Kuinka käyttää BuddyPressiä sosiaalisen verkoston luomiseen WordPressin avulla

Kuinka käyttää BuddyPressiä sosiaalisen verkoston luomiseen WordPressin avulla

Kun ajattelet sosiaalisia verkostoja, kolme suurta hyppää sinulle, Facebook, Twitter ja Google+.


Sosiaaliset verkostot tarjoavat jotain, mitä perinteiset sivustot eivät pysty tarjoamaan samalla tavalla: Yhteisö. Kaikilla näillä verkkosivustoilla tapahtuu jatkuvaa tiedonkulkua jäsentensä ja yleisön välillä, ja tämä on asia, jota haluat ehkä hyödyntää.

Saatat kuitenkin epäröi käyttää yhtä kolmesta isosta omiin tarkoituksiin. He todennäköisesti muuttavat palvelun toiminnallisuutta niin, että se ei enää tee juuri sitä mitä haluat. Saatat puhua yksinkertaisesti luottamuksellisista tiedoista, joita et tunne olosi mukavaksi kolmannen osapuolen palvelimella jossain riippumatta siitä, mitä vakuutuksia sinulle annetaan.

Jos tämä kuulostaa tutulta, vastaus ongelmiin voi olla BuddyPress. Se on WordPress-laajennus, joka sen luojaten, Automattic, mukaan on ”Sosiaalinen verkostoituminen laatikossa”. Tässä postituksessa aion selittää, mitä BuddyPress on, miksi saatat tarvita sitä, ja näytän sinulle, kuinka asentaa ja laajentaa sitä.

Miksi sinun pitäisi käyttää BuddyPressiä

15+ parasta BuddyPress-laajennusta, jotka sinulla on oltava

Vaikka nykyinen sosiaalisten verkostojen sato on erittäin hyödyllinen suuren yhteisön muodostamisessa, ne eivät välttämättä ole ihanteellisia, jos haluat luoda vain pienen sosiaalisen verkoston yrityksellesi, markkinarakoihin, urheilujoukkueeseen tai jotain muuta kokonaan.

Sinulla voi olla yritys, jossa et halua luoda ryhmää tai aluetta ulkoiselle verkkosivustolle, tai kyseiset sivustot eivät vain ole juuri sitä, mitä etsit. Haluat työntekijöidesi olevan kiinni verkossa sosiaalisesti, mutta haluat hallita kaikkea käyttämästään verkkosivustosta.

BuddyPress antaa sinulle nämä vaihtoehdot, ja se on erittäin helppo ja nopea asentaa omalle palvelimellesi. BuddyPressin käyttö antaa sinulle yksityisemmän ja intiimimmän sosiaalisen verkoston. Se voi olla sosiaalinen verkosto, jossa hallitset kaikkia näkökohtia ja käytät vain niitä ominaisuuksia, jotka pidät tarpeellisina.

Katsotaanpa, kuinka asennat BuddyPressin.

Kuinka asentaa BuddyPress

Kuinka asentaa BuddyPress

Jos päätät kokeilla BuddyPressiä, asennus on helppoa. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on etsiä sitä hakemistosta WordPress-laajennushakemisto (joka kun olet kirjautunut WordPressiin, on Laajennukset> Lisää uusi) ja napsauta Asenna nyt ja sitten Aktivoi-painiketta..

BuddyPress-asetukset

Kun asennus on valmis, huomaat uuden BuddyPress-vaihtoehdon Asetukset-välilehdessä. Tässä voit valita BuddyPress-ominaisuudet, sivut ja muut 3 pääosion kautta.

BuddyPress-komponentit

Ensimmäinen osa on tarkoitettu komponentit. Suosittelen, että jätät ”Laajennetut profiilit” ja “Tiliasetukset” -komponentit aktiivisiksi ja valitset sitten muutaman muun, jota luulet käyttäväsi. Voit esimerkiksi ottaa käyttöön ”Ilmoitukset” käyttäjille tai “Yksityiset viestit”, jotta käyttäjät rohkaistaan ​​tuntemaan toisensa yhdessä..

BuddyPress-asetukset

Seuraava on tärkein vaihtoehdot -osio, jossa voit ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä erilaisia ​​jäsenominaisuuksia. Tässä voit myös valita vanhan tai nouveau BuddyPress-suunnittelun.

BuddyPress-sivut

Sitten jos napsautat sivut osiosta löydät vaihtoehdot asettaa (arvasit sen) BuddyPress-pääsivut. Aktivoimasi komponenttien mukaan sinulla on erilaiset Hakemistot-sivun asetukset.

Lisäksi, jos olet ottanut käyttöön “Jäsenyys: Kuka tahansa voi rekisteröidä” -vaihtoehdon WordPress-asetukset-sivulla, sinulla on myös mahdollisuus valita Rekisteröi ja Aktiiviset sivut uusille jäsenille kirjautumalla sosiaaliseen sivustoosi..

merkintä: Jos et ole luonut tai asettanut sivua yhdelle komponentillesi, näet yllä olevan kuvakaappauksen kaltaisen ilmoituksen. Napsauta vain ”korjaus” -linkkiä luodaksesi ja määrittääksesi komponentillesi sivun automaattisesti, jotta ongelma ratkaistaan ​​nopeasti.

BuddyPress-valikkokohteet

Kun olet suorittanut BuddyPress-laitteen perusasetukset, saatat nähdä muutama uusi välilehti WordPress-hallintapaneelissa. Näitä voivat olla aktiviteetit, ryhmät ja sähköpostit.

Toiminta on käynnissä oleva syöte kaikesta, mitä tapahtuu BuddyPress-sivustossasi. Tämä on käytettävissä vain järjestelmänvalvojalle, ja sen avulla voit suodattaa aktiviteetit tyypin mukaan, kuten “Luotu ryhmä” tai “Uusi jäsen rekisteröity”.

ryhmät -välilehti antaa sinun luoda ja hallita käyttäjäryhmiä sivustolla. Näitä ryhmiä on kolme tyyppiä:

 • Julkinen: Nämä ryhmät ovat avoimia kaikille sivuston jäsenille. Kaikki näiden ryhmien sisäinen viestintä voidaan nähdä ja etsiä.
 • Yksityinen: Nämä ryhmät ovat avoinna kaikille sivuston jäsenille. Kaikki näiden ryhmien sisäinen viestintä voidaan nähdä ja etsiä.
 • Piilotettu: Nämä ryhmät ovat täysin piilossa kaikilta, ja niihin pääsee vain kutsun kautta ryhmän järjestelmänvalvojalta. He eivät koskaan näy ryhmähakemistossa tai suorittamalla hakuja sivustolla. Vain ryhmän jäsenet voivat nähdä sisällön.

sähköpostit -välilehti sisältää kaikki BuddyPressin käyttämät oletussähköpostiviestit. Tähän sisältyy vasta rekisteröityneiden käyttäjien sähköpostiosoitteiden tarkistaminen, tilin aktivointi, ilmoitusviesti, kun jäsen vastaa toisen jäsenen viestiin, ryhmäkutsuihin ja muuhun. Aktiivisista komponenteista riippuen näet enemmän tai vähemmän sähköpostimalleja. Voit mukauttaa sähköpostiesi tekstiä ja suunnittelua sisäänrakennettujen asetusten avulla – tässä on loistava opas kuinka voit räätälöi BuddyPress-sähköpostipohjia.

BuddyPress-widgetit

BuddyPress-widgetit

Sinulle annetaan myös valikoima uusia käytettäviä sivupalkin vimpaimia. He ovat:

 • (BuddyPress) Ryhmät
 • (BuddyPress) Jäsenet
 • (BuddyPress) Äskettäin aktiiviset jäsenet
 • (BuddyPress) Kuka on online-tilassa

Näiden widgetien lisäksi luodaan sivupalkkiin kirjautumiswidget, jonka avulla jäsenet voivat kirjautua sisään tai rekisteröidä tilin, jos se on jotain, jonka sallit.

BuddyPressin tärkeimmät ominaisuudet

Mainitsimme muutamia näistä lyhyesti edellä, mutta katsotaanpa sitten BuddyPress-sosiaalisen laajennuksen mehukkaita avainominaisuuksia.

Aktiviteettivirta

BuddyPress-aktiviteettivirrat

BuddyPressin perusominaisuus on toimintavirta. Jokainen jäsen voi lähettää päivityksiä omaan toimintavirtoihinsa profiilistaan.

Jokainen stream voi seurata mitä tahansa jäsentä RSS- tai sähköposti-ilmoituksen avulla. Ja käyttämällä @ -symbolia, jota seuraa jäsenen käyttäjänimi, voit mainita kyseisen käyttäjän streamissasi, hyvin samalla tavalla kuin twitterissä tällä hetkellä käytetty.

Jäsenet voivat kommentoida ja merkitä suosikkeja streamiin keskustelujen lisäämiseksi. Jokaisella ryhmällä on myös oma toimintavirta, jota ryhmän näkyvyys ohjaa.

Käyttäjäryhmät

BuddyPress-käyttäjäryhmät

Olemme jo koskettaneet yhtä BuddyPressin pääominaisuuksista: Käyttäjäryhmät. Useiden ryhmien luominen antaa sinun segmentoida sivustosi jäsenten välillä tapahtuvaa viestintää ja antaa heille mahdollisuuden keskittyä keskusteluihin kunkin ryhmän sisällä.

Niiden avulla voit myös pitää keskustelut yksityisinä valitulle ihmiselle, jos se on jotain, mitä sinun täytyy tehdä. Esimerkki ihanteellisesta ryhmäkäytöstä olisi yritykselle, joka haluaa erottaa keskustelutsa osaston tai sijainnin mukaan.

Jäsenet ja ystävät

BuddyPress ulottuu WordPress-ydinjärjestelmään. Käyttäjät ovat nyt ”jäseniä” ja voivat tehdä useita asioita, jotka vastaavat paremmin sosiaalisen median käyttäjien odotuksia. Jäsenet voivat olla ystäviä muiden jäsenten kanssa, mikä mahdollistaa keskittyneen sosiaalisen yhteyden. He voivat seurata muiden jäsenten aktiviteettisyötteitä, osallistua erilaisiin ryhmäkeskusteluihin ja kommunikoida suoraan muiden jäsenten kanssa.

Laajennetut käyttäjäprofiilit

BuddyPress-laajennetut käyttäjäprofiilit

WordPressin peruskäyttäjäprofiili ei tarjoa suurta mukautusta. BuddyPress muuttaa tätä lisäämällä uusia vaihtoehtoja ja ominaisuuksia. Kun käyttäjät kirjautuvat profiiliinsa, he näkevät uudet vaihtoehdot toiminnalleen, ilmoituksille, viesteille, ystäville ja ryhmille (jälleen käytössäsi olevista komponenteista riippuen).

BuddyPress Muokkaa käyttäjäprofiilia

Kun käyttäjät napsauttavat Profiili> Muokkaa-vaihtoehtoa, he voivat muokata henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten käyttäjänimeä, profiilikuvaa, kannen kuvaa ja kaikkia muita lisäämiäsi mukautettuja kenttiä.

BuddyPress mukautettujen profiilien kentät

Ja puhuttaessa mukautetuista kentistä – BuddyPress sisältää mahdollisuuden lisätä kokonaan uusia kenttiä käyttäjän rekisteröintiin. Voit tehdä näistä kentistä rekisteröintivaatimuksen tai yksinkertaisesti keinon jäsenille jakaa lisää tietoja itsestään profiilissaan.

BuddyPress-asennuksen laajentaminen

Kuten WordPressissä, BuddyPressiä voidaan laajentaa käytettäessä lukuisia erityisesti sille luotuja laajennuksia. Tässä on muutamia laajennuksia, jotka on harkittava.

BuddyBoss

BuddyBoss

Verkkoyhteisöä luotaessa saatat tarvita enemmän kuin BuddyPress tarjoaa. Ehkä haluat lisätä muokattavia jäsenprofiileja, kyvyn luoda sosiaalisia ryhmiä, jäsenalbumeita, tukea tapahtumaan (Tapahtumakalenterin kautta), tarjota kursseja (ala LearnDash tai jopa myydä jäsenyyksiä. Täältä BuddyBoss tulee sisään. Tämä tehokas laajennus) lisää nämä yhteisöominaisuudet ja enemmän, jotta voit luoda parhaan BuddyPress-sivustosi.

Lisätietoja BuddyBossista

BuddyPress Ryhmäblog

BuddyPress Ryhmäblog

Vaikka sivustoosi on liitetty yksi blogi, tämän laajennuksen avulla voit laajentaa Ryhmät-vaihtoehtoja lisätäksesi yhden blogin jokaiselle luodulle ryhmälle. Sieltä ryhmän järjestelmänvalvojat voivat määrittää käyttäjäroolit blogiin.

Lisätietoja Groupblogista

BuddyPress Activity Plus

BuddyPress Activity Plus ilmainen WordPress-laajennus

Tämän kätevän liitännäisen ansiosta käyttäjien on helppo mainostaa toistensa viestejä tutuilla Facebook-tyylisillä jakopainikkeilla. Laajennus antaa jäsenille myös upottaa kuvia, videoita tai linkkejä aktiivisuuteen, mikä tekee median jakamisesta sivustossasi yksinkertaista.

Lisätietoja Activity Plus -sovelluksesta

Youzer Advanced -profiilit

Youzer Advanced -profiilit

Youzer on premium-laajennus (toisin kuin muut mainitsemamme ilmaiset lisäosat), mutta se on ehdottoman välttämätön edellytys, jos olet tosissasi rakentamassa omaa sosiaalista verkostoasi BuddyPressin kanssa. Tämä laajennus lisää vaihtoehtoja tunnuksille, hymiöille, sosiaaliselle sisäänkirjautumiselle, kommentteille, maininnoille ja paljon muulle (tarkista täydellinen Youzer-arvosteluamme nähdäksesi mitä muuten tämä laajennus voi tehdä).

Lisätietoja Youzeristä

BuddyPress Docs

BuddyPress Docs

Tämä laajennus lisää yhteistyöasiakirjoja BuddyPress-yhteisöösi. Tällä tavoin jäsenet ja ryhmät voivat työskennellä yhdessä projektiin, tapahtumiin, kokouksiin ja muuhun.

Lisätietoja dokumenteista

rtMediagalleria BuddyPressille ja bbPressille

rtMediagalleria BuddyPressille ja bbPressille

rtMedia lisää uuden mediavälilehden BuddyPress-käyttäjäprofiileihin ja -ryhmiin. Tällä tavalla jäsenet voivat yhdistää ja jakaa kuvia, videoita ja jopa diaesityksiä itsestään tai ryhmätapahtumista.

Lisätietoja rtMediasta

Täällä on paljon enemmän kuin tämä pieni laajennusvalikoima (tässä on kokoelma parhaimpia BuddyPress-laajennuksia), ja täydellinen luettelo löytyy BuddyPress.org verkkosivusto.

Paras yksityinen sosiaalinen verkosto?

BuddyPress on yksinkertainen ja erittäin muokattava ratkaisu pienten sosiaalisten verkostojen luomiseen. Se voi olla juuri sitä, mitä etsit, jos joudut hyödyntämään sosiaalista yhteisöä säilyttäen samalla oman verkkosivustosi yksityisyyden ja hallinnan. Paras tapa selvittää tämä on ladata kopio, asentaa se palvelimellesi ja kokeilla sitä.

Oletko BuddyPress-käyttäjä? Mitä mieltä olet tästä WordPressin sosiaalisesta verkosta ja mitä suosituksia sinulla on sen toiminnan laajentamiseksi? Oletko kokeillut BuddyPressiä ja päättänyt, että se ei ole sinulle?

Kerro meille vastauksesi näihin kysymyksiin kommenttiosassa. Jos sinulla on muita kysymyksiä tai kommentteja BuddyPressistä, haluamme kuulla myös ne.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map