Kuinka kasvattaa online-yhteisöäsi WordPressillä

Kuinka laajentaa online-yhteisöäsi WordPressillä

WordPress on joustava sisällönhallintajärjestelmä, joka on täällä jäädäkseen, ja se on erinomainen paikka perustaa verkkoyhteisösi. Saatat kuitenkin olla tottunut vain käyttämään alustaa bloggaamiseen, etkä ole varma kuinka mukauttaa sitä parhaiten yhteisön verkkosivustolle.


Onneksi voit luoda melkein minkä tahansa tyyppisen verkkoyhteisön, jonka voit kuvitella, monien asiaankuuluvien laajennusten ansiosta, jotka integroituvat saumattomasti WordPressiin. On työkaluja, jotka auttavat sinua rakentamaan fani-sivustoja, tukiverkkoja, aihepiiriin perustuvia ryhmiä ja paljon muuta.

Tässä viestissä puhumme siitä, miksi haluat ehkä perustaa verkkoyhteisön. Sitten nostamme esille muutamia parhaimmista plugineista, jotka tekevät niin, ja esittelemme niiden tärkeimmät ominaisuudet. Aloitetaan!

Miksi luoda verkkoyhteisö

Envato -foorumi

Foorumi on loistava esimerkki yhteisösivustosta, jonka avulla käyttäjät voivat tulla yhteen ja keskustella kapeasta aiheesta.

Verkkoyhteisö – kuten foorumi, sosiaalisen median verkko, verkkosivu tai jäsensivusto – on foorumi, jolla samanhenkiset ihmiset voivat liittyä toisiinsa. Nämä yhteisöt voivat olla tarkoitettu tukemaan, verkottamaan tai jopa vain hauskanpitoon.

Oman yhteisön luominen tuo useita etuja riippumatta siitä, oletko yrityksen omistaja, bloggaaja tai vain joku, joka etsii paikkaa viettää aikaa verkossa. Esimerkiksi:

 • Jos olet yrityksen omistaja, se voi auttaa sinua erottumaan kilpailijoidesi keskuudessa ja kiinnittämään syvällisemmin kohdeyleisösi.
 • Jos olet bloggaaja tai vaikuttaja, sinulla on mahdollisuus tavoittaa tietylle, kapealle yleisölle ja rakentaa oma lukijakunta.
 • Yhteisön sivustosi tarkoituksesta riippumatta voit hallita sen sisältöä ja muotoilua, toisin kuin rajoittavalla alustalla, kuten Facebook.

Tietenkin jokaisella yhteisösivustolla on oma ainutlaatuinen tarkoitus ja päämäärät. Onneksi WordPress antaa sinun suunnitella sinun vastaamaan yhteisösi tarpeita useilla hyödyllisillä laajennuksilla.

Olemme valinneet seuraavat viisi työkalua huolellisesti keskittyen arvosteluihin, arvosteluihin ja tärkeimpiin ominaisuuksiin. Vaikka se ei ole kattava luettelo, uskomme nämä olevan parhaita vaihtoehtoja, joilla pääset alkuun oikealla puolella tai autamme sinua laajentamaan nykyistä sivustoasi. Hyppäämme sisään!

1. BuddyPress

BuddyPress

BuddyPress antaa sinun luoda sosiaalisen median verkoston kollegoillesi, erityisryhmillesi, perheellesi tai kenelle tahansa muulle. Se tarjoaa yksinkertaisen, mutta muokattavan alustan rakentaa ja olla tekemisissä yhteisösi kanssa.

BuddyPressin avulla verkon jäsenet voivat rakentaa henkilökohtaisia ​​profiileja, olla yhteydessä muihin käyttäjiin ja jopa luoda ja olla vuorovaikutuksessa omien ryhmiensä kanssa. Saat kaikki oman, yksinomaisen sosiaalisen median alustasi edut ilman koodausta.

Paras asia BuddyPressissä on se, että se on ilmainen, ja kuten WordPressissä, on myös paljon BuddyPress-lisäosia, joita voit ladata ilmaiseksi tai ostaa laajentaaksesi sen ydintoimintoja..

2. Käyttäjän lähettämät viestit

Käyttäjän lähettämät viestit -laajennus

Käyttäjän lähettämät viestit mahdollistavat WordPress-sivustosi muuttamisen usean kirjoittajan blogiin. Tämä on samanlainen kuin BuddyPress-yhteensopiva laajennuskäyttäjäblogi, mutta siinä on enemmän toimintoja.

Itsenäisenä laajennuksena käyttäjän lähettämät viestit ovat loistava vaihtoehto sivustoille, joiden sisältö on keskittynyt. Käytätpä sitten harrastajaryhmää, toimialayhteisöä tai erityisryhmää käsittelevää verkkosivustoa, käyttäjistäsi voi tulla osa yhteisöä tarjoamalla omia näkemyksiään ja kokemuksiaan. Tietysti tämän laajennuksen avulla voit hallita täysin hyväksyttyjä viestejä. Jotta nämä viestit voidaan ottaa käyttöön, sinun on vain kopioitava ja liitettävä lyhyt koodi sivulle, viestiin tai widgettiin.

Laajennus on ilmainen, ja se sisältää peruslähetyslomakkeen ja rajoitetun tuen. Voit kuitenkin päivittää premium-versioon ja vastaanottaa elinikäisiä päivityksiä, täyden tuen ja lisälähetyslomakkeen mukautusvaihtoehtoja.

3. Taivaansivun lisäosa

Taivaansivun lisäosa

Mongoose Page -laajennus on kevyt syötteen laajennus, jonka avulla voit tuoda aktiivisen Facebook-yhteisösi – ja kaikki sen seuraajat – WordPress-sivustoosi.

Lisäämällä lyhyen koodin sivulle, viestiin tai widgettiin, voit lisätä Facebook-syötteesi suoraan WordPress-yhteisön verkkosivustoon. Vielä parempi, käyttäjät voivat olla vuorovaikutuksessa syötteesi kanssa – pitämällä siitä, jakamalla ja kommentoimalla – kaikki poistumatta verkkosivustoltasi!

Tämän laajennuksen yksinkertaisuus ja puhdas muotoilu tekevät siitä loistavan lisäyksen mihin tahansa sivustoon. Lisäksi helppokäyttöinen kojelauta tekee räätälöinnistä yksinkertaisen. Kuten muidenkin luettelossamme mainittujen laajennusten kohdalla, myös Facebook Page Plugin on täysin ilmainen käyttää.

4. Yksinkertainen jäsenyys

Yksinkertainen jäsenyyslaajennus

Yksinkertainen jäsenyys on verkkosivustojäsenyys, joka on kevyt, käyttäjäystävällinen ja muokattavissa. Kun tämä laajennus on asennettu, voit helposti luoda jäsensivuston online-yhteisöllesi.

Haluatko rakentaa yksityisemmän sivuston – vain sallien hyväksyttyjen jäsenten osallistumisen – tai tarjota erilaisia ​​käyttöoikeuksia eri jäsenyystasoille, tämä laajennus tekee työn. Yksinkertaisen jäsenyyden avulla voit luoda rajoittamattomia tilaustasoja, sekä ilmaisia ​​että maksettuja. Maksuilla tilauksilla sinulla on lisäetu hyväksymällä turvallisia maksuja PayPalin kautta.

Tämä laajennus on ilmainen, ja koska se keskittyy yksinkertaisuuteen, ylimääräisiä laajennuksia tai lisäosia ei tarjota. Se on täysin toimiva itsessään, ja se antaa sinulle käyttöösi nopeasti.

5. bbPress

bbPress-laajennus

BbPress-foorumin laajennuksen avulla voit luoda täysimittaisen foorumin WordPress-verkkosivustollesi, ja se on hieno tapa aloittaa keskustelu blogissasi. Koska foorumit ovat yksinkertainen tapa muodostaa yhteys samanhenkisiin ihmisiin, tämä on hieno laajennusvaihtoehto, jos haluat saada verkkoyhteisösi nopeasti perustamaan.

Lisäksi tämä laajennus on suunniteltu hyvin sekä aloittelijoille että kokeneille foorumin valvojille. BbPress -sovelluksella voit määrittää ja hallita foorumeitasi helposti. Lisäksi voit jakaa sivustosi osioihin ja sallia jopa käyttäjän luoman sisällön.

BbPress on avoimen lähdekoodin ohjelmisto, joka on ilmainen ladata ja käyttää. Lisäksi on monia bbPress-yhteensopivia laajennuksia – kuten Ilmoita (ei roskapostia) – jotka laajentavat työkalun toiminnallisuutta ja parantavat sen käyttökokemusta.


Haluatko tarjota tukea, rakentaa faneja tai tarjota paikka samanmielisille henkilöille hengailla, WordPress on loistava alusta verkkoyhteisön luomiseen. Itse asiassa siihen tarkoitukseen on saatavana kymmeniä laajennuksia.

Tässä viestissä olemme esitelleet sinulle viisi suositeltua yhteisörakentamisen laajennusta. Mikä näistä yhteisön rakennuslaajennuksista kiinnostaa sinua eniten, ja miksi? Vai onko sinulla sellainen, joka tulisi lisätä luetteloon. Kerro meille alla olevasta kommenttiosasta!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map