Kuinka julkaista suosituksia WordPressissä paremmiksi muuntokursseiksi

Asiakkaiden tai asiakkaiden suositusten julkaiseminen verkkosivustollasi on täydellinen tapa rakentaa luottamusta ja auktoriteettia kohderyhmäsi kanssa. Se on myös loistava tapa esitellä kokemuksiasi ja joitain asiakkaita, joiden kanssa olet työskennellyt.


Jotkin menetelmät asiakaspalautteiden julkaisemiseksi ovat kuitenkin tehokkaampia kuin toiset, ja tekemällä sen oikealla tavalla voit lisätä dramaattisesti asiakkaiden tai asiakkaiden joukosta tulevien kävijöiden määrää. Aikaisemmin näyttelin asiakaskokemuksiani tietyllä tavalla, mutta tutkimuksen jälkeen käy ilmi, etten tehnyt niistä eniten.

Saadaksesi selville kuinka valita paras WordPressin suositusliittymä tai teema ja esittele ne oikealla tavalla maksimaalisen vaikutuksen saamiseksi, lue oppaamme suositusten julkaisemiseen WordPressissä.

Esimerkkejä suositusten tehokkaasta käytöstä

Aivan niin, että tiedät, miltä suosittelu voi näyttää, kun se julkaistaan ​​verkkosivustollasi, ja antaa sinulle ideoita siitä, kuinka voit sisällyttää ne sivustoosi, tässä on esimerkkejä muista verkkosivustoista, jotka käyttävät niitä tehokkaasti uusien asiakkaiden saamiseksi. ja asiakkaat.

Suosittelut StudioPress

StudioPress-verkkosivusto tekee hienoa työtä sovittamalla useita suosituksia rajoitetulle tilalle heidän kotisivullaan.

Kirsti Hines

Kristi Hines käyttää arvostettujen asiakkaiden suosituksia freelance-blogointisalkun kotisivu välittääkseen hänen uskottavuutensa nopeasti uusille vierailijoille.

Kuinka saada suosituksia

Aina pyytäessäni asiakaspalautetta suosittelusivulleni yritän tehdä sen heille mahdollisimman helpoksi. Liittämällä esimerkkejä muusta positiivisesta palautteesta, joka on annettu pyyntöön, antamalla heille mallipohja, joka helpottaa heidän työtä.

Voit jopa mennä niin pitkälle, että lisäät omistetun lomakkeen verkkosivustollesi, jossa on asiaankuuluvia kysymyksiä ja kenttiä, jotka helpottavat asiakkaidesi arvioinnin lähettämistä. Joissakin suosituslisäosissa on tämä ominaisuus.

Yhteydenotto asiakkaisiisi sosiaalisen median välityksellä voi jälleen auttaa heitä lähettämään sinulle purema kokoisen suosituksen, jonka voit julkaista sivustossasi, ja liittää sen heidän profiiliinsa ylimääräisen sosiaalisen todistuksen saamiseksi..

Vinkkejä asiakasarvostelujen näyttämiseen

Nyt kun tiedät kuinka kerätä suosituksia asiakkaidesi ja asiakkaiden keskuudesta, tässä on joitain vinkkejä niiden näyttämiseksi verkkosivustollasi maksimaalisen vaikutuksen aikaansaamiseksi, linkkejä asiaankuuluville tapaustutkimuksille ja raporteille:

 • Aseta suosittelut tärkeysjärjestykseen korkean profiilin asiakkaat yli tavallisiin
 • Julkaise ne kaikkialla verkkosivustollasi, ei vain erillisellä sivulla
 • Sisällytä logo tai mieluiten valokuva asiakkaasta
 • Video-suosittelut voivat aiheuttaa 25%: n konversion lisääntymisen
 • Lisää linkki lähteeseen, jotta kävijät voivat vahvistaa sen
 • Sisällytä linkit sosiaalisen median profiileihin esittelyä varten sosiaalinen todiste
 • Linkki tarvittaessa tapaustutkimussivulle, josta käyvät yksityiskohdat läpi projekti

Vaikka jotkut suositukset ovat parempia kuin mikään, niiden muuttaminen entistä autenttisemmiksi, mutta myös muuntamista lisäävä sisältö, kuten valokuvat ja videot, voi tehdä niistä entistä tehokkaampia..

WordPress-suosituslisäosat

Onneksi on olemassa hienoja WordPress-suosituslisäosia, joiden avulla on erittäin helppoa julkaista ne sivustollasi tavalla, joka auttaa vakuuttamaan kävijät tulemaan asiakkaiksi ja asiakkaat.

Viavi WP-suositukset

Viavi Testimonials -laajennus

Ilmaisista vaihtoehdoista tällä liitännällä on houkuttelevimmin esitetyt suositukset. Viavi WP Testimonials julkaistiin vasta, joten se on toistaiseksi onnistunut saavuttamaan vain 30 latausta. Se näyttää kuitenkin olevan täysin toimiva ja toiminut ilman ongelmia testauksen aikana. Litteä muotoilu on täysin reagoiva, ja suositukset voidaan joko luetella yhdessä tai näytetään liukusäätimellä. Valittavana on myös kolme tyyliä ja kahdeksan värisävyä palautteen esittämiseksi.

Hanki Viavi WP-suosituksia

WooThemesin suositukset

WooThemes-suosituslisäosa

Tämä ilmainen suosituslaajennus on WooThemesilta, mutta toimii mielellään missä tahansa teemassa. Kun olet kirjoittanut aiempien asiakkaiden arvostelut muokattuina postityyppeinä, voit näyttää ne verkkosivustollasi lyhytkoodien, widgetien tai suoraan teeman mallitiedostojen kautta. Tämä on hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat puhdas ja tyylikäs muotoilu joka ottaa heidän aiheensa ilmeen, eikä sellainen, jolla on oma muotoilu.

Hanki WooThemesin suosituksia

Suosittelut Showcase

Showcase-laajennus

Tämä edullinen premium-vaihtoehto on varustettu ominaisuuksilla, joiden avulla voit näyttää suosituksia, tapaustutkimuksia ja arvosteluita WordPress-verkkosivustollasi. Tämän laajennuksen avulla on helppo näyttää useita suosituksia rajoitetussa tilassa sisäisen liukusäätimen ansiosta. Voit vaihtoehtoisesti näyttää ne ruudukkoasettelun avulla. Niitä on myös enemmän kuin 15 asettelu- ja mukautusvaihtoehtoa valitaksesi varmistaaksesi, että sisältösi vastaa verkkosivustosi tyyliä. Laajennuksen avulla voit näyttää suosituksia kiinteässä ruudukossa tai vieritysliukusäätimen sisällä.

Itse suosittelut näyttävät hyvältä, ja saatavilla on viisi nahkaa. Jokaiseen ihoon voit lisätä pikkukuvan suosittelun antajasta (jonka on todistettu lisäävän suosituksen uskottavuutta) ja viiden tähden tähtiä. Nahat sisältävät lainausmerkejä koskevat lausunnot, puhemerkkiominaisuudet ja henkilökohtaisen suosikkini suositellut suositukset.

Testimonials Showcase antaa sinun asettaa suositusidesi kohde-URL-osoitteen, joten kun käyttäjä napsauttaa yhtä heistä, ne voidaan viedä haluamaasi sijaintiin – loistava linkitys tietyille asiakkaille perusteellisempiin tapaustutkimuksiin. Voit lisätä suosittelut millä tahansa sivulla lyhytkoodilla tai sijoittaa ne mihin tahansa widget-alueeseen omalla widgetillä. Viimeisenä hyötynä skemaattien metatiedot lisätään automaattisesti suosituksiin – koodiin, joka antaa rikkaita katkelmia -, joten suositteliesi tähdet voidaan näyttää myös SERP: ssä, mikä on hieno lisämään napsautussuhdeasi.

Hanki suosittelut-esittely

WP: n asiakasarvostelut

WP: n asiakaskokeilujen laajennus

Tämä laajennus on saatavana ilmaisena bonuksena tehokkaan Rich Snippets -laajennuksen kanssa (käytä vain koodia “ILMAINEN” Lisää / uusi tilaukset -välilehdessä saadaksesi se), joka on luotu laajennuksen avulla julkaise ammattimaisia ​​arvosteluja WordPress-sivustossasi.

WP Customer Testimonials -laajennus sisältää lyhytkoodin lomakkeen lisäämiseksi johonkin viestiin tai sivuille, jotta asiakkaat ja asiakkaat voivat lähettää lausuntonsa. Tämän liitännäisen avulla saat muutaman vaihtoehdon suosittelutoimintojen näyttämiseen eri tavoin, mukaan lukien julkaiseminen ne widgetteinä.

Tämä on melko joustava vaihtoehto, ja jos olet kiinnostunut ostamaan laajennuksen, jonka avulla voit julkaista arvosteluviestejä verkkosivustollasi, voit saada WP: n asiakaskokeellisuuslaajennuksen ilmaiseksi.

Hanki WP-asiakkaiden suosituksia

Teemat suosittelutuella

Suorittaessasi miten esität suosituksesi, älä unohda tarkistaa nykyistä WordPress-teemaasi tai sellaista, jonka olet saanut silmään, ja tarkistaa, sisältääkö se heille tukea..

Teema yhteensä

Joihinkin nykyaikaisiin WordPress-teemoihin sisältyy tuki asiakkaiden ja asiakkaiden suositusten tallentamiselle ja esittämiselle sitten tehokkaimmalla tavalla kävijöillesi. Yksi sellainen esimerkki on oma Total reagoiva monikäyttöinen WordPress-teema. Tämä teema sisältää mukautetun postityypin, joka on rakennettu erityisesti asiakkaiden ja asiakkaiden arvostelujen ja arvioiden julkaisemiseen. Tämä lähestymistapa poistaa tarpeen etsiä sopivaa laajennusta ja antaa sinun lisätä suosittelut sivustollesi heti, kun se on valmis ja käynnissä.

Lisätietoja Total


Suositusten julkaiseminen verkkosivustollasi on tehokas tapa nosta muuntokursseja, onko tavoitteesi myydä enemmän tuotteita, kirjautua lisää asiakkaita tai varata lisää töitä. Esittämällä ne ammattimaisella tavalla ja näyttämällä ne sitten koko verkkosivustollasi, etenkin aloitussivulla ja tuotesivuilla, voit nostaa muuntoprosenttejasi ottamalla hyvitystä työstäsi. Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa, jos olet koskaan käyttänyt jotakin yllä olevista laajennuksista tai jos sinulla on muita suosituksia, jotka olemme ehkä unohtaneet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map