Kuinka hallita WordPress-sisältöä Admin Columns Pro -ohjelmalla

Jos haluat luoda selkeän ja organisoidun muokkausympäristön työskennellä, niin Järjestelmänvalvojan sarakkeet Pro on sinulle. WordPress-sivuston ylläpitäminen tarkoittaa, että käsittelet jatkuvasti suuria määriä sisältöä, olipa kyse sitten blogiteksteistä, sivuista tai muista postityypeistä. Tästä voi olla vaikea hallita ja muokata helposti.


Admin Columns Pro näyttää tehokkaita sarakkeita, joiden avulla voit nopeasti lajitella, suodattaa ja muokata sisältöä. Tämä säästää aikaa, pitää sisällön hyvin järjestettynä ja antaa sinulle pääsyn vaivattomasti tärkeisiin tietoihin.

Tässä Admin Columns Pro -katsauksessa keskustelemme tämän WordPress-laajennuksen ominaisuuksista ja toiminnoista. Seuraavaksi tarkastellaan, kuinka laajennus saadaan käyttöönsä ja miten käytetään joitain sen tärkeimmistä työkaluista.

Järjestelmänvalvojan sarakkeet Pro -ominaisuudet

Lisää sarakkeita

Admin Columns Pro on monipuolinen laajennus, joka on nopea ja helppo asentaa, ja parantaa viime kädessä WordPress-järjestelmänvalvojan kokemusta. Voit valita yli 160 sarakkeesta, jotka sopivat kaikkiin sisältötyyppeihin auttaaksesi sinua luomaan täydellisen yleiskuvan. Vedä ja pudota -sovelluksen avulla voit myös järjestää sarakeasettelut tarpeitasi varten ilman, että sinun on koskettava koodiriviä..

Luotuasi sisältöä, voit lajitella ja suodattaa valitsemasi kriteerit. Sisäisen editoinnin avulla voit muokata tietoja suoraan yleiskatsaussivulta ilman, että sinun tarvitsee avata yksittäisiä sisältökappaleita. Tämä tekee siitä ihanteellisen ratkaisun niille meistä, jotka haluavat virtaviivaistaa sisältöön tehtävien muutosten tekemistä.

Joten nyt tiedämme vähän siitä, mitä Admin Columns Pro tarjoaa, katsotaanpa tarkemmin tämän WordPress-laajennuksen toiminnallisuutta …

Lisää sarakkeita tarpeitasi vastaavaksi

pylväät

Järjestelmänvalvojan sarakkeiden avulla voit helposti ja nopeasti lisätä sarakkeita yleiskatsaussivuille. Tämä tarkoittaa, että voit tarkastella tiettyjä viestin tai sivun tietoja. Ja kaikki tarvitsematta avata niitä. Yli 160 saraketyyppiä tarjotaan, mikä Admin Columns Pro tarjoaa kaikki sisältötyypit. Lisää suositeltu kuva -sarake, näytä kaikki postimerkinnät sarakkeessa tai kirjoittajan nimi -sarake muun muassa.

Vedä ja pudota -rakentaja

Raahaa ja pudota

Tämän laajennuksen helppokäyttöisyys on ehdottomasti yksi sen erinomaisista ominaisuuksista. Järjestelmänvalvojan sarakkeet Pro -sovelluksessa on vetämis- ja pudotusrajapinta, mikä helpottaa sarakkeiden järjestämistä. Voit luoda organisaation kannalta järkeviä sarakeasetteluja napsauttamalla ja vetämällä sarakkeita ympäri. Ilman koodausta ei edes nöyrä aloittelija voi päästä käsiksi tämän ohjelmiston kanssa muutamassa minuutissa.

Lajittele ja suodata nopeasti löytääksesi oikea sisältö

Järjestellä

Järjestelmänvalvojat-sarakkeet Pro nopeuttaa tietojen lajittelua ja auttaa sinua järjestämään sisältösi helposti tarpeitasi vastaavalla tavalla. Lajittele postituspituuden, median, kommenttien tai käyttäjien mukaan monien muiden vaihtoehtojen mukaan. Kun olet lajitellut sarakkeet, nämä tulokset tallennetaan automaattisesti mielesi mukaan, kunnes lajittelet uudelleen.

Suodattaa

Sarakkeen tietojen suodattaminen on yhtä yksinkertainen kuin lajittelu. Avattavan valikon avulla voit etsiä ja suodattaa sisältöäsi. Tämä voi olla erityisen hyödyllistä, jos haluat tarkastella tuoteryhmää, tietyn kuukauden viestejä tai tietyn kirjoittajan kirjoittamia artikkeleita.

Helppo muokata suoraan yleiskatsaussivulla

Muokata

Sarakedatan muokkaaminen on helppoa, kun Admin Columns Pro tulee elementtiin. Kuten aiemmin mainittiin, laajennuksen sisäinen muokkausominaisuus antaa sinun muokata viestejä edes avaamalla niitä. Tarkista sarakkeet ja etsi sisällöstä eroja ja muokkaa sitten mitä tahansa yleiskatsauksen kenttää. Tämä ei vain säästää aikaa, mutta auttaa varmistamaan korkealaatuisen ja yhdenmukaisen sisällön koko WordPress-sivustossasi.

Integrointi muihin WordPress-laajennuksiin

Järjestelmänvalvojasarakkeet Pro-laajennusintegraatiot

Admin Columns Pro integroituu joidenkin muiden suosittujen laajennusten, kuten WooCommerce, bbPress ja Yoast SEO, kanssa. Tämä tarkoittaa, että voit järjestää ja hallita näiden tuettujen laajennusten tietoja.

Esimerkiksi, jos sinulla on WooCommerce-kauppa, voit näyttää sarakkeita, jotka osoittavat tuotteiden hinnat, kunkin tuotteen mitat, ovatko ne varastossa, ja enemmän. Sen lisäksi, että pystyt nopeasti tarkastelemaan kaikkien tuotteidesi avaintietoja nopeasti yhdessä paikassa, voit myös muokata näitä tietoja, auttamalla sinua hallitsemaan ja päivittämään WooCommerce-tietojasi helposti..

Lisäksi Työkalujen tyypit integroinnin lisäosa tarkoittaa, että voit helposti lisätä sarakkeita mukautettuihin kenttiin ja tyypeillä luotuihin taksonomioihin. Järjestelmänvalvojat-sarakkeet tunnistavat asetukset automaattisesti tyypeistä, jotta voit lisätä mukautettuja kenttiä vain muutamalla napsautuksella. Samoin kanssa palot voit luoda ja muokata mukautettuja viestityyppejä ja sitten muokata postityyppejäsi Järjestelmänvalvojat-sarakkeilla niin, että mikä tahansa viestityyppikenttä näytetään sarakkeena (kuten värit, sijainnit, hinnoittelu jne.).

Muut Admins Columns Pro -ominaisuudet

Kuten huomaat, Admins Columns Pro -palvelussa on paljon tarjottavaa. Vaikka olemme käsittäneet suurimman osan kohokohdista, tässä on muutama tärkeämpi, vaikka ehkä vähemmän jännittävä ominaisuus …

 • Useita sarakkeita – Luo mukautettuja näyttöruutunäkymiä ja muokkauta räätälöityjä sarakkeita käyttäjän roolin perusteella, jotta viestejä, sivuja jne. Voidaan hallita tehokkaasti..
 • Vaakavieritys – Älä huolehdi pienistä näytöistä. Ota vain vaakavieritys käyttöön Näyttöasetukset-valikossa, jotta navigointi on helppoa.
 • Taksonomian sarakkeet – Lisää sarake taksonomian yleiskatsaukseen nähdäksesi lisää sisältöä ilman, että sinun tarvitsee avata sitä yksi kerrallaan.
 • Tuo ja vie – siirrä sarakeasetukset helposti toiselle verkkosivustolle tai käytä niitä varmuuskopioina.
 • Monisivusto-sarakkeet – Jos sinulla on monisivusto, kaikkia käyttäjän sarakkeita voidaan käyttää verkon käyttäjille.
 • Tuki – Admin Columns Pro tulee toimitukseen laaja dokumentaatio ja omistautunut kehittäjätiimi tarjoaa suoraa sähköpostitukea.

Kuten huomaat, Admin Columns Pro on täynnä vaikuttavia ja tehokkaita ominaisuuksia. Joten katsotaanpa nyt, kuinka saada tämä laajennus käyttöön ja ajaa WordPress-sivustossasi …

Aloita järjestelmänvalvojan sarakkeet Prolla

Admin Columns Pro on erittäin yksinkertainen asentaa ja käyttää. Jatka lukemista, jotta pääset alkuun ja käytät tämän laajennuksen suosituimpia ominaisuuksia nopeasti.

Asenna laajennus

Lisää uusi laajennus

Ihan aluksi, ostaa laajennus Admin Columns Pro -ohjelmasta ja lataa se omasta Tilit-sivu. Kirjaudu sitten WordPress-verkkosivustoosi ja valitse Laajennukset> Lisää uusi.

Napsauta Lataa lähetys> Valitse tiedosto. Valitse Järjestelmänvalvojat-sarakkeet Pro-ZIP-tiedosto ja valitse Asenna nyt.

Järjestelmänvalvojan sarakkeet Pro-valikko

Kun olet aktivoinut laajennuksen, löydät Järjestelmänvalvojat-sarakkeet Asetukset-kohdasta..

Aktivoi lisenssisi

Asetukset-välilehti

Aktivoi Admin Columns Pro -lisenssi varmistaaksesi, että laajennus vastaanottaa päivityksiä automaattisesti. Valitse Asetukset> Järjestelmänvalvojan sarakkeet. Järjestelmänvalvojan sarakkeiden asetukset -näyttö tulee nyt näkyviin. Valitse välilehti Asetukset.

Aktivoi lisenssi

Kirjoita Päivitykset-kohtaan lisenssikoodisi ja napsauta Päivitä lisenssi. Jos olet epävarma, lisenssisi löytyy tilisivulta.

Lisää, poista ja hallinnoi sarakkeita

Kun laajennus on asennettu ja käyttöoikeus aktivoitu, olet valmis aloittamaan sarakkeiden luomisen. Admin Column Prolla on erittäin intuitiivinen käyttöliittymä, jonka avulla on erittäin helppo lisätä, poistaa ja hallita sarakkeitasi. Valitse Järjestelmänvalvojat-sarakkeiden asetukset -näytössä Järjestelmänvalvojat-sarakkeet.

Järjestelmänvalvojan sarakkeet

Valitse avattavasta ruudusta, mihin sisältösivun sivulle haluat lisätä sarakkeita. Olen valinnut tämän artikkelin kohtaan Viestit, jolloin voin lisätä sarakkeita Viestit-peittokuvaussivulle.

+ Sarake

Napsauta seuraavaksi sivun alareunassa olevaa + Sarake. Voit nyt valita näytettävän sarakkeen tyypin ja muuttaa sen asetuksia, mukaan lukien uuden sarakkeen merkitseminen ja sen leveyden määrittäminen. Tärkeää on, että tässä on otettava käyttöön sisäinen muokkaus, lajittelu ja suodatus. Muista, että kaikki saraketyypit eivät ole tue kaikkia näitä kolmea toimintoa, joten sinulle ei ehkä tarjota mahdollisuutta aktivoida niitä kaikkia.

Poista muokkaus

Jos haluat poistaa tai muokata saraketta, vie hiiri sarakkeen riville ja valitse sitten Poista tai Muokkaa..

Raahaa ja pudota

Voit muuttaa sarakkeiden näkymisjärjestystä vetämällä ja pudottamalla sarakkeet haluamaasi sijaintiin.

Näytä viestit -näyttö

Kun olet lisännyt ja järjestänyt kaikki sarakkeet tarpeisiisi, napsauta Tallenna. Valitse nyt Näytä viestinäyttö nähdäksesi uudet sarakkeet toiminnassa.

Suodata ja lajittele sarakkeet

Kun olet luonut tarvitsemasi sarakkeet, voit aloittaa niiden käytön sisällön järjestämiseen ja hallintaan. Kuten aiemmin on keskusteltu, sisältöhakusi lajittelu- tai suodatustyökalujen avulla voi olla erityisen hyödyllistä, jos haluat löytää, tarkastella tai muokata tiettyjä tietoja.

Ota lajittelu käyttöön

Jos haluat lajitella sarakkeen, tarkista ensin, että lajittelu on saatavana kyseiselle sarakkeen tyypille ja että olet aktivoinut Lajittelu-toiminnon määrittäessään saraketta. Avaa seuraavaksi yleiskatsaussivu, joka sisältää lajitellut sarakkeet. Täällä olen avannut Viestit-sivuni.

Sanalaskennan lajittelu

Vie hiiri lajitellavan sarakkeen otsikon päälle, lajitteluvaihtoehto-nuoli tulee näkyviin. Napsauta vain nuolta ja sarakkeesi lajittuu automaattisesti. Täällä voit nähdä, että olen lajitellut blogiviestit suurimmasta pienimpaan sanamäärään.

Esitelty kuvansuodatin

Kunkin sarakkeen tyypin suodatusvaihtoehdot näkyvät sivun yläosassa avattavissa ruuduissa. Suodata sarake valitsemalla käytettävissä olevista suodatusvaihtoehdoista ja napsauttamalla sitten Suodata. Täällä olen suodattanut blogiviestit näyttääkseni ne vielä näyttää esitellyn kuvan. Kun suodatat uudelleen, tarkista ensin, että sarakkeen tyyppi tukee suodattamista ja onko se aktivoitu.

Muokkaa sarakkeita

Sisäinen muokkaus

Sarakkeiden muokkaaminen on yhtä suoraviivaista kuin lajittelu ja suodatus. Valitse Viestit-sivun yläosassa ‘Sisäinen muokkaus’, ja sinulla on nyt oikeus muokata muokattavissa sarakkeissa näkyvää sisältöä..

Lisää FI

Muokkaa täällä blogin viestiä, joka vaatii siihen lisätyn kuvan. Napsauttamalla esitellyn kuvan sarakkeen muokkauskuvaketta, voin valita ja liittää kuvan viestiin tarvitsematta avata viestiä ollenkaan..

FI Muokkaa

Hinnoitteluvaihtoehdot

Järjestelmänvalvojan sarakkeet Pro on saatavana vain 49 dollarista. Tämä henkilökohtainen suunnitelma antaa sinun käyttää Admin Columns Prota yhdellä sivustolla ja sisältää yhden vuoden päivitykset ja tuen. Liiketoiminta- ja kehittäjäsuunnitelmat ovat saatavana myös suuremmille verkkoyrityksille ja ammattilaisille. Suurimpia etuja päivittäessäsi yhteen näistä henkilökohtaisesta suunnitelmasta on käyttö useilla sivustoilla sekä kaikki aiemmin mainitut premium-lisäosat (Pods, Advanced custom Fields, WooCommerce jne.)

Tärkeää on, että Admin Columns Pro tarjoaa 60 rahojen palautustakuun, joten jos et ole tyytyväinen laajennukseen, saat täyden hyvityksen. Tämä osoittaa kuinka varmoja Admin Columns Pro ovat tuotteessaan.

Lopulliset ajatukset

Kuten näet Admin Columns Pron avulla WordPress-sisällön hallintaan, on erittäin helppoa ja tehokasta. Tämä laajennus tarjoaa mahdollisuuden säästää aikaa ja antaa sinulle mahdollisuuden poistaa koulupoikavirheitä luomalla ammattimaisen, järjestäytyneen ja johdonmukaisen blogin.

Lue lisää Järjestelmänvalvojan sarakkeet Pro tänään. Ja kuten aina, jos sinulla on kysyttävää tai jotain lisättävää, jätä kommentti alla!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map