Kuinka kerätä käyttäjän palautetta WordPress-sivustossasi

Kerää käyttäjien palautetta WordPress-sivustollesi

Kaikkien verkkosivustojen arvokkain resurssi on niiden kävijät. Voit tavoittaa heidät palautteen antamiseksi verkkosivustoltasi yleensä tai mistä tahansa sen osasta. Saatu palaute auttaa sinua tekemään tärkeitä päätöksiä ohjata verkkosivustoasi oikeaan suuntaan. Palaute auttaa myös verkkosivustoa parantamaan ja mukautumaan paremmin kohderyhmän tarpeisiin. Pitkällä tähtäimellä tämä tuo lisäarvoa verkkosivustolle, kääntyy laajemmalle yleisölle ja hyödyttää sekä verkkosivustoa että sen lukijoita.


Analytics on yksi tapa kerätä tietoja, mutta se antaa sinulle vain tietoja, suuntauksia ja malleja niiden tapahtuessa. Jotta tulkitset näitä suuntauksia ja malleja tai niiden takana olevaa “miksi”, sinun on kerättävä lukijoilta palautetta ja koottava se järkeväksi.

Voit oppia paljon pitämällä korvasi maassa ja pitämällä välilehtiä siinä nichessä, jossa työskentelet. Mutta WordPress voi auttaa myös sinua. Kuten useimpien muiden toimintojen tapauksessa, myös WordPressissä on laajennuksia käyttäjän palautteen keräämiseksi. Laajennukset voivat tehdä työn nopeasti, tehokkaasti ja häiritsemättä lukijaa liikaa. Kerättäessä kerättyjä tietoja, verkkosivustoilla voi olla melko selkeä kuva siitä, mitä lukijoiden on sanottava.

Sinulla on aina mahdollisuus lisätä vakioyhteyslomake erilliselle WordPress-sivullesi ja välttää siten täysin laajennus. Mutta omistettu laajennus voi tehdä työn tehokkaammin. Ne voivat houkutella lukijoita vastaamaan ja antamaan palautetta tiiviisti, mikä tekee siitä käytön helppoa.

Palautetta voi olla monin tavoin – ehdotuksia, arviointeja, kommentteja tai jopa ääniä kommenteista. Tai vierailijat voivat lähettää virheitä tai tehdä tutkimuksia. Jos olet vasta aloittamassa verkkosivustosi, voit ehkä kirjoittaa jopa henkilökohtaisia ​​viestejäsi ensimmäisille asiakkaillesi ja hakea palautetta. He tuntevat olevansa tarpeeksi etuoikeutettuja antamaan sinulle arvokkaita ehdotuksia.

Saanen viedä sinut läpi joitain laajennuksia, joita voidaan käyttää keräämään käyttäjän palautetta WordPressistä.

WordPress-lomakerakentaja

WordPress Form Builder on kattava laajennus, jolla kerätään räätälöityä palautetta vierailijoilta, tallennetaan se tietokantaan ja pääsy kojelautaan..

Lomakkeet voidaan rakentaa älykkäästi ja ehdollista logiikkaa voidaan käyttää tiedonkeruun pitämiseksi minimissä. Lomakkeiden asetukset, asettelu ja elementit voidaan mukauttaa ilman koodin tarvetta. Käytä näitä lomakkeita tietokilpailuihin, kyselyihin, tiedonkeruuseen ja käyttäjän palautteisiin.

WP-lomakerakentaja

Parempia vuorovaikutuksia varten käyttäjät voivat seurata lähetyksiään portaalissa, muokata sitä tai ladata tiedostoja sen kanssa. Käyttäjille voidaan myös antaa pisteitä ja rivejä. Eri viestejä voidaan välittää käyttäjille, jotka arvostavat erilaisia ​​rivejä. Laajennus on integroitu laadukkaiden sähköpostipalveluntarjoajien kanssa, ja pisteytysten tai muiden kriteerien perusteella voidaan lähettää erilaisia ​​sähköpostiviestejä käyttäjille, joiden pisteet ovat eri tasoilla.

Kaikkien näiden ominaisuuksien avulla voit saada palautetta, erottaa vierailijat pistemäärien perusteella ja lähettää sitten sopivat sähköpostit jokaiselle vierailijatyypille. Tämän suositun laajennuksen voi ostaa CodeCanyonista 35 dollarilla.

Usernoise Pro Modal -palaute ja yhteyslomake

Usernoise Pro -modaalipalaute ja yhteyslomake lisää modaalimuodon ja muokattavan palautuspainikkeen WordPressiin. Jokainen julkisessa käyttöliittymässä näkyvä kohde voidaan mukauttaa. Tämän avulla voit suunnitella ja kehittää kysymyksiä tarpeidesi mukaan. Mukana on myös lyhytkoodi lomakkeen upottamiseksi oikein viestiin tai sivulle.

Palautetta voi saada 4 kategoriassa, jotka ovat muokattavissa. Se toimii Akismetin kanssa roskapostin torjumiseksi. Laajennus on usean sivuston kanssa yhteensopiva ja lokalisointi valmis. Se on myös yhteensopiva minkä tahansa sivustomallin kanssa. Tämän laajennuksen voi ostaa CodeCanyonista 12 dollarilla.

Feedweb

Feedweb on yksinkertainen laajennus, joka voi lisätä widgetin mihin tahansa valitsemasi viestiin. Sen avulla voit kysyä kävijöiltä mitä tahansa kysymyksiä. Kysymykset on rajoitettu muotoon Kyllä / Ei. Kehittämällä kysymykset huolellisesti, saadaan tarkka palaute viestistä. Kerran esitetyt kysymykset tallennetaan ja voidaan käyttää myöhemmin uudelleen.

Feedweb

Kun laajennus on asennettu, on mahdollista olla vuorovaikutteisempi lukijoiden kanssa. He voivat äänestää, lähettää palautetta arvosanan perusteella, vastata kysymyksiin, löytää uutta sisältöä helposti ja lisätä blogissa vietettyä aikaa. Arvostelu-widget on animoitu ja HTML5-koodattu, mikä varmistaa turvallisuuden ja yksityisyyden. Widget on lisättävä jokaiseen viestiin manuaalisesti. Sitä voidaan lisätä sivupalkkiin lisäämällä lyhytkoodi. Laajennusta on kolme versiota – ilmainen, Plus ja Pro.

WebEngage

Tuotekyselyt, lyijyn sukupolven tutkimukset, asiakastyytyväisyystutkimukset tai asiakasodotustutkimukset ovat kaikki tavanomaisia ​​tapoja, joilla ala kerää palautetta yleisöltä. WebEngage voi auttaa sinua suorittamaan nämä tutkimukset verkkosivustollasi ja analysoimaan sitä raportti- ja analyyttisten moduulien avulla. Sivuston järjestelmänvalvojat voivat seurata kaikkia palautteita ja kerättyjä tietoja tai vastaanotettuja sähköposteja kätevällä konsolilla ja vastata kaikkiin ehdotuksiin tai muuhun palautteeseen suoraan konsolin kautta.

Palautteen vastauksen ei tarvitse olla vakio. Push-ilmoitukset alennuksilla tai ilman niitä ovat mahdollisia, ja jokaista ilmoitusta seurataan analyyttisesti, joten napsautussuhteet tai vierailijaprofiili on saatavana.

Sähköpostitilauslinkit voidaan lisätä MailChimp-luetteloon. Maksuttomia ja maksettuja suunnitelmia on saatavana, ja 14 päivän kokeiluversio maksetuille suunnitelmille.

JotForm

Jos se on ponnahdusikkuna, jonka pitäisi mielestäsi sulauttaa verkkosivustosi, kassalle JotForm. Ponnahdusikkuna tulee näkyviin napsauttamalla painiketta, joka näkyy kaikilla sivuilla, kun laajennus on aktivoitu. Lomake voidaan rakentaa intuitiivisella vedä ja pudota -ominaisuudella. Lomake ja painike voidaan räätälöidä.

JotForm-palautuspainike

Upea ponnahdusikkunoilla palautettavan lomakkeen kannalta on, että käyttäjät saavat täyttää palautteen poistumatta oikealta sivulta, jolla he olivat. Kun lomake on täytetty, vierailija voi jatkaa missä hän lopetti. Käyttäjiltä voidaan myös saada vastauksia sähköpostitse.

Voit käyttää tätä laajennusta ilmaiseksi 100 lähettämistä kuukaudessa, jonka jälkeen sinun on päivitettävä premium-suunnitelmaan.

Palaute Cat

Todella käyttäjäystävällinen laajennus palautteen keräämiseen on Palaute Cat. Se on ilmainen, integroituu täydellisesti WordPressiin, eikä asennukseen tarvita mitään vaivaa. Lataa ja aktivoi vain. Se ei upota mitään omaa tuotemerkkiä sivustoosi.

Palaute Cat

Lisäosan käyttö on myös helppoa. Luo vain kyselylomake ja julkaise se. Kerää kaikki saamasi palaute. Lisäksi Feedback Cat on 100% ilmainen ja avoin. Joten voit muokata koodia mukauttaaksesi sitä halutessasi.

Lisää palautteen laajennuksia

Jos luulet, että yllä olevat laajennukset eivät ole sinulle, tai jos haluat laajennuksen, joka kerää pääasiassa vähän palautetta, kuten kyllä ​​/ ei kysymys tai tähtiluokitusjärjestelmä, tutustu seuraaviin laajennuksiin,

 • WordPress-pyyntö- ja palautelaajennus: Tämä on avoimen lähdekoodin laajennus, joka tulee kerralla maksamaan 17 dollaria. Sen voi sijoittaa mihin tahansa tai voit jopa piilottaa sen. Palautekategoriat voidaan luoda ja käyttäjät voivat kommentoida palautetta tai äänestää niistä. Eniten äänestetty kommentti vie huipulle.
 • Queryz WordPress -kysely: Jos haluat lisätä yksinkertaisen ponnahduslomakkeen jokaiselle verkkosivulle, kokeile Queryz WordPress Survey. Kyselyt voidaan suunnitella useiksi valintaruuduiksi, laajuudeksi tai yksinkertaiseksi tekstiksi. Laajennus on ilmainen, mutta sinun on rekisteröitävä ja luotava käyttäjätili WordPressille.
 • Yksinkertainen palaute-widget: Haluatko kysyä vain yhden kysymyksen vierailijoiltasi? Yksinkertainen palaute-widget auttaa sinua tekemään juuri sen. Kun olet aktivoinut laajennuksen, muuta oletuskysymys sellaiseksi, johon haluat vastata, ja odota sitten vastauksia tulvaan postilaatikkoosi. Jos käyttäjän mielestä kysymys on ärsyttävä, hän voi napsauttaa punaista “X” kysymystä vastaan, ja se piilotetaan 7 päivän ajaksi.
 • Tunnereaktiot: Kuvalliset esitykset saavat aina paremman vastauksen ja Feelback Reactions antaa lukijalle viisi tunnetilaa. Yhdellä käyttäjän napsautuksella voidaan luoda kuormitus palautetta sivustolle. Tiedät, mitkä tunteet pitävät kävijöitä sivustollasi ja mikä tunteet kannustaa heitä jakamaan sosiaalisessa mediassa. Vastausten perusteella ehdotetaan vastausta.
 • Reaktiopainikkeet: Tämä laajennus lisää käteviä painikkeita viestin alaosaan tai muualle. Käyttäjät voivat napsauttaa sopivimpana olevaa painiketta. Painikkeet voidaan määrittää sisältämään mitä tahansa tekstiä, kuten “Tykkää” “Mielenkiintoista” tai jotain muuta. Painikkeet seuraavat niiden napsautusten lukumäärää, jota voidaan käyttää mielenkiintoisen palautteen keräämiseen.
 • Yleisluokitus: Jos haluat lisätä klassisen viiden tähden luokituksen, jonka näet monissa blogeissa, asenna ja aktivoi Universal Star Rating. Voit lisätä arviointivaihtoehdon dataan, viesteihin, tuotteisiin ja palveluihin ja saada katsojiasi arvioimaan sen.
 • Arvostelu-widget: Luokitus-widget lisää myös viiden tähden arvostelujärjestelmän WordPressiin. Tätä voidaan lisätä sivuille, viesteihin, WooCommerce-tuotteisiin, BuddyPress-käyttäjiin, bbPress-foorumiin sekä kirjoittajiin..
 • WP-PostRatings: Paljon ladattu laajennus, WP-PostRatings voi lisätä AJAX-arviointijärjestelmän viestiisi tai sivulle. Voit lisätä sen kaikille tai valituille viesteille ja sivuille.
 • Moniarviointi: Jotta voisit arvioida yksittäisiä viestejä useista mittapuista ja erilaisista kysymyksistä, sinun tulisi kokeilla Multi Rating -vaihtoehtoa. Se voidaan ottaa käyttöön mukautetuille viestityypeille ja sivuille. Jokaiselle arviointikohteelle voidaan antaa painot kokonaisarviointitulosten säätämiseksi.
 • WP-asiakasarvostelut: Tämä on suosittu laajennus, jota voidaan käyttää blogin erillisen sivun luomiseen lukijoille ja asiakkaille jättämään arvostelu tai kommentti. Se on usean sivuston ja usean käyttäjän yhteensopiva, ja se on ladattu monta kertaa.
 • Polldaddy-kyselyt ja arvostelut: Kokeile tätä laajennusta hallitaksesi kyselyjä ja arvioitasi WordPress-hallintapaneelissa. Voit luoda useita kyselyjä, valita äänestyspäivämäärät ja pitää myös tulokset yksityisinä tai julkistaa ne.
 • MyEffecto-välitön visuaalinen palaute: Tämä on yksinkertainen widget, joka voidaan sijoittaa viestisi alle ja lukijat voivat tarjota tunneisiin perustuvaa palautetta.
 • Webay: Webay auttaa sinua keräämään palautetta eBay-tililtäsi ja sijoittamaan sen karuselliin WordPressiin.
 • Auttoiko tämä: Kuten voit arvata, tämä laajennus kysyy yksinkertaista kysymystä siitä, oliko artikkelista hyötyä. Tarvitaan vain yksinkertainen kyllä ​​/ ei vastaus.

Ja lopuksi

On aina hyvä saada palautetta kaikesta tekemästäsi työstä. Parhaat ihmiset, joilta voit saada ehdotuksia sivustosi parantamiseksi, ovat ihmiset, jotka käyvät siinä. Valitse laajennukset sivustosi sisällön, siellä laskeutuvien kävijöiden yleisen profiilin ja tarvittavan palautteen laajuuden mukaan. Varo, etteivät ylenmääräiset vierailijat tarjoa liikaa vaihtoehtoja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map