Kuinka isännöidä podcastia WordPressin avulla käyttämällä PowerPressiä

Kuinka isännöidä podcastia WordPressin avulla käyttämällä PowerPressiä

Haluatko isännöidä podcastia WordPressin avulla? Jos tämä on kuuluva kyllä, rakastat ehdottomasti tätä viestiä. Tänään osoitamme sinulle tarkalleen kuinka luoda onnistunut podcast WordPress-sivustossasi käyttämällä hienoa pluginia, joka tunnetaan nimellä PowerPress. Miksi PowerPress? Laajennus toimitetaan miljoonalla ja yhdellä ominaisuudella, jotka auttavat sinua ylläpitämään podcasteja kuten pomo.


Lisäksi PowerPress auttaa sinua jakelemaan podcastejasi Apple Podcastien (ent. ITunes Podcastit), Spotifyn ja Google Podcastien kanssa muun muassa. Sellaisena plugin antaa sinun tavoittaa miljoonia kuuntelijoita taivuttamatta taaksepäin. Paras osa on plugin on vapaa ja uskomattoman helppo asentaa ja käyttää.

Ota huomioon, tartu itsellesi kuuma muki kahvia ja käynti. Älä epäröi kysyä kysymyksiä ja jakaa ajatuksiasi tämän viestin lopussa olevassa kommenttiosassa.

Lataa PowerPress WordPress.org-sivustosta

Kuinka käyttää PowerPressiä Podcast-palvelimen ylläpitämiseen WordPressin kanssa

Tuhlaamatta vielä yhtä sekuntia, asetamme PowerPressin luomaan ja ylläpitämään podcastia WordPressin avulla. Älä ole huolissasi; voit määrittää laajennuksen, vaikka oletkin täydellinen aloittelija ilman mitään koodaustietoa. Ryhdytään hommiin.

PowerPressin asentaminen

PowerPress on saatavana WordPress.org-laajennuksen repossa, eli voit asentaa sen suoraan WordPress-järjestelmänvalvojan hallintapaneeliin. Miten? Siirry WordPress-hallintavalikossa kohtaan Laajennukset> Lisää uusi kuten alla.

uuden WordPress-laajennuksen asentaminen

Seuraavaksi kirjoita PowerPress Etsi hakukenttään ja kun löydät laajennuksen, paina Asenna nyt -painiketta, kun korostamme alla olevassa kuvassa.

asentamalla powerpress wordpress -laajennus

Sitten paina Aktivoida nappi.

PowerPpress-laajennuksen aktivointi

PowerPressin aktivoiminen lisää uusi kohde WordPress-järjestelmänvalikkoon. Napsauta tätä PowerPress valikkokohta, kuten korostamme alla olevassa näyttöruudussa.

powerpress podcasting -laajennus WordPressin hallintavalikossa

PowerPressin määrittäminen

Määritä seuraavassa näytössä podcastin perusasetukset. Voit lisätä asetuksia, kuten podcastin otsikko, määrittää Apple Podcastit, integroida Blubrry-palvelut (media hosting ja tilastot) ja linkittää blubrry.com-tilisi (jos sinulla sellainen on) muun muassa.

PowerPpress-asetukset podcastin isännöimiseksi WordPressillä

Määritä asetukset (lupaan, että se on helppoa kuin A, B, C), vieritä sivun alaosaan ja paina Tallenna muutokset nappi.

tallenna powerpress-asetukset

Ensimmäisen podcastin luominen

Kun perusasetukset ovat valmiit, olet valmis aloittamaan podcastien luomisen. Klikkaa Luo blogiviesti jaksolla linkki alla olevan kuvan osoittamalla tavalla.

podcastin luominen PowerPpressilla

Napsauttamalla tätä linkkiä, sinut ohjataan tutulle WordPress-postituseditorille. Katso? Eikö minä sanonut, että PowerPress tekee podcastin isännöinnistä WordPressin avulla helppoa?

powerpress wordpress podcast -laajennus

Mitä seuraavaksi? Kirjoita podcast-otsikko ja sisältö samalla tavalla kuin luot blogitekstin. Mutta podcast ei ole täydellinen audio / videotiedoston kanssa. Kuinka lisäät sen? Se on yksinkertainen, vieritä sivun alaosaa kohti, kunnes näet seuraavan osan.

lisäämällä powerpress-podcast-mediatiedoston WordPress-postieditoriin

Tässä vaiheessa sinun pitäisi olla podcast-tiedostosi valmis. Parasta on, että voit isännöidä tiedostojasi millä tahansa media-hosting-sivustolla.

Valtavien tiedostojen lähettäminen samaan palvelimeen, jossa WordPress-sivustosi asuu, saattaa johtaa hitaaseen sivunopeuteen riippuen tietysti isäntästäsi.

Tämän opetusohjelman tarkoituksia varten latasin kuitenkin musiikkitiedoston WordPress-mediakirjastoon. Sitten liitin tiedoston URL-osoitteen alla olevan kuvakaappauksen mukaisesti.

Kopioi ja liitä sitten tiedoston URL-osoite yllä olevaan osaan, tarkista, että kaikki on kunnossa ja paina Julkaista painiketta. Katsotaanpa mitä olemme tähän mennessä saavuttaneet.

Ei huonommin. Mitä mieltä sinä olet? Oli se helppoa vai mitä?

Lähetä Podcast Podcast-hakemistoihin

Nyt kun podcast on valmis, on aika saada se useampaan silmäpalloon. On selvää, että sinun on koota podcastin markkinointisuunnitelma samalla tavalla kuin mainostat muuta sisältöäsi.

Lisäksi voit lähettää sen podcast-hakemistoihin. Nyt PowerPress tekee uskomattoman helpoksi lähettää podcastisi eri hakemistoihin. Miten teet tuon?

Siirry takaisin kohtaan PowerPress järjestelmänvalvojan kojetaulu ja napsauta Lähetä podcast iTunesiin ja muihin podcast-hakemistoihin linkki kuten korostamme alla.

podcast-lähetys podcast-hakemistoihin Powerpress-laajennuksen avulla

Sinut ohjataan Blubrry-verkkosivustoon. Jos sinulla ei vielä ole tiliä, sinua kehotetaan luomaan tili. Jos sinulla on jo tili, sinut ohjataan seuraavalle sivulle.

Yllä olevalla sivulla voit lähettää podcastisi Apple Podcastille, Google Podcastille, Spotifylle, Google Play Musiikille, TuneIn ja Stitcher Podcast Radio. Kaikki linkit, jotka tarvitset lähettääksesi podcastin näihin hakemistoihin, löytyvät suunnistus valikko oikealla (katso kuva yllä).

Se ei ole kaikki, voit tehdä niin paljon enemmän Blubrry podcaster-kojelaudalla, joten älä epäröi tutkia.

Lisäksi?

PowerPress sisältää lisää ominaisuuksia, jotka tekevät podcastingista paitsi todellisuuden myös erittäin hauskaa. Voit esimerkiksi tuoda podcasteja SoundCloudista, LibSynistä, PodBeanista, Squarespace, Anchor.fm ja RSS-syötteistä. Lisäksi voit tuoda asetuksia ja jaksoja podcasting-laajennuksista podpress ja TSG: n Podcasting-laajennus.

Lisäksi voit tuoda podcast-jaksoja muilta blogialustoilta, kuten Blogger, Joomla, Movable Type ja TypePad. Ja koska Blubrry tarjoaa mediamajoitusta, voit siirtää mediatiedostosi palveluun muutamalla napsautuksella.

Huolestunut SEO: sta? PowerPress SEO on uusi ominaisuus, joka auttaa sinua optimoimaan podcast-jaksosi hakukoneille rikkomatta hikeä. Tämän lisäksi voit mukauttaa PowerPress-ääni- ja videotoistimet täysin teemaasi sopivaksi.

Lisäksi voit määrittää MP3 ID3-tunnisteet (otsikko, albumi, esittäjä, vuosi jne.), Jotka näkyvät podcast-jaksojesi vieressä. PowerPress sisältää monia muita työkaluja, jotka tekevät laajennuksesta valitun podcasting-ratkaisun yli 60 000 WordPress-käyttäjälle kirjoitushetkellä..

johtopäätös

On välttämätöntä, että sinulla on verkkosivusto, jolla voit isännöidä podcastia ja julkaista sen useissa podcast-hakemistoissa. Sivusto ei vain anna kuuntelijalle mahdollisuuden kuunnella ja tilata, vaan myös antaa yhteisöllesi alustan keskustella jokaisesta jaksosta..

Voit käyttää kutakin podcast-jaksoon linkittävää viestiä alueena yksityiskohtaisiin show-muistiinpanoihin tai lisätietoihin. Voit käyttää kunkin viestin kommenttiosaa saadaksesi kuuntelijoilta palautetta jokaisesta jaksosta. Tämän lisäksi verkkosivusto tarjoaa arkiston kaikille podcast-jaksoillesi luottamatta kolmannen osapuolen palveluun..

Jos sinulla on tehokas laajennus, kuten PowerPress, podcastien isännöimiseksi WordPressillä, saadaan aikaan konkreettisia tuloksia. Miksi? Tämä paha poika tekee paljon raskasta nostamista ilmaiseksi WordPress-laajennukseksi. Rehellisesti, en usko, että voisit saada paremman podcasting-laajennuksen WordPressille.

Isännöitkö podcastia WordPressin kanssa? Toivomme mielellämme kuulevani, kuinka teet sen, samoin kuin kommenttisi ajatuksesi koko prosessista.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector