Kuinka korjata 404 -virheet WordPress-ohjelmassa

Jos tunnet Internetin, sinun on tunnettava 404 virhe. Nämä sivut ilmestyvät ärsyttävästi, kun etsit verkosta sisältöä. Näet sanat “Sivua ei löydy. Etsimäsi sivu on ehkä poistettu, sen nimi on muuttunut tai se on tilapäisesti saatavana.”Tämä tapahtuu yleensä silloin, kun URL-osoitetta ei ole toimitettavana.


Vain jos et ole koskaan nähnyt sellaista viestiä tai haluat nähdä oman verkkosivustosi 404-sivun, kirjoita etsimäsi sivun URL-osoite ja sen jälkeen juokseva merkki. Näet mitä puhun. Tämä johtuu asiakkaan ja palvelimen välisen vuorovaikutuksen häiriöstä, joka voi tapahtua monista syistä:

 • Etsimääsi sivua ei ehkä ole enää.
 • Linkki etsimällesi sivulle saattaa olla rikki.
 • Olet ehkä kirjoittanut väärän URL-osoitteen.

Aktiivisella verkkosivustolla ei voida täysin välttää näitä virheitä, mutta paljon voidaan tehdä niiden pitämiseksi minimissä.

404 Virheet ja SEO-vaikutukset

404-sivu on haitallinen hakukoneoptimoijallesi. Vierailija katoaa, koska verkkosivustosi linkkejä ei ole ylläpidetty kunnolla. Yhdellä tai kahdella rikkoutuneella linkillä, jotka esitetään ajoittain hakukoneille, ei ole väliä. Mutta sinulla on vakavampi ongelma, jos hakukone kohtaa nämä virheet usein sivustossasi. Lisääntyneellä poistumisprosentilla on kielteinen vaikutus hakukoneoptimointiisi ja saattaa kestää hetken, ennen kuin verkkosivustosi toipuu tästä.

Jos käytät Google Analytics -laajennus, voit nähdä virheet helposti niiden merkinnöissä. Mutta hakukoneet kohtaavat myös 404 virhettä, joita normaalit kävijät eivät koskaan tee, koska ne indeksoivat melkein mitä tahansa sivustoltasi. Joten jopa piilotetut linkit aiheuttavat hakukoneille 404 virhettä. Xenu tai Huutaa sammakko voi auttaa löytämään nämä virheet ja korjaamaan ne.

Sinun tulisi myös etsiä rikkoutuneita kuvia tai rikkoutuneita video-upotuksia. Niitä on vaikea löytää verkkovastaavan työkaluilla tai Google Analyticsilla, mutta Xenu ja Screaming Frog voivat auttaa sinua myös tässä. Voit myös etsiä palvelinlokeista etsimällä 404 plus “.jpg” ja “.png”. Ne eivät tee paljon haittaa, mutta se ei ole hyvä kokemus kävijöille.

404-virheiden korjaaminen

404 -virheitä voidaan ohjata ja korjata monella tapaa, ja voit kokeilla näitä vaiheita peräkkäin:

 1. Voit tarkistaa manuaalisesti vaurioituneiden linkkien varalta ja korjata uudelleenohjauksia etsimällä .htaccess- tai NGINX-palvelimen kokoonpanosta, mutta tämä vaatii teiltä vähän teknisiä taitoja. Tai muutama parannus 404.php-tiedostoon voi tehdä tempun. Tämä on paras tapa korjata 404 -virheet, mutta jos et pidä koodista, sinun kannattaa ohittaa tämä vaihe.
 2. Jos URL-osoitetta muutetaan, siirrä oikeaan URL-osoitteeseen. Jos tiedosto on staattinen tiedosto, tarkista, onko tiedosto olemassa, avaamalla FTP ja tarkistamalla.
 3. Jos se on olemassa, mutta selaimessa esiintyminen on ongelma, niin se on palvelin- tai WordPress-ongelma. Luo tätä varten 2 erillistä tiedostoa – html-tiedosto ja PHP-tiedosto ja lähetä se. Jos pystyt käyttämään näitä tiedostoja, palvelimessa ei ole ongelmia ja ongelma on WordPressissä.
 4. WordPress käyttää uudelleenkirjoitusmatriisia, joka hallitsee pysyviä linkkejä. Epästandardit laajennukset, hakemistojen tai mukautettujen viestityyppien muutokset voivat häiritä pysyviä linkkejä aiheuttaen 404-virheen. Asettaaksesi tämän oikeuden, mene vain Permalinks ja tallenna pysyvät linkit-rakenne uudelleen wp.admin -kansioon. Avaa Permalinks kohdassa Asetukset ja Tallenna muutokset. Pysyvät linkit päivitetään. Tämä korjaus tekee suurimmaksi osaksi työn.
 5. Jos sinulla on asennetut laajennukset tai jokin laajennusohjelma, joka luo pysyviä linkkejä, poista ne käytöstä ja tarkista.
 6. Tarkista WP: n uudelleenkirjoitusmatriisi käyttämällä Siirrä tämä kytkeä. Tämä laajennus, kun se on aktivoitu, näyttää uudelleenkirjoittamissäännöt sekä uudelleen kirjoitetun PHP-merkkijonon.
 7. Poista plugins käytöstä yksitellen ja tunnista virheet aiheuttava plugin.
 8. Vanhaa sisältöä ei tarvitse poistaa kokonaan. Sen sijaan voit luoda mukautetun sivun kyseiseen URL-osoitteeseen ja ohjata kävijöitä muille vastaaville sivuille tai viesteille verkkosivustollasi.

On olemassa monia laajennuksia, jotka auttavat sinua etsimään, valvomaan ja ohjaamaan rikkinäisiä linkkejä. Olen luetellut muutamia suosituimmista, jotka tekevät työtä melko hyvin.

Broken Link Checker

Broken Link Checker on ilmainen laajennus WordPress-arkistosta. Se on yksi ensimmäisistä laajennuksista, joka tulee mieleen, kun haluat poistaa nämä ärsyttävät sivut.

Kun se on asennettu, se tarkistaa verkkosivustoltasi linkkejä, jotka eivät suorita tehtäväänsä. Verkkosivustosi koosta riippuen tämä voi viedä aikaa. Voit valita ilmoituksen rikkoutuneista linkeistä sähköpostissasi tai kojetaulun Broken Link Checker -widgetissä. Voit myös estää hakukoneita seuraamasta näitä rikkoutuneita linkkejä.

Broken Link Checker asennettu

Voit nähdä Broken Link Checker -yrityksen työssä avaamalla Link Checker -kohdassa Asetukset. Luo mukautettu suodatin -vaihtoehtoa voidaan käyttää vain joidenkin linkkien näyttämiseen, esimerkiksi tietyn viestiluokan linkit. Mitä valitset linkin kanssa, voidaan päättää vaihtoehtojen avulla, jotka avautuvat, kun viet hiirellä kunkin linkin päälle.

Voit muokata URL-osoitetta, ja kaikki kyseisen URL-osoitteen esiintymät korjataan. Voit poistaa linkin, jolloin teksti pysyy ehjänä. Jos linkki on hieno, mutta se näyttää rikkoutuneena, voit muuttaa sen manuaalisesti. Hylkää vaihtoehto jättää linkin ennallaan seuraavaan tilamuutokseen. Voit poistaa plugin käytöstä jokaisen käytön jälkeen ja tarvittaessa aktivoida sen säännöllistä tarkistusta varten.

404 Sivu kirjoittanut SeedProd

Mitä tahansa teemaan verkkosivustosi rakentuu, voit käyttää 404 Sivu kirjoittanut SeedProd suunnitella ja perustaa mukautettu 404-sivusi. Voit korvata teeman 404-sivun kokonaan ja mukauttaa uuden 404-sivusi kokonaan. Voit jopa käyttää HTML5: tä ja CSS3: ta räätälöintiin tarvittaessa.

Taustakuva voidaan venyttää kattamaan koko selain ja plugin tukee useita sivustoja sekä BuddyPress.

404 sivu SeedProd asennettu

Premium-version avulla voit kaapata liidit napauttamalla sähköpostitietoja. Tiedot voidaan tallentaa WordPress-tietokantaan ja viedä mille tahansa sähköpostipalvelun tarjoajalle. MailChimp, Aweber, Get Response, vakioyhteys ja kampanjamonitori, sekä Google- ja Typekit-fontit ovat integroituja..

Upota videoita yksinkertaisesti kirjoittamalla URL-osoite, ota käyttöön Gravity Forms ja kerää vierailijatietoja tällä laajennuksella. Vierailijat voivat jatkaa etsimääsi sivua verkkosivustoltasi.

Lisenssien hinta vaihtelee 29 dollarista yhden sivuston käytöstä yhden vuoden ajan, 199 dollariin rajoittamattomien sivustojen käytöstä eliniän ajan. Kauppaa tukee rahat takaisin -takuu.

Kaikki 404 uudelleenohjaus kotisivulle

Kaikki 404 uudelleenohjaus kotisivulle ohjaa kaikki 404 -virhelinkit etusivulle käyttämällä SEO 301 -ohjausta – tämä uudelleenohjaus kertoo vierailijalle, että sivu on siirretty pysyvästi. Voit myös ohjata sen mille tahansa räätälöitylle sivulle.

Kaikki 404 uudelleenohjaus etusivulle on asennettu

Se on yksinkertainen laajennus, jossa sinun on otettava uudelleenohjaustila käyttöön, kirjoita sen sivun URL-osoite, johon 404 ohjataan. Kun napsautat päivityspainiketta, asetukset tallennetaan tietokantaan.

404 – 301

404 – 301 toimii melkein kuin edellinen plugin, ohjaamalla kaikki 404 virheet mille tahansa sivulle, jonka olet asettanut käyttämällä 301, 304 tai 307 uudelleenohjauksia. Nämä numerot osoittavat, onko sivua siirretty väliaikaisesti vai pysyvästi. Kun olet asentanut tämän laajennuksen, huomaat, että verkkovastaavan työkalun kojetaulussa ilmoitetaan melkein aina nolla virheitä.

404 - 301

Voit valita tarkkailla virheitä ja voit myös ottaa käyttöön sähköposti-ilmoitukset 404 virheestä. Jos haluat vain seurata tai ylläpitää lokia, voit poistaa Uudelleenohjaus-vaihtoehdon käytöstä. Plugin on kevyt, käännösvalmis ja täysin ilmainen käyttää, elinikäisillä päivityksillä. Kehittäjät ja muut käyttäjät voivat käyttää laajennusta GitHubissa.

Mukautettu 404 Pro

Voit käyttää Mukautettu 404 Pro korvata oletussivun 404 sivulla mukautetulla sivulla, jonka voit tehdä hallintapaneelin Sivut-osiossa. Tai voit määrittää vain täydellisen URL-osoitteen ohjaamaan 404.

Custom 404 Pro asennettu

404-tiedot voidaan tallentaa samoin kuin avainsanat, jotka laskeutuivat vierailijaan 404-sivulle. Tämän laajennuksen tuki on saatavana GitHubissa.

404 Virherekisteri

404 Virherekisteri on yksinkertainen ja tehokas laajennus, joka kirjaa kaikki WordPress-sivustossasi ilmenevät virheet. Kaikilla näillä tiedoilla voit tunnistaa rikkoutuneet linkit ja puuttuvan sisällön. Voit halutessasi tallentaa myös lisätietoja, kuten IP-osoitteen, käyttäjäagentit ja viittaukset. Ja voit estää IP-osoitteet, jos haluat.

404 Virheloki asennettu

Tämä laajennus ei toimi, jos käytät välimuistin laajennusta, joka välittää kaikki 404 virhettä.

uudelleenohjaus

uudelleenohjaus auttaa sinua seuraamaan 404 virhettä 301-uudelleenohjauksen avulla. Se on suosittu WordPress-arkiston laajennus, jossa on yli 500 000 aktiivista asennusta. Voit ohjata kaikki URL-osoitteet, ei vain virhesivut. Se on erityisen hyödyllistä, jos siirrät verkkosivustoasi tai vaihdat WordPress-asennuksen hakemistoa.

Uudelleenohjaus asennettu koko sivulle

Laajennus tarkkailee 404-virheitä ja ylläpitää kokonaisia ​​lokitietoja. Voit myös määrittää sen, jotta jotkin URL-osoitteet pääsevät toiselle sivulle tai tiedostoon tai verkkosivustoon. Voit määrittää erilaisia ​​uudelleenohjauksia sisäänkirjautumisen tilan perusteella, uudelleenohjauksen satunnaisille sivuille tai viittausten perusteella.

Laajennus lisää automaattisesti 301-uudelleenohjauksen, kun viestin URL-osoitetta muutetaan. Tämä voidaan tehdä myös manuaalisesti. Se toimii täysin WordPress-sivustossasi, ja .htaccess-tiedostoa ei tarvita. Lokista voit tarkistaa, kuka yritti kirjautua sisään ja kuinka monta sisäänkirjautumisyritystä on tehty.

WordPress Ultimate 404 -laajennus

WordPress Ultimate 404 -laajennus antaa sinulle 404-sivujen täydellisen hallinnan. Se tarjoaa 4 valmiita malleja, joista voit valita näytettäväksi virhesivuna. Malleja voidaan mukauttaa. WordPress-teeman oletus 404-mallia tuetaan myös.

Lopullinen kuvakaappaus

Laajennus pitää kirjaa kaikista 404 virhetapahtumasta, joten sinulla on idea, joka on eniten vierailtu sivu. Voit tarvittaessa lisätä uudelleenohjaus-URL-osoitteen. Vierailijan käyttämä hakusana tallennetaan antaen sinulle arvokasta SEO-tietoa.

Voit ostaa tämän laajennuksen CodeCanyonista 19 dollarilla. Sen mukana tulee tulevia päivityksiä ja 6 kuukauden tuki. Tuki voidaan pidentää 12 kuukauteen ylimääräisellä 5,70 dollarilla

Google 404

Google 404 ei oikeastaan ​​ole WordPress-laajennus. Se on vain laajennettu 404-sivuinen skripti Googlelta.

Google 404 -otsikko

Se upottaa hakukentän 404-sivullesi, joten vierailijaa kehotetaan jatkamaan hakuasi verkkosivustollasi. Tähän voi sijoittaa hyödyllisiä tietoja vierailijan käyttämästä hakusanasta. Tai voit auttaa vierailijaa muilla tavoilla etsimään tietoja.

Jotta laajennus olisi täysin tehokas, Google vaatii lähettämään XML-kartan WordPress-sivustostasi ja perustamaan Google-verkkovastaavan tili.

404 sivu

Et ole mennyt pois tieltäsi 404 sivu. Luo 404-sivu WordPress-sivustoosi, aivan kuten tavallisesti luot sivuja WordPressissä. Kun tämä on tehty, avaa Asetukset WordPress-hallintapaneelissa. Napsauta 404 -virhesivua ja valitse äskettäin luoma sivu 404 -virhesivuksi. Siinä kaikki on siinä.

404sivun otsikko

Laajennus ei luo uudelleenohjausta. Uudelleenohjauksen avulla URL pysyy hakuhakemistossa ja tämä voi vaikuttaa hakukoneoptimointiin. Tämä laajennus varmistaa, että oikea 404-koodi toimitetaan hakukoneille. Plugin on hyvin erilainen kuin muut. Palvelimelle ei lähetetä pyyntöjä. Sen sijaan käytetään WordPressin omia resursseja.

404 Käynnistä

404 Käynnistä saa 404-virheen jo ennen hakukoneiden tekemistä. Voit asettaa uudelleenohjauksen arvoon 301 (pysyvästi), joka on oletusasetus. Tai voit asettaa sen arvoon 302, joka on väliaikainen uudelleenohjaus.

404 asennuksen aloittamiseksi

Se ohjaa kaikki 404 verkkosivua aloitussivulle tai mihin tahansa muuhun sivulle. Voit valita vaihtoehdon, jolla voit lähettää sähköpostihälytyksen. Aina kun käyttäjä ohjataan, tiedät mitä selainta he käyttävät ja URL-osoitetta, jota he yrittävät käyttää. Voit valita asetuksista, joiden avulla 404 sivua voidaan reitittää mihin tahansa valitsemasi URL-osoitteeseen – kotisivulle tai muulle sivustosi sivulle..

RB: n sisäiset linkit

RB: n sisäiset linkit on hyödyllinen laajennus blogin omistajille. Tämän liitännäisen avulla he voivat linkittää WordPress-sivuston viestit ja sivut lyhytkoodilla. Pitkää URL-osoitetta ei tarvitse kirjoittaa.

RB: n sisäiset linkit on asennettu

Sivuston pysyvän linkin rakennetta ei häiritä, ja lyhytkoodia käytetään linkin muodostamiseen viestiin. Tämä tunniste lisätään sitten manuaalisesti tai wysiwyg-laajennuksen avulla. Tämän laajennuksen avulla on helppo siirtyä linkistä toiseen verkkosivuston sisällä. Se sallii myös viestien etsinnän luokkien mukaan.

Nopea sivun uudelleenohjauslaajennus

Nopea sivun uudelleenohjauslaajennus tekee työn kaksisuuntaisella tavalla. Yksi on pikaohjaustapa, jossa sinun on vain kirjoitettava Pyydä URL-osoite ja Kohde-URL-osoite. Laajennus suuntaa sitten täyttämäsi URL-osoitteiden mukaan.

Quick PAge -ohjaus ohjaa koko näytön asennettuna

Sivua ei tarvitse luoda eikä jo olemassa olevaa sivua tarvitse. Tämä laajennus on todella kätevä, kun joudut korjaamaan sivun luomisessa tapahtuneet kirjoitusvirheet tai kun haluat ohjata vanhat URL-osoitteet uusiin URL-osoitteisiin. Löydät siitä myös suuren avun siirtäessäsi verkkosivustoa.

Nykyisten sivujen tai viestien kohdalla muokkausnäyttöön lisätään vaihtoehtoinen metakenttä, jossa voit täyttää uuden URL-osoitteen. Tämä toimii hyvin valikkokohteissa ja kaksoiskappaleissa. On myös parasta työskennellä WordPressin pysyvän linkin rakenteessa.

SEO uudelleenohjauslaajennus

Vaikka rakennat SEO uudelleenohjauslaajennus, kirjoittajat ovat keskittyneet pitämään se yksinkertaisena kaikilla käyttäjätasoilla, ja voit nähdä tämän tapaa, jolla laajennus toimii. Edistyksellinen ohjauspaneeli auttaa sinua hallitsemaan kaikkia asioita, joita laajennus voi tehdä.

SEO-uudelleenohjaus asennettu

Voit seurata 404 -virhesivua ja ohjata ne kaikki yhdellä napsautuksella. 301-, 302- tai 307-uudelleenohjaus on mahdollista, samoin kuin villinkortin uudelleenohjaus. Koko kansion sisältö voidaan ohjata muuttamalla kansioasetuksia uudelleenohjausvälilehdellä. Uudelleenohjaushistoria voidaan ylläpitää.

Voit ohjata minkä tahansa viestin täyttämällä täydellisen URL-osoitteen ja kohdekansion ja napsauttamalla Lisää. Tai voit muokata kohde-URL-osoitetta viestissä tai muokata sivua ja napsauttaa Tallenna. Laajennus on hyödyllinen myös, kun vaihdat verkkotunnuksesi nimeä tai siirrät sivustoasi. Huomaa, että tämä laajennus ei tue usean sivuston asennuksia.

Turvallinen uudelleenohjauksen hallinta

Turvallinen uudelleenohjauksen hallinta on tehokas laajennus 404 virheen käsittelemiseen monisivustoissa. Voit ohjata uusiin URL-osoitteisiin käyttämällä kehystämiäsi HTTP-tilakoodeja.

Turvallinen uudelleenohjauksen hallinta asennettu

Se sallii uudelleenohjauksen vain sallittujen luetteloiden isäntään käyttämällä wp_safe_redirect-toimintoa.

vihdoin

On tärkeää pysyä aktiivisena ja pitää sivustosi vapaa 404 -virheestä niin pitkälle kuin mahdollista. Tehtäväluettelossa WordPress-ylläpidossa voit –

 • Ajoittakaa tarkistus verkkosivustosi tilastolokiin etsimään 404 virheraporttia.
 • Tarkista sekä sisäiset että ulkoiset linkit säännöllisesti. Pienet verkkosivustot voivat tarkistaa kerran kuukaudessa, suuret verkkosivustot kerran viikossa.
 • Tarkastusten tiheys riippuu verkkosivuston sisällöstä, ei vierailijoista. Raskaiden sisältöisten verkkosivustojen on tarkistettava useammin.

Koska käytettävissä on niin paljon laadukkaita laajennuksia, et ole syytä olla pitämättä linkkejäsi kunnossa. Kokeile niitä ja pidä verkkosivustosi huippukunnossa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map