Kuinka asentaa WordPress Microsoft Azure -sovellukseen

 1. 1. Luettu tällä hetkellä: Kuinka asentaa WordPress Microsoft Azure -sovellukseen
 2. 2. Kuinka asentaa WordPress Google Cloudiin
 3. 3. Asenna WordPress AWS – Amazon Web Services -palveluun
 4. 4. Johdatus pilvitietokoneisiin WordPressin avulla
 5. 5. Kuinka asentaa WordPress DigitalOceaniin

Microsoft Azure on yksi johtavista pilvipalveluntarjoajista Googlen ja Amazonin riveissä. Aikaisemmin olimme käsittäneet mitä pilvipalvelussa on kyse ja kuinka WordPress asennetaan DigitalOcean-pisaraan. Tänään tarkastellaan sitä, miten WordPress voidaan ottaa käyttöön pilvessä Microsoft Azure -pilvotietopalveluiden avulla.


esittely

Cloud computing on paljon suurempi kuin mitä olemme spekuloineet johdannossa. Kun olet rekisteröitynyt Microsoft Azureen, saat vilkaisun lukemattomia mahdollisuuksia pilvipalvelun on tarjottava. Tässä on katsaus Microsoft Azure -hallintapaneeliin:

Azure-kojelauta-ilmeeseen

Tässä on tapahtumien jakso:

 1. Tilaa ilmainen Microsoft Azure -tili
 2. Ota käyttöön uusi WordPress-verkkosovellus
 3. Määritä WordPress-asennus

Vaihe 1 – rekisteröi Microsoft Azure -tili

Microsoft Azure tarjoaa 30 päivän kokeilutilin, joka sisältää 200 dollaria pilvipalveluresereita. Tämä on ilmainen tili ja vaatii voimassa olevan luotto- tai pankkikortin toimiaksesi. Korttia käytetään vain todennustarkoituksiin. Ennakkomaksu- ja virtuaalikortteja ei tueta.

Azure-asennus-WordPress-tilin luotuja

MERKINTÄ: Olen henkilökohtaisesti kirjautunut Microsoft Azure -palveluun luottokortilla. Yksi dollari veloitettiin ja summa palautettiin seuraavan kahden työpäivän kuluessa.

Yksi pilvilaskennan perusominaisuuksista on pay-as-you-go -malli. Tämä tarkoittaa, että joudut maksamaan vain käyttämästäsi. Jotkut meistä haluavat olla erittäin varovaisia ​​kortteillemme kohdistuvien maksujen suhteen. Loppujen lopuksi luottokortit tehdä aiheuttaa tietyn riskin. Tästä huolimatta on mahdollista, että jos WordPress-sivustollamme on runsaasti liikennekuormaa, Azure mittakaa automaattisesti allokoidut resurssit sovelluksellemme (WordPress) ylimääräisen kuorman tasapainottamiseksi. Tämä johtaisi kuukausittaisen laskun, siis muuttuvien laskujen, nousuun.

Azure-kulutusraja ja mielenrauha

Microsoft Azurella on fiksu kiertotapa – he kutsuivat sitä Kulutusraja. Kuten nimestä voi päätellä, kulutusrajan ollessa aktiivinen Azure ei anna sinun kuluttaa enemmän kuin kiinteä summa. Voit asettaa tämän rajan mihin tahansa haluamaasi määrään – alkaen nolla dollaria.

Oletetaan esimerkiksi, että olet asettanut kulurajaksi 20 dollaria / kk. Kun kulutat pilvipalvelun resursseja 20 dollarin arvosta, resurssit jäädytetään loppuvuodesta, tai kunnes päivität käyttörajan.

Hyviä uutisia: Kun kirjaudut ilmaiseksi polutilille, a nollapollarin käyttöraja luodaan automaattisesti. Tämä antaa sinulle täydellisen mielenrauhan – luottokorttiasi ei veloiteta, ellet korota rajaa erikseen.

Vaihe 2 – Asenna WordPress Web-App

Kun olet rekisteröinyt Microsoft Azure -tilin, siirry Azure Management -hallintapaneeliin. Se näyttää noin:

Azure-asennus-WordPress-Azure-hallinta-portaali

Aika siistiä? Se muuttuu vielä viileämmäksi. WordPressin suosion ansiosta pilvipalveluntarjoajat pitivät parasta, jos he antavat valmiita malleja WordPressille. Tämä vaihe vapauttaisi asiakkaat joutumasta läpi vaikeuksista asentaa WordPress pilvipalveluympäristöön. Näimme saman DigitalOceenen 1-napsauttamalla WordPress-asennusohjelmassa.

Lasketaan kuinka monta vaihetta WordPressin asentamiseen tarvitaan. Valmis? Mennään.

Vaihe 1
Kirjaudu sisään Azure Management -hallintapaneeliin.

Vaihe 2
Siirry näytön alareunan valikkopalkkiin ja paina Uusi.

Vaihe 3
valita Laskea > Web-sovellus > Galleriasta. Uusi ikkuna aukeaa.

Azure-asennus-WordPress-Azure-askel-1

Vaihe 4
Galleria näyttää kaikki käytettävissä olevat sovellukset yhden napsautuksen asennusta varten. Ne on testattu toimimaan saumattomasti Azureen pilvilaskentaympäristön kanssa. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta CMS. Vieritä oikealla vieressä löytääksesi WordPress. valita WordPress ja napsauta seuraava nuoli.

Azure-asennus-WordPress-Azure-askel-2-1-Select-WP

Vaihe 5
Alla Sivuston asetukset, kirjoita vain sivustosi nimi. Jätä loput asetukset yhdessä Käyttöönottoasetukset kuten on. Voit valita toisen alue kuitenkin kohdeyleisösi perusteella. Siirry seuraavaan vaiheeseen napsauttamalla seuraava nuoli.

Azure-asennus-WordPress-Azure-askel-2-2-config alue

Vaihe # 6
Nyt kuten tiedämme, WordPress tarvitsee tietokannan tallentaa sivuston sisältö. Tässä vaiheessa annamme nimen WordPress-sivustomme käyttämälle tietokannalle Napsauta rasti-painiketta ja Azure alkaa luoda Web-sovellus sinulle.

Azure-asennus-WordPress-Azure-askel-2-3-add-db

Vaihe # 7
Kun se on luotu, löydät uuden merkinnän verkkosovelluksista kohdassa vaiheessa 4 valitsemallasi nimellä. Se on, että WordPress on luotu ja käynnissä. Napsauta URL-osoitetta avataksesi pilvipohjaisen WordPress-sivustosi. Azure antaa sinulle ilmaisen aliverkkotunnuksen verkkotunnukselle kaikki isännöidyt sovelluksesi.

Azure-asennus-WordPress-Azure-askel-2-3-menestys-sovelluksen luoma

Vaihe # 8
Tästä eteenpäin se on kuuluisa 5 minuutin asennus. Valitse haluamasi kieli ja napsauta Jatkaa.

Azure-asennus-WordPress-Azure-askel-3-1

Vaihe # 9
Täytä tarvittavat tiedot ja muista ei käytettävä admin käyttäjänimenä. Olen poistanut yksityisyys asetus, koska tämä on testisivusto. Klikkaa Asenna WordPress jatkaa.

Azure-asennus-WordPress-Azure-askel-3-2

Vaihe # 10
Jep, WordPress on asennettu. Nyt voit jatkaa kirjautumista WordPress-hallintapaneeliin.

Azure-asennus-WordPress-Azure-askel-3-3

Vaihe # 11
Kirjoita vaiheessa 9 asettamasi kirjautumistiedot ja napsauta Kirjaudu sisään.

Azure-asennus-WordPress-Azure-askel-3-4

Boom – WordPress-kojetaulu on valmis. Nyt voit asentaa suosikki monikäyttöisen WordPress-teemasi, lisätä muutama laajennus (ehkä Symple Shortcodes 2.0.0?) Ja lisätä sisältöä.

Azure-asennus-WordPress-Azure-askel-3-5-menestystä

Ja tässä on käyttöliittymäsi. Toimii hyvin!

azure-asentaa-wordpress-kirkkaan-vaihe-3-6-käyttöliittymä-2

Lisäasetukset Microsoft Azure -sovelluksessa

Olen rehellinen kanssasi – Azure Management -hallintapaneelin alla on niin monia ominaisuuksia, että tuskin tiedän niistä 30%. Niistä harvoista, joita ymmärrän, pidän heistä olevan varsin mielenkiintoisia ja jaan ne kanssasi.

Päästäksesi näihin asetuksiin joudut napsauttamaan WordPress-verkkosovelluksen merkintää. Tämä käynnistää kojelauta. Alla kokoonpano -välilehdessä löydät joukon ohjelmistoja – .NET, PHP, Java, Python jne. – jotka kaikki voit ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä kytkimellä! Nyt se on kätevää! Javan asentamisesta ei tarvitse huolehtia (ne, jotka ovat tehneet tämän aiemmin, tietävät). Kytke virta päälle ja Java on valmis työskentelemään.

azure-wordpress-kehittynyt-3-config-1

Valitettavasti verkkotunnuksen nimeämistä ei sallita ilmaisessa polussa. Ehdotan päivittää versioon Maksa, kun menet jäsenyys mahdollistaa mukautetut verkkotunnukset.

azure-wordpress-kehittynyt-3-config-2

Voit saada linnun silmältä WordPressin käyttämät resurssit suhteessa kiinteään aikayksikköön. Oletusasetus on tunti, ja voit muuttaa sitä vaatimustesi mukaan.

Azure-WordPress-edistyneen-1-resurssi-seuranta

Käyttöesittely näyttää WordPressin käyttämien resurssien määrän. Jokaisella näillä resursseilla on nollausaika. Esimerkiksi CPU-aika on rajoitettu yhteen tuntiin 24 tunnin välein. Datan lähtevä (tai lähtevä liikenne) on rajoitettu 165 Mt päivässä ja RAM on rajoitettu 1 Gt tunnissa.

Azure-WordPress-edistyneen-2-resurssi-käyttö-katsaus

johtopäätös

WordPressin asentaminen Microsoft Azure -pilvilaskentaympäristöön antaa meille näkemyksen hämmästyttävistä asioista, joita pilvipalvelut ovat varastossa. Paitsi WordPress, voit kokeilla kaikkia galleriassa olevien verkkosovellusten useita esiintymiä. Jos pidät näkemästäsi, kokeile Microsoft Azurea – ja kerro meille mielipiteesi!

Lisätietoja Microsoft Azure -sovelluksesta

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map