Kuinka käyttää Weglotia WordPress-sivustosi kääntämiseen

Kuinka helposti kääntää WordPress-verkkosivustosi

Jossain vaiheessa saatat joutua kääntämään ja näyttämään verkkosivustosi useilla kielillä. Käsitätkö sitten WordPress-blogia tai media-, hotelli- tai yritysverkkosivustoa tai vaikka hallinnoisit WooCommerce-kauppaa.


Tässä artikkelissa kuvaamme ensin, kenelle sinun pitäisi kääntää verkkosivustosi ja miksi, keskitymme sitten keskeisiin elementteihin, joita vaaditaan monikielisille verkkosivustoille, ja selitämme lopulta, kuinka voit tehdä sen helposti käyttämällä Weglot Kääntäjä -laajennus.

Kenelle sinun pitäisi kääntää verkkosivustosi ja miksi?

Ennen aloittamista katsotaanpa, kenelle sinun pitäisi kääntää verkkosivustosi ja miksi se on niin tärkeää, että teet.

WHO

Haluatko tavoittaa laajemman yleisön tai olla läsnä kansainvälisesti, sinun on ensin tunnistettava nykyiset vierailijasi ja valittava kielet, joihin kohdistaa.

Tunnet jo yleisösi, hyvä! Et siis käytä Google-analytiikka kartoittaaksesi kuka kävijät ovat ja mistä he ovat lähtöisin. Tämän analyysin perusteella laadi luettelo kohdekielisistä, jotka kattavat nykyisten ja tulevien kävijöiden kielet.

MIKSI

Kasvata aktiviteettiasi! Tekeminen WordPress monikieliset verkkosivustot avaavat 3 avainta aktiivisuudellesi:

 1. Laajenna osoitettavissa oleva yleisö / markkinat
 2. Lisää verkkosivustosi liikennettä asianmukaisen hankintastrategian tukemana
 3. Paranna tulossuhdetta parannetun käyttökokemuksen avulla

Bottom-line, kyse on tulojen tai tilaajien kasvattamisesta hankintaputken eri tasoilla..

Mitkä ovat avainkysymykset monikielisessä liikkeessä?

Kun teet verkkosivustosi monikielisenä, on huomioitava 2 erittäin tärkeää näkökohtaa: (1) SEO ja (2) käyttökokemus.

Monikielinen SEO

Yksi asia, josta haluat olla varma: indeksoidaan käännetyillä kielillä. Varsinkin kun olet verkkokaupan tai verkkopalvelun verkkosovellus. Perustuen Google SEO -ohjeet sinun tulisi varmistaa, että:

 • Käännetyillä sivuilla on oma ja ainutlaatuinen URL-osoite, käyttämällä esimerkiksi alihakemistoja (mywebsite.com/es, mywebsite.com/fr) tai aliverkkotunnuksia (es.omaverkkosivusto.com, fr.omaverkkosivusto.com) esimerkiksi.
  Älä käytä kyselyjonoja, kuten? Lang = es tai? Lang = fr
 • Lähdekoodin sisältö on käännetty, muuten käännöksesi eivät koskaan näy Googlessa, joten niitä ei indeksoida.
  Älä käytä JavaScript-ratkaisuja, jotka kääntävät sisältöä vain dynaamisesti muuttamatta lähdekoodia
 • Google voi helposti tietää, että verkkosivustosi on monikielinen, lisäämällä hreflang-tunnisteita tai omalla sivukartalla

Käyttäjäkokemus

Käännettyjen sivujen pitäisi auttaa sinua saamaan lisää kävijöitä ja parantamaan tulossuhdetta. Tämä on mahdollista vain, jos kiinnität huomiota käännettyjen versioiden käyttäjäkokemukseen:

 • Kävijöiden kielen automaattinen havaitseminen, selaimen mieltymysten perusteella
 • Svalitun kielen tulisi pysyä käydessäsi eri sivuilla, linkkejä on mukautettava varmistaaksesi, että et palaa oletuskieleen
 • Seuraa eri sivujen käännösten laatua, ammattimaiset käännökset useimmille käydyille sivuille ja automaattiset käännökset esimerkiksi vähemmän tärkeille sivuille

Weglot Translation -laajennus käsittelee automaattisesti kaikki yllä olevat näkökohdat, tarjoamalla tehokas monikielinen ratkaisu WordPress-käyttäjille, ilman mitään koodia tai teknistä kehitystä. Katsotaan kuinka se toimii yksityiskohtaisessa opetusohjelmassa.

Kuinka kääntää WordPress-verkkosivustosi?

Kuinka se toimii? Asennuksen jälkeen Weglot tunnistaa, kääntää ja näyttää sivut automaattisesti eri kielillä. Sitten voit hallita käännöksiäsi, muokata / korvata toimittamia konekäännöksiä tai jopa tilata pro-käännöksiä (pro-toimistoista, jotka on kytketty suoraan Weglotiin ja joihin pääsee kojetaulun kautta).

Tarvitsee vain 3 vaihetta:

1. Asenna Weglot Translate Free WordPress -laajennus

Lisää Weglot-laajennus WordPress-järjestelmänvalvojasta tai suoraan hakemistosta: napsauta laajennuksia> lisää uusia laajennuksia navigointipalkkiisi.

Asenna Weglot Translate

Etsi Weglot Translate -laajennus ja napsauta ”Asenna nyt” ja sitten ”Aktivoi”.

Lisää Weglot Translate

Siirry Weglot-asetuksiin, napsauta “Weglot” WordPress-navigointipalkissa ja napsauta Kirjaudu sisään linkki luodaksesi Weglot-tilin. Saat API-avaimesi (sinun on vain asetettava sähköpostiosoite ja luotava salasana, saat vahvistussähköpostiviestin tilisi tarkistamiseksi ja API-avaimesi saamiseksi).

Weglot Käännä Kirjaudu sisään

Weglot Kääntäjä-rekisterisivu

2. Suorita yksinkertaiset asennusvaiheet

Siirry WordPress-järjestelmänvalvojan Weglot Translate -laajennusasetuksiin. Kopioi liitä API-avain Weglot-tililtäsi alla olevaan liittyvään kenttään.

Weglot Translate API-avain

Valitse verkkosivustosi alkuperäinen kieli avattavan valikon avulla.

Weglot Käännä alkuperäiskieli

Valitse kohdekieli, jonka haluat näyttää, kaksikirjaimisella koodilla.

Weglot Käännä kohdekieli

Sitten sinulla on lisävaihtoehto kielipainikkeen tyyliä ja sijaintia varten.

Weglot Käännä Suunnitteluvaihtoehdot

Lisäominaisuuksia on myös saatavana, mukaan lukien:

 • sivu poissulkeminen käännöksistä
 • sisältö estää käännösten poissulkemisen
 • kävijöiden kielten automaattinen havaitseminen selaimen asetusten perusteella

Napsauta Tallenna ja kielenvaihtopainike on nyt verkkosivustollasi. Voit näyttää verkkosivustosi eri kielillä. Painike on oletuksena oikeassa alareunassa, mutta voit säätää sitä haluamasi vastauksen mukaan.

3. Luo ja hallitse käännöksiä

Weglot tarjoaa automaattisesti ensimmäisen konekääntämiskerroksen, jota sinä (ryhmäsi jäsenet, sisäiset kääntäjät) voit muokata tai parantaa. Voit korvata ne myös ammattimaisilla käännöksillä, jotka voit tilata pro-toimistoilta suoraan kytkettynä Weglotista.

Voit hallita ja muokata käännöksiäsi käyttämällä yhtä tai molempia Weglot-muokkaustyökaluista suoraan omasta kojelauta:

Visuaalinen toimittaja: Muokkaa käännöksiä ollessasi verkkosivustollasi, kun sinulla on konteksti ja muotoilu silmien edessä. Se on saatavana vain live-ja julkisille verkkosivustoille (se ei toimi paikallisissa isännöimissä verkkosivustoissa, ylläpidosivustoissa tai live-verkkosivustojen yksityisissä osissa).

Napsauta vihreää kynää merkkijonojen, käännösten ponnahdusikkunoiden vieressä, voit muokata niitä, muutokset tallennetaan ja näytetään reaaliajassa.
Kun konekäännös on hyväksytty, muokattu tai vaihdettu manuaalisesti.

Weglot Translate Visual Editor

Weglot Käännä visuaalisen toimittajan käännökset

Käännösluettelo: Vasemmalla puolella on alkuperäinen sisältö ja oikealla puolella valitun kielen käännökset. Käännökset lajitellaan URL-osoitteen mukaan. Voit tehdä muutoksia käännöksiin, ne tallennetaan automaattisesti ja näytetään.

Yläosassa on hakupalkki, josta löydät helposti muokattavan sisällön / käännökset. On myös “käännösvaihtoehtoja” asettaa käännöksiä koskevia sääntöjä (älä koskaan käännä sanaa / lausetta tai käännä sana / lause aina tietyllä tavalla).

Weglot Käännös käännökset

Ammatilliset käännökset: Voit valita ja tilata ammatillisia käännöksiä pro-virastoille, jotka on kytketty suoraan plug-iniin ja Weglotin tarkistamiin. Valitse käännökset / sivut, jotka haluat ammattimaisesti kääntää napsauttamalla kuvaketta.

Weglot Translate Pro-kääntäjien kuvake
Löydä sitten tilauksesi yhteenveto ammatillisesta tilausosasta.

Weglot Translate Pro -kääntötilauksen tiivistelmä

Paljonko se maksaa? Weglot Translate on SaaS-ratkaisu, jossa on ilmainen kokeilu ja Freemium-hinnoittelu, jonka avulla pienet verkkosivustot voivat nauttia siitä ilmaiseksi. Voit tarkistaa Weglot-suunnitelmat täältä, alkaen hinnasta 9,90 € / kk.

Weglot Pro -suunnitelmat

Käärimistä

Vaikka on selvää, että monikielisyys voi olla hieno strategia aktiviteetin lisäämiseksi, on tärkeää tehdä se oikealla tavalla: SEO ja käyttäjän kokemuksen puuttuminen tärkeimmistä näkökohdista.

Weglot Kääntäjä -laajennus keskittyy tarjoamaan sekä toimivan että käyttäjäystävällisen ratkaisun, joka käsittelee monimutkaiset monikieliset asetukset automaattisesti, jotta voit hienosäätää ja tarkentaa käännöksiä. Palveluna Weglot tarjoaa myös omistautuneen ja reagoivan asiakastuen auttaa käyttäjiä tarvittaessa.

Niin mitä mieltä olet? Onko sinulla kysyttävää WordPressin kääntämisestä? Tai jonkinlainen käsitys siitä, kun olet kääntänyt oman verkkosivustosi? Jätä kommentit alle. Haluaisimme kuulla ajatuksesi!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map