Kuinka asentaa WordPress-välimuisti W3-kokovälimuistilla (W3TC)

 1. 1. Aloittelijoiden opas WordPressin sisäisten toimintojen ymmärtämiseen
 2. 2. Mikä on WordPress-välimuisti ja miksi se on tärkeää?
 3. 3. Kuinka WordPress-välimuisti toimii?
 4. 4. Kuinka asentaa ja asentaa WordPress-välimuisti WP Super -välimuistin avulla
 5. 5. Luettu tällä hetkellä: Kuinka asentaa WordPress-välimuisti W3-kokovälimuistilla (W3TC)
 6. 6. MaxCDN Review: Paras CDN WordPressille?

Maailman kaksi suosituinta WordPress-välimuistilaajennusta ovat WP Super Cache ja W3 Total Cache (W3TC). Mashablen CTO: n kehittämä W3 Total Cache on ylivoimaisesti käytettävissä oleva WordPress-välimuistilisäosa, jota käytetään suuren liikenteen sivustoissa, kuten Smashing Magazine, Mashable, MakeUseOf ja Yoast. Tämä opetusohjelma on aloittelijan opas W3 Total Cachen määrittämiseen. Neuvoston sana: W3TC: llä on runsaasti lisäasetuksia, joista osa on vaikea ymmärtää. Jos et tunne asetusta, on parasta olla sekoittamatta sitä. Aloitetaanpa!


Asenna W3: n välimuisti

Asenna W3: n välimuisti

Asenna W3-välimuistin laajennus, avaa WordPress-hallintapaneeli ja seuraa Laajennukset> Lisää uusi. Etsiä ”W3 koko välimuistiJa asenna ensimmäinen tulos. Voit myös ladata laajennuksen manuaalisesti ja ladata sen wp_content / plugins kansio FTP: n kautta. Jos olet aiemmin asentanut toisen välimuistin laajennuksen, kuten WP Super Cache, sinun on poistettava se käytöstä ennen W3 Total Cache -aktivoinnin aktivointia. Tämä estäisi kahta laajennusta ristiriidasta. Nyrkkisääntönä on, että useampi kuin yksi WordPress-välimuistin laajennus ei ole aktiivinen milloin tahansa.

W3-kokovälimuistin määrittäminen – Yleiset asetukset

W3 Total Cache luo uuden valikkokohdan nimeltä Suorituskyky WordPress-hallintapaneeliin. Vaihtoehdot, joita etsimme, ovat alla Suorituskyky> Yleinen. Huomaat, että tällä sivulla on valtava määrä välimuistin laajennuksen asetuksia (ja paljon muuta, jos olet edistyneessä asemassa). Jokainen asetus on sijoitettu laatikon sisään, jota kutsutaan moduuleiksi. Olen keskustellut jokaisesta näistä moduuleista asiaankuvien kuvakaappauksien kanssa. Jos juuttuu tai olet epävarma tietystä asetuksesta, seuraa vain kuvakaappauksia.

W3-välimuistin yleisten asetusten moduuli

Ensimmäinen löytämäsi moduuli on yleinen. Ei suositella, että kaikki välimuistivaihtoehdot otetaan käyttöön kytkentävalintaruudulla. Saatat ottaa käyttöön asetukset, joita ei vaadita (tai edes tue) isäntäsi – mikä hidastaa verkkosivustoasi vahingossa. Jos kuitenkin haluat poistaa kaikki moduulit nopeasti käytöstä, tämä kytkentävalintaruutu on hyödyllinen! Ennen kuin jatkamme eteenpäin, jos et tunne termejä ‘sivun välimuisti’ tai ‘tietokantavälimuisti’, suosittelen lukemaan kuinka WordPress-välimuisti toimii.

Sivun välimuistimoduuli

W3-välimuistisivun välimuisti

Toinen moduuli, jonka aiomme konfiguroida, on Sivun välimuisti. Sivun välimuistimenetelmä riippuu isäntäympäristöstäsi. Jos käytät jaettua isäntää, Levy: Parannettu on paras vaihtoehto. Jos kuitenkin käytät erillistä tai virtuaalista palvelinta ja sinulla on asennettuna APC (tai jokin muu Opcode-välimuistin muoto), valitse vastaava vaihtoehto.

Pienennä moduulia

W3-välimuistin pienentämismoduuli

Pienennä moduuli pakkaa teeman käyttämäsi CSS- ja JavaScript-tiedostot poistamalla tarpeettomat koodirivit, kuten kommentit ja välilyönnit. Tämä vähentää tiedostokokoa ~ 10%, mikä johtaa nopeampaan sivustoon. Alla Pienennä välimuistimenetelmää sinun tulisi valita sopiva vaihtoehto palvelimellesi perustuen.

Muut välimuistimoduulit

W3 välimuistiobjektien välimuisti

Seuraavat kaksi moduulia ovat Tietokannan välimuisti ja Objektien välimuisti. Ota jokainen niistä käyttöön ja vaihda niiden välimuistimenetelmä parhaiten sopivaksi hosting-ympäristöllesi – aivan kuten teit alla Sivun välimuisti ja Pienennä.

W3-välimuistin välimuisti

Viimeinen moduuli, jonka haluamme ottaa käyttöön, on Selaimen välimuisti. Kun olet ottanut ne käyttöön, napsauta Tallenna kaikki asetukset. Sen pitäisi tehdä se! W3: n välimuisti on nyt käytössä palvelimellasi. Tarkastellaan nyt perusteellisesti kahta erityistä moduulia – Sivun välimuisti ja Selaimen välimuisti. Loput moduulien oletusarvot ovat hienosti.

Sivun välimuistin asetukset

w3 välimuistin lisäasetukset - sivun välimuisti

Sivun välimuistin asetukset löytyvät kohdasta Suorituskyky> Sivun välimuisti. Tässä asetukset ovat melko itsestään selviäviä. Olen ottanut käyttöön pari niistä – erityisesti Älä säilytä seuraavien käyttäjäroolien välimuistisivuja. Tämä varmistaa, että kirjoittajan muokkaamalla viestiä hän voi nähdä uusimman version, ei välimuistissa olevan version..

Välimuistin esitäyttö

w3 välimuistin lisäasetukset - välimuistin esilataus

Oletusarvon mukaan W3 Total Cache välimuisti tallentaa sivun, kun sitä ensin pyydetään. Sinulla on myös mahdollisuus luoda etukäteen kopioita kaikista viesteistä / sivuista. Tällä tavalla välimuisti on valmis riippumatta siitä, milloin kävijä pyytää sivua, sivu toimitetaan mahdollisimman lyhyessä ajassa.

Välimuistin esilatausasetukset tulisi määrittää hosting-ympäristösi ja verkkosivustosi vastaanottaman liikenteen määrän perusteella.

 • Välimuisti Päivitysväli vaikuttaa suoraan palvelinresursseihin – alempi aikaväli (ts. korkeampi taajuus), sitä suurempi palvelinresurssi kuluu. Jaettujen isännöintipalvelimien ihmisten tulisi olla erittäin varovaisia ​​tämän asetuksen suhteen. Aseta tarpeeksi korkea taajuus ja saatat vain pysäyttää tilisi palvelinresurssien väärinkäytön vuoksi. Turvallinen välimuistin esilatausväli on yksi tunti – eli 3600 sekuntia.
 • Jos et tunne sitä Sivustokartan URL-osoite, Asentaa Google XML -sivustokartat. Sitä on erittäin helppo käyttää ja se on itse asiassa välttämätön laajennus.
 • Lopuksi haluat ottaa käyttöön viimeisen vaihtoehdon, joka laukaisee välimuistin esilatauksen, kun viesti / sivu julkaistaan.

Selaimen välimuistin asetukset

w3 välimuistin lisäasetukset - selaimen välimuisti

Tämä löytyy kohdasta Suorituskyky> Selain. Ajatuksena on hyödyntää vierailijasi laitetta. Selaimen välimuistin käyttöönotto mahdollistaisi, että staattiset tiedostot (kuten CSS, JavaScript ja kuvat) toimitettaisiin vierailijan selaimen välimuistista. Tietysti on vanhentumisaika, joka estäisi vanhentuneiden tietojen käytön. Tämä poistaa valtavan kuormituksen palvelimelta, säästää kaistanleveyttä ja parantaa huomattavasti sivustosi yleistä suorituskykyä.

Se on elossa!

Mistä tiedät, että W3 Total Cache todella toimii? Laajennussivu sanoo niin. Voit myös katsella sivustosi lähdekoodia löytääksesi jotain tällaista:

välimuisti toimii

W3-välimuistin suorituskyvyn vertailuindeksi

nopeusmittari

Odotin noin tunnin, kun olin ottanut välimuistin käyttöön ja vertailin verkkosivuston suorituskykyä GTmetrix-sovelluksella. Tämä on ilman välimuistion laajennusta:

ennen välimuistiinpanoa

Tämä on tunnin kuluttua siitä, kun W3: n välimuisti on määritetty:

w3 välimuistin vertailuarvon kokonaistulokset

Huomaa ero? Sivunopeus ja YSlow-luokka lisääntyvät 3% ja 5%. Hyvä, eikö niin? Kuvittele nyt tuhat käyttäjääsi, jotka vierailevat sivustossasi päivittäin – kuvittele säästääksesi prosessorisyklien määrä (fyysinen termi resurssien käytölle). Välimuisti ei vain pienentä sivusi kokoa, mutta parantaa myös sivuston yleistä suorituskykyä, mikä tasoittaa hyvää käyttökokemusta.

Vianmääritys W3: n välimuisti

W3-välimuistin vianmääritys

Saatat huomata, että sivustosi latausaika on lisääntynyt W3 Total Cachen asentamisen jälkeen. Onko se edes mahdollista? Tottakai se on! Itse asiassa tämä on hyvin yleinen aloittelijan virhe. Tähän voi olla monia syitä:

 • Todennäköisin syy on, että olet suorittanut verkkosivuston vertailuarvon lataamalla välimuistia. Välimuistin rakentaminen vie huomattavia palvelinresursseja. Kuvittele pyyntösi päälle – tietysti sivustostasi tulee hidas! Ratkaisu: odota tunti ja yritä uudelleen – tällä kertaa sen pitäisi olla erilainen.
 • Toinen yleinen syy on väärien välimuistimenetelmien valitseminen. Saanen kertoa teille, että mitään muuta kuin Levyn välimuisti sisältää tietyn määrän A / B-testauksia. Sinun on pelattava joillakin näistä asetuksista, jotta saavutettaisiin paras mahdollinen tulos.
 • Joskus jaetulta palvelimelta saatat löytää APC: n tai jonkin muun Opcode-välimuistin vaihtoehdon – ja olet todennäköisesti, että olet valinnut sen. Älä! Palaa ‘Levy’ tai ‘Levyn parannus’. Syynä siihen, että nämä asetukset on hienosäädetty jaetun palvelimen kokonaissuorituskyvyn kannalta – muista, että et ole ainoa henkilö, joka käyttää sitä. Nämä asetukset eivät ehkä toimi W3 Total Cache -sovelluksen kanssa.

Jos sinulla on edelleen ongelmia ja olet kokeillut oletus- / suositusarvoja, suosittelen siirtymistä WP Super -välimuistiin.

.htaccess-tiedoston käyttöoikeusvirhe

Hosting-ympäristöstäsi riippuen saatat nähdä virheilmoituksen, jonka mukaan .htaccess-tiedostoasi ei voi kirjoittaa. Tämä tarkoittaa, että verkkopalvelimella ja / tai PHP-käsittelijällä ei ole lupaa .htaccess-tiedoston muuttamiseen. On olemassa kaksi ratkaisua:

 • Voit muuttaa .htaccess-tiedoston käyttöoikeudeksi 775 FTP: n tai cPanelin jne. Kautta.
 • Lisäät tiedot manuaalisesti .htaccess-tiedostoon

Minun on korostettava, että toinen menetelmä on turvallisempi ja sitä pidetään hyvänä turvallisuuskäytäntönä.

Johtopäätös – mitä lisäosaa minun pitäisi käyttää?

WordPress-välimuistin laajennukset

Saatat miettiä, mitä WordPress-välimuistin laajennusta käytetään. Loppujen lopuksi kirjoitin kaksi erillistä opetusohjelmaa saman tavoitteen saavuttamiseksi. Pitäisikö sinun etsiä WP Super-välimuisti tai W3 Total Cache? No, lyhyt tarina – jos olet jaetulla palvelimella et halua vaivaa A / B-testauksesta ja / tai vianetsinnästä, WP Super Cache on paljon helpompi toteuttaa. Jos kuitenkin käytät virtuaalista tai erillistä palvelinta, johon on asennettu Opcode-välimuisti (kuten APC tai XCache) – et halua ylimääräistä työtä, W3 Total Cache on sinulle. W3TC: n tulokset ovat huomattavasti parempia, kun ne on määritetty oikein edistyneiden menetelmien avulla.

Tämä päättää välimuistilaajennusten määrittämisen. Keskustelen myös siitä, kuinka CDN määritetään näiden pluginien kanssa. Sillä välin voit tutustua WordPressin parhaisiin ilmaisiin CDN-levyihin ja pysyä kuulolla.

Jakautuva kysymys: Mikä on suosikkisi välimuistin laajennus? Kuinka paljon eroa sillä oli sivustosi suorituskyvyssä? Haluaisimme kuulla sinusta!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map