusvalot tai lineaarinen asteikko, ja voit vetää ja pudottaa kysymyksiä järjestääksesi ne mihin tahansa haluamaasi järjestykseen. Voit myös valita visuaalisen teemakuvan. Lisäksi, jos lisäät valokuvasi tai logosi, Google keksii automaattisesti värit tai teemat, jotka asettavat lomakkeen sävyn.

Voit käyttää ohituslogiikkaa kysymyksiisi, mukauttaa vahvistussivusi, käyttää lisäosia vielä tehokkaampaan muotoon ja esikatsella live-lomaketta.

Kun kaikki on määritetty, etsi yläkuvakekuvake ja napsauta sitä esikatselu lomake. Jos olet tyytyväinen tapaan, jolla lomake näyttää, mene eteenpäin ja paina Lähettää nappi.

Seuraavalla näytöllä on vaihtoehtoja kuinka päästä lomakkeeseen.

Kopioi koodi

Voit valita

 • lähetä lomake itsellesi
 • jaa linkki muiden kanssa tai
 • kopioi upotuskoodi ja liitä se WordPressiin

Koska haluamme lisätä Google-lomakkeita WordPressiin, kopioi iframe-koodi…

Liitä koodi

… ja liitä se uuteen viestiin. Jatka sitten esikatsella ja julkaista viestiä. Näin Kurssin arviointi -lomake näkyy WordPress-asennuksessa.

esikatselu

Toinen tapa asettaa Google-lomakkeita on käyttää Google-asemaasi. Löydä Drivesta Uusi napsauta sitä vasemmassa yläkulmassa. Sitten etsiä Lisää -vaihtoehto, joka johtaa Google-lomakkeisiin. Voit myös aloittaa uuden lomakkeen täältä.

Google asema

Vaihtoehto 2: Kuinka lisätä Google-lomakkeita WordPressiin laajennuksella

Kun upotat koodin vain WordPress-viestiin tai -sivulle, saat muodon, joka säilyttää Googlen oletusmallin. Se ei koske CSS: ääsi, eikä se välttämättä sovi teemaan. Voit kuitenkin haluta lomakkeen, joka on paremmin WordPress-sivustosi tyylin ja brändin mukainen. Voit tehdä tämän kokeilemalla Google Forms WordPress -laajennusta.

Google muodostaa laajennuksen

Google Forms WordPress -laajennus antaa sinun lisätä Google-lomakkeita WordPressiin ja hallita niitä WordPressin hallinta-alueen kautta. Se integroi lomakkeesi myös paremmin WordPressiin, sen lisäksi, että tarjoaa useita vaihtoehtoja muokata ja tyyliä Google-lomaketta. Se poistaa Google-kääre HTML: n ja upottaa lomakkeen suoraan verkkosivustosi sivuille ja viesteihin.

Plugin on helppo käyttää. Kuten aina, sinun on ensin asennettava ja aktivoitava laajennus. Löydät Google-lomakekohteen, joka on lisätty kojetaulun WordPress-valikkoon.

Asennus

Klikkaus Lisää uusi Google-lomakkeet.

Lisää uusi muoto

Siirry tässä vaiheessa takaisin Google-lomakkeeseesi ja kopioi URL-osoite Lähetä-asetuksiin ja liitä se lomakkeen URL-ruutuun.

Kopioi URL

Täytä loput vaihtoehdot haluamallasi tavalla pitämällä verkkosivustosi yleinen tyyli mielessä. Voit myös muuttaa tekstiä, joka näkyy vahvistussivulla.

Julkaista lomake ja etsi lyhytkoodi

Etsi lyhytkoodi

Kopioi lyhytkoodi, avaa uusi viesti ja liitä se tekstieditoriin.

Liitä lyhytkoodi

Lomakkeesi ulkonäkö riippuu nyt verkkosivustosi aktiivisesta teemasta tai mistä tahansa muokatusta CSS: stä, jonka olet lisännyt laajennuksen määritysvaihtoehtojen avulla.

Tärkeää on huomata, että laajennus tukee vain julkaistuja Google-lomakkeita. Toisin sanoen sinun on voitava avata lomakkeen URL-osoite onnistuneesti selaimesta. Tämä tarkoittaa, että nämä lomakkeet eivät toimi missään muodossa, joka on tarkoitettu yksityiskäyttöön.

Lomakkeen lähetysloki

Kun kerätään vastauksia mihin tahansa tarkoitukseen, on välttämätöntä muotoilla ne mielekkäällä tavalla ja antaa tietoa.

Laajennuksessa on lomakelähetysloki-osa, jossa voit nähdä kaikki vastaukset. Kunkin lähetyksen aikaleima ja URL-osoite ylläpidetään, ja ne voivat tarjota arvokkaita tilastollisia tietoja. Kun et enää tarvitse tietueita, voit poistaa ne irtotavarana.

Tai muuten, voit käyttää Google-asemaa ja tarkastella kaikkia vastauksia suoraan asemalla. Kun olet avannut aseman, etsi lomake, avaa se ja napsauta Vastaukset vaihtoehto ylävalikossa.

Vastaukset

Voit tarkastella kaikkia vastauksia laskentataulukomuodossa, kun napsautat + -kuvaketta (piilotettu yllä olevaan kuvaan), valitset vastausten määränpään tai lataat ne CSV-muodossa. Voit myös ottaa käyttöön sähköposti-ilmoituksen vastauksille tai poistaa ne irtotavarana, kaikki aseman kautta.

Kääriä

Google-lomakkeet ovat helppo ja suosittu tapa kerätä palautetta tai vastausta mihin tahansa tarkoitukseen. Ne ovat monipuolisia ja voit käyttää niitä sähköpostien keräämiseen, kyselyjen suorittamiseen, hakemusten, kyselylomakkeiden, kyselyiden ja kyselyiden vastaanottamiseen. Google-lomakkeen luominen ja sen käyttöoikeuden myöntäminen kolmansille osapuolille on helppoa jakamalla linkki, lähettämällä se sähköpostilla tai upottamalla se verkkosivustoosi. Ja ne voivat olla parempi vaihtoehto, kun haluat jakaa lomakkeita ja antaa muiden mahdollisuuden tehdä yhteistyötä lomakkeen kanssa.

Lomakkeet eivät ole ainoita arvokkaita lisäyksiä verkkosivustollesi, koska Google tarjoaa useita muita palveluita, kuten Analytics ja fontit. Olemme tehneet viestin WordPress-laajennuksista Google-palveluiden integroimiseksi WordPressiin. Paitsi, että Chromelle on myös monia hyödyllisiä sovelluksia ja laajennuksia, jotka voivat helpottaa työskentelyä WordPressin kanssa. Voit hyödyntää näitä ilmaisia ​​Google-palveluita, sovelluksia ja laajennuksia, koska ne vastaavat parhaiten tarpeitasi.

Onko sinulla vinkkejä lisätä? Tai toinen kysymys siitä, kuinka lisätä Google-lomakkeita WordPressiin? Jätä vain kommentti – mielellämme kuullaan ajatuksesi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map