Kuinka lisätä Google AdSense WordPressiin

AdSensen tehokas käyttö WordPressissä

Rahan ansaitseminen WordPress-sivustolla edellyttää usein tytäryhtiömarkkinointia, mainoksia tai verkkokauppaa. Joskus siihen sisältyy jopa jäsenyyten myynti, työpaikkojen luominen tai tapahtumien järjestäminen.


Monet ihmiset ajattelevat, että mainokset ovat vanhoja uutisia rahaa tekevässä maailmassa, mutta se ei voisi olla kaukana totuudesta. Mainokset ovat erityisen hyödyllisiä ansaitsemalla online-lehtiä, blogeja ja verkkosivustoja, joissa et myy suoraan fyysistä tuotetta.

Koska käyttäjät näkevät sponsoroidut viestit usein synkkinä ja tytäryhtiömarkkinointi voi myös nostaa punaisia ​​lippuja sen esittämistavasta riippuen, kiertämme edelleen mainoksia. Ja koska AdSense-työkalujen avulla se on entistä helpompaa kuin ennen, sen yllättävät mainokset eivät siirry mihinkään pian.

Mielenkiintoisin on, että AdSense ei maksa sinulle rahaa toteuttamiseen, joten voit ainakin testata vesialueet ja nähdä, voitko ansaita siitä rahaa. Lisäksi tämä antaa sinulle mahdollisuuden nähdä, ovatko käyttäjien mielestä mainokset ärsyttäviä. Jotta käyttäjät eivät ärsydy, on tärkeää oppia käyttämään AdSenseä tehokkaasti WordPressiin. Mutta ennen kuin puhumme mainosten määrittämisestä, opitaan vähän Google Adsensesta ja kuinka rekisteröidyä.

Mikä on Google AdSense?

Google AdSense -kotisivu

Suosittu verkkosivustojen ansaintaohjelma Google AdSense on loistava vaihtoehto aloittelijoille ja ammattilaisille.

Google AdSense on Googlen ohjelma, jonka avulla markkinoijat (kutsutaan ohjelman sisällä julkaisijoiksi) näyttävät saumattomasti mainoksia verkkosivustoillaan ja blogeissaan. Sen päätarkoitus on ansaitseminen, ja voit käyttää sitä ansaitsemaan rahaa WordPressin avulla yksinkertaisesti sijoittamalla erikoistuneita mainoksia verkkosivustollesi.

Jos olet markkinoija, voit valita sen sijaan muutaman samanlaisen ohjelman. AdSense tarjoaa kuitenkin pari ainutlaatuista etua:

 • Uskottavuus: Maailmankuuluna yrityksenä et voi saada uskottavampaa kuin Google.
 • monipuolisuus: AdSense tarjoaa erilaisia mainostyypit, mukaan lukien teksti, kuva, multimedia, video ja ääni.
 • Joustavuus: Tämä ohjelma toimii erilaisilla alustoilla ja muilla työkaluilla, kuten WordPress ja Blogger.

Ennen kuin hyppäät oikealle sisään, AdSensellä on useita politiikkaa haluat tarkistaa. Niitä on myös muutama vaatimuksista sen mainostajille. Sinulla on esimerkiksi oltava vakiintunut verkkosivusto (vähintään kuuden kuukauden ikäinen) ja sinun on oltava vähintään 18-vuotias.

Jos olet valmis aloittamaan AdSense-käytön, tiedät mielelläni, että prosessi on yksinkertainen. Itse asiassa se voidaan suorittaa vain kolmessa vaiheessa.

Vaihe 1: Rekisteröidy Google AdSenseen

Koska AdSense on Google-alustan ohjelma, tarvitset vain Google-tilin aloittaaksesi sen monipuolisten ominaisuuksien käytön. Kun ilmoittautuminen Google AdSenseen, sinulla on kaksi vaihtoehtoa. Voit kirjautua sisään olemassa olevalla Google-tilillä tai luoda uuden tilin.

Molemmat toiminnot voidaan suorittaa kirjautumissivulta. Jos sinulla on tili, lisää vain kirjautumistiedot ja napsauta Kirjaudu sisään. Jos sinun on luotava tili, napsauta Lisää vaihtoehtoja, ja valitse Luo tili ponnahdusvalikosta:

Google AdSense -kirjautumissivu

Kun olet kirjautunut sisään (tai suorittanut kirjautumisprosessin loppuun), sinut viedään seuraavaan vaiheeseen ohjelmassa.

Vaihe 2: Suorita AdSense-ohjelmahakemus loppuun

Kuten minkä tahansa tytäryhtiöohjelman kanssa, sinun on täytettävä hakemus. Onneksi prosessi on yksinkertainen ja voidaan saada päätökseen muutamassa minuutissa.

Suosittelemme, että aloitat lukemalla ja ymmärtämällä AdSensen käytännöt ja ehdot. Vaikka tämä on vaihe, jota saatat houkutella unohtaa, on tärkeää tietää tarkalleen, mitä Google odottaa käyttäjiltään. Tämä johtuu siitä, että sinun on noudatettava kaikkia käytäntöjä ja ohjeita, jos sinut hyväksytään julkaisijaksi.

Seuraavaksi voit täyttää kolmiosaisen hakemuksen. Sinun on ensin annettava joitain perustietoja, kuten verkkosivustosi URL-osoite. Sitten sinua pyydetään antamaan maksuosoitteesi tiedot (jotta AdSense voi lähettää sinulle maksuja ja tärkeitä tilitietoja). Lopuksi sinun on vahvistettava puhelinnumerosi.

Kun nämä kolme sovellussivua on valmis, on vielä yksi vaihe ennen kuin Google tarkistaa sivustosi. Sinua pyydetään lisäämään HTML-koodi verkkosivustollesi, joka toimitetaan alla esitetyssä muodossa:

Ohjeet AdSense-yhteyden muodostamiseen verkkosivustoon

Kun koodi on lisätty sivustoosi, valitse valintaruutu, joka vahvistaa toiminnan suorittamisen, ja napsauta Tehty. Nyt voit tehdä vain odottaa kärsivällisesti. Hakemuksesi tarkistaminen voi viedä missä tahansa 48 tunnista kahteen viikkoon, ja saat sähköpostia, kun päätös on tehty.

Vaihe 3: Luo Google AdSense -mainoksia

Suoritettuaan hakemuksen voit kirjautua AdSenseen saadaksesi pallon liikkumaan. AdSense-hallintapaneeli paljastaa useita välilehtiä vasemmalla puolella, mutta ainoa, josta sinun on huolestuttava tällä hetkellä, on Omat mainokset välilehti. Napsauta tätä jatkaaksesi.

Jos et ole koskaan luonut mainosta ennen kuin näet tyhjän sivun. Klikkaa Uusi mainosyksikkö -painike mainoksen luomiseen ja muokkaamiseen verkkosivustollesi sopivaksi.

Ensimmäinen vaihe on nimetä mainoksesi. Tätä ei näytetä sivustossasi, joten nimeät sitä pääasiassa omaan viitetietoosi. Tämän jälkeen he näyttävät mainoksillesi suositellut koot. Voit vapaasti valita sopivimman.

Sinun on myös määritettävä, haluatko teksti- ja näyttömainoksen vai vain yhden tai toisen. Tekstimainoksissa ei ole kuvia, joten valitse huolellisesti.

Seuraavaksi sinulta kysytään, miltä haluat mallin näyttävän. Valitsen yleensä Default-tyylin, koska sen tiedetään muuntavan melko hyvin. Jotkut muut värit ja mallit saattavat kuitenkin näyttää paremmalta omalla verkkosivustollasi. Hienoa on, että heillä on Esikatselu-painike nähdäkseen miltä se näyttää.

Google AdSense tarjoaa useita valmiita tyylejä, mutta voit silti säätää mainoksen kaikkia elementtejä, kuten alla olevassa kuvakaappauksessa näkyy. Sen avulla voit esimerkiksi muuttaa otsikon väriä, URL-osoitteen väriä, reunusta ja kirjasinperhettä.

Jos haluat ryhmitellä useita mainosyksiköitä yhteen (seurantatarkoituksia varten), avaa mukautetut kanavat -alue, niin tapahtuu. Sinulla on myös mahdollisuus tehdä varamainoksia. Pohjimmiltaan tämä viittaa siihen, että AdSense näyttää tyhjän mainoksen, jos se ei löydä jotain asiaankuuluvaa. Jos haluat mieluummin nähdä oletuksena varmuuskopioilmoituksen, tämä on paikka luoda se.

Napsauta tämän prosessin jälkeen Tallentaa ja Hanki koodi nappi.

Pro-vinkki: Google AdSense: llä on nyt mahdollisuus valita täysin reagoiva mainosmoduuli, mikä helpottaa mainostesi vastaamista mobiililaitteisiin ja erikokoisiin näytöihin. Henkilökohtaisesti menin sen kanssa joka kerta. Mitojen 336 × 280 ja 300 × 260 tiedetään kuitenkin myös toimivan hyvin sivustosi sopivuuden ja muuntamisen kannalta.

Vaihe 4: Ota AdSense käyttöön sivustossasi

Vaikka voi olla joitain muita vähemmän tehokkaita tapoja, on olemassa lähinnä kolme tapaa lisätä Google Adsense -mainoksesi WordPress-sivustoosi:

 1. Mainosten lisääminen kopiointi ja liittäminen mainosyksikkösi koodista widgetteihin, sivuihin ja viesteihin.
 2. WordPressin ostaminen teema joka tukee Google AdSenseä.
 3. Lataa ja aktivoi kytkeä joka integroi Google AdSense.

Ihannetapauksessa kaksi toista ovat helpoimmat, koska monet teemat ja laajennukset eivät edellytä, että jatkat koodin kopiointia ja liittämistä widgetteihin. Paitsi, että myös joissain teemoissa on esiasetettuja moduuleja, jotka tekevät mainoksista kauniita ja todennäköisesti napsautettavia. Mutta katsotaanpa jokaista.

Tapa 1: Kopioi ja liitä Google Adsense -koodisi widgetiin

Ensimmäinen menetelmä on vanha hyvä kopioi ja liitä. Edellisessä osassa paljastettua koodia käytetään kopiointiin verkkosivustollesi, storttu kopioimalla koodi AdSense-palvelusta.

Seuraavaksi avaa WordPress-hallintapaneeli. Mene Ulkonäkö> Widgetit.

Lisäät todennäköisesti mainoksen sivupalkkiin tai otsikon yläpuolelle. Tässä esimerkissä haluan laittaa mainoksen sivupalkkiin. Siksi voit vetää Teksti-widgetin kyseiselle sivupalkkialueelle ja liittää aiemmin kopioimasi koodiin.

Otsikko-kenttää ei ole syytä täyttää, koska tämä on mainos.

Tämän jälkeen voit päivittää verkkosivustosi nähdäksesi asianmukaisia ​​uusia AdSense-mainoksia, jotka näkyvät sivustossasi.

Tapa 2: Käytä teemaa Adsense-alueiden kanssa

Käytä teemaa Adsense-alueilla

Vaikka en aio suositella tiettyjä teemoja, voit aloittaa etsimällä ”AdSense WordPress -teemat”ThemeForest-kirjastossa.

Sinulla on onnea myös seuraavissa paikoissa:

 • MHThemes
 • MyThemeShop
 • StudioPress
 • ThemeForest

Vaikka voisit tietysti vain oman kokonaisteemamme. Se on optimoitu SEO ja tarjoaa paljon upeita sivujen rakennusominaisuuksia, joiden avulla voit lisätä Google-mainoksia viesteihisi ja sivuillesi. Ja olemme jopa kehittäneet hyödyllisen katkelman lisätäksesi ja mainosbannerin blogi-viestien ylä- tai alapuolelle (dokumentteja yhteensä).

Tapa 3: Asenna Google Adsense -laajennus

Widgetin käyttö AdSense-sovelluksessa on perusedellytys kaikista menetelmistä, ja teema ei anna sinulle joustavuutta mainosten sijoittamisessa. Plugin saattaa kuitenkin toimia parempana ratkaisuna, jos haluat mainostesi lisäominaisuuksia. Esimerkiksi jotkut laajennuksista poistavat tarpeen kopioida ja liittää koodi, kun taas toiset tuottavat raportteja ja niillä on asetukset esimerkiksi ajanjakson valinnalle..

Monet Google AdSense -laajennukset ovat tulleet ja menneet menneisyydessä, mutta katsotaanpa tänään lupaavimpia.

Ads Pro

Mainokset Pro WordPres -laajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Jos haluat eniten työkaluja mainosten luomiseen, hallintaan ja seuraamiseen, Ads Pro -laajennus on paras veto. Tämä premium-laajennus tarjoaa runsaasti ominaisuuksia mainostyyleille, ponnahdusikkunoille, sosiaaliselle integraatiolle, aikatauluille, maantieteellisesti kohdistetuille mainoskampanjoille, online-tilastoille ja muulle. Joten ei vain ansaita ansaita rahaa verkkosivustollesi Adsensen avulla, mutta voit myös myydä sinulle parhaiten tulostavia mainospaikkoja tietyille asiakkaille korkeammalla hinnalla.

Lisämainokset (ilmainen)

Advanced Ads -laajennus toimii hienosti ryhmittelemällä mainoksia liukusäätimeen, myymällä mainoksia verkkosivustollasi ja asettamalla uusien mainosten julkaisupäivät. AdSense integroituu saumattomasti laajennuksen kanssa.

WP Pro -sovellusjärjestelmä

ADNING (WP Pro Advertising System) WordPress -laajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Tässä on laajennus, joka tukee kaikenlaisia ​​mainostyökaluja. Sillä on useita paikkoja mainosten sijoittamiseen, samoin kuin ponnahdusmainokset, jotka integroituvat AdSenseen.

WP: n yksinkertainen AdSense-lisäys (ilmainen)

WP yksinkertainen Adsense-lisäys ilmainen WordPress-laajennus

Tämä laajennus varmasti elää nimensä mukaisesti, koska se tekee WordPress AdSense -lisämainoksista yksinkertaisen ja kivuttoman. Tämä laajennus tallentaa yhdestä kolmeen Google AdSense -koodia ja polttaa ne koko sivustossasi, jolloin voit keskittyä vain muutamaan mainokseen. Sen pääominaisuus on lyhytkooditoiminto, jonka avulla voit lisätä mainoksia kopioimalla ja liittämällä pluginien luomia lyhyitä koodeja melkein mihin tahansa sivustoosi..

AdSense by WP QUADS (ilmainen)

WP QUADS: n AdSense Free WordPress -laajennus

Lisäosa, jolla on muutama edistyneempi ominaisuus, on erinomainen valinta jokaiselle, joka haluaa räätälöidä mainospaikkansa täysin. Merkittäviä ominaisuuksia ovat täysi reagoivuus ja mahdollisuus asettaa näkyvyysolosuhteet.

Se, haluatko käyttää laajennusta vai ei, perustuu valintoihisi. Silti ei ole haittaa kokeilla yhtä yllä olevista laajennuksista!


AdSensen tehokas käyttö WordPressissä ei vie paljon aikaa hallitsemiseen. Itse asiassa AdSense-käyttöliittymä on erittäin käyttäjäystävällinen, ja laajennuksia, teemoja ja widgettejä on helppo hallita.

Onko sinulla kysyttävää AdSensen käytöstä tai lisäämisestä WordPress-sivustoosi? Teemme parhaamme auttaaksemme alla olevia kommentteja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map