Kuinka lähettää asiakaslaskuja WordPressin kautta

Yksi laskutusasiakkaiden huonoimmista osista on se, että sinun on muistettava kaikki tarjoamasi palvelut siirryttäessäsi täysin erilaiseen ohjelmistoon laskujen lähettämiseksi asiakkaillesi. Sinun on muistettava joka toinen viikko tai kuukausi lähettääksesi heidät, ja siitä tulee valtava kipu.


Koska niin monet meistä työskentelevät WordPressissä koko päivän, miksi emme voi vain lähettää laskuja ollessamme WordPress-hallintapaneelissa? No, minulla on hyviä uutisia sinulle. Sinä pystyt! Katsotaanpa kuinka voit lähettää asiakaslaskuja WordPressin kautta.

Käytä WordPress-laajennusta asiakaslaskujen lähettämiseen WordPressin kautta

Laskujen lähettämiseen WordPressin kautta laajennuksen kautta on tosiasiallisesti valittavana useita vaihtoehtoja. Käyn läpi pikaoppaan WP-Invoice-laajennuksen avulla, mutta valitsen vapaasti toisen vaihtoehdon, koska valita on niin paljon, ja ymmärrän, että jokaisella henkilöllä ja yrityksellä on omat integrointitarpeensa ja asetukset laskujen lähettämisessä.

WP-Lasku

WP-Lasku

Lataa WP-Invoice -laajennus ja aktivoi zip-tiedosto WordPress-hallintapaneelissa. Voit tehdä tämän myös siirtymällä kojetaulun Plugins-sivulle ja etsimällä WP-Invoice.

Kun laajennus on aktivoitu, löydät Lasku-välilehden kojelaudan vasemmasta reunasta. Napsauta sitä ja siirry kohtaan Asetukset aloittaaksesi.

Perusasetukset

Tämä paljastaa perusasetussivun, jolla voit periaatteessa vain täyttää kaikki oletusasetukset, joita sinun on muokattava vain kerran. Voit esimerkiksi kirjoittaa yrityksesi nimen näkyäksesi laskuissasi. Voit myös valita verkkosivustollesi tietyn sivun, jolla näkyvät laskut. Suosittelen erityisen laskusivun luomista, jotta säännölliset kävijät eivät kompastu tähän.

WP-lasku-plugin-asetukset

Valitse mihin haluat sijoittaa laskut sivulle ja määritä miten haluat vastaanottaa maksun. Määritin, että haluan laskuttaa asiakkaita PayPalilla, mutta voit myös valita luottokorttivaihtoehdon tai esimerkiksi 2Checkout tai Stripe. Voit jopa antaa asiakkaalle mahdollisuuden muuttaa maksutapaa tarvittaessa.

Jos aiot hyväksyä luottokortteja, sinun on annettava yhdyskäytävän maksun käsittelytiedot. Tämä vaatii yleensä erilliset käsittelymaksut, ja löydät parhaat tarjoukset tällaisista paikoista Authorize.net.

WP-lasku-plugin-luotto-kortit

PayPal-asetus on paljon yksinkertaisempi, sillä siinä on alue, jolla kirjoitat PayPal-käyttäjänimesi, testitilavaihtoehdon ja automaattisesti luodun PayPal-IPN-URL-osoitteen omasta verkkotunnuksestasi. Napsauta Tallenna kaikki asetukset -painiketta, kun olet täyttänyt nämä kentät.

WP-lasku-pluginPaypal

Lisää laskut

Kun olet suorittanut perusasetukset, se vie sinut Lisää uusi sivu -sivulle, jolla pääset alkuun aivan uudella laskulla. Voit palata tälle sivulle napsauttamalla hallintapaneelin Lisää uusi -välilehteä.

add-new-lasku

Aloita kirjoittamalla sähköpostiosoite, johon aiot lähettää uuden laskun. Napsauta Luo uusi -painiketta, kun olet kirjoittanut sähköpostiviestin.

WP-lasku-plugin-email-address

Uusi laskuteditori on melko samanlainen kuin WordPress-editori, jota näet viestien ja sivujen luomisessa. Luo otsikko asiakaslaskuun ja voit myös heittää kuvauksen, jos haluat lähettää viestin asiakkaalle.

WP-lasku-plugin-lasku-editori

Vieritä kuvauksen alapuolelle löytääksesi alueen, josta kirjoitat, mitä aiot laskuttaa asiakkaalta. Kirjoita maksamasi palvelut tai tuotteet ja muokkaa hintaa ja määrää. Voit sisällyttää alennuksia tai lisätä ylimääräisiä rivejä, jos sinulla on lisää kohteita sisällytettäväksi.

WP-lasku-plugin-add-palvelut

Heti alapuolella voit muuttaa maksuasetuksia määrittääksesi, minkä tyyppinen valuutta hyväksyt ja mitkä maksutavat ovat sallittuja. Pidän todella siitä, kuinka ne tarjoavat sinulle myös mahdollisuuden hyväksyä manuaaliset maksut.

WP-lasku-plugin-maksu-asetukset

Laskutusvaihtoehdot

Jos siirryt oikealle sivupalkille, löydät mielenkiintoisia ominaisuuksia, jotka sallivat joko osittaisen maksun tai toistuvan laskutuksen. Jos napsautat osittaisen maksun vaihtoehtoa, kirjoitat vain minimimaksun, jonka olet valmis hyväksymään. Jos valitset toistuvan laskutusvaihtoehdon, täytettäviä kenttiä on useita, kuten väliajat, laskutusjaksot ja mikä maksunkäsittelyjärjestelmä käytät.

WP-lasku-Osittainen-Payment-ja kertaluonteisia

Jos vierität hiukan enemmän oikeanpuoleisessa sarakkeessa, voit täyttää käyttäjän tiedot. Nämä ovat asiakkaan henkilökohtaiset tiedot, joille suunnittelet laskun lähettämistä. Joten varmista, että kaikki on oikein, ja valitse oikea sähköpostiosoite, jotta se ei kulje väärille henkilöille. Vaihtoehtoihin kuuluvat etunimi, sukunimi, yritys, puhelinnumero ja muut.

WP-lasku-User-tiedot

Napsauta Tallenna-painiketta suorittaaksesi prosessin loppuun. Se, että painat Tallenna, ei kuitenkaan tarkoita lähetettyä laskua. Laskun lähettämiseen on useita vaihtoehtoja. Valitse joko Näytä online, Kirjoita maksu tai Lähetä ilmoitus.

WP-lasku-View-syötettävät tai Lähetä

Jos tarkastelet laskua verkkosivustollasi, voit vain tarttua linkin ja lähettää sen sähköpostilla asiakkaalle, jos laskutusprosessi toimii näin. Tämän jälkeen he voivat tarkistaa laskun verkossa ja napsauttaa Prosessimaksu-painiketta, joka ohjaa heidät PayPaliin tai luottokortin käsittelysivulle..

WP-lasku-plugin-Online-Lasku

Jos napsautat Lähetä ilmoitus -vaihtoehtoa, voit ampua nopean sähköpostin WordPressin kautta ja kertoa asiakkaallesi, että lasku on käytettävissä. Pidän tästä vaihtoehdosta parhaiten, koska sinun ei tarvitse avata sähköpostiohjelmasi ilmoituksen lähettämistä varten. Kirjoita vain sähköpostiosoite, johon haluat lähettää sen, ja muuta viesti haluamallasi tavalla. Napsauta Lähetä ilmoitus -painiketta, jolloin he saavat pikalinkin laskuun.

WP-lasku-plugin-ilmoitukset

Kun joku suorittaa maksun, se merkitään automaattisesti maksetuksi WordPress-laskutusjärjestelmän kautta. Sinun ei tarvitse tehdä mitään tämän jälkeen. Jos joku kuitenkin maksaa sinulle shekin tai valitsee jonkin muun maksutavan, voit myös klikata Enter maksa -painiketta tallentaaksesi maksun manuaalisesti..

Valitse, että olet saanut maksun. Tämä pudotusvalikko antaa sinulle myös hyvitys- ja oikaisuvaihtoehtoja. Kirjoita, kuinka paljon asiakas maksoi sinulle, sekä päivämäärä ja tarvittaessa muistiinpano. Napsauta Käsittele / veloita maksua -painiketta lopettaaksesi prosessin.

WP-lasku-plugin-Enter-Payment

raportit

Kun olet aloittanut muutaman laskun keräämisen, napsauta WordPress-hallintapaneelin Raportit-välilehteä. Tämä alue yksinkertaisesti erittelee, kuinka paljon rahaa olet laskuttanut, arvokkaimmat asiakkaasi ja jopa ylimmän bruttoerän kohteet, jos myyt tuotteita.

WP-lasku-plugin-raportteja

Viipaloidut laskut

Viipaloitujen laskujen laajennus

Sliced ​​Invoices on joustava, hyvin tuettu ja helppokäyttöinen laajennus, jonka avulla voit valjastaa WordPress-sivustosi lähettämään ammattimaisia ​​lainauksia ja laskuja ja maksamaan online.

Viipaloitujen laskujen yritystiedot

Viipaloidut laskut sisältävät monia ominaisuuksia heti laatikosta, mukaan lukien muokattavat laskumallit, joissa on yritystietosi ja logo, yhden napsautuksen laskun sähköpostin lähettäminen, muokattavat sähköpostimallit, joustavat veroasetukset, ennalta määritetyt rivikohdat, laskuraportointi, CSV-tuonti & vienti. Jos tarvitset lisää, useita ilmaisia ​​ja maksettuja laajennuksia on saatavana.

Ilmainen Sliced ​​Invoices -laajennus tarjoaa kaikki ominaisuudet, joita tarvitset lainausten ja laskujen lähettämiseen ja maksun keräämiseen PayPalin tai offline-maksutapojen (pankki, sekki, maksumääräys tai muu) kautta. Aseta eräpäivä, ja viipaloidut laskut lähettävät maksumuistutukset automaattisesti asetetulla aikataululla, kunnes saat maksun!

Viipaloidut laskut - laskun asetukset

Laajennukset tuovat lisäominaisuuksia, kuten PDF-laskut, suojatun asiakasalueen, toistuvat laskut, suojatut laskut, lisämaksuportit, kuten Braintree ja Stripe, ja paljon muuta. Mukana on myös integrointeja suosituille WordPress-laajennuksille, kuten WooCommerce, Contact Form 7 ja Gravity Forms.

Viipaloituja laskuja tukee suuri tuki, joka auttaa sinua matkalla. Laskuta “WordPress Way” ja tee laskutuksesta ja kirjanpidosta helppoa!

Käärimistä

Mitä muita WordPress-laskutuslaajennuksia on saatavana? Niitä on melko vähän – tee vain nopea haku ja löydät Itävät laskutWooCommerce PDF-laskut ja pakkausluettelot, muiden joukossa.

Jokin näistä järjestelmistä on helppo asentaa aloittamaan asiakkaiden tai tuotteiden seuranta ja lähettämään laskuja asiakkaillesi. Nautin henkilökohtaisesti WP-Invoice-laajennuksesta eniten, mutta monet näistä plugineista ja työkaluista ovat mukavia pitämään kaikki rahoitusmoduulit yhdessä paikassa. Mieti, kuinka sinun ei ikinä tarvitse avata upouutta välilehteä selaimessa joka kerta, kun haluat lähettää laskun.

Kerro meille alla olevissa kommenteissa, jos sinulla on kysyttävää asiakaslaskujen lähettämisestä WordPressin kautta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map