Kuinka korjata WordPress 500 -sisäinen palvelinvirhe

Kuinka korjata WordPress 500 -sisäinen palvelinvirhe

Suurimman osan meistä, joko kehittäjien, suunnittelijoiden tai jopa loppukäyttäjien on täytynyt kestää ainakin yksi elämämme aikana. Toisin sanoen tuskallinen prosessi saada sisäinen palvelinvirhe ja yrittää korjata se. Monet ihmiset eivät välitä tietää enemmän – he vain haluavat korjata sen. Mutta jos et yritä ainakin ymmärtää sitä, sinun on pakko kärsiä tämä kohtalo useammin. 500 sisäinen palvelinvirhe on erittäin tärkeä, koska se pysäyttää kaikki prosessit kokonaan ja saattaa pienentää koko sivustosi. Joten jos haluamme koskaan päästä eroon siitä, meidän on ymmärrettävä paremmin, mitä se tarkoittaa ensin.


Tässä artikkelissa käsittelen perusteita siitä, mitä tämä virhe tarkoittaa, kuinka voit tunnistaa ongelman ja tietysti kuinka korjata se. Mutta ennen aloittamista haluan käydä läpi olemassa olevat http (site) -virheet ja niiden mahdolliset merkitykset. Voit halutessasi siirtyä seuraavaan ohjeeseen kuinka korjata WordPress 500 -virhe.

Yleiset HTTP-tila- ja virhekoodit

Ensin ensin – aion selittää, mitä nämä virheet todella tarkoittavat. Tällä hetkellä on luettelo tilasta ja virheet HTTP: llä joita voidaan käyttää tilanteen vianmääritykseen paremmin. Nämä virheet jaetaan yleensä tyyppeihin. Joten tämän asian lyhentämiseksi katamme tärkeimmät virheet ja informatiiviset tilakoodit, jotka löydät työskennellessäsi WordPress-sivustosi kanssa.

100x-vastaus (tila)

Tämän tyyppisen vasteen antaa suoraan verkkopalvelin. Järjestelmästäsi riippuen, vastauksen voi antaa joko Apache, nginx tai mikä tahansa muu yrityksen käyttämä verkkopalvelin. Tämän tyyppinen vastaus ei liity virheisiin. Niitä käytetään yleensä osoittamaan, että yhteys on paikallaan. Ne ovat tilavastekoodeja yhteyksille.

200x-vastaus (menestys)

Menestyneitä kutsun heihin. Tämäntyyppinen vaste osoittaa aina a menestys. Se tarkoittaa, että joko palvelin on onnistuneesti muodostanut yhteyden sinuun, että pyydetyt resurssit on annettu oikein tai että välityspalvelin on muodostettu.

Yleisin onnistunut koodi tunnetaan nimellä 200 OK. Voit nähdä esimerkkejä tästä, jos käytät WordPress-nopeustestaustyökalua, esimerkiksi Pingdom Tools -sovelluksessa ja yrität selvittää FTTB (ensimmäinen kerta tavuun). 200 OK-vastaus annetaan aina ensimmäiselle pyynnölle.

300x-vastaus (uudelleenohjaukset)

Uudelleenohjaus kaverit. Näihin koodeihin viitataan aina, jos annettu linkki suuntautuu uudelleen. 300 tilakoodia osoittavat onnistuneen uudelleenohjauksen ja on myös, ei pidetä virheenä.

Oletetaan, että sinulla on SSL (HTTPS) -sivusto ja sinulla on myös suora pääsy HTTP: hen (suojaamattomia) ja haluat ohjata kaikki sivustosi HTTPS-versioon. Voit luoda uudelleenohjauksen kaikille HTTP: ltä tuleville pyynnöille siirtyäksesi HTTPS: ään. Jos yrität vahingossa päästä sivustoosi HTTP: llä, selaimesi saa 300 vastauksen, joka osoittaa uudelleenohjauksen HTTPS-versioon.

Yksinkertaiset WooCommerce-vinkit: Yoast SEO -ohjaukset loppuunmyytyihin tuotteisiin

Toinen yleinen esimerkki, jonka saatat tuntea, on sivuston uudelleenohjaus SEO: lle. Ehkä olet poistanut vanhat viestit tai sivut. Apulaitteen, kuten Hiiva SEO voit 301 ohjata nämä uudemmille, osuvammille sivuille. Tai käytä väliaikaista uudelleenohjausta 307, jos työskentelet päivityksen kanssa ja haluat ohjata käyttäjiä vähän toiselle sivulle.

400x-vastaus (asiakasvirheet)

Kuuluisat asiakasvirheet. Tämäntyyppisiin virheisiin liittyy ongelmia selaimessa. Tyypillisesti se ei voi ladata tiettyä omaisuutta (yleisimmin tunnettu on virhe 404). Nämä ovat virhekoodit, joita ei pidetä vakavina.

Sama virhe voi tulla näyttöön, jos yrität käyttää olematonta kuvaa sivustollasi. Voit esimerkiksi käyttää 410-uudelleenohjausta kertoa hakukoneille, että sisältö on poistettu pysyvästi, tai 451, jos olet tehnyt sivun, jota ei ole saatavissa laillisista syistä (kuten DMCA-pyyntö)..

500x-vastaus (palvelinvirheet)

Ja nyt olemme tavoittaneet päähenkilömme. 500 virhettä. Kuten huomaat, nämä ovat tärkeitä virheitä ja liittyvät aina itse palvelimeen. Palvelinvirheet ovat tärkeitä, koska ne pystyvät tehokkaasti romahdus kotisivusi. Näistä virheistä tärkeimmät ovat:

 • 503-palvelua ei ole saatavana
 • 502-virheellinen yhdyskäytävävirhe
 • 500 sisäinen palvelinvirhe

Tutkitaan kolme niistä tärkeysjärjestyksessä.

503 Palvelu ei ole käytettävissä

Vähiten vakava on 503-palvelu, jota ei ole saatavana. Jos tämä virhe ilmenee, sinulla on resurssi-ongelma verkkopalvelimella. Lähes koko ajan se näkyy milloin palvelimesi on ylikuormitettu. Selvästi sanottuna, jos näet tämän virheen, tiedä se se on väliaikainen ja se liittyy suoraan liian paljon liikennettä ja tämä on ylikuormitus suoritin. Aina kun CPU ja itse web-palvelin eivät pysty käsittelemään enemmän saapuvia yhteyksiä, koska niiden käyttöaste on saavuttanut 100%, näet tämän virheen ponnahdusikkunan.

Voit korjata tämän joko vaihtamalla parempaan verkkopalvelimeen (esimerkiksi Apachesta Nginxiin) tai ottamalla käyttöön WordPress-välimuistin laajennuksen sivustollesi.

502 Huono yhteys

Tätä kutsusin väärin määritysvirheeksi. Tämä virhe ei näy ilman syytä. Jos sinulla on tämä virhe, todennäköisin syy siihen teit jotain ja teit sen väärin. Tämä tapahtuu yleensä, kun ihmiset yrittävät mukauttaa Apache- ja PHP-määrityksiä tai yrittäessään optimoida nginx-tiedostoa. Huono yhdyskäytävä on virhe, joka tapahtuu melkein aina, kun PHP FPM (Fast Process Manager) menettää yhteyden. Joko väärien asetusten mukauttamisesta tai siitä, että prosessi kaatui. Tämä johtaa verkkopalvelimen vastaamaan a-näppäimellä huono yhdyskäytävä.

Helpoin tapa korjata tämä virhe on tarkistaa uudelleen PHP-FPM-kokoonpano, koska se on tämän virheen todennäköisin syy. Tämä tapahtuu useammin Nginx-puolella kuin Apachessa, ja melkein koskaan tapahtuu cPanelin tai Pleskin tarjoamissa isännöintipalveluissa. Näillä kahdella viimeisellä paneelilla on suojauslaitteet väärän määritysvirheen estämiseksi. Mutta niin tapahtuu hyvin usein hallitsemalla omaa VPS-järjestelmääsi.

Etsitkö lisää apua tästä? Seuraa opastamme kuinka korjata 502-virheellinen yhdyskäytävävirhe.

500 sisäinen palvelinvirhe

Iso paha paha virhe. 500 sisäinen palvelinvirhe on pahin kaikista, pääasiassa siksi, että tällainen yleinen virhe. Jos sinulla ei ole tarpeeksi tietoa siitä, miten käsitellä sitä, se voi olla todellinen kipu, koska se voi pudottaa koko sivustosi. 502-virheellinen yhdyskäytävävirhe heittää myös sivustosi, mutta se on helpompi diagnosoida ja korjata. Kuten mainittiin, se liittyy melkein aina FPM-kokoonpanoon.

Syyt 500 sisäiselle palvelinvirheelle ja niiden korjaaminen

Ensimmäinen asia ymmärtää 500-virheestä on, että sen voivat aiheuttaa monet eri tekijät, jotka liittyvät melkein aina koodin suorittamisen epäonnistumisiin. Sen sijaan, että yrittäisimme diagnosoida kaiken kerralla, annan sinulle luettelon virheistä ongelman tyypin ja tekemäsi asioiden mukaan.

 • Siirtämällä vanhemman sivuston uudempaan isännöintiin
 • Virhe .htaccess-sovelluksessa apache-kokoonpanossa
 • Virhe PHP-koodin suorittamisessa

On muitakin vähemmän yleisiä tapauksia, jotka voivat heittää 500 sisäisen palvelimen virheen, mutta tämän artikkelin yksinkertaisuuden ja käytettävyyden vuoksi keskityn näihin kolmeen.

1. Vanhempien sivustojen siirtäminen uudempaan isännöintiin

On olemassa useita tapoja, joilla tämä virhe voi ilmestyä, mutta näyttää melkein aina liittyvän Web-palvelimellesi sidottuun PHP-versioon. Uudemmat PHP-versiot voivat aiheuttaa välittömän 500 sisäisen palvelinvirheen, jos nykyinen sivusto tai laajennukset eivät tue nykyistä versiota.

Tämä virhe on klassinen esimerkiksi silloin, kun siirrät sivustosi keskinkertaisesta isännöinnistä, jolla on vanhempi PHP-versio, uudempaan isännöintiin, joka hyväksyy vain uudemmat versiot (7.0 ja uudemmat). Jos sivustoasi ei päivitetty äskettäin, vanha laajennus saattaa aiheuttaa ongelman. Kutsun tätä “siirron sisäiseksi palvelinvirheeksi”, koska se tapahtuu melkein aina, kun siirrät sivuston.

Ratkaisu

Paras tapa korjata tämä kauhea virhe, kun yrität siirtää WordPress-sivustosi uuteen isäntään niin kovasti, on tehdä täydellinen kopio laajennukset ja sivustosi teema. Kun olet tehnyt tämän, kiitos, Poista kaikki laajennukset sivustollesi ja yritä uudelleen. Jos virhe poistuu, on melkein taattua, että virheen aiheutti isäntänne uudempi PHP-versio, joka vain kieltäytyi suorittamasta koodia vanhemmalle laajennuksellesi. Lataamalla uudelleen yhden laajennuksen kerrallaan voit helposti selvittää, mikä aiheutti ongelman.

Nämä virheet esiintyvät melkein aina, kun siirrytään vanhemmille sivustoille, jotka toimivat PHP 5.4 ja 5.6, uudempaan isäntään, jossa on PHP 7.0, 7.1 tai 7.2..

Sama asia koskee teemaasi. Koska teemat voivat ja voivat toteuttaa ylimääräisen PHP-koodin function.php-, single- ja page.php-tiedostoissa tiedostot. On todennäköistä, että vanhempi teema ilman päivityksiä voi rikkoa sivustosi siirryttyä isännöintiin uudemmalla PHP-versiolla, tämä tilanne on valitettava, koska ainoa tapa korjata tämä on muuttaa teemaa ja rakentaa sivustosi uudelleen. Tämä on pahin tapaus.

2. .htaccess Apache -määritysvirhe

Oletetaan, että olet määrittänyt laajennuksen ja yhtäkkiä kaikki kaatuu. Jos saat 500 sisäisen palvelimen virheen konfiguroinnin aikana, esimerkiksi välimuistin laajennus tai mikä tahansa optimointiin liittyvä laajennus, sinun on tarkistettava, onko lisäosa lisäkoodin .htaccess-tiedostoon.

Koska apachetta voidaan muokata oikeassa ajassa määrittämällä .htaccess-tiedoston toiminnot (joka on lähes aina piilotettu) huono kokoonpano voi rikkoa sivustosi.

Ratkaisu

Tapa korjata se on joko pääsemällä sivustoosi FTP: n kautta ja muokkaamalla .htaccess-tiedostoa tai muokkaamalla sitä suoraan, esimerkiksi cPanelissa tai Pleskissä olevan tiedostontutkijan avulla.

Jos et tiedä miten palauttaa pluginin tekemä ja tarvitset sivustosi uudelleen, tee kopio nykyisestä sisällöstä tekstitiedostona. Tallenna tämä varmuuskopiona. Korvaa sitten koko .htaccess seuraavalla koodilla:

# ALOITA WordPress

RewriteEngine päällä
RewriteBase /
RewriteRule ^ hakemisto \ .php $ - [L]
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}! -F
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}! -D
RewriteRule. / index.php [L]

# END WordPress

Tämä on oletus WordPress .htaccess tiedosto. Sen pitäisi toimia minkä tahansa sivuston kanssa. Joten jos olet epätoivoinen etkä tiedä mitä osaa poistaa, poista kaikki ja liitä tämä koodi. Se säästää sinut heti. Voit myöhemmin poistaa laajennuksen tai yrittää määrittää sen uudelleen. Tiedät nyt tavan pelastaa sinut tästä katastrofaalisesta virheestä. Ainakin, jos se liittyy .htaccess-yhteyteen.

Jos et tiedä, liittyykö se .htaccess-sovellukseen, tai tämä virhe alkoi ilmestyä koskettamatta mitään laajennusta, toista se turvallisesti. Kopioi vain .htaccess-tiedostosi sisältö ja kopioi yllä oleva koodi kokeillaksesi diagnoosia. Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, jätä .htaccess sellaisenaan ja kokeile seuraavaa ehdotusta.

3. PHP-koodin suoritusvirhe

Tämän tyyppiset virheet ovat yleisempiä kuin luulet ja yleensä niitä tapahtuu, jos laajennus suorittaa virheellisen koodin. Yleisin tapa virheellisen koodin suorittamiseen on, kun yrität suorittaa vanhentuneita ohjeita. Ehkä yrität ajaa vanhaa laajennusta, joka on suunniteltu toimimaan vain PHP 5.4: n tai 5.6: n kanssa PHP 7.0: n tai uudemman version kanssa. Vanhentuneet ja virheelliset toiminnot luo sisäisen palvelinvirheen, jonka vain diagnosoida voi mahdollistaa WP Debug -tilan.

Ota wp_debug käyttöön

WordPress-virheenkorjaustila antaa sinulle kattavat tiedot virheestä, joka heitettiin ja joka lopetti suorituksen. Tapa, jolla se otetaan käyttöön, on muuttamalla arvoa ”Väärästä” totta wp_debug-tiedostossa wp-config.php sivustosi juurikansioon.

Jos käytät Plesk- tai cPanel-sovellusta, voit tehdä sen muuttamalla yksinkertaisesti arvoa File Resurssienhallinnalla ja muokkaamalla wp-config.php. Voit myös seurata tätä virheenkorjausopas kirjoittanut Blogvault tarkempia vaiheita varten.

Kun tiedostoa on muokattu, näet todellisen syntyvän virheen, joka lopetti suorituksen. Virhe ilmoittaa myös polun ja tiedoston, missä tämä tapahtui, joten on helppo arvata mikä plugin aiheutti sen. mennessä poistamalla sen käytöstä voimme ohittaa virheen ja päivittää myöhemmin laajennuksen tai poistaa sen tilanteen mukaan.

Ratkaisu

Suurin osa 500 sisäisen palvelimen virheen esiintymistä liittyy vanhemmat teemaversiot tai laajennukset. Vaihtamalla teesi mihin tahansa tavalliseen WP-teemaan voit saada takaisin sivustollesi. Ristiriitaisten laajennusten poistaminen käytöstä palauttaa myös käyttöoikeuden kojelautaan. Jos satut tilanteeseen, jossa aiheesi on vastuussa sivuston rikkomisesta, paras tapa korjata se on luoda kyseisen teeman zip-tiedosto teemakansiosta. wp-content / themes / yourtheme poistamalla sen sitten sivustostasi. Tämä poistaa virheen, jotta voit saada takaisin sivustollesi. Voit sitten ladata sen uudelleen ja päivittää sen aktivoimatta sitä. Voit tehdä saman asian laajennuksilla.

Yleisimmät tilanteet 500 sisäisessä palvelinvirheessä voidaan korjata päivittämällä. Jos mainitussa liitännässä / teemassa ei ole päivitystä, voit yrittää vaihtaa vanhaan PHP-versioon. Mutta tiedä, että tämä on lyhytaikainen kiertotapa. Uudemmat PHP-versiot muuttuvat vakaiksi ja vanhemmat versiot poistuvat säännöllisesti. Ennemmin tai myöhemmin sivustosi lakkaa ehdottomasti toimimasta. Paras tapa on aina päivittää tai poistaa / korvata kyseiset laajennukset.

Muista aina, että on parempi estää ja päivittää kuin yrittää tehdä vahinkojen hallinta myöhemmin.

Wrap of the Guide to WordPress 500 -palvelimen sisäisiä virheitä

WordPress 500: n sisäinen palvelinvirhe voi olla todellinen kipu. Mutta useimmissa tapauksissa ne voidaan helposti diagnosoida ja korjata poistamalla / päivittämällä yksinkertaisesti sivustosi ristiriitaiset osat. Vaikka voi olla tilanteita, joissa nämä virheet esiintyvät normin ulkopuolella (esimerkiksi kehittäessäsi laajennusta), tämä ylittää tämän artikkelin tarkoituksen.

Suurimmalle osalle ihmisistä yllä olevien ohjeiden noudattamisen pitäisi ratkaista ongelmasi. Muista, että wp-debug on paras ystäväsi ja noudata vaiheita huolellisesti. Saat sivustosi takaisin verkkoon nopeasti.

Onko sinulla muita kysymyksiä? Tai vinkkejä WordPress 500 -sisäisen palvelimen virheen käsittelemiseen? Kerro minulle!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map