Kuinka integroida AWeber WordPressiin kasvattaaksesi uutiskirjettäsi

Kuinka integroida AWeber WordPressiin (Aloittajan opas)

Jokainen verkkoyrityksen omistaja etsii tapaa kiinnittää käyttäjiä ja lisätä myyntiä. Paras tapa tehdä molemmat näistä asioista on usein luoda vahva suhde yleisöösi. Tätä voi kuitenkin olla vaikea tehdä, kun olet vasta aloittamassa.


Sähköpostimarkkinointi on erinomainen strategia, vaikka tarvitset oikean työkalun auttaaksesi sinua. AWeber, esimerkiksi, se voi olla vain etsimäsi ratkaisu. Tämä sähköpostimarkkinointiympäristö tarjoaa useita ominaisuuksia, jotka voivat auttaa sinua saamaan kampanjasi alulle.

Tässä viestissä keskustellaan sähköpostimarkkinoinnin eduista ja katsotaan sitten miten AWeber voi helpottaa tehtävää. Sitten käydään läpi kuinka integroida AWeber WordPress-asennukseen ja lopettaa muutamalla vinkillä tulosten optimoimiseksi. Sukellaan sisään!

Miksi sähköpostimarkkinointi on tärkeää yrityksellesi

WordPressin sähköpostimarkkinointiin sisältyy sähköpostitilausluettelon (yleensä WordPress-asennuksen tai kolmannen osapuolen tukeman) käyttö vahvempien suhteiden luomiseen lukijoihin tai asiakkaisiin. Voit käyttää sähköpostikampanjoitasi jakaa laadukasta sisältöä, mainostaa erikoistarjouksia ja tapahtumia tai pitää yleisösi ajan tasalla säännöllisen uutiskirjeen avulla.

Sähköpostimarkkinoinnissa on paljon etuja, kuten:

 • Halpa: Verrattuna perinteiseen markkinointiin, sähköpostimarkkinointi on suhteellisen halpaa.
 • Lisääntynyt tuotemerkkitietoisuus: Kohderyhmäsi tuntee brändisi paremmin sähköpostiesi kautta ja voi helposti jakaa sisältöäsi.
 • Mahdollisuus kohdistaa korkealaatuisia johtoja: Jos sähköpostiluettelosi on tilauspohjainen, tiedät, että sen lukijat ovat jo kiinnostuneita.

Saatat miettiä, miten e-postimarkkinointikampanja toteutetaan, etenkin jos budjetti on käytössä. Voit yrittää luoda sähköpostiluettelon manuaalisesti, mutta saat paljon parempia tuloksia käyttämällä prosessille omistettua työkalua.

Esittelyssä AWeber

AWeber-uutiskirjeet

AWeber on alusta, jonka avulla voit luoda, hallita ja analysoida sähköpostimarkkinointikampanjoita. Se on helppokäyttöinen ja aloittelijaystävällinen, joten se on vakaa valinta jokaiselle käyttäjälle. Saat hyötyä joustavista ominaisuuksista, jotka on helppo ottaa käyttöön, ja luotettavasta tuesta, joka auttaa sinua pääsemään jumiin.

Avainominaisuudet:

 • Luo sähköpostit helposti vetämällä ja pudottamalla -editorilla.
 • Luo mukautettuja rekisteröintilomakkeita keräämään tärkeitä käyttäjätietoja.
 • Kohdista tietyille sähköpostin tilaajille heidän mieltymyksensä perusteella.
 • Seuraa markkinointituloksia analytiikan avulla.

Hinta: AWeberin hinnoitteluvaihtoehdot vaihtelevat 19 dollarista 149 dollariin + kuukaudessa.

Kuinka integroida AWeber WordPressiin

Ensinnäkin suosittelemme viettämään jonkin aikaa tarkistaakseen AWeberin täydellinen dokumentaatio, saadaksesi kuvan siitä, kuinka alusta toimii. Sen jälkeen tässä on muutamia yksinkertaisia ​​vaiheita saadaksesi se toimimaan WordPressin kanssa

Vaihe 1: Julkaise ilmoittautumislomake sivustollesi

Aloita siirtymällä AWeber-tiliisi ja napsauttamalla Ilmoittautumislomakkeet:

AWeber Valitse rekisteröintilomakkeet

Valitse vihreä Luo ilmoittautumislomake -painike siirretään mallinvalintanäyttöön. Täällä voit esikatsella malleja ja valita mallin, jota haluat käyttää:

AWeber Valitse malli

Kun olet valinnut mallin, voit valita värin. Kun olet tehnyt valintasi, napsauta Lataa malli. Tämä antaa sinun asettaa asetukset ja antaa sinun aloittaa mallin asetusten mukauttamisen.

Ensimmäinen asia, jota sinulta kysytään, on lisätä joitain perustietoja, kuten otsikkoteksti ja lomakkeen nimi. Sitten voit päättää, mihin tilaajat lähetetään, kun he ovat suorittaneet sen. Tämä voi olla yksinkertainen sivu, jonka on luonut AWeber, tai oma verkkosivustosi:

AWeber Valitse kohde lomakkeen lähettämisen jälkeenValintasi, jonka teet täällä, on sinun. Kun olet tyytyväinen päätökseesi, tallenna lomake ja napsauta Siirry vaiheeseen 3.

Nyt on aika lisätä lomake WordPress-sivustoosi. Julkaise se itse valitsemalla Asendan lomakkeen:

AWeber-asennuslomake itseSinulle toimitetaan koodinpätkä Javascriptiä – kopioi se nyt. Siirry sitten kohtaan sivut ja avaa sivu mihin haluat sijoittaa lomakkeen WordPress-hallintapaneelissa. Liitä Tekstieditoriin Javascript-katkelma minne haluat, että lomake näkyy sivullasi:

Lisää AWeber-javascript sivulle

Lopuksi tallenna tai päivitä sivu. Jos esikatsele sitä edestä, sinun pitäisi nyt nähdä lomake!

Vaihe 2: AWeber Blog Broadcast -ominaisuuden määrittäminen

Nyt kun lomakkeesi on valmis ja palaa, palaa takaisin AWeber-tiliisi. Alla viestien, valita Blogin lähetys ja Klikkaa Luo blogin lähetys:

Luo blogi-lähetys AWeberin avullaLisää WordPress-blogin RSS-syötteen URL-osoite vastaavaan kenttään ja valitse sitten syötemalli viesti-alueen oikealla puolella olevasta avattavasta luettelosta:

Valitse AWeber-lähetysmalliTämän jälkeen voit määrittää joitain lähetysten perusasetuksia. Voit asettaa aikataulun, jolloin ne lähetetään, ja valita liipaisimen. Voit esimerkiksi lähettää lähetyksiä tietyn määrän uusien viestien julkaisemisen jälkeen tai tiettyinä kuukauden päivinä:

Kuinka usein lähetys tulisi lähettää?

Jos haluat lähettää lähetyksiä automaattisesti valitsemasi liipaisimen perusteella, tarkista Lähetä automaattisesti. Tallenna sitten asetukset ja olet valmis! Älä unohda testata lähetystäsi varmistaaksesi, että kaikki toimii odotetulla tavalla.

Vinkkejä sähköpostimarkkinointitulosten optimointiin

OptinMonster Lead Generation -laajennus

Integroimalla AWeber OptinMonster -sovellukseen voit hyötyä molempien työkalujen ominaisuuksista.

Nyt kun tiedät kuinka integroida AWeber WordPressiin, puhutaanpa muutamista asioista, joita voit tehdä tulosten optimoimiseksi. Ensinnäkin on pari perusstrategiaa, joita kannattaa seurata:

 • Suunnittele aktiivinen tulosten seuraaminen. AWeberin analytiikkaominaisuudet tarjoavat paljon hyödyllistä tietoa, kuten avausten lukumäärä, napsautussuhteet ja tilauksen peruutus. Näiden yksityiskohtien avulla voit määrittää, mikä sisältö on tehokkainta.
 • Segmentoi luettelot. Analyysituloksesi tietojen avulla voit luoda segmentoituja luetteloita kohdistaaksesi erityyppisille tilaajille sisältö, jota he ovat kiinnostuneimpia.
 • Yhdistä AWeber aloitussivusi tarjoajaan. Jos käytät tällä hetkellä aloitussivun tarjoajaa, voit yhdistää sen AWeberiin saumattomasti.
 • Tutustu AWeberin sovellusintegraatioihin. Sinä pystyt yhdistä AWeber moniin ohjelmiin joita käytät jo, kuten MailOptin tai sosiaalisen median sovellukset.

Voit myös harkita yhden tai useamman työkalun hakemista, jotka parantavat AWeber-asennusta:

 • OptinMonster on ominaisuuksiltaan rikas WordPress-laajennus, jonka avulla voit luoda sivustoosi erittäin muuntavia opt-in-lomakkeita. Voit integroida AWeber-tilaajaluettelosi helposti OptinMonster-lomakkeisiisi lisätäksesi lyijyn syntymistä.
 • heyo on työkalu, jonka avulla voit rakentaa sosiaalisen median ja mobiililaitteiden kannalta optimoituja kampanjasivuja. Yhdistäminen AWeberiin voi lisätä liidisi ja edistää parempaa sitoutumista.
 • Digioh voit lähettää suojatut tiedostolataukset postituslistojesi henkilöille. Joten jos sinulla on arvokilpailu tai lahja ja sinun on lähetettävä tiedostoja esimerkiksi voittajalle, Digioh tarjoaa yksityisen tavan tehdä juuri tämä.

Jokainen näistä strategioista ja työkaluista voi olla apu uuteen AWeber-integraatioosi, joten suosittelemme niiden tarkistamista!


Yksi palkitsevimmista sähköpostimarkkinoinnin näkökohdista on tapa, jolla sen avulla pystyt ylläpitämään suhteita yleisöösi sen jälkeen, kun he ovat poistuneet verkkosivustoltasi. Tilaajat ovat kirjautuneet postituslistallesi, mikä osoittaa, että he haluavat antamasi tiedot.

Nyt sinun on vain kohdistettava tähän yleisöön arvokasta sisältöä. Käytä vinkkejä kasvattaaksesi sähköpostiluetteloasi, pumputa sitten hyödyllistä sisältöä ja viestejä, joita voit lähettää yleisölle.

Onko sinulla kysyttävää siitä, kuinka voit optimoida sähköpostimarkkinointistrategiasi AWeberillä? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map