Kuinka käyttää Elementoria verkkosivustojen luomiseen etäyhteyden avulla

Kuinka käyttää Elementoria verkkosivustojen luomiseen etäyhteyden avulla

Näinä taloudellisen epävarmuuden ja sosiaalisen etäisyyden aikoina yritykset haluavat kehittää omia online-läsnäolonsa nyt enemmän kuin koskaan.


Jos etsit yritystäsi verkossa tai olet freelancer, joka rakentaa verkkosivustoja yrityksille, jotka haluavat päästä verkkoon, Elementor voi auttaa sinua rakentamaan tehokkaasti etäyhteyden kautta verkkosivustoa, joka on edullinen ja helppo ylläpitää..

Elementor on visuaalinen, vetämällä ja pudottamalla WordPress-sivunrakentaja, mikä tarkoittaa, että voit luoda upean näköisiä malleja koskaan tarvitsematta katsoa yhtä koodiriviä. Jos haluat oppia vähän lisätietoja laajennuksesta yleensä, voit selata WPExplorerin koko Elementor-arvostelua.

Tässä viestissä selitän vähän lisää siitä, miksi Elementor on paras työkalu rakentaa sivustoja etäältä. Sitten tutustun korkean tason vaiheisiin Elementorin avulla verkkosivuston suunnitteluun.

Jos haluat lisätietoja Elementorin avulla rakentamaan sivustoja etäältä, HubSpot Academy ja Elementor kumppanina tarjota ilmainen verkkokurssi, joka kattaa kaiken isännöinnin perustamisesta WordPress-verkkosivuston luomiseen ja käynnistämiseen.

Miksi käyttää Elementoria rakentamaan sivustoja etäältä

Elementor Pro

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Elementorin käyttäminen verkkosivustojen luomiseen voi:

 • Säästä aikaa ja auttaa sinua suunnittelemaan ja toistamaan verkkosivustojasi nopeammin.
 • Vähennä verkkosivustojen monimutkaisuutta, poista virheitä ja luo helpompi ylläpitoprosessi päivitysten ja testauksen yhteydessä.
 • Säästä rahaa ja yksinkertaista kustannuksia, jotta voit paremmin hakea projektin hinnan.

Tarkastellaan etuja yksityiskohtaisemmin.

Säästä aikaa ja vältä koodia

Olitpa suunnittelija, kehittäjä tai vain tavallinen WordPress-käyttäjä, Elementor voi nopeuttaa työnkulkuasi visuaalisella, vetämällä ja pudottamalla -liittymällä.

Voit nopeasti kehittää uusia malleja lisäämällä sisältöwidgettejä. Saat myös runsaasti suunnittelu- ja asetteluvaihtoehtoja pikselitehokkaiden tyylien ja asettelujen luomiseksi.

Koko kokemuksen aikana sinun ei tarvitse koskaan olla vuorovaikutuksessa suoraan koodin kanssa… ellet halua. Jos haluat hieman parempaa hallintaa, voit käyttää omia mukautettuja CSS-tietoja helposti tarvittaessa.

Viimeinkin, jos haluat todella säästää aikaa, Elementorin mukana tulee satoja valmiiksi rakennettuja malleja, jotka voit tuoda. Sinun tarvitsee vain tuoda haluamasi malli, muokata sisältöä tuotemerkkiäsi vastaavaksi ja olet valmis

Nämä edut voivat myös säästää aikaa, kun joudut toistamaan. Esimerkiksi, jos asiakas pyytää muutosta, voit nopeasti muuttaa asiat ylöspäin juuttumatta koodiin.

Vähennä monimutkaisuutta ja poista virheitä

Tyypillisellä WordPress-verkkosivustolla lopullinen tuote on useiden eri kehittäjien plugins-tilkkutäkki.

Näitä erillisiä työkaluja ei pidä pitämään yhdessä paitsi aikaa ja vaivaa, jonka panit käyttämään niitä yhtenäisen verkkosivuston luomiseen.

Se on tällä hetkellä hieno, mutta se voi johtaa mahdollisiin ongelmiin tiellä, koska kukin kehittäjä muuttaa ja päivittää itsenäisesti laajennuksen.

Esimerkiksi liukusäätimen laajennuksen kehittäjä saattaa tehdä muutoksen, joka aiheuttaa ongelmia etusivusi sankariosassa (jonka rakensit toisella liitännällä).

Elementorilla saat pääsyn kaikkiin tärkeisiin työkaluihin saman katon alla.

Esimerkiksi Elementorilla ja Elementor Prolla saat työkaluja, jotka auttavat sinua luomaan:

 • Sliders
 • Yhteydenottolomakkeet
 • Lyijy sukupolven muodot
 • galleriat
 • ponnahdusikkunoita
 • Portfolio-luettelot / ruudukot
 • Hinnoittelu taulukot
 • …paljon enemmän

Elementor Pro -widgetit

Kaikki nämä työkalut tulevat samasta laajennuksesta samalta kehittäjältä, joten voit olla varma, että lyijyn luomiseen käytettävien lomakkeiden muutos ei koskaan aiheuta ongelmaa ponnahdusikkunassa, jossa lomake näytetään.

Lisäksi tämä tekee elämästäsi paljon helpompaa, kun on aika päivittää sivustojasi. Sen sijaan, että tarvitsisit lavasivustoa testaamaan joukko erilaisia ​​laajennuksia eri aikoina, sinun tarvitsee vain testata ja päivittää yksi työkalu.

Pohjimmiltaan voit käyttää Elementoria sivustosi perustana yksinkertaistaaksesi kaikkea ja harjataksesi sitten saavuttaa tietyt liiketoimintatavoitteet, kuten käyttää ilmainen HubSpot WordPress -laajennus tuottaa liidit lomakkeen, live-keskusteluruudun ja ponnahdusikkunoiden kautta, jotka kaikki syötetään ilmaiseen HubSpot CRM: ään.

Säästä rahaa ja yksinkertaista kustannuksia

Viimeinkin Elementor voi säästää rahaa ja helpottaa projektien hinnoittelua.

Paljon kuin se, että pääsy tärkeisiin työkaluihin yhdessä laajennuksessa vähentää sivustosi monimutkaisuutta, se vähentää myös maksettavaa hintaa..

Elementorilla on ilmainen versio ydinrakentajalle. Sitten sinun on maksettava vain yksi kiinteä hinta, jotta pääset käyttämään lisäominaisuuksia, kuten lomakkeita, liukusäätimiä, ponnahdusikkunoita ja muuta.

Eri ominaisuuksista ei tarvitse periä lisämaksua tai tarvetta ostaa erilaisia ​​laajennuksia, mikä pitää kustannuksesi alhaisena.

Tämä pitää myös kustannuksesi selkeinä ja helpottaa asiakasprojektien hinnoittelua. Sen sijaan, että tarvitset hinnoitella joukko erilaisia ​​työkaluja ehdotuksestasi, voit pitää asiat paljon yksinkertaisemmina ja keskittyä siihen, mitä veloit ajasta ja asiantuntemuksesta, ei työkaluihisi.

Kuinka käyttää Elementoria verkkosivustojen luomiseen

Nyt kun tiedät joitain syitä siihen, miksi Elementor tekee loistavan työkalun sivustojen rakentamiseen etäyhteyden avulla, pohditaan, kuinka Elementorin avulla luodaan mahtava verkkosivusto.

1. Valitse teema

Elementor on laajennus, joten sinun on silti valittava teema pariksi luomiseksi Elementorin kanssa.

Yhteensä vetä ja pudota WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Koska aiot käyttää Elementoria hallitaksesi koko / suurimpaa osaa sivustosi suunnittelusta, haluat keskittyä etsimään teeman, joka tarjoaa tarvitsemasi ominaisuudet sekä täyden tuen Elementorin sivunrakennuksen ominaisuuksille. Jos esimerkiksi haluat lisätä henkilöstöä, suosittelut ja portfolion, sinun tulisi valita teema näillä viestityypeillä – kuten Total WordPress -teema.

Hei Elementor-teema

Kevyin mahdollinen perusta on Hei Elementor-teema. Pohjimmiltaan Hello Elementor on 100% tyhjä kangas Elementor-malleillesi.

Koska Hello Elementor -teema ei lisää mitään omia tyylejä tai ominaisuuksia, se pitää valmiin sivustosi kevyenä ja latautuvana nopeasti.

Jos haluat teema, jolla on omat tyylinsä, ehkä hallita sivustosi otsikkoa tai WooCommerce-myymälän kassakokemusta, voit tutustua tähän kokoelmaan parhaita Elementor WordPress -teemoja.

2. Valitse maku Elementorista

Elementor tulee molemmat ilmainen versio osoitteessa WordPress.org, samoin kuin premium-versio, joka lisää paljon enemmän ominaisuuksia, nimeltään Elementor Pro.

Elementorin ilmaisella versiolla voit rakentaa verkkosivustoja sivulta sivulle. Voit esimerkiksi luoda yhden mallin etusivullesi, toisen ”Tietoja-sivulle” ja sitten luoda erilliset sivut jokaiselle portfolion kohteelle..

Tämä saattaa olla kaikki mitä tarvitset yksinkertaiselle esitteissivustolle, jossa on pääosin set-it-and-unohda-sisältö.

Jos haluat mennä pidemmälle, kannattaa kuitenkin harkita Elementor Prota.

Elementor Pro antaa sinulle enemmän suunnittelutyökaluja, kuten liukusäätimiä ja lomakkeita, mutta antaa myös aivan uuden tavan rakentaa verkkosivustoja Theme Builderin avulla.

Elementor Theme Builder -sovelluksella voit luoda malleja ja soveltaa niitä koko tai osaan sivustoasi. Voit esimerkiksi suunnitella verkkosivustosi:

 • ylätunniste
 • Arkistosivut (esimerkiksi. sivu, jolla luetellaan kaikki blogiviestisi)
 • Yksittäiset sivut (esimerkiksi. yksittäinen blogin viesti)
 • Alatunniste
 • WooCommerce tuotteet

Voit sisällyttää malleihisi myös dynaamista sisältöä, kuten sisältöä, jonka olet lisännyt mukautettuihin kenttiin.

Koska voit luoda yhden mallin, joka koskee kaikkea tai osaa sisällöstäsi, Elementor Pro on erityisen hyvä vaihtoehto dynaamisille sivustoille..

Se on hyödyllinen myös muun tyyppisissä sivustoissa uusien sisältöwidgetien, kuten:

 • Lomakkeet
 • Sliders
 • galleriat
 • portfoliot
 • Hinnoittelu taulukot
 • …paljon enemmän

Tämä taas yksinkertaistaa sekä sivustoasi että hinnoittelua (koska Elementor Pro sisältää kaikki ominaisuudet samalla hinnalla).

3. Aloita rakentaminen Elementorin kanssa

Kun olet valinnut oikean teeman ja Elementor-version projektillesi, olet valmis aloittamaan rakentamisen.

Suunnitellaksesi sisältöäsi, voit joko aloittaa tyhjältä sivulta tai tuoda jonkin Elementorin mukana toimitetuista valmiista malleista..

Voit rakentaa nopeasti koko yhtenäisen verkkosivuston nopeasti käyttämällä yhtä Elementor-sarjoista, jotka ovat mallisarjoja jokaiselle sivuston sivulle jopa 404-sivulle..

Aloitatko tyhjästä liuskekivistä tai valmiista mallista, pääset Elementorin visuaaliseen, vetämis- ja pudotusliittymään.

Näet oikean esikatselun mallistasi oikealla – näet tarkalleen, mitä verkkosivustosi vierailijat näkevät.

Sitten voit lisätä ja määrittää sisältöä ja asetteluelementtejä vasemmalla olevan sivupalkin avulla.

Elementorin käyttöliittymä

Jos esimerkiksi haluat lisätä painikkeen malliin, sinun tarvitsee vain vetää se sivupalkista yli. Sitten voit mukauttaa sen asetuksia samalla sivupalkilla.

Katso tarkemmin Elementor-käyttöliittymän toiminnasta seuraavasta videosta:

Luo verkkosivustoja Elementorin kanssa tänään

Nyt, enemmän kuin koskaan, yritykset haluavat kehittää läsnäoloa verkossa.

Haluatpa käynnistää oman online-läsnäolosi tai autat asiakkaita pääsemään verkkoon, oppimalla Elementorin avulla verkkosivustojen rakentamiseen voit luoda kauniita, tehokkaita verkkosivustoja, mutta myös:

 • Säästä aikaa ja poista tarve työskennellä suoraan koodilla.
 • Poista yhteensopivuusongelmat ja yksinkertaista ylläpitoa antamalla sinulle kaikki tärkeimmät työkalut yhdessä paikassa.
 • Säästä rahaa ja yksinkertaista kustannuksia poistamalla tarve ostaa paljon erillisiä laajennuksia avaintoimintoja varten.

Asenna asennus nähdäksesi onko Elementor sinulle sopiva ilmainen versio WordPress.org-sivustosta ja aloita ensimmäisen verkkosivustosi rakentaminen etäyhteyden kautta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map