Kuinka julkaista WordPress-blogin viestejä sähköpostitse

Bloggaaminen voi olla paljon hauskempaa, kun tiedät, että sinulla on pari hienoa WordPress-vaihtoehtoa. Tiesitkö esimerkiksi, että voit luoda, muotoilla ja julkaista WordPress-blogin viestejä suoraan postilaatikkosi sisäpuolella? Ai niin, voit ja se on helppoa kamaa :).


Kuvittele vain kuinka paljon työtä voit tehdä tällä tavalla? Ajattele joustavuutta ja hyötyä, jonka tämä vaihtoehto tuo sinulle. Tarkoitan, että voit lähettää viestejä mistä tahansa mistä tahansa Internet-yhteensopivasta laitteesta riippumatta siitä, onko sinulla WordPress-mobiilisovellus. Jos olet innostunut, katsokaamme kolme päätapaa, joilla voit julkaista WordPress-blogin viestit sähköpostitse:

 1. Lähettää sähköpostitse Jetpackissa
 2. Edistynyt postitus sähköpostin asetuksilla (keskipitkälle ja kokeneille WordPress-käyttäjille)
 3. WordPress-viesti sähköpostin laajennuksilla

Käsittelemme näitä menetelmiä yksi kerrallaan, antamalla sinulle kaikki tarvitsemasi tiedot, jotta WordPress-viesti saadaan täysi hyöty sähköpostitse. Kaikki nämä menetelmät edellyttävät sähköpostitilien luomista ja muutamien asetusten määrittämistä, joten sinulla pitäisi olla hauskaa. Aloitetaan Jetpackin Postitse-sähköpostimoduulilla.

Lähettää sähköpostitse Jetpackissa

JetPack postitse sähköpostitse

jetpack avulla voit ladata itse isännöimäsi WordPress-verkkosivustosi tarjoamalla sinulle pari mukavaa ominaisuutta, mukaan lukien Lähetä sähköpostitse. Joten miten voit lähettää sähköpostia Jetpackin avulla? On selvää, että sinun on ensin asennettava Jetpack WordPress-sivustollesi (Merkintä: et voi käyttää tätä ominaisuutta WordPressin paikallisessa asennuksessa JetPackista lähtien, vain fyi, jos toivoit testata tämän paikallisella palvelimella). Kun Jetpack on asennettu WordPress-alustallesi, on aika seuraavaan vaiheeseen: luoda erityinen sähköpostiosoite. Lähetät kaikki viestit, jotka haluat julkaista, tähän sähköpostiosoitteeseen, joten on tärkeää pitää se salassa. Ihmiset (lukeneet hakkerit), joilla on pääsy tähän sähköpostiosoitteeseen, voivat julkaista viestejä blogiisi, jota emme todellakaan halua.

JetPack-postitus sähköpostitse: Aktivoi ominaisuus

Kuinka luot tämän erityisen sähköpostiosoitteen Jetpackiin? Tämä on helpoin osa. Yhdistä Jetpack WordPress.com-tiliisi ja aktivoi sitten Postitse sähköpostimoduuli asetuksissa. Siirry tämän jälkeen kohtaan Käyttäjät -> profiilisi napsauttamalla -valikkoa ja napsauttamalla Ota viesti käyttöön sähköpostitse. Tallenna muutokset napsauttamalla Päivitä profiili näytön alareunassa.

JetPack-postitus sähköpostitse: Ota käyttöön käyttäjä

Tämä yksinkertainen prosessi antaa sinulle erityisen sähköpostiosoitteen, jonka on oltava unohdettu vain sinulle ja / tai luotettaville kirjoittajille..

JetPack-postitus sähköpostitse: Mukautettu sähköpostiosoite

Kun sinulla on erityinen sähköpostiosoitteesi, on aika kirjoittaa, muotoilla ja lähettää / julkaista ensimmäinen viestiä koskeva sähköpostiosoite. Älä popta pulloja vielä, meillä on vielä pitkä tie kuljettavana;).

luomalla-a-jälkeistä kautta sähköpostiin

Aktivoi suosikki sähköpostiohjelmasi (rakastan Gmailia yritystoimintaan. Kiitos Google Apps) ja aloita blogin kirjoittaminen. Blogiviestisi otsikko on aihekenttä sähköpostiviestistäsi ja viestin sisältö menee sähköpostisi runkoon – aivan kuten tyypillinen sähköposti. Tietenkin, kun viestin kirjoittaminen ja alustaminen on valmis, lähetämme sen siihen aiemmin luomaan erityiseen sähköpostiosoitteeseen, joten kopioi se että ala.

Viestin alustaminen sähköpostiohjelmasta

Kirjoittamisen jälkeen voit alustaa viestit ennen julkaisemista, mutta vain, jos sähköpostiohjelmasi tukee HTML- tai Rich Text -muotoilua. Jos sähköpostiohjelmasi ei tue rikastekstiä / HTML-koodia, joudut lähettämään viestit luonnokset -kansiota ja alustaa ne myöhemmin, mikä, jos kysyt minulta, epäonnistuu koko blogin julkaisemisen tarkoitus sähköpostitse. Hyvä asia, että useimmat verkkopohjaiset sähköpostiohjelmat tukevat HTML: tä ja rikastekstimuotoilua, joten sinun pitäisi kattaa tässä suhteessa. Kannustan sinua luomaan sähköpostitilin verkkopalveluntarjoajan kanssa (esim. Gmail, Hotmail jne.) Muotoilun hoitamiseksi.

Sinun tulisi kuitenkin olla tietoinen siitä, että Postitse sähköpostitse -ominaisuus poistaa osan mukautetusta muotoilusta, mikä tarkoittaa, että viestisi näyttävät hieman erilaisilta kuin sähköpostiohjelmassasi. Yleinen nyrkkisääntö on pitää muotoilu minimaalisena tai seurata joitain oppitani, jotka olen oppinut pelatessani tämän ominaisuuden kanssa testiblogissa.

Oppitunnit

Lähetettyäni ensimmäisen testiviestin ja odottaa jopa kaksitoista (12) minuuttia (lisätietoja tästä sekunnissa), tajusin, että Post by Email -järjestelmä poisti sisäiset kuvat ja liitteet, mutta säilytti lihavoitukursivointi ja kaikki linkit. Jouduin odottamaan noin kaksitoista (12) minuuttia, koska WordPress.com joutui päättämään, mitä tehdä liitteelleni, joka hylättiin virheellisen tiedostotyypin takia.

Olin liittänyt .LOG-tekstitiedoston ja WordPress.com-sivustolla on oltava vaikea yrittää kiertää sitä. Päätin kokeilla erilaisia ​​tiedostotyyppejä. Suoritan toisen testiviestin ja liitin siihen MS Word -asiakirjan ja .png-kuvan. Tällä kertaa lisäsin kuvan verkosta (käyttämällä web-URL-osoitetta) sen sijaan, että lisäisin sen suoraan sähköpostiin.

Toinen testiviesti ilmestyi minun Viestit-näyttö melkein välittömästi. Tällä kertaa kuvaa ei poistettu, mutta liitteet eivät olleet yhtä onnekkaita. Odotin liitetiedostojen näkyvän testipostin lopussa, mutta niiden sijaan oli kaksi ”lyhytkoodia”, [liitte1] ja [liite2]. Olin aktivoinut galleriani, joten älä edes mene sinne. Löysin myöhemmin liitteitäni Mediakirjasto. Vertailemalla kahta testiviestiä, tämä oli jonkin verran edistystä!

Main Takeaway:

 • Jotkut tiedostotyypit, kuten .LOG-tiedostoilla päättyvät tiedostot, hylätään automaattisesti ja viivästyvät viestiäsi noin kymmenestä (10) viiteentoista (15) minuuttiin
 • Liitteet lähetetään suoraan Mediakirjasto
 • Kuvat näkyvät viesteissäsi vain, jos lisäät ne verkko-URL-osoitteiksi. Kaikki kuvat, jotka lisäät suoraan sähköpostiviestisi, poistetaan tai niitä ei huomioida
 • En tiedä kriteeriä, jota WordPress.com-sivuston kaverit käyttävät, mutta osa testiviestistäni lähetettiin luonnokset kansiota, kun taas toiset julkaistiin heti (vertasin näitä kahta ja keksi seuraava kohta)
 • Hyvin muotoillut viestit julkaistaan heti (viestit, joissa on kelvolliset kategoriat, tunnisteet, liitteet ja Web-URL-kuvat)

Nyt kun olemme juuri huomanneet, että kaikki liitteet lähetetään Mediakirjasto, ja kaikki sisäiset kuvat ohitetaan, mitä tapahtuu muille lisäominaisuuksille, kuten sähköpostiosoitteellesi? Julkaistaanko se blogissasi viestin rinnalla? No ei. Postitse sähköpostitse -järjestelmä poistaa kaikki sähköpostiviestien allekirjoitukset, jotka käyttävät väliviiva välilyönti (-). Lisäksi Postitse sähköpostitse -järjestelmä eroaa kaikesta sen jälkeen


tag.

Lyhytkoodien käyttäminen viestien mukauttamiseen

JetPack-postitus sähköpostitse: Lyhytkoodit

Minulla oli leveä tyydyttävä hymy (enemmän kuin virne) naamani testin jälkeen lyhytkoodeja. Hetken kuluttua ja hikoimattomana oppinut, että voit lisätä luokkia, tunnisteita, otteita, etää, kyselyitä, viivästyttää viestejäsi tunteina tai päivinä ja kytkeä kommentteja päälle ja pois päältä muun muassa. Tässä on luettelo käytettävissä olevista lyhytkoodeista:

 • [otsikko haluamasi viestin otsikko] – Asettaa viestin otsikon, jos et pääse aihekenttään mobiililaitteella
 • [luokka a, b, c] – Lisää kategoriat a, b ja c viestiisi. Esimerkiksi. [luokan reseptit, ohjeet] antaa kategoriat Reseptit ja ohjeet viestillesi
 • [viivytys +1 tunti] – Tämä lyhytkoodi kehottaa WordPressiä julkaisemaan viestisi yhden (1) tunnin kuluttua. [viivästys +2 päivää] tarkoittaa, että viestisi julkaistaan ​​kahden päivän kuluttua
 • [loppu] – Kaikki tämän pahan pojan jälkeen jätetään huomioimatta. Laita se viestin aivan loppuun tyhjä rivi sen yläpuolella. Tämä on ainoa lyhytkoodi, jota et voi käyttää muualla sähköpostisi rungossa. Voit sijoittaa minkä tahansa muun lyhytkoodin missä tahansa sähköpostiosoitteeseesi paitsi aihekenttä tietysti ��
 • [tunnisteet a, b, c] – Lisää tunnisteet a, b ja c viestiin
 • [ote] Otesi menee tänne … [/ ote] – Tämä lyhytkoodi lisää otteen viestiisi
 • [slug add-your-slug-here] – Lisää etana viestiisi. Etana on selaimesi ja SEO-ystävällinen URL-osoitteesi
 • [kommentit | pois] – Kytkee kommentit päälle tai pois
 • [nogalleryry] – Deaktivoi gallerian ja näyttää kaikki kuvat rivillä
 • [[diaesitys]] – Muuttaa galleriasi diaesitykseksi
 • [Lisää] – Toimii kuten lisää tunnistetta
 • [kysely] Tietokilpailu ja vastaukset [/ kysely] – Lisää Polldaddy-kyselyn
 • [seuraava sivu] – Voit sitoa blogiviestisi
 • [julkista pois | yahoo | viserrys | facebook] – Voit asettaa julkisuusasetukset. Esimerkiksi [publicize off] poistaa käytöstä kyseisen viestin julkisuusominaisuuden ja [publicize twitter] lähettää ilmoituksen vain Twitter-tilillesi
 • [tilan julkaisu | vireillä | luonnos | yksityinen] – Mitä luulet tämän tekevän?

merkintä: Kaikki lyhytkoodit on kirjoitettava pienillä kirjaimilla.

Lähetä sähköpostitse Jetpackissa: Ekstrat

Vain vähän enemmän, mitä sinun pitäisi tietää. Käyttäjät, joilla on järjestelmänvalvojan, kirjoittajan ja toimittajan roolit, voivat julkaista WordPress-blogin viestit automaattisesti lähettämällä viestin erityiseen sähköpostiosoitteeseesi. Käyttäjät, joilla on avustajan oikeuksia, eivät voi julkaista blogissa automaattisesti. Kaikki heidän huomautuksensa ovat odottaa tarkistusta.  Lisäksi jokainen käyttäjä voi luoda oman salaisen sähköpostiosoitteen. Mitä enemmän merleri, eikö? haha.

Lisäasetukset postitse sähköpostitse

Haluatko saada kädet likaiseksi? Rakkaus etsii konepellin alla? Etsitkö vaihtoehtoista tapaa julkaista WordPress-blogiviestisi sähköpostitse? Ehkä Postitse sähköpostitse Jetpack-moduuli on rikki tai et vain pidä Jetpackista, koska se hidastaa verkkosivustosi. Tai ehkä, Jetpack-vaihtoehdon yksinkertaisuus ei kiinnosta sinua. Tämä kohta on juuri sitä mitä olet odottanut.

Tämä toinen tapa julkaista viestejä sähköpostitse riippuu postitse -ominaisuudesta, joka on osa WordPress-ydintä. WordPress Codexin mukaan tämä sisäänrakennettu ominaisuus on “vanhentunut ja poistetaan tulevassa julkaisussa”. En tiedä milloin he tekivät tämän ilmoituksen, mutta se on vielä yksi syy, miksi sinun pitäisi omaksua Jetpack-vaihtoehto tai käyttää laajennuksia. Kumpikin tapaa: määritetään postipalvelimet ja avataan joitain portteja, koska tarvitsemme näitä asetuksia työskennellessäsi pluginien kanssa ��

Kirjaudu ensin Web-hosting-tiliisi ja luo uusi sähköpostitili. Suurimmassa osassa web-hosting-tilejä löydät tämän vaihtoehdon siirtymällä kohtaan cPanel -> sähköpostitilit. Sähköpostitilin luominen itsessään ei auta sinua paljon, sinun on lisättävä se (sähköpostiosoite) WordPress-verkkosivustoosi. Aseistettu uudella sähköpostilla, mene Asetukset -> kirjoittaminen ja vieritä alas kohtaan Lähetä sähköpostitse osiossa. On aika määrittää postipalvelimesi.

WordPress-core-post-kautta sähköpostiin

Anna tiedot alla olevan kuvan mukaisesti:

 • Mail Server: Kirjoita verkkotunnuksesi
 • Port: 110
 • Kirjautumisnimi: Kirjoita yllä luoma sähköpostiosoite
 • Salasana: Kirjoita yllä oleva sähköpostiosoitteen vastaava salasana

Oletko kanssani? On vielä yksi pieni askel. Sinun täytyy käydä www.yourdomain.com/installdir/wp-mail.php jäsentää viestit joka kerta, kun julkaiset tällä sähköpostitilillä.

Missä:

 • yourdomain.com – verkkotunnuksesi nimi
 • INSTALLDIR – polku WordPress-asennukseen. Ohita (poista) tämä, jos WordPress on asennettu public_html kansio

merkintä: Kutsumus WP-mail.php -sivun manuaalisesti on hankalaa, sitä ei suositella, ja se poistetaan pian. Tässä on vaihtoehto. Lisää seuraava koodi function.php-tiedostoosi tarkistaaksesi sähköpostin viidentoista (15) minuutin välein:

toiminto retrieve_post_via_mail () {
huuhtele (); // Näytä sivu ennen sähköpostin noutoa
if (get_transient ('retrieve_post_via_mail'))) {
palata; // Posti on tarkistettu äskettäin; älä tarkista uudelleen
} else {// Postia ei ole tarkistettu yli 15 minuutissa
do_action ('wp-mail.php');
set_transient ('retrieve_post_via_mail', 1, 15 * MINUTE_IN_SECONDS); // tarkista uudelleen 15 minuutissa.
}
}
add_action ('shutdown', 'retrieve_post_via_mail');

Kaikki tällä menetelmällä julkaistut viestit lähetetään suoraan Luonnokset-kansioon. Voit kuitenkin julkaista viestit automaattisesti ilman järjestelmänvalvojan hyväksyntää WordPress-asetuksissa. Kaikki riippuu sinusta ;).

WordPress-viesti sähköpostin laajennuksilla

Ja täältä tulee plugins! Me kaikki rakastamme liitännäisiä, eikö niin? Tiedät, että ne ovat erittäin hyödyllisiä, helppo asentaa ja hauskoja käyttää etenkin silloin, kun sinun ei tarvitse määrittää miljoona ja yksi vaihtoehto. Postitse plugins postitse Löysin, että kaikilla on yksi yhteinen asia: he pyrkivät korvaamaan WordPressin Postitse sähköpostitse -ominaisuuden, joka puree pölyn ennemmin tai myöhemmin. Suurin ero on, että jokainen näistä plugineista tarjoaa sinulle enemmän toimintoja viestien julkaisemiseen sähköpostitse. Sähköpostilla lähettämisen ei pitäisi olla haaste, kun otat jonkin seuraavista plugineista hyvään käyttöön.

Postitse ilmainen WordPress-laajennus

Postitse ilmainen WordPress-laajennus

Plugin-kirjoittajan Wayne Allenin mukaan Postie antaa sinulle valtuudet julkaista blogin viestejä sähköpostitse lisättyjen lisäominaisuuksien avulla, joita et löydä WordPress-ydinviestissä sähköpostitse. Vaikuttavalla arvosanalla 4,3 / 5,0 ja yli 225 000 latauksella on turvallista väittää, että Postie on saanut aikaan varsin vauhtia. Tai ehkä, ihmiset vain rakastavat tätä laajennusta, koska se tarjoaa sinulle mahdollisuuden lisätä kuvia ja videoita sähköpostitse, poistaa sähköpostiviestien allekirjoitukset automaattisesti, määrittää luokkia ja tehdä paljon muita hienoja asioita. Postie tukee POP3, IMAP ja SSL.

Lähetä sähköpostitse ilmainen WordPress-laajennus

Viestit sähköpostitse ilmainen WordPress-laajennus

Kehittäjä Kat Hagan, Postitse sähköpostitse on loistava luokitus 4,4 / 5, kun se on edelleen beeta-vaiheessa. Laajennus tarjoaa muutama mukava ominaisuus, kuten tuki POP3- ja IMAP-palvelimille, SSL, jotta sähköpostisi ovat turvallisia, PIN-pohjainen suojaus sähköpostihuijauksen estämiseksi, WordPressin sisäänrakennettujen roolien käyttö, tagien, luokkien ja mukautettujen taksonomioiden määrittäminen, ahortkooditoiminnot jne. Asenna vain laajennus, määritä muutama vaihtoehto (kuten edellisessä osassa) ja työsi on valmis.!

Tuntien kovan etsinnän jälkeen hakuani tuli vain nämä kaksi laajennusta ja Posterous-niminen verkkopalvelu, jota ei enää ole saatavana. Tyytymättä paljon? Älä ole, tarvitset vain yhden plugineista ja sinä olet kunnossa.

Tämä pallo on nyt omassa tuomioistuimessa …

Oletko koskaan julkaissut WordPress-blogin viestejä sähköpostitse? Mitkä ovat oppimasi oppitunnit? Oletko tietoinen muista viesteistä WordPress-laajennuksilla sähköpostitse? Ole hyvä ja jaa ajatuksesi kanssamme alla olevassa kommenttiosassa. Hyvää lähettämistä!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map